Mai multe
| ema,de va avea curaj,el va veni .astept raspunsul lui...:))oficial.. | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:06 |
||
|---|---|---|
| v-astept cu mare drag!!!!!!!!!!:))))))))))))si BUCURIE..:)) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:09 |
||
| ..)))) | ||
|
|
||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:15 |
||
| poopici draga mea ,si iubita noastra prietena etta!!!pe unde ai umblat....???????? | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:28 |
||
| mai stef fac pe dracu in patru si tot vin cum am promis.ufff mai pisoi imi aduci aminte de cineva care se crede mare cucerito si ma calci pe nervi...daca ai avea o atitudine mai ....pisiceasca asa, mai ca ti-ar merge cu mine,asa ...sa te comporti ca un leu care urla si face pe smecherul..hmmmm nu imi place.si cat tine de loialitate.... fie ei priteni fie ei sultani nu i-asi trada pt nimic in lume,probabil ca in cel mai bun caz am putea fii amici nimi c mai mult,nu vreau sa fac parte din turma ta.no amu ai priceput? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 21:29 |
||
| ema ,draga mea,vrei sa fiu mai pisicos????....daca ma lasi ,voi fi!!!....dar tu nu m-ai lasat deloc!!!....si sa vezi cum stiu sa toooorc!!......mmmmmrrrrr.... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 21:39 |
||
| oki fii mai pisicos dar nu te da la mine ca nu merge.adi cama repet a 3-a oara putem fii cel mult amici... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 21:41 |
||
| asa Cadana mea .,fii tare...=))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:45 |
||
| accept si amici....decat nimiiiic.....e bine si asa....ca, stii, eu sunt un leu practic... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 21:59 |
||
| =)))))))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 22:18 |
||
| mai rebelo.. asa, de noapte buna si adio.. oi fi eu ingamfata si penibila ( dupa luminata ta perere).. dar macar nu sunt batuta in cap (ca sa nu spun proasta, cu toate ca de fapt, asta vreau sa spun) . Ema.. inghetata de alune, menta cu ciocolata si visine cu frisca.. ! Yummy.. foarte bun a fost.. | ||
|
oana81 Postat pe 2 Iunie 2008 23:09 |
||
| AAAAAA, ACUM SA MA SCUZE TOATA LUMEA DAR ACUM CHIAR TE FAC PROASTA CA PANA ACUM NU TE-AM FACUT..............SI VA SA ZICA CE? TOTI SUNTEM PROSTI LA UN MOMENT DAT...................SI EU POATE SUNT MAI MULT CA TINE.DAR EU MI-AM ZIS PAREREA MEA DESPRE TINE.SI ASTA A FOST..........TE-AM JIGNIT ? HMMM........MI-AS CERE SCUZE,SINCER.......DAR NU PREA-MI VINE...........SI DE UNDE STII TU CA NU ESTI BATUTA IN CAP? ADICA PROASTA..........CA E UNA SI ACEEASI............TI-AM MAI ZIS,LA UN MOMENT DAT TOTI SUNTEM......DAR INCEP SA CRED DESPRE TINE.........CA ESTI INDEAJUNS BATUTA IN CAP.ASA,DE NOAPTE BUNA,SI ADIO. | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 23:35 |
||
| euuuuuu..:)))),cred..,ca nu siii.., trebuie RESPECT...siii..,CRED ca ...,GATA ..,TREBUIE SA VA OPRITI!!!,intelege cineva??????Va poopik!!!noapte buna.!!! | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 23:49 |
||
| ........... de unde nu e nici d-zeu nu cere......... | ||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 00:10 |
||
| .....dar ce e frumos si lui D-ZEU ii place!!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 3 Iunie 2008 00:22 |
||
| multumesc mult ,pisi!!aveti dreptate!!si tu si oana...siii..,hai sa ne-npacam,frumoaselor:)),pisica mea mica ,TE IUBESC!!,SA VEZI CAT AM SA TE POOPACESC :))SAMBATA... | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 00:31 |
||
| pe cine pupacesti sambata?????????? pe leul meeeeeuuuu?? dar e un El nu o EA !!!!!!!! | ||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 00:40 |
||
| HAI PISICUTO SI TU IMI SARI IN CAP? M-AM LEGAT EU CUMVA DE TINE? AM INTELES CA TOATA LUMEA II APARAREA OANEI SI GATA................CE TE IEI ATATA DE MINE? SI STAI LINISTIT CA NU VREAU SA FAC PARTE DIN TURMA TA.STEF,N-AR TREBUI SA TE SUPY PE MINE CA NESIMTIREA A VENIT PRIMA OARA DIN PARTEA OANEI.....SI VORBA TA ,CA PANA LA URMA DEVINE NESIMTIRE.DAR PARCA SI OANA NU SE OPRESTE VEZI EU SUNT AIA BATUTA-N CAP.....SI EA E CEA MAI CEA MAI.TOT GRAMADA ESTI SI TU FACUTA...................STAI LINISTITA.ASTIA CARE SE LAUDA CA SUNT DESTEPTI SUNT FACUTI GRAMADA.CA SA NU ZIC PROSTI.NA,CA AM ZIS-O. | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 00:46 |
||
