Setari Cookie-uri

Praf de fericire: 4 moduri de a reduce stresul

Cum poti avea o viata linistita, plina de fericire si zambete?

Cele mai bune alimente antistres sunt cele produse de Mama Natura. Vitaminele B si C reduc nivelul de cortizol (hormon care creste tensiunea arteriala), asa ca poti consuma fructe de padure, citrice sau ceai de catina (catina contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele).

4 moduri de a reduce stresul: Fa o schimbare in regimul alimentar

Nu uita de peste: Consuma peste de doua ori pe saptamana. Acizii grasi omega 3 actioneaza foarte repede impotriva stresului.

Din dieta ta nu trebuie sa lipseasca legume precum spanac, avocado, sfecla, telina sau morcovi.

4. Ia mai multe pauze de relaxare



Care este singurul loc in care esti doar tu, fara nimeni altcineva in jurul tau? Toaleta. Fie ca esti acasa, fie ca esti la munca, in toaleta esti doar tu si gandurile tale, aceasta fiind locul perfect in care nimeni nu te deranjeaza. Daca esti coplesita de ganduri, plina de resentimente si simti nevoia sa explodezi, da o fuga pana la toaleta si mediteaza timp de cinci minute.

4 moduri de a reduce stresul: Ia pauze de relaxare

Inspira profund si incearca sa te concentrezi pe respiratie. Elimina toate gandurile negative si relaxeaza-ti mintea. Scapa de probleme, gandindu-te la o viata fericita. Daca nu stii sa meditezi, atunci imagineaza-te intr-un loc fericit, inconjurata doar de cei dragi. Acest lucru te va ajuta sa te calmezi si iti va aduce liniste in suflet.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.