Mai multe
| mai ema,io ti l-as da cu placere,da' s-a cam tocit,ca de aseara incoace tot il folosesc!!!...si,fir'ar a papucului de privata,incepura toti s-o folosesca!!!....zi-mi cum se incuie!!... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:42 |
||
|---|---|---|
| fii atenta ...te duci pe mesaje si deasupra chiar la mesaje scrie"ALEGE DE LA CINE SA PRIMESTI MESAJELE",apesi si tu acolo pe sagetuta si poti alege sa primesti numai de la prieteni. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 14:50 |
||
|
stati linistite ca nu rezista mult. of of, mai mai, mo facut mamuca literat... :)) aveau nevoie de un cantecel ca poate isi mai desumfla funduletele alea umflate!! :)) |
||
|
|
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:56 |
||
| no etta mami ai reusit??? daca nu zi si mie care te supara sa ii zic si io de dulce,nu de lata dar pe mine nu ma pot stressa cu mesaje pe privat.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 17:30 |
||
| :)) ha ha ha !! nici pe moa!! ca primesc mesaje doar de la prieteni! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 17:47 |
||
| ce faceti aici???,va faceti de cap???onnyta mama te frantuzisi decind stai pe linga mine........ce se mai intimpla cu literatii??????,ca venii sa-i umplu oleaca de respect.stef vezi ca schimbam sultanul?????pai tu ce faci frate intepi cadinele??????,, | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 18:41 |
||
| le inteapa le "kilareste" ne pune eunuci la harem si mai vrea sa il si iubim pe deasupra.....hmmmmm si cu papucii cum ramane???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 18:44 |
||
| pai daca nu ar fi eunucii noi cu cine ne-am distra aici????????en conclusion stef ne iubeste...;;dar cu intepatu vreau o explicatie....mama lor de papuci! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 18:49 |
||
| pupaza,OCTAIA VA POOPAAAA,PE TOATE!!INCA NU A AJUNS ACASA MAI ARE CAM O ORA...:)))dar a plecat intepata si fericita:))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 19:44 |
||
|
:)) da francia draga. trebuie sa facem ceva cu sultanu ista, ca nu ne mai intelegem cu el. :))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:03 |
||
| insurat de urgenta ca nu mai tine figura.......ce papucii mei apoi i-i trece termenul de valabilitate si ce mai facem cu el???? | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:14 |
||
|
chiar, dao in pufuletu meu de treaba ca imbatranesc pana il insor pe finu! trebuie obligat!! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:18 |
||
| mdaaa:)))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:23 |
||
|
uaaauu!! bubulino mama si tu vrei sa te mariti cu sultanu'?? |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:24 |
||
| bubuuuuuuuu:)))bun venit !!!,frumusete mica... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:26 |
||
|
bubuuuuuuuuuu?????? fitiar pufuletu' tau de tradator!! acusica dau zvonu in harem!! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:29 |
||
| da-l si tu onnyta ca ...nu o mai scoatem la capat cu sultanul ist...si cand o trebui sa cumpere papaucei la toate tare mi-ii ca ramane lefter tanase.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 20:31 |
||
|
he he he! sa-si ia cate neveste vrea, dar domle sa le trateze cu le respect! ptiu, franceza asta! (are dreptate france) fineee papucei la toate!! cu ciucurei, cu pufulet, cu ce vrea muschiu' lor!:))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:35 |
||
| e cruda si tare frumusica:))dar tot pe voi va iubaresc...:)))pt nimic in lume asta, eu nu va parasesc..;)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:46 |
||
| io vreau cu toc si marimea potrivita ...si sa fie de culoarea ciocolatei si fara briz breizuri ca nu imi plac .....aaa sitocul sa aiba o forma mai acatarii si varful sa fie putin alungit nu bont asa cum e la moda acu' aia nu imi plac pt ca imi fac piciorul si maimic decat e....deci stefff sultane s-a notat???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 20:47 |
||
| trece ziua se inmulteste haremul........de unde papucii nostri sa colectionam materie prima??????pungasule sti ca trebuie sa ceri parerea!vezi cu ema sa nu indraznesti sa o lasi desculta si nu uita nasa vrea cu puf (s-au cu blana????)vezi tu ca esti baiat mare. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:09 |
||
|
pai france daca stau sa ma gandesc sa-mi ia si cu puf si cu blanitza( pe astia ca sa-i port langa nasu') si nu uita stefule de nevesteee!! ca e multe si daca nu le impaci pe toate te-ai dus! :))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:33 |
||
| V-AM POSTAT CEVA POZE...CU OCTAIA DE LA SNAGOV!!AM SA VA DAU ALTELE SI MAI INTERESANTE...:)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:34 |
||
| maria ta va foarte multumim.....pozele cu mine la snagov o sa iti cer licenta sa le pui......auzi-si??? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 21:39 |
||
| le pun cu restul haremului si tot nu-ti cer licenta:))cum ti se par,dar surprizele mari vor urma... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:53 |
||
| la vazui cu papuci cu tot si devenii gelose tare.......ptiu drace confondez limbili intre ele. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:54 |
||
| aaa deci asa ...mmm mai stef mai dar zgarcit rau esti tu mai.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 22:43 |
||
| steeeef ma apropii vertiginos de papucii tai!!!! ai grija ca pana a urma te las io pe tine descult.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Mai 2008 16:20 |
||
| mai ema,da'tu mai ai mult de gand sa-i cersesti papuci lu'stef???....nu vazusi ca aparu leutu'??...exprima-ti dorintele si pe alt teritoriu,ca nu se stie!!.... | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 09:57 |
||
| ema draga mea,iti dau ce iti doresti mai mult!!nu te lasa influentata!!gaina mea s-a ratacit:)))COTCODAC,COTCODAC..:))):)))) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Caut o relatie serioasa sau de a uita de alta persoana. | 9 | De la: scorpio67 25 Martie 2010 19:23 |
| Problems | 7 | De la: Ionyssa 9 Aprilie 2011 01:56 |
| prieten | 4 | De la: andreea1976 4 Ianuarie 2009 02:08 |
|
|
||
| Ce doreste o tipa care-i spune alteia adevarul in fata? | 4 | De la: nicolagrozava 18 Aprilie 2015 16:48 |
| o mica problema | 15 | De la: marco918 4 Decembrie 2011 00:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.