Mai multe
| pai ma ratacii,mai morcovelule,ca necesitatile mele sunt multe siii....mari ,ma'...si daca tu ma abandonasi,ca sa fac si eu....a trebuit sa inlocuiesc sursa datatoare de viata!!!.... | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:18 |
||
|---|---|---|
|
:)) etta, fu tare asta cu sursa datatoare de viata! :)) apai domnule sultan daca nu iti aduni fortele o sa pierzi si haremu' si gainusa.. :)) |
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:21 |
||
| nu le pierde,draga onyta,ca acum suntem asociati....asa ca proptiti-va bine in papucei,ca s-ar putea sa va dam pe spate!!!....nu de alta,dar avem nevoie de "dosul" vostru...ca v-am spus care e pozitia mea preferata!!....hai noroc,colega!!(aici vorbeam cu sultanul vostru!!).... | ||
|
|
||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 10:27 |
||
| bai,fetelor,da'leusorul asta e tare direct!!!....vezi sa nu-ti iei un caramb tu in dos,acu'!!!...obraznicatura mica ce esti!!!....ca mie nici nu-mi place!!!...ha ha ha ... | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:40 |
||
| musca tare leule..=))nu te lasa vrajit.. | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:49 |
||
| leule paraleule, vezi ca dosurile noastre au valoare! si s-ar putea sa fiti muscati... asa ca, mai cu blandete draga! :)) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 11:06 |
||
| uuuaaauuuu!!!....uuuuaaaauuuu!!....hat,hat!!....ah ce dosuri gustoase!!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 12:12 |
||
| nasaaaaa..,poate ramai draq fara c..=)))))))))))))) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 12:21 |
||
| las'ca-i dau din al meu sa si-l repare,ca am de unde!!!.....leutule,sa ai pofta maica,da'vezi sa nu-ti stea -n gat!!... | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 12:26 |
||
| deci asta miku', leutzu'!dupa ce k te-ai luat d sultanul nostru si l-ai lasat fara jobb, akum ne mai si lashi fara posterioare????pai nu tzi-ar fi tzie rushine, animalule? auzi la el :"hatz, hatz" te rog s anu t mai legi de funduletzele noastre adorabile pt k nu vred k arata a "mic-dejun"!!!pune-tzi pofta in cui si cauta si tu altceva d imbucat! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 12:28 |
||
| cum sa caut altceva???...acum cand mi-a dat OK sultanul???....dar ce sunt prost sa ma mai obosesc sa -mi fac singur turma mea???....nu,draguta mea,ca e mai bine cand ti se da pe tava!!!....ca doar sunt KING,vorba sultanului!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 12:37 |
||
|
:))) daaa! niste papucei cu varful ascutit! si kingule hikingule nu ma face sa fiu rea! hmmm iar, pentru posteriorul meu nu-ti face tu griji ca e pe inventar la nasu'! el e singurul care are acces! si vorba fetelor, pune osu' la munca!! |
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 12:55 |
||
| auzi, dar tu kiar ai impresia k noi suntem niste prajiturele servite asa, p tava? ia uite la el, d'le!!!p tava serveshti eventual o cafelutza, k am fost dragutze si te-am primit si akolo, dar funduletzele noastre scumpe in nici un caz! sunt d acord cu tine, mia!!! protestez!!! nu ma voi lasa "prada" acestei fiareeeee!!!!! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 12:55 |
||
| manca tata pe ele de cadane credinciose..:)))nu dati nimic fara acceptul meu.. | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 13:00 |
||
| eeeete na daca sultau promite se si tine de cuvant....deci sultane draga...cadana asta cu siguranta nu ai pierdut-o.da papucii ???cu papucii cum ramane???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Mai 2008 13:11 |
||
| ti-am spus ca-ti satisfac orice dorinta!!:))draga cadana... | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 13:17 |
||
|
vezi, mai, leule, mai? pai sultanul nostru vb putin si face muuuuult, asa k i-a aminte!!!la tine....numai gura e d tine! SULTANUL zice k ne satisface orice dorintza, si dc sultanul PROMITE, atunci SIGUR ASA E!!!! na, k te-a bagat ink o data sub masa!!!! nu faci fatza, sincer!!! |
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 13:44 |
||
| eeee aunci se schimba treaba, ramane cum am stabilit si raman la prima mea dragoste.....SULTANU care tine cu tot dinadinsul sa ma vada la snagov...??? leone....sory mama dar....rau bun cum e...stef ramane sultanul meu.mi-am permis sa arunc o privire in alta ograda si....parca tot vrabia din mana ii mai buna. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Mai 2008 13:45 |
||
