Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Interpretată convingător de Margot Robbie în filmul biografic ”I, Tonya”, lansat anul trecut, sportiva ne dă câteva lecții de viață valoroase.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Lectii de viata de la patinatoarea Tonya Harding

1. Traumele din copilărie au nevoie de vindecare.

Tonya Harding a avut o coplărie dificilă alături de o mamă care a jucat și rolul tătălui absent și care a abuzat-o emoțional și fizic, învățând-o astfel că iubirea înseamnă violență și făcând-o să se simtă lipsită de valoare. Ulterior, Tonya și-a ales un soț care a replicat comportamentul mamei. Nu putem trăi viața la adevăratul nostru potențial, până când nu identificăm și vindecăm rănile din copilărie și, de asemenea, ne iertăm părinții și pe noi înșine.

2. Persoanele cu care ne petrecem cea mai mare parte a timpului au un impact covârșitor asupra vieții noastre.

Perioada de vârf a patinatoarei a fost aceea în care s-a rupt de oamenii toxici din viața ei: mama și soțul. Ulterior, în ciuda talentului său ieșit din comun, cariera ei a luat sfârșit din cauza unui atac pus la cale de soțul ei împotriva rivalei sale, Nancy Kerrigan. Așadar, înconjoară-te de oameni pozitivi care te iubesc și care te susțin, de la care ai ce învăța.

3. Uneori, este nevoie să respecți regulile pentru a obține rezultatul dorit.

Unul dintre reproșurile care i s-au făcut patinatoarei a fost acela că nu corespunde imaginii pe care America dorește să o proiecteze în lume. Oricât de nedrept și de fals poate părea acest lucru, i se poate da și o altă interpretare. Este vorba de respectul și armonizarea cu ceilalți, fără a-ți pierde însă individualitatea, atunci când alegi să faci parte dintr-o comunitate sau un grup sau intri de bună voie într-o anumită situație. Asta nu îți diminuează cu nimic valoare ci, din contră, îți poate oferi o perspectivă mai largă asupra unei situații.

4. Revolta de dragul revoltei nu duce nicăieri.

Enervată de notele prea mic obținute în primele competiții ca adult, Tonya a avu t o confruntare verbală cu membrii juriului la finalul uneia dintre evoluțiile sale pe gheață. Evident, izbucnirea nervoasă nu i-a fost de ajutor. Alternativa este să vezi ce poți faci tu într-o situație dată pentru a obține rezultatul dorit.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Nejron Photo

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: