Setari Cookie-uri

Ritual pentru ultima Lună Nouă a toamnei 2023. Ușurarea sufletului și eliberarea de păcate pentru un final de an în pace

Luna Nouă reprezintă începutul unui ciclu lunar, un moment în care luna este ascunsă vederii pe cerul nopții. Această fază simbolizează puterea unui nou început, făcând din acest moment unul excelent pentru stabilirea intențiilor și eliberarea de ceea ce nu ne mai servește. 

Puterea Universului se revarsă peste noi toți. Luna Plină este un moment magic prin care avem ocazia să ne încărcăm și să curățăm energia din interior și din jurul nostru prin ritualuri simple și intenții de eliberare astfel încât să ne pregătim pentru un nou început.

Ziua de 13 noiembrie este una foarte importantă deoarece aduce cu ea ultima Lună Nouă a toamnei 2023. Luna Nouă apare la 20 de grade în semnul mistic al Scorpionului și este o întâlnire cosmică și puternică între Soare și Lună în cel mai profund și misterior semn al zodiacului european, aducând astfel cu ea schimbări radicale și transformare interioară pentru noi toți.

Luna Nouă reprezintă începutul unui ciclu lunar, un moment în care luna este ascunsă vederii pe cerul nopții. Această fază simbolizează puterea unui nou început, făcând din acest moment unul excelent pentru stabilirea intențiilor și eliberarea de ceea ce nu ne mai servește.

Citește și:

Iti recomandam sa citesti si: Ultima Lună Nouă a toamnei 2023 de pe 13 noiembrie. Încet, dar sigur, ne apropiem de un final fericit

Pentru a crea un ritual pentru ultima Lună Nouă a toamnei, ia în considerare următorii pași:

1. Începe pregătirea

Găsește un spațiu liniștit și confortabil în care să nu fii deranjată. Aprinde câteva lumânări sau folosește o veioză/lampă pentru a crea o atmosfera plină de liniște. Dacă ai posibilitatea, dă play unui playlist cu muzică zen, sunete naturale, pian (orice melodii care liniștesc și îmbunătățesc atmosfera).

2. Împământare și focus pe prezent

Stai cu picioarele pe pământ (dacă poți sta afară, pe un petic de iarbă, ar fi și mai bine). Respiră adânc de câteva ori, închide ochii și vizualizează cum din tine pornesc niște rădăcini ce intră în pământ. Această împământare te ajută să te conectezi cu energia pământului și a Universului.

Citește și:

3. Întoarce-te în timp

Ia-ți câteva momente pentru a reflecta asupra lucrurilor întâmplate în ultimul an. Gândește-te la provocările cu care te-ai confruntat, la lecțiile pe care le-ai învățat și la greutățile pe care le-ai purtat pe umeri. Notează pe o foaie tot îți vine în minte deoarece aceasta va fi punctul de plecare pentru eliberarea ta.

4. Ritual de renunțare

După ce ai terminat de scris absolut tot ce ți-a trecut prin minte, este momentul să renunți și să te eliberezi. Pune pixul deoparte, ia foaia în mână și, pe măsură ce o rupi, spune: "Mă eliberez de tot ceea ce nu îmi mai servește, de toate poverile din ultimul an astfel încât să îmi usurez sufletul și să mă vindec cu adevărat."

Citește și:

5. Aruncă toate problemele tale într-un vas mai mare și dă-le foc

Ceremonia focului te ajută să te eliberezi nu doar mental, ci și fizic de poveri. Arde în siguranță bucățile de hârtie pe care le ai în mână. În timp ce privești cum acestea dispar și se transformă în cenușă, imaginează-ți că energia și greutatea acestor poveri sunt purtate de către fum și sunt transformate în lumină și eliberate în Univers.

6. Spune câteva afirmații

După acest proces de eliberare, concentrează-te pe afirmații sau intenții pentru viitor. Ce îți dorești? Ce vrei să se întâmple în viața ta în următoarea perioadă? Iată câteva exemple care te pot ajuta să îți faci o idee:

"Sunt bine și liniștită. M-am eliberat de trecut și mă pregătesc pentru viitor. Intenționez să îl trăiesc mai frumos ca niciodată"

Citește și:

"Sunt în pace cu viața pe care o trăiesc începând de astăzi. Atrag dragostea precum un magnet în timp ce mă bucur de ceea ce mi se întâmplă."

"Sunt recunoscătoare Universului pentru tot. Inima este, în sfârșit, liberă să iubească din nou."

7. Meditează

Fă-ți timp câteva minute să meditezi sau să stai puțin în tăcere. Acesta este un moment ce îți va aduce pace interioară. Îmbrățișează energia Lunii Noi care simbolizează renunțarea la trecut și un nou început.

8. Încheie ritualul

Pentru a încheia ritualul, suflă în lumănări și exprimă-ți recunoștința pentru oportunitatea pe care ai avut-o pentru eliberare și reînnoire. Respiră adânc de câteva ori, închide ochii și împământează-te din nou pentru a fi în conexiune cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Felicitări, ai făcut un pas important către un sfârșit de an mai liniștit și mai frumos.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.