Mai multe
| patroaneee...razboinice Xela....crezi ca daca ai o firma sau esti asociat in asa ceva,ai cultura mai multa ca noi????....sau ai invatat din alte culturi prin calatoriile tale???....las-o moarta,nene,ca nu ne cunosti si n-ai cum sa ne evaluezi tu...sau oi fi f'run pui(din flori) al lui Pruteanu(D-ZEU sa-l odihneasca,ca a fost om mare)!!!... da'de obicei,aia ca tine nu vad barna din ochii lor,incercand sa descopere paiul din ochiul altora....asa ca ,daca nu-ti place cultura noastra,nu te mai baga ca musca-n...lasa-ne ,pe noi,"prosti" asa cum suntem sa ne distram,da' sa nu te-ntrebi de ce-o sa mori inaintea noasta....ca stii tu cine moare de grija altuia ...si moare mai devreme... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 13:19 |
||
|---|---|---|
| etta oricat ai incerca sa ii explici unui individ de genul asta (ca barbat nu imi pare a fii) de ce anume ne distram sau ne simtim bine facand glume de genul carora facem nu cred ca va intelege.omul asta traieste cu capul in nori de cultura si se asteapta sa gaseasca pe forumuri pt femei ,tin sa precizez inca o data "FORUM PENTRU FEMEI" ,femeia ideala,culta frumoasa etc, nu un roi de "tzatze" cum ar spune onnyta.serios ca uneori imi provoaca o nobila greata cei care nu vad dincolo de cuvinte.printre "culturile" lor de cultura nu au loc de a isi analiza sfintele prostii debitate de dragul de a se auzi vorbind sau de dragul de asi vedea cuvintele citite de cine stie ce "mami pisicoasa" care cade pe spate in admiratie de cate ori junele deschide gura. sper ca "dizertatia" mea s-o fii inteles ca altfel o dau dracului de treaba si ma las ...de meserie | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 13:40 |
||
| cum sa te lasi de meserie,ema??.....ce, ne dam invinse??....never-ever....iote ce culta sunt!!...ptiu,sa nu ma diochi!!....noi suntem razboinicele...la plural....Xena...el este razboinicul..la singular...Xela....cine e originalul,atunci??....copiile la gunoi...sau indosariate undeva,pe un raft cu praf...asa ca,facem pace,doar daca se doreste....sau cand o vrea muschii nostii de razboinice culte!!.... | ||
|
|
||
|
Postat pe 24 Mai 2008 13:52 |
||
| nuuu ma etta io ma refeream la faptul ca o sa ignor comentariile lui "lache pansatu"oricare "lache pansatu'" de genul asta.pai ce m-am tampit!!! auzi sa renunt io la ce imi place pt ca vreun culturalizat are impresia ca e buricul pamantului...pfui !!! nici in ruptul capului. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 14:01 |
||
| dar e distractiv cum va "atacati" atat!!! si mai frumos e cum va aparati una pe alta:)))) si tu etta, ai auzit de Pruteanu???? cred ca doar la carcotasi ca se dau doar cateva secunde dintr-un material... ca in rest, nu cred ca rezistai sa te uiti la o emisiune de-a lui:) | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 14:19 |
||
| Buna,azi e duminica,haideti sa nu ne mai intepam si sa incercam sa ne simtim bine | ||
|
sonia111222 Postat pe 24 Mai 2008 14:25 |
||
| esti tu asa de convins,mai cultura intruchipata??...spre stiinta ta ,inca il mai ajut pe fiul meu,care e in clasa a 7-a,la limba romana si la gramatica...tu crezi ca ai mai fii in stare sa analizezi o propozitie d.p.d.v. morfo-sintactic??(stii ce-i aia??)...mai stii ,mai, care sunt functiile sintactice si partile morfologice de vorbire??....sau stii,mai,ca acum sunt vreo 10 feluri de pronume??....si desi,la vremea mea erau decat 2:personal siPERSONAL DE POLITETE,eu le stiu pe toate acum....si nu l-am exclus pe cel de politete,decat pentru cei bogati in cultura ca tine!!....si mai stii,mai ,sa faci diferenta atunci cand verbul "este" se ia singur,ca predicat verbal,si cand e predicat nominal???....vrei sa-ti mai enumar??/...stii ce-s alea ortograme,ca tot va bate-ti atata in piept cu cratimele nefolosite bine???....da' omonime???....da' paronime???....da' cate feluri de atribute sunt acum???...ori tie ti se potriveste unul singur:atributul adjectival "ingamfat"???....bai baietel,eu sunt in clasa a-7-a acum,deci cred ca stiu gramatica mai bine decat tine...si daca vreau sa ma prostesc,ma prostesc ca asa vreau,nu ca oi fii vreo proasta si inculta,cum crezi tu....siii...stii ceva??... diferenta dintre noi este ca eu pot fii ca tine,daca ma straduiesc, dar tu,ca mineeee.....nu cred....ca e greu sa mai fii OM,atunci cand uiti de unde pleci...dar roata vietii se invarteste,baietel....asa ca,ai mare grija,ca azi poti fii patronas si maine poate nu vei avea ce sa mananci...si sa vezi ce-ti scade orgoliul atunci.....si sa te vad,o sa traiesti din gramatica???.... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 14:43 |
