Setari Cookie-uri

5 Mantre puternice pe final de an pentru a renunța la tot ce nu mai ai nevoie și a merge mai departe cu viața ta

Iată câteva mantre puternice pe final de an pentru a te elibera de tot ce a fost și a merge mai departe cu viața ta:

Scopul nu este să scapi de toate gândurile, sentimentele sau situațiile negative din ultimul an. Scopul este să schimbi modul în care le privești. Nu uita, totul se întâmplă cu un motiv.

Pe măsură ce anul se apropie de final, este firect să reflectăm asupra ultimelor 12 luni și să contemplăm călătoria pe care urmează să o facem. Sfârșitul anului ne oferă oportunitatea perfectă de a ne elibera de ceea ce nu ne mai servește și de a îmbrățișa promisiunea unui nou început.

Iată câteva mantre puternice pe final de an pentru a te elibera de tot ce a fost și a merge mai departe cu viața ta:

1. Renunț la tot ce nu îmi mai servește

Începe un nou capitol al vieții tale cu dreptul și renunță la tot ce nu mai contribuie pozitiv la viața ta: obiceiuri, relații, obiecte sau gânduri care îți împiedică creșterea. Fă loc pentru noi oportunități și experiențe eliberând în mod conștient tot ce este vechi.

Citește și:

2. Îmbrățișez schimbarea și îi permit să se instaleze în viața mea

Schimbarea este inevitabilă, iar acceptarea acestei realități poate ușura tranziția către un nou an, un nou început. Acceptă schimbarea ca pe o constantă în viața ta și oferă-i puterea pe care o are - și anume, aceea de a aduce oportunități de învățare, creștere și perspective noi.

3. Trecutul nu îmi definește viitorul

Reflectă la lecțiile învățate în ultimul an fără să le permiți să îți definească viitorul. Fiecare experiență (pozitivă sau negativă) contribuie la creșterea ta. Folosește aceste lecții pentru a modela o versiune mai inputernicita și mai rezistentă a ta.

4. Sunt recunoscătoare pentru momentul prezent

Exprimă-ți recunoștința pentru ceea ce trăiești, pentru relațiile și pentru creșterea pe care ai avut-o în ultimul an. Concentrează-te pe momentul prezent astfel încât să apreciezi călătoria pe care o ai și să faci un pas frumos în Noul An.

Citește și:

5. Mă iert pe mine și îi iert și pe cei care mi-au greșit

Iertarea este un instrument puternic de eliberare personală. Scapă-ți mintea și sufletul de greutatea ranchiunii și iartă-te pentru toate greșelile făcute. Mai mult, iartă oamenii care ți-au greșit astfel încât să creezi spațiu pentru vindecare.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.