Setari Cookie-uri

Paulina & Liviu Teodorescu lansează melodia 'Nu-s ca fosta ta', alături de videoclipul oficial

După ce a lansat albumul "Săraca fată bogată" în martie 2023 și a cucerit publicul de la principalele festivaluri din România vara aceasta, Paulina colaborează cu Liviu Teodorescu pentru melodia "Nu-s ca fosta ta". 

comunicat de presa: Melodia este compusă de către cei doi artiști în cadrul unei sesiuni din urmă cu câteva luni, iar videoclipul în care Paulina și Liviu sunt personaje principale a fost filmat vara aceasta pe lângă București. Clipul este realizat de către Letiția Roșculeț (regizor) și Silviu Crăciun (DoP).

Paulina s-a lansat în industria muzicală din România cu hitul scris, compus, produs și înregistrat de ea în dormitor “Fetița ta de milioane”. În doar doi ani de la decizia de a renunța la carieră de psiholog și de a-și trăi visul de a face muzică, artista a reușit să transforme un gen de artă nișat într-un trend și să cânte pe scenele marilor festivaluri din țară muzică ei cu influențe electronice și balcanice.

Citește și:

În cadrul celor două albume pe care le-a creat, "Prin Lume" și "Săraca fată bogată", Paulina își păstrează esența copilului crescut aproape de lăutari, printre casete și oameni creativi și continuă și la vârsta adultă să caute frumusețea din neconvențional.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.