| nu rebela..,nu ai dreptate!!tu esti prima mea prietena,dar oana nu e proasta.Si daca ar fi,are dreptul sa-si faca prieteni,sa se corijeze...:))eu unul o accept ,asa cum e..,caci si ea ma accepta..,asa cum ..,sunt!!EU UNUL,VA RESPECT PE AMANDOUA,LA FEL DE MULT!!Si multa PACE!!va doresc la toate si la toti!!!nb!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 01:27 |
||
| lasa stef ca am lamurit noi doua deja situatia.. e pace si va fi in continuare. Cel putin referitor la noi doua | ||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 01:30 |
||
| DECRET SULTANESC :"De azi inainte,oana81...,printesa mea ..,a Sultanului tractorist,a facut pace cu TOT HAREMUL MEU" ,vreau sa fie bine primita si respectata ca o CADANA ADEVARATA!!OANA ESTI MARE!!!BUN VENIT!!ramane sa te adresezi,minunilor mele... | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 01:52 |
||
| he he.. doamnele mele.. de buna voie si silita( putintel) de sultan.. ma adresez voua.. hmm.. dar ce trebuie sa spun stapane??? nu stiu.. ca e primul harem din care fac parte.. ma omoara sotul daca afla ce fac eu la ora asta.. | ||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 01:57 |
||
| in fine.. sa zicem ca ati inteles voi despre ce e vorba.. ;))))) nuuu? oricum, daca france a putut si eu pot!!!! :) daca ea s-a schimbat.. si eu m-am schimbat!!! Sultanul asta.. are puteri magice ;) | ||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 02:00 |
||
| esti la fel de minunata ,ca si toate Zanele mele!! da.., fara ghilimele..,zane si fara ghilimele ..,ca imi apartin si mie.Asa-i da??? CADANELOR SAU BA???:))oana ai facut cel mai frumos lucru,care m-i s-a intamplat in ultimul timp!!MULTUMESC si BUN VENIT!!! | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 02:21 |
||
| scumpa oana,eu nu m-am schimbat ci asa am fost dar nu toata lumea a avut ochi sa vada.iar in viata reala sint atit de buna incit dau si camasa de pe mine........aici trebuie sa schimb ceva.dar este o vorba :cocosatul nu se indreapta(eu sper ca da).acum ai vazut cum este sa vina unul si altul cu jigniri care mai decare si tu sa intorci obrazul?????si nu ai vazut nimic:sa scrie toti dezaxatii mesaje de amor ,si femeile,sa te injure si sa se ia de pozele de la mariajul tau........in fine daca nu se legau de mariaj nu reactionam si problema este ca eu cind stimulez pe cinevba nu am nervi si chiar ma amuz deoarece stiu deja raspunsurile.in schimb sint si cazuri unde nu merge cu gluma proasta la nesfirsit deoarece sint si persoane dezechilibrate care pot face in urma unor vorbe gesturi necugetate.oricum pentru unii este valabil si chestia cu invidia nu are virsta.o zi buna tuturor ! | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 08:38 |
||
| iubita mea rebela,cu ce m-am luat eu de tine???...cu faptul ca te-am facut frumoasa???.....ca se referea si la tine remarca mea!!!....daca nu ai mai fii atat de inversunata cateodata,ai intelege mai bine ceea ce ti se spune!!...cel putin de catre unii...caci stii tu:"Graba strica treaba!" si nu deslusesti corect nici macar cand esti apreciata!!!...te pup ,caci eu o sa dispar de pe aici!!!....iubitele mele,pe voi restul ,v-am salutat deja,dar o s-o mai fac odata: VA PUP DULCE SI AMINTITI-VA CAT DE MULT VA IUBESC!!!....ADIO.... | ||
|
lion_king Postat pe 3 Iunie 2008 09:38 |
||
| uaaaaaa!! mai kingule vikingule, asta suna a film siropos!:))) ADIO.... | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 09:48 |
||
| o sa ne lipsesti leone .........din pacate noi oamenii apreciem ceva s-au pe cineva atunci cind nu mai avem.sint sigura ca ne vom mai vedea.....poate altfel.....cine stie? | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 10:10 |
||
| adio LEULE,intoarce-te la noi ..,sub alta denumire!!iti sta mai bine,fara coada!:)))CIUTULE=)) TE IUBIM ,PRINTESA etta!!!CE LE-AM TRASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!LA CADANEEEEEEEEEEE=)))))))))))))))))=))))))))FELICITARI ETTA...!!!ai fost TARE ,CE BINE AI JUCAT=))) o sa-mi fie dor de lion king..:)) | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 11:01 |
||
| adevarul e ca lion king a fost un adevarat personaj.. chiar ca o sa i se simta lipsa.. | ||
|
oana81 Postat pe 3 Iunie 2008 11:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| judecati-ma dar cititi, poate meritã | 31 | De la: greierash_is_back 2 Noiembrie 2009 16:03 |
| Ati accepta o relatie cu acest barbat? Sa am rabdare cu el? | 183 | De la: kudika_931541 9 Septembrie 2013 04:08 |
| ciudat | 40 | De la: porumbita00 1 Mai 2011 09:51 |
|
|
||
| Relatii | 4 | De la: myRakoL 15 Octombrie 2014 10:30 |
| ast parerea voastra :) | 4 | De la: Barbie30 24 Septembrie 2010 09:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.