Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

buuuna ,ooooo am revenit .pai stai s avezi tevatura....stef scumpete ma rezolvasi de papuci??? ca io ma repet mi-am rupt tocul(il batui io la loc cu ciocanul din dotare,adica un chetroi cat capul,dar nu sta bine) am dat fuguta de la munci la DENTIST ca ma apucara toate cele de dureri si trebe draga pt un zambet fermecator....cate chinuri si terori nu indur eu.da am luat taxiul pana acasa ca afurisenia de toc nu statea bine si imi e ca imi mai rup si vreun piciorus din cauza tocului.
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 20:08
ema interesanta istorie cu ciocanul din dotare dar luai eu destule ciocane ca mai avusesi cu bietul pantof?????hai ca fu rau fara tine.

Postat pe 23 Mai 2008 20:13
aoleu! draga ema ai grija de piciorus ca trebuie sa-i pui papucel cu fir de aur! :)))

Postat pe 23 Mai 2008 20:19
pai daca stef asta ma lasa desculta ma alearga de imi ies ochii si normal sa imi rup tocul...apropo de alergat bancu' ala cu gaina si cucosul il stiti??? un cucos o placea pe o gaina...sta si se gandeste gaina ce prima impresie sa lase... si in sinea ei isi spune: daca fug,zice ca's proasta,daca stau zice ca's cu..a ,iaaaaa mai bine SA MA IMPIEDIC!!!! vaaaai imi inchipui ce impresie am lasat ?????scuze dar mor de ras....:)))))
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 20:20
:)))) BUN!simpaticooo!! :)) stef! treci imediat si ia la fata papucei cu fir de aur! nu vezi ca are piciorusul gol??

Postat pe 23 Mai 2008 20:27
misto.vezi ca sinem si pe undeva unde e treaba aia rusinoasa cu sexul......cum ziceai onnyta ca uitai.........sa scri si acolo sa ia si gainile o lectie sa le treaca cotcodacu........

Postat pe 23 Mai 2008 20:29
papucii ca papucii stai sa vezi ce dinti imi iau...auzi oare concurs cu vreo reparatie capitala in gura din dotare nu 'or face astia??? pana una alta buuuni si papucii
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 20:31
poi ,de cand o alerg,ma-am cam saturat si eu!!se-npiedica greu gaina=))))ea vrea papuci, dar fara munca:))

Postat pe 23 Mai 2008 20:33
vine fata si pe acolo stai asa ca au trecut 2 ore si pot sa bag la mat ca mi s-a lipit stomacu' de sira spinarii si mi s-au lungit urechile ca lu' bocanila de foame
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 20:34
te astept la o partida de ras,pe tematica tzacs=)))))))si, de analiza profunda a fenonenului,care aduce fericirea momentului!!

Postat pe 23 Mai 2008 20:43
bai frate,cred ca-mi lustruiesc bine carambul cizmei pentru maine!!...ca tot nu mi-e somn....mama,si-o sa-mi ascut varful la papucei!!!...la polizor,pan-or iesi scantei in mii de culori!!...

Postat pe 24 Mai 2008 03:04
VAI de pasarica ta,mai alex80:))),ne-am "stans",ca asa scrii aici ,unul mai bun ca altul . Sa vezi CIZMA...,ce Caramb,ai sa iei..de la etta:)))),ce spituri de papuci cu puf,de la onnyta,:))))ce biciuit ai sa iesi dim mainile lui mia-mia=:)))))si ce morcov,ti-am pregatit eu=))))BUN VENIT!!alex79:)))))

Postat pe 24 Mai 2008 08:58
papuceii mei sint pregatiti! pufuletu' si el!se pare ca am un client! :))) ce bucurie pe papuceii meei! vai draga! am gresit din nou!

Postat pe 24 Mai 2008 09:34
doamne...muica tu ce patisi draga.pe unde sint hop si tu in urma rascolind rahatelul ca pisica.vai de noi ca de noi dar acum e vai de tine......... fetelor va dau prioritate.

Postat pe 24 Mai 2008 10:03
mai draga nu fi rea! baiatul a facut o pasiune pt. tine! ar trebui sa te simti flatata! :)))
papucei....paucei...cu ciucurei..
:))))))))

Postat pe 24 Mai 2008 10:06
fata asta e obsesie dracu............nici decum pasiune. of gramatica!