| eu parca as gusta un pic din leut,asa pt. diversitate,nu de alta dar nu vreau ca hormonii mei s-o ia razna,acum in floarea varstei si o schimbare de meniu e numai buna,ce zici leutule,te lasi muscat?hmmm? | ||
|
sonia111222 Postat pe 29 Mai 2008 13:52 |
||
| si daca e leoaica????????=)))))))) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 14:07 |
||
| sultane,nu-mi spulbera sperantele,te rog,sper sa nu fie,sau e?:(((((((( | ||
|
sonia111222 Postat pe 29 Mai 2008 14:09 |
||
| nu stiu ,dar sper ca om afla:)) o fi leoaica????:)) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 14:19 |
||
| offffffffff,bietii mei hormoni,pana in iulie,chiar o iau razna de tot:(((((((((( | ||
|
sonia111222 Postat pe 29 Mai 2008 14:21 |
||
|
pai daca e leoaica ...draga stef mai adauga inca o cadana la harem....nimic mai frumos,nu crezi??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Mai 2008 15:41 |
||
| aici bag seama ca e treaba cu grupul . facem ce facem si tot la stef ne intoarcem chiar si fara papuci bata-i vina cu cine inventa dracovenia asta! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 16:24 |
||
| voi chiar sperati c-o sa scapti asa usor de mine..???:)) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 16:31 |
||
| nuuuuuu nici pe departe mai draga....sultane da' mai "ie" cate unele care vrea si ele prospaturi ...si atunci mai cumorcovu' mai cu gaina,mai cu biciul ...tot gasim cate ceva de facut in ...miez de noapte ne distram la clubul"gainei" adica etta,in miez de zi ne certam cu literatii si culturalizatii dar ...la inimioara tot stef maria sa sultanul merge......vezi ce oda si ce statuie iti ridic mai stef draga doar doar imi iei simie papucii aia!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Mai 2008 17:01 |
||
| ema draguta mea,iarta-ma daca am lipsit putin,dar am vrut sa va fac la fiecare cate un "cadou" ,ca sa va treaca supararea pe mine...desi ,sincer ,nu stiu cu ce v-am gresit!!!....tie ti-am luat papucei cu fir de matase(cum esti tu de fina,iubire mica!!) si exact numarul tau am gasit...34,nuu??....pentru onyta am aranjat o programare la implanturi de silicoane fesiere.....onyta draga,scuze daca m-am infruptat din funduletul tau,dar nu am rezistat tentatiei,ca era asa de incitant!!!......pentru deiuta,i-am rezervat 10 sedinte de masaj relaxant si erotic, sa nu mai fie asa de stresata si sa uite de panaramele alea care o supara!!!....lui francia i-am cumparat un cort din-alea "clasa-ntai" cu vedere la mare,ca ea e obisnuita sa respire briza.....lui mary i-am facut tot o programare, la emisiunea "Schimbare extrema",ca tot se vaita mereu ca e mica si urata,desi eu nu cred asta.....miei i-am luat ,tata, un biciulet din ala care lasa dara de foc in urma lui,poate o punem de-o perversiune....iar bubulinei i-am luat "o aspirina",marime naturala,de-aia neagra africana,ca sa se invete cu ce e mai bun!!.....dragelor,desi am ramas falit(pentru moment),ce nu fac eu pentru voi!!!....si intelegeti ca nu vreau sa-i iau locul sultanului,ci doar sa il ajut ,sa il completez,sa fim asociati!!!.....salut,colega!!!...nu te teme de mine ,ca eu nu-mi insel prietenii.... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 21:26 |
||
| sefaaa,scuze,nici pe tine nu te-am uitat: tie ti-am luat niste catusele frumusele si niste vibratoare pe masura,ca am citit ca-ti plac jucariile sexuale....sper sa nu imi dai cu ele in cap,dar eu asa am inteles!!!..... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 21:29 |
||
| stefule!!!!!!!!!!!fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!veniti repede ca venii leul cu cadouri.ehe cred ca pierzi teren sultane.mai lione cortul meu cu vedere la mare are vreo trei eteje dar il accept si pe al tau ca nu e frumos sa refuzi si ma gindii ca maine poimaine cazez literatii in el.te pricepi la cadouri si uite ca venisi cu lectia invatata.bravo! hai fetelor nu auzirati ca e rost de cadouri?????? | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 21:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ciudat sau ceva normal? | 60 | De la: Indiana_Jones 19 Septembrie 2011 23:53 |
| destin-oare unde gresim? | 7 | De la: DeeaCatalina 3 Februarie 2009 22:10 |
| am nevoie de un mic ajutor | 6 | De la: issa12 26 Iulie 2009 00:17 |
|
|
||
| sanatatea e pe primul loc | 5 | De la: machiajtatuaj 26 Iunie 2009 01:10 |
| ganduri... | 8 | De la: patriciaconsuela 11 Iunie 2009 15:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.