Mai multe
| Mai sunt si oameni inzestrati pe acilea..care isi fac treaba in 2 ore cati altii in 8 ..:))) Si rammy ...fiecare cu norocul ei draga mea... Viciile ..ce bune sunt ...:)))) Ma duc la o tigara...:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 23 Mai 2008 16:53 |
||
|---|---|---|
|
ori la bal ori la spital!! :)) lason papuceii mei de gramatica ca iar ma irit! :)) |
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 16:56 |
||
| uite ca am revenit si eu da' nu stau mult ca nu am timp.. francia draga.. ca ai spus amin pt ca te-a pus stef.. nu e valabil.. daca nu vine din proprie initiativa, nu se ia in calcul.. ca oamenii astia care zic ceva de gura lumii, mie nu-mi plac. Deci, e foarte usor.. eu am avut bunul simt sa propun. Daca vrei accepti ( si-ti recunosti,, problemele,,) daca nu vrei.. nu accepti si ramanem(eu si inca cativa) cu aceeasi parere despre tine. Simplu | ||
|
|
||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 17:00 |
||
| asa e mia, fiecare cu norocul lui, ai dreptate:) ma bucur sa vad ca totusi s-au mai linistit apele pe aici, ca prea se ciondanea lumea... | ||
|
rrammy81 Postat pe 23 Mai 2008 17:11 |
||
| mai copilas nu mai fii mica si agresiva !tot ce spun e impotriva ta.chiar nu sti de gluma????????prea iei totul in serios si revino-ti sa nu faci riduri. nu vreau sa repet treaba cu parerea ca nu poti tu sa formezi o parere fara sa cunosti pe cineva.ai spus bine altii ca prietenii mei ma cunosc .incheie te rog frumos circoteca........AMIN | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:12 |
||
| ??? .......... in fine........ hai mai bine sa nu mai vb una cu alta sau una despre alta... | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 17:14 |
||
| deeeeci.. va doresc un week-end placut tuturor! eu plec 2 zile, asa ca am sa lipsesc si de pe aici.. nu ca ar parea rau cuiva.. :))))) scrieti mult sa faceti puncte!!! ca-s papuci la bataie | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 17:16 |
||
| ba.., eu cred ca trebuie sa VORBITI..:))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:17 |
||
| acu de facem cheta si cumparam si pentru tine.plec la tig DUMINICA sa-mi dai marimea.si nu e biza e pe bune.gasesti toale si papuci de firma si la un euroi. | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:19 |
||
| Mai s-au imbalzit scorpiile pe aici??:))) Bravo fetelor..Hai ..ca plec si eu acasa... Poopici vb lu' Stef... | ||
|
mia_mia Postat pe 23 Mai 2008 17:24 |
||
| papuci si haine de firma la 1€??? probabil "facaturi" pe care scrie dior, d&g, armani etc... mi se pare prea ieftin.... intreb asta daca chiar ai spus-o fara misto, france.... | ||
|
rrammy81 Postat pe 23 Mai 2008 17:25 |
||
| e tirg facut de crucea rosie unde doneaza toti bogatanii.am fost in vara la monaco si am cumparat cu 100 de euro un geamantan de haine si am trimis la romanica.socrela e frantuzita de 20 de ani si cunoscatoare in chestii din astea.eu nu prea fac diferenta.sa vezi ce geanta de la dior a gasit tura trecuta lesini.asta e odata pe an actiunea dar trebuie sa mergi dimineata ca la final raman ciurucuri.sint si mese cu haine vechi dar scorpiuta mea le miroase pe alea cu eticheta.e belea cu ea.......si eu vroiam sa o marit. | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:34 |
||
| =))))),CRED CA A O IAU PANA LA URMA,TINE CU CASA:))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:40 |
||
| aaa targ.... prima data ai scris "tig" si nu m-am prins despre ce e vorba... credeam ca asa s-o numi vreun magazin sau vreun cartier acolo la tine in oras... am inteles acum la ce te referi! bafta la shopping:) | ||
|
rrammy81 Postat pe 23 Mai 2008 17:41 |
||
| vazusi??????? nu sti ce pierzi.dar exista o problema.e mai a dracu ca nora cind o apuca nerviii.in rest chiar e de casa ....de nora e trai pe plai cheltuitoare. | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:43 |
||
| merci dar mai mult cumpar sa fac placere celor ce nu au. | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:45 |
||
| salutare!!...cum stati cu papuceii...ca azi e superoferta:5 la pret de unul!!....toate modelele...toate marimile....ema,unde esti,ca auzi sunt papucei si pe marimea ta??... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:50 |
||
| 34=)))))))))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 17:58 |
||
| qua???????????moare socrela | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:03 |
||
| de ce moare socrela??...ca e superoferta la papucei??... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:04 |
||
| ai inebunit??????????fugiti cit mai puteti ca e treaba cu 34........ | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:09 |
||
| ce vrei sa spui????34 e numarul de la picior,al prietenei tale si a noastra, ema iordanescu!!eu ii stiu numarul si de la tatar=))))))))))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:14 |
||
| pacat ca nu poarta 33,ca -i spuneam un banc...dar hai sa vi-l spun voua...era o gagiga la doctor..si asta ii spune sa zica 33 de cate ori o atinge el ,la consult...si incepe don'doctor..o atinge la inima.. zi 33...gagica:33....la plamani...33 ....la rinichi...33....s.a.m.d....ajunge la ..."pasarica"... si-i face consult...doctorul zice:zi 33....si gagica incepe:1..2...3...4..... a naibi gagica!!!... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:19 |
||
| pai nu te justifica omule ca ai nevoie pentru harem..........tu nu vezi ca ramasesi singur?????toti fugira de mincara pamintul!auzi era si unu pe aici de facea spume ca arielul.daca vine cind sint plecata spune-i sa cumpere un pic de balsam ca e bun:inmoaie....te prinsesi de ce nu??????????? | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:22 |
||
|
aaaa??? papucei ieftini??? pai anunta-i pe astia cu concursu' ca le fac frantuzii concorenta! :))) eu nu spal cu ariel ca scorojeste hainele si estompeaza culorile! mai bine cu tide! :))))) |
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 18:42 |
||
|
e o fata mai sus care vrea si ea papucei!! deschisa subiectul de 2 ori! ca o data nu era de ajuns! haideti sa-i dam ei papuceii, ca asta chiar e o problema serioasa! :)) |
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 19:27 |
||
| io i-am dat deja....sa vezi ce ma injura... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 19:33 |
||
| pai se sperie si i-si lua singura talpasita.........;tu nu stii proverbul cu prostul care moare de grija altuia????????asa si noi pici.sa facem conversatie.........;si trafic pe forum | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 19:33 |
||
|
au noroc ca mai sint pe aici si persoane ca noi, adica forumisti convinsi, ca daca ne mutam dau faliment! si dupa aia se spala cu ariel pe cap1 :))) |
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 19:39 |
||
| pe care cap???????????? ca pe unul sigur fac matreata......dar poate scapa ca nu au.... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 19:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu | 15 | De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 14:38 |
| prafuri de slabit | 17 | De la: geo_resuscitat 3 Decembrie 2010 15:43 |
| Mult prea mofturos si nu pun suflet intr-o relatie ... ce pot sa fac in cazul asta? | 18 | De la: kudika_28474 25 Martie 2013 21:57 |
|
|
||
| INDIFERENTA...cea mai buna arma? | 74 | De la: AndrEEA515 22 Iulie 2009 23:39 |
| Iubire sau dependenta ?! | 97 | De la: kudika_6458 24 Februarie 2013 15:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.