||
| si acu' ca ma racorii...sa ne vedem deee...papucii nostrii....ce papucul meu!!!...hai,fetelor,ca mi-e dor de voi si de flecareala noastra!!....dau papuci GRATIS astazi!!....cine se-nfige???... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 14:46 |
||
| etta,mar.37 cu toc de 10cm ai?Rosii cu pampon alb,pls. | ||
|
sonia111222 Postat pe 24 Mai 2008 14:51 |
||
| acum aparut si eu dar nu mai pot .....am ris cu lacrimi.fetelor sinteti criminale.....mreg sa citesc mai departe. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:18 |
||
| TREBUIE SA FIE CINEVA BOLNAV.Serios,era o vorba ,"prea multa carte, strica mintea unora".etta individul asta,nu vrea decat sa supere.Altceva nu poate,e putin redus..Daca are tupeul sa lupte singur impotriva tuturor cu atata nerusinare,cu siguranta,datorita spatiului foarte mare SI A LEJERITATII MATERIEI CENUSII,neuronii lui defileaza prea liber.O fi oare vorba ,de acel PLOD,ratacit al raposatului PRUTEANU???CU SIGURAMNTA NU??dar cred ca tipul a urmarit prea multe emisiuni televizate,si acum dizerteaza ,pe marginea ideilor maestrului..sa fie sanatos ,si la mai multa minte,omule:))apropos..,pe la cazul COSMIN,ai trecut???suflet frumos!!!!il gasesti la moda,si culmea acolo scrie cam asa: VORBELE ISI AU ROSTUL LOR,ca o ironie PROFESORE..,TE ASTEPT CU DRAG,poate faci si acolo corectii gramaticale,caci chiar te las Repetent.. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:25 |
||
|
Dragii mei prieteni "virtuali"!!!.....ca sa mai stimulam putin acest forum ,va anunt ca la noapte ,in jurul orei 1,00, voi inaugura clubul de noapte "CASANDRA"...ma fac si eu patroana,ce mama naibii!!...doritorii sau cei care o sa mai fie prin preajma la acea ora,sunt invitati la petrecerea on- line....bautura va fii din partea casei....si distractia o veti face voi....ca,de,la o asa CAFENEA solicitata,trebuia si un club de noapte....rog sa aveti TINUTA OBLIGATORIE,ATAT FIZIC,CAT SI VERBAL....ASA CA INTRUSII NU SUNT DORITI...decat daca vor sa se distreze....acces nelimitat,in limita nr. de locuri!!...si,o mica lamurire:de ce CASANDRA ??...pentru ce este numele meu de familie...va astept cu drag... |
||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:30 |
||
| stefule cred ca scorpita mea are dreptate.pretenul nostru daca e barbat traieste cu mamicuta pensionara si dimineata se trezeste cu sevetelul in mina.ca de treaba cu saxul necesita o gramatica avansata..........daca este o pretena femeie prezinta sindrom premestrual agresiv s-au menopauza prematura.........;ETTA........... vino soro cu tratamentul ca avem un diagnostic acum. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:34 |
||
| pilula,SCORPIUTA!!=)))))))))vindeca gramatica..:)) | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:36 |
||
| acu sa vezi ce se inerveaza!!!!! pai tu mica venisi aci sa ne analizezi noua pisicu dar ai grija treaba cu pisicu e delicata...... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:37 |
||
| draga Alex,Pruteanu a murit,lasal sa se odihneasca,de morti se vb numai de bine!nu ne mai critica atita,nu putem fi toti asa destepti ca tine,asa ca iarta,ca si Dumnezeu ne iarta,suportane ca si Dumnezeu ne suporta,si daca am cerut prea mult,lasaneeeeeeeeeeeee. | ||
|
mari58 Postat pe 24 Mai 2008 15:48 |
||
|
ma manaca limbuta ca mi-a trecut durerea de dinti dar in virtute inertiei ma abtin.deci,"in contuzie" ia-ta un citat despre prostie...de cate ori va aparea cate un comentariu ...."culturalizat" am sa incerc sa gasesc un alt citat despre prostie si am sa il fac prost pana s-o satura sau pana si-o da seama ca e chiar prost,cum spuneam ...citatul....:"afirmatia ca exista un epicentru al prostiei este o diversiune.prostii se gasesc pe toate drumurile" am incheiat citatul cu o singura obiectie....."prostii se gasesc pe toate topicurile" (si voi stiti la cine anume ma refer) |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 15:57 |
||
| ehe alexutule maica daca mari si-a iesit din pepeni inseamna ca e grav sindromul tau. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:58 |
||
|
