Setari Cookie-uri

Cea mai buna metoda verificata pentru a te apuca si a te tine de SPORT

Obtine un corp de invidiat!

Fa schimbari treptat, zilnic

Sunt o mare fana a schimbarilor treptate, in defavoare celor "revolutionare". Calea cea mai sigura spre esec este sa incerci sa faci totul deodata. Daca nu faci exercitii fizice deloc, sau foarte rar, va fi foarte dificil sa incepi deodata sa le faci zilnic. Iata cateva metode care te vor ajuta sa faci schimbari treptat, metinandu-ti in acelasi timp rutina zilnica:

- Redu timpul alocat fiecare sesiuni de antrenament - o sesiune de 60-90 de minute este potrivita dar daca nu ai timp suficient poti incepe cu sesiuni de 20-30 de minute in fiecare zi.

- Integreaza sportul in viata ta - daca e posibil, incearca sa mergi pe jos sau cu bicicleta la lurcu, spre exemplu

- Incepe cu exercitii usoare - nu incerca sa alergi un maraton la fiecare antrenament. Daca te extenuezi din prima zi de exercitii, cel mai probabil vei renunta. Incepe cu exercitii usoare si vei progresa in timp.

Citește și:

sport si sanatate sursa foto: shutterstock.com

Gaseste nivelul optim de dificultate

Cand incepi o rutina noua de exercitii trebuie sa gasesti un echilibru intre prea usor si prea solicitant. E usor sa uiti de o sesiune de antrenament de 10 minute, in timp ce una de 2 ore s-ar putea sa fie prea greu de dus la bun sfarsit.

Daca n-ai reusit sa te tii de o rutina de exercitii fizice pana acum, incearca sa faci din asta un obicei zilnic. Am facut asta de multe ori cu diferite tipuri de activitati sportive si am descoperit ca este un mod foarte usor de a face ca obiceiul sa persiste.

Daca esti preocupata de cum sa te dezvolti, sa evoluezi si cum sa iti transformi viata ta te astept pe femeiadesucces.ro si vei primi un cadou de bun venit - cartea “100 de pasi pentru o viata fericita” plus inca o surpriza.

O zi prospera iti doresc,
Theona Balan

PS: Citeste aici cele mai mari obstacole pe care le-am intalnit in prima luna la sala si cateva sugestii pentru a-ti fi mai usor si a avea rezultate mai bune:

Citește și:

http://femeiadesucces.ro/blog/cele-mai-mari-obstacole-pe-care-le-am-intalnit-in-prima-luna-de-sala

sursa foto prima pagina: Copyright: Ariwasabi

Signed model release filed with Shutterstock Images LLC

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.