Setari Cookie-uri

Adele, mai fericită ca niciodată! Artista s-a căsătorit în secret cu Rich Paul

Adela a confirmat căsătoria cu iubitul ei, Rich Paul, în cadrul unui show tv.

Cântăreața britanică Adele, în vârstă de 35 de ani, a confirmat zvonurile privind căsătoria cu agentul sportiv Rich Paul, în vârstă de 41 de ani. Anunțul a fost făcut într-un mod special, în cadrul unui show de televiziune prezentat de prietenul apropiat al artistei, Alan Carr.

Chiar dacă zvonurile cu privire la căsătoria celor doi circulau deja încă de anul trecut, confirmarea oficială a venit abia acum. Într-o apariție recentă într-un show televizat, Rich Paul a vorbit despre partenera sa, etalând fericirea și complicitatea care există între ei.

"Suntem foarte bine, suntem foarte fericiți," a mărturisit agentul sportiv.

Adele și Rich Paul formează un cuplu puternic, iar confirmarea căsătoriei vine la scurt timp după ce cei doi și-au achiziționat o nouă locuință, fostul cămin al celebrului actor Sylvester Stallone, în Beverly Hills, pentru care au plătit nu mai puțin de 58 de milioane de dolari. Cu o avere cumulată de sute de milioane de dolari, Adele și Rich Paul reprezintă unul dintre cuplurile de succes, care, cu siguranță, vor deveni un exemplu de familie frumoasă.

Citește și:

Adele, recunoscută pentru vocea sa puternică și specială, a strâns numeroase premii și distincții de-a lungul carierei, inclusiv Grammy, BRIT, Emmy, Globurile de Aur și Oscar. Pe lângă cariera sa muzicală impresionantă, artista are un fiu în vârstă de 11 ani, Angelo, din căsătoria anterioară cu Simon Konecki. Într-o declarație anterioară, Adele a subliniat importanța vieții de familie, exprimându-și dorința de a avea o familie numeroasă.

"Vreau să am grijă de cineva, vreau ca cineva să aibă grijă de mine. Cred în căsătorie și îmi doresc o familie mare.", a declarat artista.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.