Pai bine mai fetelor ..ce faceti?? Imi urmati exemplu??? Pai etta ...eu lasai nervii de-o parte...si luai "medicamentu" ..si acu...ce-mi vad ochii :))) Mai alex80 ...tu nu vazui ca noi vrem dragoste...:))) lasa papuceii pentru doamne...si seful lor (Stef) ...:))) ca nu te-am uitat stefane ..:))))Daca ai sa dai ..bine ...de nu ...sa vezi tu vulpile acuma...:)) |
||
|
mia_mia Postat pe 24 Mai 2008 16:06 |
||
| fetele am gasit un citat si mai misto!!! cu dedicatie speciala de la mine pt voi sa radeti pana v-o durea burta: "STIU CA SUNT PROST DAR CAND MA UIT IN JUR PRIN CURAJ".... o fii prins curaj baiatul nostru????vai de mine prin haremul de gasculite prostute a reusit sa se rataceasca un gansac descult .apropo fetele care isi aminteste povestioara aia cu gansacul care si-a pierdut papucelul????ca tot suntem pe topicul cu papucei????? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 16:07 |
||
| bai EMA aia cu prostul si curajul e super tare........o introduc la cerebel sa stii.ai vazut mia cum facuram fata atacurilor?????????? se lua si de bietul stef dar facu cunostinta cu haremu.......cred singur si-a luat papucii. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 16:50 |
||
| mi se pare comic sa te certi pe forum pentru un concurs indiferent care ar fi ala.va mai trebuie un pic de minte fetelor...mai bine dati un sfat celor care au nevoie sau fiti un pic mai subtile | ||
|
aurika Postat pe 24 Mai 2008 16:51 |
||
| doamna aurika...comici suntem si noi acilea...ca pentru lucruri serioase...vezi alte topicuri ...sfaturi nu dam ca nu suntem "popi" sau ...alte alea...nici nu iertam de pacate...si subtilitatea e chiar pentru cei ce nu stiu sa priceapa o gluma ..ca sa nu zic mai mult..Mintea??? Offf ce se mai bat unii pentru mintea asta....Uite va sfatuiesc sa cititi o carte..ii zice..."Imi doresc sa devin prost"... e in librarii ...nu foarte scumpa.. | ||
|
mia_mia Postat pe 24 Mai 2008 17:01 |
||
| esnta tare si aurika...io ma intreb daca macar din rwspect pt propria inteligenta astio care se trezesc vorbind pe topicuri ,au macar bunul simt sa citeasca tot ce s-a scris inainte.deci ...inca un citat:" prostul cu memorie buna are la dispozitia lui multe ganduri si fapte,dar nu stie sa traga din ele nici o concluzie"....vom continua debitarea de astfel de aberatii pana cand cei care se trezesc cu fata la cearceaf si au chef de comentarii de rahat sa aiba macar rezpectul sa citeasca ceea ce s-a scris inainte...fetelor ......la ataaaaac prostia!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 17:01 |
||
| aurico............tu cine esti !maica si ce vrei de la noi.nu te primim in harem ca nu corespunzi deci la revedere !s-au e alexutu reactivatu?????????, tu esti muica........bag seama ca nu raspunde.....doamne multe sindroame premenstruale grave azi. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 17:07 |
||
| doamne maica pai decit sa invat pustoaicele pe alte topicuri cum sa le creasca titele mai bine ma distrez aici.mai aurico dadusi cu mucii in fasole si tu......... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 17:13 |
||
| Mai ema ..continua tot asha ...cu citatele ..ca mai invatam ceva...Si mie una mi se pare mai mult decat evident..din titlu ..ca subiectu e comic..o mai dam si-n tragic pe ici pe colo ...Si stii cum e Cu prostii si cu foarfecele sa umbli usor.... :))) Nu-i luati tare fetelor ..ca nu mai taie bine ...:)) | ||
|
mia_mia Postat pe 24 Mai 2008 17:13 |
||
| ma inclin....si continui....:"am rabdare cand e vorba de prostie,insa nu cu cei care sunt mandri de ea". | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 17:19 |
||
| stai ca stiu si eu unul .parca suna asa:prostul,daca nu-si da ceva aere de om cu scaun la cap,i se pare ca nu e indeajuns de prost.........mai stiu cred:la unii li s-a dat capul ca sa nu le ploua-n git./omul prost nu vede padurea din cauza copacilor. | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 17:36 |
||
| "spiritul de contradictie este personalitatea prostului"..de asta ce zici???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 17:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| analiza trecutului | 9 | De la: kudika326948 24 Octombrie 2010 22:46 |
| Va place sa va simtiti protejate? | 11 | De la: Summer_ 4 Aprilie 2010 21:40 |
| ...intrebare fara ..raspuns.. | 5 | De la: concordia 11 Noiembrie 2009 09:09 |
|
|
||
| Comportament ciudat | 41 | De la: evelyne15 25 Octombrie 2010 22:23 |
| ajutati-ma va rog | 23 | De la: hasi 24 Februarie 2009 09:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.