Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din decembrie ne încurajează sufletele obosite. Într-un final, totul va fi bine

Decembrie este cunoscută drept a 12-a luna a anului. Cu toate acestea, numerologia colectivă din decembrie 2023 poartă vibrațiile numărului 1, un număr magic plin de energie pozitivă, motivație, compasiune și îndrumare spirituală.

Universul își deschide larg porțile și ne urează bun venit în ultima lună a anului 2023. În decembrie suntem întâmpinați de o magie incredibilă ce ne hrănește sufletele, ne vindecă inima și ne pregătește pentru un nou început.

Luna decembrie aduce un sentiment de reînnoire pentru mulți dintre noi deoarece marchează sfârșitul unui an și începutul altuia. Energiile Cosmosului se aliniază cu liniștea și pacea din lume, în timp ce divinitatea ne trimite semnale puternice că este timpul să vindecăm rănile fizice și emoționale și să ne redescoperim puterea interioară. Da, 2013 a fost un an dur și dificil, plin de provocări, însă acum este timpul să lăsăm totul în spate și să îmbrățișăm puterea vindecătoare a recunoștinței și a iubirii de sine.

Citește și:

Decembrie este cunoscută drept a 12-a luna a anului. Cu toate acestea, numerologia colectivă din decembrie 2023 poartă vibrațiile numărului 1, un număr magic plin de energie pozitivă, motivație, compasiune și îndrumare spirituală.

Vă invităm să aflăm împreună care sunt cele mai importante evenimente astrologice din decembrie 2023:

1 Decembrie: Mercur intră în Capricorn

Luna decembrie începe cu Mercur, planetă comunicării, îndreptându-se către ambițiosul Capricorn pe 1 decembrie. Mesajele intuitive sunt din abundență în această perioadă; Universul ne îndeamnă să ne trezim din somn și să privim adevărurile profunde ce stau fix în fața noastră. Modul în care ne exprimăm devine întemeiat și intenționat, reflectând un sentiment de putere divină. Universul ne sfătuiește să avem încredere în propria intuiție și totul va fi bine.

Citește și:

4 Decembrie: Venus intră în Scorpion

Pe 4 decembrie Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a relațiilor, se aventurează în apele intense și pasionale ale Scorpionului. În această perioadă Universul ne sfătuiește să învățăm să avem răbdare deoarece suntem destul de grăbiți și vrem totul sau nimic. Venus în Scorpion cere onestitate maximă și ne încurajează să ne confruntăm cu cele mai profunde temeri și vulnerabilități.

6 Decembrie: Neptun iese din retrograd în Pești

Neptun, planeta asociată cu spiritualitatea, visurile și imaginația, se transformă direct în semnul sau de origine - și anume Pești, trezind noi canale de claritate și viziune iluminată. Suntem inspirăți să ne conectăm la puterea divină; această aliniere cosmică favorizează un sentiment profund de unitate și interconexiune cu Universul.

Citește și:

9 Decembrie: Venus este în opoziție cu Jupiter

Pentru a naviga eficient prin energiile acestei opoziții Venus-Jupiter, trebuie să canalizam intensitatea Scorpionului în relațiile noastre, permițându-ne să explorăm profund emoțiile pe care le avem. Acesta este un moment pentru conexiuni puternice.

13 Decembrie: Luna Nouă în Săgetător

Cu această Lună Nouă, ne confruntăm cu noi provocări și schimbări majore în viața noastră. Acest eveniment ceresc puternic promite să deblocheze noi oportunități și să ne propulseze într-o eră plină de transformări pe măsură ce ne îndreptăm către 2024, un an care promite surprize incredibile.

13 Decembrie: Mercur intră în retrograd

Ziua de 13 decembrie marchează un moment esențial: Mercur își începe călătoria retrogradă în Capricorn. Suntem încurajați să ne reorientăm energiile și intențiile. Universul ne inspiră la disciplină și multă ambiție, făcând din această perioadă un capitol incredibil de creștere pe toate planurile.

Citește și:

18-20 Decembrie: Soarele se aliniază cu Centrul Galactic

În perioada 18-20 decembrie primim energii intense și oportunități pentru treziri spirituale și alinieri cu cel mai înalt plan al sufletului nostru. Este timpul să căutăm și să îmbrățișăm adevărurile personale, să ne dăm seama cine suntem și ce ne dorim nu doar de la prezent, ci și de la viitor.

21-22 Decembrie: Soarele intră în Capricorn și începe solstițiul de iarnă

Zilele de 21 și 22 decembrie sunt speciale deoarece aduc două momente importante: pe 21 Soarele intră în Capricorn, iar pe 22 avem parte de solstițiul de iarnă. Această perioadă este despre alinierea la obiectivele noastre. Trebuie să ne asigurăm că ambițiile noastre nu sunt rezultatul condiționării și al programării, ci că ceea ce vrem este ceea ce simte cu adevărat sufletul nostru.

Citește și:

23 Decembrie: Mercur retrograd intră în Săgetător

Suntem invități să ne revizuim obiectivele și aspirațiile pe termen lung. Această este o perioadă bună pentru a ne reevalua ambițiile și a le alinia cu adevărul nostru interior și cu valorile personale.

27 Decembrie: Lună Plină în Rac

Această Lună Plină ne invită să ne explorăm amintirile din copilărie astfel încât să recunoaștem tiparele greșite din subconștient. Suntem învățați lecții valoroase pentru a ne elibera de stăpânirea trecutului asupra prezentului. Adoptând perspectivele acestei faze lunare, putem renunta la aceste tipare astfel încât să trăim o viață mai armonioasă și mai liniștită.

29 Decembrie: Venus intră în Săgetător

Suntem inspirăți să cultivăm relațiile cu adevărat frumoase din viața noastră. Vrem să ne concentrăm mai mult pe conexiunile frumoase ce ne susțin expansiunea și ne ajută să creștem și să devenim versiuni mai bune ale noastre.

Citește și:

31 Decembrie: Jupiter direct în Taur

Pe final de 2023 Jupiter iese din retrograd, eliberând obstacolele majore ce au stat până acum în calea visurilor noastre, făcând astfel loc creșterii și abundenței. Energiile expansive ale lui Jupiter combinate cu natura fermă a Taurului creează o putere incredibilă ce ne îndeamnă să facem un pas mare către viitorul nostru.

foto main sdecoret, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.