Setari Cookie-uri

Alan Murin & IOVA lansează o piesă pe care sigur o să dansezi în seara asta

Talentatul muzician slovac Alan Murin lansează prima sa piesă internațională „Still Love You”, o colaborare cu IOVA și producătorul Șerban Cazan.

comunicat de presa: Bazele piesei au fost puse de Alan Murin în urmă cu aproape doi ani, la scurt timp după ce s-a întors din America. Atunci a reușit să atragă atenția casei de producție HaHaHa Production. În timp ce artistul avea din ce în ce mai mult succes în activitatea sa muzicală, lucrurile nu erau la fel de ideale în viața sa privată.

„Nu am plecat în România cu așteptări foarte precise, dar știam că abia aștept. A fost prima deplasare muzicală în străinătate care a fost la un nivel mai înalt, cu o echipă profesionistă. Știam cu cine o să facem muzică, unde și aproximativ ce o să facem", spune Alan Murin.

Șerban Cazan, care a lucrat cu artiști precum Rita Ora, a jucat un rol cheie. Artistul slovac a fost inspirat și de București, care în multe privințe i-a amintit de Bratislava.

„Ceea ce mi-a plăcut la Șerban este că are o caracteristică specifică.", a spus Alan despre producătorul de la HaHaHa Production, Șerban Cazan.

Citește și:

Piesa „Still Love You” este însoțită de un videoclip realizat de Anze Scrube, cunoscut pentru coregrafia și scenografia realizată pentru Chris Brown.

În „Still Love You", Alan Murin și IOVA îl conduc împreună pe ascultător pe un drum al nopților nedormite și al viselor neîmplinite. Dinamica cântecului este adăugată de experiențele trăite, iar tempoul încurajează să simțim emoția pe care compozitorii au adus-o în melodie. „Ceea ce mă face unic ca artist este modul în care percep muzica și felul în care o aud literalmente în capul meu, felul în care creierul meu o înțelege și felul în care inima mea o simte. De acolo vine natural: versurile, conceptul și povestea", spune IOVA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.