Setari Cookie-uri

Despre riscurile alimentatiei nesanatoase, cu Prof. Dr. Nicolae Hancu

Potrivit celor mai recente date emise de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, principalele cauze de mortalitate in lume sunt provocate de un stil de viata nesanatos in ceea ce priveste alimentatia si nutritia: 14 milioane de decese sunt cauzate anual, la nivel global, de o alimentatie incorecta si dezechilibrata.

"Un lucru care ne preocupa de multa vreme este educatia pentru sanatate a populatiei. Avem nevoie de o nutritie sanatoasa in fiecare moment al vietii noastre, dar nu putem avea un nutritionist non-stop. Astfel, fiecare dintre noi trebuie sa devina propriul sau nutritionist", afirma prof. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

Aflati din "Abecedarul de Nutritie" sfaturi despre cum puteti evita dezechilibrul nutritional si ce capcane pot altera Alimentatia Sanatoasa.

Despre toate acestea, precum si despre beneficiile unei alimentatii sanatoase in viata de zi cu zi, puteti citi in "Abecedar de Nutritie", ghidul tau expert in nutritie si alimentatie, care te invata in 10 pasi simpli cum sa fii propriul tau nutritionist! Cartea include principalele reguli de nutritie populationala, necesare pentru o buna functionare a organismului, precum si toate informatiile utile pentru un stil de viata sanatos.

Citește și:

Editat sub egida Academiei Romane, "Abecedarul de Nutritie" este disponibil in librarii si poate fi achizitionat online pe site-ul oficial: www.abecedar-nutritie.ro.
"Abecedar de Nutritie" este o carte realizata de prof.dr. Nicolae Hancu, in colaborare cu dr. Cristina Nita si dr. Anca Craciun.

sursa foto interior: shutterstock

sursa foto prima pagina: depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.