Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd își arată puterea cosmică pe final de an 2023. Ajutorul Universului este pe drum către noi 

Încheiem anul 2023 și începem Noul An sub semnul celui mai puternic retrograd. Mercur se joacă pe cerul rece de iarnă și ne arată puterea lui incredibilă. Totul se mișcă foarte repede, iar nouă nu ne rămâne decât să ținem pasul cu magia Universului. 

Ziua de 13 decembrie marchează un moment extrem de important - și anume începutul călătoriei retrograde a lui Mercur ce va dura până pe 1 ianuarie 2024. Mercur retrograd are loc în Capricorn și apoi trece scurt și prin Săgetător.

La ce să ne așteptăm în timpul acestui Mercur retrograd?

Mercur retrograd are loc sub influența Capricornului și ne încurajează să ne reorientăm energiile și intențiile. Acest apel la acțiune ne inspiră să căutăm adânc în sufletele noastre și să apreciem drumul greu pe care l-am parcurs. Suferința și durerea reprezintă cadoul evoluției de la Univers.

Energia Capricornului aduce cu ea disciplină și ambiție, făcând din această perioadă retrogradă un moment oportun pentru a finaliza acele detalii persistente în proiecte cu adevărat importante. Acest impuls cosmic ne poate inspira pentru a ne împlini visuri mărețe în 2024.

Citește și:

Cu toate acestea, atunci când Mercur se întoarce în Săgetător, energia se schimbă către hrănirea conexiunilor noastre joviale și extinderea orizontului.

Acest dans cosmic dintre Capricorn și Săgetător în timpul lui Mercur retrograd promovează, de asemenea, o temă semnificativă de echilibrare a forțelor conflictuale. Această perioadă este bună pentru a contempla echilibrul delicat dintre a ne asculta mintea, ghidată de rațiune și simț practic, și de a ne lăsa conduși de sentimente și instincte.

Mercur retrograd ne provoacă să ne confruntăm cu limitările și restricțiile pe care le putem întâmpina în următoarele săptămâni în timp ce ne străduim să ne atingem obiectivele. În același timp, suntem îndemnați să îndrăznim să ne depășim limitele pentru a putea păși către un nou început. Nimic nu ne mai ține în spate, nici măcar gândurile noastre. Ajutorul Universului este în drum către noi.

Citește și:

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec: Nu te teme să ieși din carapace și să iei decizii importante. Nu uita, tu singură îți construiești viitorul.

Horoscop Taur: Găsește timp să analizezi puțin acest an ce se încheie și să îți înveți lecțiile astfel încât începi 2024 cu dreptul. Puterea este la tine.

Horoscop Gemeni: Ascultă-ți inima și alege să te lași condusă de intuiție. Nu permite nimănui să preia frâiele vieții tale și să te ducă pe drumuri nepotrivite.

Horoscop Rac: Spune ce ai pe suflet și învață să te pui pe primul loc. Alege să ai mai multă grijă de tine și vei vedea cum se vor schimba relațiile cu oamenii din jurul tău.

Horoscop Leu: Nu te teme de schimbare deoarece aceasta este cadoul pe care Universul vrea să ți-l facă pe final de 2023. Acceptă transformarea și bucură-te de un nou început.

Citește și:

Horoscop Fecioară: Lasă trecutul în spate, învață-ți lecțiile, fii recunoscătoare pentru clipa prezentă și lucrează cu inspirație și drag la un nou început.

Horoscop Balanță: Nu te grăbi în drumul tău prin viață. Această perioadă este una frumoasă pentru a aprecia mai mult ceea ce trăiești. Încetinește și bucură-te de ce ți se întâmplă.

Horoscop Scorpion: Ascultă-ți sufletul și vei ajunge acolo unde îți dorești de atât de mult timp. Fă ce îți dictează inima și vei fi cu adevărat fericită.

Horoscop Săgetător: Nu permite nimănui să îți fure bucuria pe care o simte sufletul tău în această perioadă. Nu te teme să fii fericită cu adevărat.

Horoscop Capricorn: Visurile pe care tu le ai nu se vor împlini singure. Ia-ți inima în dinți și fă schimbări pe care ți le dorești de atât de mult timp.

Citește și:

Horoscop Vărsător: Acum este momentul să îți transformi viața. Ieși din carapacea ta și fă acele schimbări de care îți era atât de multă frică.

Horoscop Pești: Lasă-te condusă de sentimente și preia controlul asupra vieții tale. Alege fericirea pentru tine înainte de a avea grijă de alți oameni.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.