Setari Cookie-uri

10 Carti cu RETETE DIETETICE pentru silueta si sanatate

Descopera cum poti manca sanatos, gatind retete ieftine si rapide. Cartile din prezentare contin retete dietetice recomandate in slabire, dar si retele care protejeaza inima, rinichii, colonul si stomacul, fiind indicate in preventia sau tratarea celor mai frecvente boli.

Noua revolutie dietetica

Noua revolutie dietetica

Carte disponibila in Libraria Elefant.ro

„Prieteni saritori, vecini si cunoscuti binevoitori v-au sfatuit una si alta in ale slabitului? V-ati scrantit mana copiind tot soiul de retete si sfaturi, care mai de care mai fanteziste si mai asa-zis infailibile, care, incercate n-au dat cine stie ce rezultate? Uitati toate astea si aruncati si caietul ala, colectia aia de retete, in care va puseseti atata nadejde!“ „Kilogramele in plus“ nu reprezinta doar o problema de infatisare, „de cosmetica“, ci si una de sanatate, caci, privite din aceasta ultima perspectiva, ele se afla frecvent la originea tulburarilor care afecteaza starea de sanatate individuala (diabet, hipertensiune arteriala, bolicardiovasculare si cancer), calitatea regimului general de viata. Ce sa mai vorbim despre costurile pe care le implica rezolvarea „necazurilor“ legate de obezitate, deloc neglijabile?

Citește și:

Autorii volumului - dr. Maurice Larocque, specialist in tratarea obezitatii si promotor al unui concept inedit in tratamentul acesteia, autor a nu mai putin de sate carti tematice, o autoritate internationala in domeniu, presedinte al Asociatiei Medicilor care Trateaza Obezitatea (AMTO), si dr. Dominic Larose, specialist nutritionist, cercetator al consecintelor obezitatii asupra bolilor, vicepresedinte al AMTO - intentioneaza sa va faca partasi la o adevarata „revolutie dietetica“, una care sa va redea pofta de viata, fara a va taia una dintre placerile ei, pofta de mancare, pastrandu-va insa o silueta rezonabila.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.