Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai eficiente diete

Sa invatam sa slabim frumos si corect

5. Dieta de 5 saptamani pentru un corp perfect

Conform Health.com, cu aceasta dieta vei slabi aproximativ 7 kilograme. Daca ai nevoie sa scapi de mai multe kilograme, poti prelungi dieta (5 saptamani suna mult, dar nu reprezinta, de fapt, decat o luna si cateva zile).

Nutritionistii sustin, conform sursei mai sus numite, ca secretul unei diete de succes nu este diminuarea numarului de calorii, ci satisfacerea poftei de mancare cu alimentele potrivite, respectiv legume si fructe proaspete. De altfel, s-a dovedit o eficienta mai mare in cazul femeilor care au apelat la vegetale pentru a-si stapani foamea decat in cazul celor care s-au rezumat la o dieta cu putine calorii.

Sugestie pentru micul dejun:

1. Shake vegetal. Ingrediente: 100 ml lapte (max. 1,5% grasime), o banana inghetata feliata, spanac tanar, 2 linguri de fulgi de ovaz, 1 lingura de seminte de in macinate si o lingurita de miere. Adauga ingredientele in blender si vei avea o bautura consistenta si sanatoasa.

Citește și:

2. Omleta cu spanac si cartof. Ingrediente: doua lingurite de ulei de masline, un ou intreg, doua albusuri, doua linguri de parmezan ras, o ceasca de cartof ras si stors, doua cesti de spanac tanar si un praf de piper.

Sugestie pentru pranz: salata taraneasca. Ingrediente: doua cesti de salata tocata, jumatate de ceasca de morcov ras, un sfert de avocado curatat si tocat, jumatate de ou fiert tare, 50 g pui rotisat (sau fiert sau la gratar), doua linguri de otet balsamic.

Sugestie pentru cina: supa sau cartofi copti cu legume inabusite bine condimentate (picante).

Gustari: telina, broccoli, morcov, fistic sau orice alt fruct sau leguma cruda.

Bonus: dieta de detoxifiere – iti vei curata trupul si vei scapa si de cateva kilograme bune. Ingrijeste-ti organismul constant pentru a arata bine si a te simti mereu in forma!

Sursa interior si prima pagina: Shutterstock.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.