Setari Cookie-uri

Capcanele dietelor de slabit

Problema kilogramelor in plus cred ca o are orice persoana la un anumit moment din viata. Conteaza insa foarte mult cum reactionam in astfel de momente, ce masuri luam pentru reducerea kilogramelor suplimentare. Foarte mediatizate sunt diverse regimuri de slabire care teoretic par verosimile, insa in realitate ascund adevarate capcane.

Batoanele de slabit! Consumul acestora este asemanator cu infometarea, doar ca intra ceva in stomac, dar la celule nu ajunge nimic. Acestea, anuntate de simturile gustative si de distensia gastrica se pregatesc pentru primirea nutrientilor, care insa nu apar. In final va creste pofta de mancare, cantitatea de alimente consumate la o masa va fi din ce in ce mai mare si in curand veti sesiza cum acul cantarului se misca spre dreapta.

Racoritoarele sau alimentele dietetice ingrasa prin acelasi mecanism cu indulcitorii artificiali.

Faceti exercitii fizice, insa haotic? Atunci nu asteptati rezultatele pozitive, caci va asigur ca acestea vor intarzia sa apara. Va veti oxigena pe moment organismul, il veti anunta ca trebuie sa fie pregatit pentru un consum mai mare energetic, el isi va “aranja” depozitele, insa acel consum energetic este prea mic pentru cat stimuleaza organismul, pofta de mancare creste, aportul de asemenea, insa consumul energetic nu este suficient, asa ca veti fi intr-un “profit” caloric.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.