Eu si tehnologia suntem ca baba proverbiala si mitraliera (cel mai probabil ruseasca). Supravietuiesc printre gadgeturi dar nu excelez. Telefoanele mele au functii simple, laptopul doar un pic mai mult decat o masina de scris iar despre ceasuri destepte, pixuri destepte si alte desteptaciuni zau ca pe vremea mea nu erau, ca sa nu spun ca uneori par mai destepte decat purtatorii. Nu conteaza ca nu stii ce fac mai mult de jumatate dintre optiunile ceasului care mai ca nu te sterge la nas atat timp cat il ai la mana, iti faci poza si o pui pe Facebook sa se vada pana-n spate, viata are sens. Un lucru recunosc insa cu mana pe inima. N-am iesit la vanat de pokemoni decat pe Tinder.

Am tot citit povesti de groaza din tari straine despre Tinder si despre mesajele primite care l-ar face sa roseasca pe orice realizator de emisiuni mocirla de la noi. Fauna de la noi e surprinzator de bogata si de pestrita pe Tinder, suficient de bogata si de pestrita incat sa ne ajunga sa facem cate un top 10 asa nu barbati pe Tinder.In fiecare zi. De doua ori pe zi.

Aplicatia functioneaza suficient de simplu incat sa o priceapa orice alta antitehnica din lume. Dai stanga, nu te intereseaza flacaul, nu te poate contacta. Dai dreapta si daca te-a placut si el, puteti incepe sa stati la povesti. Sau sa citesti bancuri, dupa caz. Prin urmare, dragile mele, iata cateva dintre exemplarele faunei bastinase care pot fi intalnite in jungla intalnirilor online.

Romanticul libidinos – Cunoscut sub denumirea stiintifica de masculus poptamasus, romanticul libidinos traieste in general in zona urbana dar isi muta des teritoriul in functie de chirie. De regula, isi ascunde fata si prefera sa posteze citate lesioase cu iz de telenovela, traduceri proaste ale cantecelor de dragoste si mai proaste, animale care se pupa bot in bot si flori cu sclipici sau stelute.

Romanticul libidinos nu intelege limitele teritoriale si te va aborda de la primul salut ca si cum va cunoasteti de o viata drept pentru care te va alinta cu papusa, pui si/sau pisoi. Eventual se va oferi sa iti sarute manusitele sau boticul. In spatele acestui penaj colorat se ascunde de fapt specia lipsus penisus.

Iepurasul de control – De asemenea de origine urbana, iepurasul de control isi petrece timpul in locatia anterior si subtil mentionata. Iepurasul de control face parte din specia hipsterus artisticum lefterus. In perioada de imperechere, acesta isi imbraca fata cu o barba impunatoare si cu o pereche de ochelari de seara. Iepurasul are sensibilitate ridicata la lumina soarelui pentru ca isi petrece noptile in teritoriul sau iar ziua doarme pana dupa pranz. Desigur, pentru ca are ifose, aere si pretentii de artist, acesta nu munceste ci comercializeaza produse inutile lucrate de mana. Ca ce isi face omul cu mana lui…

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: