Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai eficiente diete

Sa invatam sa slabim frumos si corect

Pentru ca o dieta sa fie eficienta, trebuie sa se intinda pe minimum 10 zile, astfel incat corpul tau sa se poata adapta schimbarilor pe care le faci.

Nu uita ca orice dieta functioneaza mai bine daca este sustinuta si de un program sportiv.

1. Dieta de 10 zile

Recomandata de Doctor Oz, aceasta dieta nu presupune un program alimentar foarte bine definit, insa rezultatele sunt garantate.

Pasul 1: Bautura magica. Ingrediente: apa, o felie de grefa, o mandarina, jumatate de castravete feliat, doua frunze de menta si gheata. Amesteca ingredientele intr-un bol. Poti stoarce fructele de zeama, pisand in timp ce amesteci. Bea cate un pahar de 150 de grame inainte de fiecare masa, in fiecare dintre cele 10 zile.

Pasul 2: Inlocuieste pastele normale cu vegetalele. De exemplu, iti poti infasura sandvisul in salata in locul painii, iar pastele le poti inlocui cu paste de dovlecei (taie dovlecei fidelute si rumeneste-i intr-o tigaie cu o lingurita de ulei timp de 3 minute). Poti servi cu sos de rosii si putina boia de ardei iute.

Citește și:

Pasul 3: Mancare picanta. Ai nevoie de boia de ardei iute, seminte de mustar si sofran. Amesteca doua lingurite din fiecare ingredient si foloseste condimentul astfel obtinut in aromatizarea oricarui tip de carne pe care il prepari. Condimentele picante te vor ajuta sa arzi calorii.

Pasul 4: Snakuri sanatoase. Inlocuieste chipsurile si floricelele de porumb cu floricele de conopida. Ai nevoie de 2 capatani de conopida, o lingurita de ulei, o lingurita de seminte de canepa si piper dupa gust. Taie florile de conopida si amesteca-le cu celelalte ingrediente. Coacele 15-20 de minute in cuptorul incins la 200° Celsius.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.