Mai multe
|
:)) ptiu pe tine de modest! papuceii fineeee!!! hai cu ei o data! |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 15:14 |
||
|---|---|---|
| sunt pe locul 3 nasa:))inaintea ta=))) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 16:04 |
||
| sa traiesti finee si sa te bucuri de ei! eu vreau cu ciucurei! :)) asa ca vezi cand dai cadourile la fete! ai mei sa fie cu ciucurei! :)) | ||
|
|
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 16:12 |
||
| iti dau tie cicureii,nasa si opresc eu papuceii:)) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 16:25 |
||
| hmmm! fine pentru treaba asta cu ciucureii trebuie sa-mi cumperi sandale! :)) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 19:52 |
||
| steeef facusi o greseala dragul mamii da' nu gramaticala,ci confundasi numele ammmei cu al meu.io vreau un bebe si tu sti cu cine,proiectul e pe sfarsit de an sa iasa la vara sa ma pot mandri si io cu burtica goala...cat despre papuci amme si io am o slbiciune pt pantofii cu toc si am invatat o multime de trucuri sa ii fac sa imi vina bine chiar daca ii iau cu un nr sau 2 mai mari. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Mai 2008 20:48 |
||
| buna seara la toata lumea!!!....eii,cum stati cu papuceii???....va gasirati,fetelor pe marime,ca ieri fusera promotii....cred ca trebuie sa-mi iau si eu altii,ca-i prapadii aseara ,la petrecere.... | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 22:31 |
||
| buna, am o veste suuuuper, sultanul nostru are intalnire cu 2 dintre cadane...octaia si rora. a lansat o invitatie pe care voi incerca sa o onorez in cel mai scurt timp.feteleeee o dau naibii de mare in concediu imi petrec vremea in haremul sultanului .... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Mai 2008 22:34 |
||
| stiu,stiu de acesta intalnire...probabil mai stabilesc niste reguli pentru harem....sau "le face proba" in particuler...ha ha ha... | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 22:40 |
||
| iar destrabal?? :)) mai sultane, nu iti ajunsa cu 2 cadane?? :)) | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 10:40 |
||
| te anunt ca una a clacat.........mai are una.acum oare ce urmeaza? | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 11:45 |
||
|
||
|
||
| mai aduce una la harem.....io ma abonez voluntar de rezerva in cazul in care ...ma "chica" una!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Mai 2008 18:49 |
||
| acum culegem ,capsuni !!prin vita de vie..:)))mai devreme prin hotel. www.snagovclub.ro =))))he,he,destepte paturi au aia acolo=)))pat cu aranjament floral,pt HAREM AVEM SI POZE!! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 19:22 |
||
| pai sa le vedem si noi de la haremmmm vreeeeem!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Mai 2008 20:28 |
||
| ema draga,tu vrei sa-mi furi papucii???....ca vazui punctele la concurs si te tii scai de mine!!!....222 fiecare....222,bine ca nu e 666,ca-mi cresteau varfurile la papuci mai mari decat la am acuma!!....si-apoi sa-i vad pe literati!!!.... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 23:57 |
||
| aaa nu mai etta dar asteptam si io sultanul asta nu mai vine....sa sti ca nu vreau papuci pt ca astept sa mi ia stef ca asa se lauda la un moment dat ca imi ia papuci ...pe urma a dat-o de gard dar tot il conving io sa imi ia o pereche | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:05 |
||
| sultaneee cum adica meeeei o "kilarisi" pe octaia??? cadana draga esti ok???ma faci sa ma razgandesc daca e asa cum spune stef asta ce te-a "kilarit" hmmmm io nu vreau draga sa fiu deselata,numa plimbata ,rasfatata,alinata,alintata....etc,etc,etc,deeeeeeeci???detaliii cum fu???fain fu???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 12:19 |
||
|
mai ema astia ne tradeaza. auzi tu, sti ce fac acum tradatorii? beau cafeau pe malul snagovului!! s-a strigat TRADARE in harem! :))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 12:21 |
||
| TRADAAAAREEEEE!!!! aaaa da ce crezi tu in concediu scapi adun haremul si pe capul tau toate venim!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 12:43 |
||
| pi rand,cu programare:))))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:09 |
||
| sa vezi cum ne suparam si venim toate pe capul tau! si sa te tii fine atunci la facut cafele!:))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:15 |
||
| pe octaia o intepai !!!!:))s-a rezolvat ,GATA!!!fara nici o gluma.... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:20 |
||
| ce-i facusi fratele meu alb???? cum adica o-ntepasi??? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 13:29 |
||
|
aioleeeeeeeuuuuuu!! mai scorpioane, vezi ca prietenii nu trebuie intepati. ce faci fine? faci zodia de ras?? sa vezi ce te intep eu pe tine acu!!! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:38 |
||
| las' ca-mi bag eu....papucii in toata tevatura asta cu...gramatica!!...stefuleee,vezi ca poate-mi cer felele varful de la papuceii mei!!!...da'io nu le dau ma,ca tu esti morcovelul meu,ma!!....si vezi ca vineri o punem de inca o ciorba,asa ca vezi sa ai morcovul proaspat si odihnit!!!...ca daca-l obosesti,se scorijeste nu nu mai iasa ciorba buna!!...ca de gaina,am eu grija...o iau pe cea mai mare si frumoasa!!!... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:21 |
||
| Care-i scorpion pe acilea?? Ca scorpiuta imi dadui io seama...dar??? Hai hai ca ne intepam acu..si io vin cu venin cu tot..:)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 14:24 |
||
| scaparam de fatidica pagina cu nr 13 ,nu si de literati......eeee dar cu papucii,tot pe acolo,etta mami chiar asi avea nevoie sa imi imprumuti carambul 'cela mult laudat | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 14:25 |
||
| zise si" SCORPIA "mia-mia...,asa o fi???:)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| E chiar asa greu sa fii tu insuti?!? | 18 | De la: danamiha 22 Martie 2013 14:47 |
| cadou pentru baieti..pls sfaturi | 23 | De la: lucic07 22 Mai 2009 12:20 |
| Soacra... | 24 | De la: raymon_a 13 Iulie 2015 17:33 |
|
|
||
| O poveste de viata | 19 | De la: kudika158412 6 Aprilie 2010 09:55 |
| De ce cu fiecare zi care trece fidelitatea in cuplu dispare? cine este de vina si ce este de facut? | 90 | De la: felixcat 24 Noiembrie 2009 18:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.