Setari Cookie-uri

Dieta de primavara si detoxifierea organismului

Primavara este anotimpul renasterii naturii... si al detoxifierii organismului.

Vineri

Micul dejun: lapte semidegresat (1,5 %grasime) cu cereale integrale.

Pranz: piept de pui la gratar sau fiert cu salata de cruditati.

Cina: orez fiert cu garnitura de legume inabusite.

Sambata

Micul dejun: 2 kiwi, 200 ml suc natural.

Pranz: supa crema de legume si un cartof mediu (copt sau fiert).

Cina: salata de fructe, cu scortisoara si putina zeama de lamaie (fara frisca sau alcool!).

Duminica

Micul dejun: un iaurt dietetic si o felie de paine integrala prajita.

Pranz: ciuperci la gratar cu salata de cruditati.

Cina: salata de legume, cu un ou fiert tare (taiat in ea) si o felie de telemea fara sare.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.