Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai eficiente diete

Sa invatam sa slabim frumos si corect

Ziua 9: Dimineata: o ceasca de cafea (sau ceai) cu un cub de zahar. La pranz, 250 g de sunca presata si o cana de iaurt natural, iar seara 250 g de carne de vita cu salata cu zeama de lamaie.

Ziua 10: La micul dejun vei servi o ceasca de cafea (sau ceai) cu un cub de zahar, la pranz 2 oua fierte tare cu o felie de sunca presata si o capatana de salata, iar seara o telina fiarta, o rosie si un suc proaspat de fructe.

Ziua 11: Vei lua micul dejun obisnuit (paine prajita si cafea/ceai). Pranzul va fi asemeni celui din ziua 4 (1 iaurt natural si 200 ml de suc proaspat de fructe). Seara vei servi 1 ou fiert tare, un morcov si 200 g de branza de vaci.

Ziua 12: La micul dejun vei rontai un morcov, la pranz vei servi 200 g de peste cod la gratar cu zeama de lamaie si o lingura de unt, iar seara 250 g carne de vita si o telina.

Ziua 13: Micul dejun va fi din ceai sau cafea (cu un cub de zahar) si o felie de paine prajita. La pranz vei servi 2 oua fierte tare si un morcov, iar seara 250 g de pui (fiert sau la gratar) si o capatana de salata cu zeama de lamaie.

Citește și:

3. Dieta de 10 zile cu fructe

Daca te hotarasti sa o tii pe aceasta, va trebuie sa te pregatesti pentru cateva zile de pofte: organismul iti va cere alimente grase sau sarate.

Mic dejun, pranz, cina, gustarile dintre mese... toate acestea vor fi atunci cand ti se face foame, fara o ora anume (dar nu mai tarziu de 20:00), adica din doua in doua ore (aproximativ).

Unele dintre dietele cu fructe permit si consumul de legume crude (rosii, castraveti, salata, spanac), altele recomanda consumul unui singur tip de fruct in fiecare zi.

Fructele cele mai recomandate sunt: banane, mere, grefe, pepene (rosu si galben), piersici, prune, portocale, mandarine, capsuni, zmeura.

Poti sa faci salata de fructe, atata timp cat nu pui decat fructe (fara cognac si fara frisca).

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.