Postat pe 24 Mai 2008 10:14
:))))))))))))) este o dragoste vertuala! pardon virtuala! :))) te admira din umbra...ecranului..

Postat pe 24 Mai 2008 10:16
o fi oare obsedat????=)))ai grija iubita.onnyta vezi ca suntem cu totii bagati in aceeasi oala:))vai de noi..,vb lui gogu78!!=)))))

Postat pe 24 Mai 2008 10:20
vai draga!! sint profund jignita!
vorba aia romaneasca MI SE ...... de ce cred altii!niciodata nu mi-a pasat de ce cred altii si nu o sa imi pese nici acum. sint foarte multi pe aici care nu inteleg notiunea de PRIETEN!

Postat pe 24 Mai 2008 10:25
pai eu sint vinovata ca sinteti prietenii mei.

Postat pe 24 Mai 2008 11:04
alex, daca nu iti place aici noi nu te obligam.
amme22
Postat pe 24 Mai 2008 11:09
avem intariri..........!!!! dar acum se ridica spiritele rele si se duce linistea noastra.bine ai venit si pe unde ai umblat fara noi?

Postat pe 24 Mai 2008 11:15
l-am lasat pe ala micu sa invete. Acum am si eu cateva ore de liniste ca a fugit la un examen.
amme22
Postat pe 24 Mai 2008 11:19
mai stef tu esti avar cu haremu domnule??????, stai sa vad ca acu vine ala cu gramatica...;amme bafta pentru copilas.si al meu a avut examene si eu eram mai stresata ca el.oricum la mate e champion mama lor de francezi ca fac toti ochii mari.acum a venit socrela cu ziarul de la romanica unde scoala in care a invatat se da mare cu rezultatele lui.oricum in afara de mate ,engleza si informatica nu face nimic.astia sint copii in ziua de azi.........va pupic ca trebuie sa ies putin.

Postat pe 24 Mai 2008 11:49
etta..,esti CRIMINALA=)))))))))))AMME .te poopik,draga mea !!si succes copilului..

Postat pe 24 Mai 2008 12:39
aaaa....ce faci morcovelul meu???.....iti simteam lipsa....a'nnebunit iara lupu',frate!!...sa-i dam un Orbit Clean sa-i curete gura....ce acu e si cu lichid...sa nu se-nnece cumva....da'las' ca'l bat pe spate ...sau poate nu'l bat ,sa se-nnece...

Postat pe 24 Mai 2008 12:47
"laex" are mancarici in partile posterioare, te rog frumos etta scarmana-l bine si din partea mea.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Mai 2008 12:48
mai fetelor, stiti ce e trist? ca voi chiar credeti ca sunteti simpatice si spirituale... va distrati intre voi, e normal, aveti aceleasi idei, ca sa nu zic nivel de cultura... dar in rest...

Postat pe 24 Mai 2008 13:03
e,vad ca pe mine incepi sa ma apreciezi,sau ma ignori total???????alex80

Postat pe 24 Mai 2008 13:07
asta chiar nu vrea sa priceapa. e chiar chior surd sau pur si simplu prea incapatant...sti ce cred eu de fapt fetelor e invidios pe stef ca are haremul asa mare....vaaaaai ce rusine....bai cre....le ca sa ma exprim mai trivial tu chair ai nevoie de explicatii??? nivel de cultura???ba da ma lesi???iesi frate de pe forum daca nu ne ridicam la nivelul tau de cultura...ca daca ma apuc iar de injurat imi e ca te spurc de nici Sfantul Petru nu te mai spala ."culturalizatule"....macate-ar mama sa te manance pai de ce nu iti cauti tu meeei draga o prefosoara....sa te dai la idei cu ea ca cu proastele de la "harem" nu prea iti merge....pfui ce nervi a reusit sa imi faca asta iar....si ma mai apuca si durerea de dinti acum sa vezi ce imi iese iar pe gura....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Mai 2008 13:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barfe 30 De la: rashela 25 Februarie 2009 11:55
de ce nu EU? 12 De la: cami_goanga10 26 Martie 2010 19:39
au disparut femeile adevarate ? 13 De la: carabincatalinmanuel 12 Octombrie 2010 07:57
Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII" 767 De la: etta 9 Februarie 2009 14:21
INDIFERENTA...cea mai buna arma? 74 De la: AndrEEA515 22 Iulie 2009 23:39