Demult, tare demult, parca prin pleistocen, credeam eu ca sexul se face intre doi oameni care se iubesc, se casatoresc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Dupa care mi-am pierdut virginitatea. Nu stiu daca va dati seama exact cata presiune se pune pe umerii nostri din punct de vedere sexual, si nu ma refer la genul de presiune pe care o simti cand iti urci tu picioarele pe umerii lui. Am ajuns atat de departe incat sa spunem ca facem sex ca un barbat sau ca facem sex ca o femeie,fara legatura cu partile anatomice specifice. Prima vrea sa spuna ca barbatii fac sex fara sentimente iar femeile au nevoie musai de emotii, palpitatii si coruri ingeresti atunci cand fac sex. Sa imi fie cu pardon, dar si noi facem sex fara sentimente si ne place si, ptiu drace, nici nu ne simtim vinovate pentru asta.

Sexul nu este un premiu pe care il acordam barbatilor cuminti, este o activitate care face placere tuturor si tare bine ne-ar pica daca ne-am putea bucura toti de el fara sa ne simtim vinovati. Nu e nimic gresit, rusinos sau lipsit de moravuri sa te bucuri de prezenta fizica a unei alte persoane, chiar daca nu te leaga nimic sentimental de domnul sau doamna in cauza. Problema apare atunci cand minti si te juruiesti pe ochii si pe onoarea ta ca iubesti si iubesti de crapi, doar-doar se lasa cu oarescare activitati la orizontala. Atunci da, sa va fie rusine ca mintiti.

Am avut prima experienta de acest gen cand eram proaspat iesita din adolescenta si cu hormonii in flacari. Pe sub pielea mea se bagase un flacau apropiat de varsta cu mine,ceva mai mare poate, golanas dar frumusel foc si istet. Mi se strangea stomacul doar cand ma uitam la el si mi se zbarlea pielea cand punea mana pe mine. Dupa vreo doua saptamani de relatie a inceput sa musteasca de amor nebun si patimas. Nu si nu, ca el ma iubeste si ca vrea sa ma duc la el acasa sa-mi arate cat de mult ma iubeste, ca ma vrea de nevasta si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Iar eu care speram sa facem macar sex...Sa nu ma credeti vreo insensibila care isi bate joc de simtamintele sincere ale omului.

Era clar ca nu ma iubeste, e usor sa turui cu gura asta dar cand nu raspunzi trei zile la rand la telefon, mai greu sa te cred. Flacaul mintea si mintea si era in stare sa ma ceara atunci si acolo de nevasta daca asta i-ar fi garantat ca o sa ajungem sa facem sex. Ceea ce el nu a priceput din start este ca si eu il doream la fel de tare. Nu ma indragostisem, nu ma uitam la el ca la sufletul meu pereche, ci pur si simplu voiam sa facem sex. Sa ma traga de par, sa ma lipeasca de perete si sa isi bage mana pe sub fusta mea fara sa mai astepte sa ma dezbrac de tot.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: