Setari Cookie-uri

Advertorial PENNY este alături de Platforma de mediu pentru București în noul domeniu de finanțare - biodiversitate urbană

De-a lungul timpului, PENNY a dezvoltat și implementat strategii și proiecte pentru a atinge obiective ambițioase în ceea ce privește responsabilitatea socială, sub unul dintre cei trei piloni cheie - Angajați și societate.

Pentru a respecta misiunea de dezvoltare durabilă, PENNY s-a alăturat partenerului Platforma de mediu pentru București în noua etapă a inițiativei sale de transformare a Capitalei într-un oraș bun de trăit și mai sustenabil prin deschiderea unui nou domeniu de finanțare: biodiversitatea urbană.

Parteneriatul dintre PENNY și Platforma de mediu pentru București presupune o nouă rundă de finanțare, în valoare de 500.000 lei, pentru susținerea proiectelor de biodiversitate urbană. Implicarea în societate este prioritară pentru PENNY în dezvoltarea strategiei de sustenabilitate, compania orientându-se și către dezvoltarea economică și socială a comunităților, prin susținerea proiectelor sociale, educaționale și de mediu.

Cum funcționează noua rundă de finanțare

Bugetul total de 500.000 de lei va finanța între două și patru proiecte de biodiversitate urbană care se încadrează în cel puțin una dintre ariile:

  • Amenajare de grădini, iazuri și pajiști urbane ca rezervor de biodiversitate în oraș;
  • Protecție și reabilitare a animalelor sălbatice și a polenizatorilor din zonele urbane sau periurbane;
  • Amenajare de zone umede (porțiuni de lacuri/ râuri) pentru protejarea biodiversității locale.

Înscrierile în programul de finanțare se pot face până pe 10 ianuarie 2024, iar proiectele pot fi depuse de organizații non-guvernamentale, neafiliate politic, sau de grupuri de inițiativă care vor implementa activitățile propuse în București și Ilfov. Bugetele aplicanților și activitățile propuse în cadrul proiectului pot influența decizia privind sumele acordate fiecărui proiect.

Detalii despre eligibilitate, criterii de selecție și procedura de aplicare, pot fi accesate pe website-ul Platformei de Mediu pentru București.

Prin inițiativele sale sustenabile și angajamentul față de comunitate, PENNY România își dorește să arate că un model de afacere sustenabil poate aduce beneficii atât mediului înconjurător, cât și comunităților locale. Mai multe informații despre acțiunile și strategia companiei pot fi accesate răsfoind Raportul de sustenabilitate pentru anul 2022.


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.