Mai multe
| Eiii ... nu ma mai joc...ca eu dau si argumente cand ma cotrazic...mai mai fetelor... :)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 24 Mai 2008 18:03 |
||
|---|---|---|
| pai da dar prostul se contrazice in virtutea prostiei adica fara argumente ...asta e esenta... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:30 |
||
| dragele mele, ma bucur ca va distrati atat... cel putin ati schimbat putin subiectul, ca parca erati toate razna cu papucii vostri! imi pare rau sa "va dezamagesc", dar pana luni nu mai pot vorbi cu voi, mai am si alte lucruri de facut in viata, nu stau non stop pe forum sa discut subiecte puerile:) week-end placut! si mai cautati texte pe google, ca nu sunteti capabile sa spuneti ceva interesant fara "search"... poate reusiti sa schimbati subiectele, poate aveti vreo revelatie la noapte... poate poate! bye bye! | ||
|
|
||
|
Postat pe 24 Mai 2008 18:41 |
||
| "inzestrat cu stupiditate si cu digestia solida,omul poate infrunta multe" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:43 |
||
| "un prost nu vede acelasi copac cu cel zarit de un intelept" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:44 |
||
| "prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta,inteligenta are limitele ei,prostia nu" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:45 |
||
| "ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:46 |
||
| "a rade de oamenii de duh este privilegiul prostilor:ei au pe aceasta lume rolul harazit bufonilor de la curte,adica sunt oameni fara raspundere" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:48 |
||
| "daca nu exista intrebari stupide,atunci ce gen de intrebari pun prostii? devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile???" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:50 |
||
| " nimeni nu e destul de inteligent ca sa il convinga pe un prost ca e prost" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:51 |
||
| "cele mai comune doua elemente ale universului sunt hidrogenul si prostia" si tin sa precizez ca inca nu m-am hotarat care procentaj este totusi mai mare ,deocamdata ma opresc aici ...ca iesi soarele si ies putin pe afar..fetele ne vedem la clubul ettei la noapte ca cucuvelele(ete si cacofonia...) | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 18:57 |
||
| pfuuuui in sfarsit ,topic numai pentru mine....ah ce bine ma distrez io si cu multitudinea de papuci de primavara-vara pe care continui s-o admir in tacere,care mai de care mai colorati mai veseli mai seriosi mai inalti mai scunzi ,bicolori simpli de piele sau nu....hmmmm ce bine ma simt.fetel care vrea sa admire din nou gramada de sconcsi este invitata pe "papucei" ca disparura iar "culturalizatii" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 20:35 |
||
| doamne pretene........"cind apare un om destept pe lume, poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc"asa si voi cu noi inteligentule.si inchei cu VOLTAIRE puiule care spunea ca "prejudecatile reprezinta ratiunea prostilor"(dat dracu frantuzu) | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 20:55 |
||
| da' i le-am spus si io ,nu-i asa??? pai da-o naibii in papucii mei ca doar am ...pfui 2 gramezi si de dat de pomana | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 21:21 |
||
| deci pretene te umpuram de citate si de respect!ce zici ne facuram inteligente??????????stai ma nu te ambala ca daduram recherche pe google! | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:32 |
||
|
:))dragelor, ma uimirati!! pai ce faceti voi aici?? lasati prostiile si hadeti la papucei ca e vara si avem nevoie! :))) |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:43 |
||
|
cred ca sunt pe locul 3 nasaaa..,tu dormi linistita,ca tii dau tie daca ii iau eu=))))) |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:46 |
||
|
vai draga!! fineee, sa faci tu una ca asta?? sint profund jignita!! papuceii mei!cu pufuletz! uaaaaaaaaaaaaaa!~! :((( |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:48 |
||
| ema am o slabiciune pt papucii cu toc. Nu spun ce nr am ca nu vreau sa fugiti de aici :P Trebuie sa vin cu o precizare: copchilul de care vorbeam e fratele meu pe care mi l-a dat mama in custodie. Ii spun asa pt ca e mai mic cu 13 ani decat mine :) Multumesc pt urari, sper sa ia si urmatoarele examene. | ||
|
amme22 Postat pe 25 Mai 2008 12:53 |
||
| poi ,tu nu ai?????nici macar nevoie?????:))) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:55 |
||
| aha,tot copil este.acu daca eu am ,zic ca toata lumea are.bine ai revenit cu noi. | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:57 |
||
| :)) bine v-am gasit! Las' stef, ca am sa-mi fac cand o veni vremea :) | ||
|
amme22 Postat pe 25 Mai 2008 13:02 |
||
| CU CINE DRAGA EMA???:)) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 13:05 |
||
|
:) ce stie stef?? cand o veni vremea o sa facem toate!! eu una, o fetita cu papucei cu ciucurei! si tocmai imi veni o idee: sa-i dam lu' stef sa aiba grija de ei!! ce zici stef baiatule? ai grija de bebei?? |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 13:07 |
||
| de cicurei nasa=))nu de bebei... | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 13:18 |
||
| :))) stef cu cel pe care am sa il iubesc. Si vreau baiat. | ||
|
amme22 Postat pe 25 Mai 2008 13:24 |
||
| AMME?ca o paranteza la subiect:in viata totul este sa-ti doresti.cind eram mica visam la un fat frumos din poveste si DUMNEZEU mi-a dat.visam o casa pe malul marii si am avut(nu chiar pe mal)visam la liniste sufleteasca si am primit.PASTREZA VISUL SI VEI AVEA CE DORESTI! | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 13:58 |
||
| :) multumesc france. Am sa tin minte asta. | ||
|
amme22 Postat pe 25 Mai 2008 14:03 |
||
|
eu vreau si baiat si fata!! si fat frumosul l-am gasit! asa ca.... :))) |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 14:24 |
||
| eu am baiat si fata!!,nasa ..,tu i-ai vazut la profil,amme nu.,deci concluzia o trageti voi,nu pierdeti timpul..,cu cautari zadarnice:))) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 14:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| greu | 27 | De la: Max2 21 Noiembrie 2011 18:49 |
| Despre barmani | 6 | De la: kudika_965359 21 Mai 2014 13:40 |
| chiar am nevoie de un sfat!!! | 5 | De la: Elif22 20 Mai 2010 02:32 |
|
|
||
| am nevoie se fatul vostru urgent... | 3 | De la: issa12 26 Iulie 2009 00:16 |
| need your opinion... | 24 | De la: r_girl 20 Mai 2009 16:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.