Setari Cookie-uri

Lună Nouă în Fecioară: învingem frica de schimbare. Divinitatea a fost, este și va fi mereu de partea noastră

Vedem realitatea cu alți ochi. Prima Lună Nouă a toamnei 2023 este aici și este mai puternică ca niciodată. Acest eveniment marchează un nou început clar în viețile noastre și ne reamintește că nu este necesar să fim neînfricați pentru a face schimbări. Trebuie doar să avem suficientă încredere în noi înșine pentru a risca în ciuda temerilor noastre. Învingem frica de schimbare pentru că primim ajutor divin. Cosmosul a fost, este și va fi mereu de partea noastră. 

Pe 15 septembrie, la ora 4:40, pe cerul ușor rece de septembrie va răsări o Lună Nouă specială. Această este prima lună nouă a toamnei anului 2023 și va avea loc în zodia Fecioară. Suntem invitați să începem ceva nou, să facem schimbări sau să ajustăm direcția spre care ne îndreptăm astfel încât să trăim așa cum ne dorim.

Zodia Fecioară este cunoscută pentru răbdarea pe care are, atenția meticuloasă la fiecare detaliu și abordările practice. Aceasta ne împrumută energia sa incredibilă, oferindu-ne astfel toate darurile sale. Pe măsură ce Luna se aliniază cu Soarele pe cer, Universul ne deschide o fereastră de oportunități frumoase pentru a stabili intenții clare pentru viitorul apropiat și pentru a porni într-o călătorie minunată de creștere și transformare.

Citește și:

Iată ce ne pregătește Universul în funcție de zodia în care ne-am născut în următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

În următoarea perioadă energia ta este contagioasă pentru oamenii din jurul tău. Descoperi că entuziasmul și dorința de a îți trăi frumos viața îi inspiră pe cei din jur. Folosește această influență pozitivă pentru a face schimbări în viața ta și a depăși obstacolele care te țin în loc. Echilibrează-ți ambiția cu răbdarea astfel încât să nu faci greșeli.

Horoscop Taur

Este timpul să te concentrezi pe tine și doar pe tine. În următoarele zile prioritizează-ți bunăstarea și ia o pauză de la rutina ta obișnuită. Încarcă-ți bateriile și vei descoperi că ești mult mai bine pregătită pentru a face față provocărilor vieții. Universul este de partea ta și te ajută în tot ce vrei să faci.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Abilitățile tale sociale te vor ajuta foarte mult în următoarele zile și vei excela la crearea de conexiuni noi cu persoane importante. Continuă să fii deschisă în fața schimbării și nu te pierde în detalii; lucrurile vor evolua frumos pentru tine și în scurt timp vei ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop Rac

Luna Nouă poate aduce o oarecare intensitate emoțională pentru tine. S-ar putea să te trezești concentrându-te pe răni vechi pe care le-ai îngropat sub preș. Este momentul să vindeci tot ce încă doare pentru că doar așa vei reuși să mergi mai departe cu viața ta. Ascultă dorințele inimii și nu mai încerca să faci alți oameni fericiți.

Horoscop Leu

Această perioadă pare să vină cu zile creative pentru tine. Latura ta artistică strălucește puternic, așa că folosește energia Lunii Noi pentru a îți urmări pasiunile și a îți descoperi noi talente. Nu îți fie teamă să ocupi centrul scenei și să împărtășești cadourile tale unice cu oamenii din jur.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Concentrează-te pe organizare și eficiență dacă vrei să faci schimbări importante în viitorul apropiat. Ai încredere în tine și nu te mai lăsa condusă de ce spun sau fac oamenii din jurul tău; ascultă-ți intuiția pentru că tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Balanță

Echilibrul este numele jocului pentru tine în această perioadă. Cauți armonie nu doar în relații, ci și în viața personală. Încerci să faci compromisuri astfel încât să te apropii mai mult de oamenii la care ții. Nu uita să îți acorzi timp, să ai grijă de tine și să îți hrănești inima cu sentimente frumoase.

Horoscop Scorpion

Intuiția este lumina ta călăuzitoare în această săptămână. Universul te sfătuiește să ai încredere în instinctele tale atunci când iei decizii. Nu îți fie teamă să te concentrezi pe pasiunile și interesele tale; determinarea și răbdarea te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Aventura te așteaptă. Ești pregătită pentru un nou capitol al vieții tale? În următoarea perioadă te vei simți atrasă de noi experiențe și oportunități de creștere. Îmbrățișează schimbarea cu inima deschisă și cu o atitudine pozitivă și vei ajunge în locuri interesante și frumoase.

Horoscop Capricorn

Nu te pierde în detalii deoarece acestea nu îți vor permite să vezi imaginea de ansamblu și, astfel, vei pierde oportunități frumoase cu care rar îți este dat să te întâlnești. Ascultă-ți intuiția și încearcă să te ghidezi după ce îți dictează sufletul și totul va fi bine.

Horoscop Vărsător

Este un nou început, ești pregătită să îți transformi visurile în realitate? Universul te sfătuiește să fii foarte atentă la schimbările pe care vrei să le faci și, cel mai important, să nu te grăbești. Permite-ți să te bucuri de călătorie fără să alergi către destinația finală.

Citește și:

Horoscop Pești

Ai foarte multe planuri de pus în aplicare și visuri pe care vrei să le vezi împlinite. Însă trebuie să o iei treptat deoarece dacă le începi pe toate este posibil să nu reușești să rezolvi nimic din ce îți propui. Fă-ți o listă cu tot ce vrei să schimbi și învață să ai răbdare cu destinul tău. Nu mai grăbi timpul deoarece pierzi fericirea adevărată.

foto main muratart, Shutterstock

sursa imagini galerie foto pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.