Setari Cookie-uri

Irina Fodor, mesaj acid pentru foștii jurați Chefi la cuțite: Nu am scăzut 3, ci am adunat 1..

Irina Fodor a făcut afirmații acide și cu subînțeles la adresa foștilor jurați Chefi la cuțite, o dată cu începerea noului sezon.

Noul sezon al emisiunii "Chefi la Cuțite" a început cu o explozie de schimbări și controverse, iar unul dintre cele mai fierbinți subiecte este mesajul acid transmis de Irina Fodor către foștii jurați Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei chefi au plecat din emisiune și au fost înlocuiți de Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu. Mesajul Irinei Fodor vine ca o completare la acuzațiile aduse de Roxana Paulică, producătorul executiv al show-ului, care i-a acuzat pe foștii chefi de falsitate și de încălcarea obligațiilor din contract.

Astfel, Irina Fodor a postat un mesaj plin de subînțelesuri la adresa celor care au ales să plece, sugerând că emisiunea nu pierde nimic prin plecarea chefilor și chiar beneficiază de un plus prin prezența celor patru jurați noi.

Citește și:

„Bună seara! Bine v-am găsit! Am avut emoții și am emoții și sper că și voi, pentru că emoțiile acestea sunt foarte plăcute. Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață. Ce să spun? 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică. Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus! Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat 1! Punem punct și o luăm de la capăt. Despicăm firul sezoanelor cu patru motive să aprindem flăcările în bucătărie. E un nou sezon cu mai multe talente culinare, mai multă experiență, cu stele Michelin, cu semnături deja afirmate, valoroase, deja strălucite, impecabili, implacabili, incontestabili. Patru ași, patru chefi la cuțite!”, a spus Fodor, într-un discurs care a stârnit multe discuții în mediul online.

Citește și:

Pe de altă parte, Roxana Paulică, producătorul executiv al emisiunii, a venit cu un mesaj dur către Cătălin Scărlătescu, subliniind că decizia acestuia de a pleca din emisiune a fost motivată de interese personale și de lipsa de respect față de echipa care l-a susținut de-a lungul anilor.

„Dragă Cătălin,

Încerc să îți transmit ceva într-un limbaj uman, căci la cel juridic nu ne pricepem niciunul dintre noi… Am stabilit împreună ceva, un program, iar voi v-ați răzgândit cu 3 săptămâni înainte de a începe filmările pentru că ați zis că erați obosiți. Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, stația, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani și te-a construit ca personaj public. Știi foarte bine că nimeni nu se naște pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniți ceea ce ați fost”, a scris Roxana Paulică.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.