Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

luciana mi se pare ca opinia mea nu prea te intereseaza oricum ai o imagine formata asupra"unui intreg grup de indivizi" asa ca habar nu am de ce te ataci.virulenta de care dai dovada,ma "freaca pe mine la icre".sa ma exprim intr-un mod mai vulgar ar insemna deja sa cobor stacheta impusa de mine in discutiile cu oameni care nu fac altceva decat sa se bage ca mustele in posteriorul calului,nu esti in ton cu subiectul deci....referitor la acest gen de comentarii france a deschis un subiect care se numeste "vorbe de la asa-zisi oameni" deci varsa-ti nervii acolo daca asta te intereseaza sau fa-o in continuare pe france in toate felurile pe toate topicurile daca asta te ajuta sa te racoresti putin,ideea de baza este ca razboiul s-a terminat,inclusiv cel cu gramatica iar tu ,acum, esti puntintel pe dinafara subiectului.cat despre "pretenii" nu iti face probleme,suntem intr-adevar un grup de prieteni virtuali care se simt bine facand glume de genul carora cei de genul tau(daca imi permiti sa imi exprim ,desigur parerea)nu le vor intelege in vecii vecilor pt ca nu se pot integra intr-un grup.
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 14:40
doamneee! ce aveti suratelor?
lasati cearta ca nu face bine! draga luciana nu cred ca te-a apostrofat cineva pe aici cand ai vrut sa faci un comentariu. chiar tu ai spus ca intri rar pe forum.
atunci? care-i buba?

Postat pe 2 Iunie 2008 14:42
fetito draga vad ca ai ales sa refulezi aici.........continua ca este gratis.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:42
comentariul asta imi aduce aminte de Sfanta Inchizitie spaniola.....si vanatoarea de vrajitoare....mamma mia ce ar mai fii acum sa existe un sau o care sa ne vaneze pe toate topicurile sa ne faca in toate felurile.hmmmmm (si acum fac o fata stramba rau) mi-ar place sa vad ce ar face daca i-asi "da papucii".:)
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 14:44
doamne. iarasi ati inceput.. daca nu va intereseaza ce scriu altii despre voi de ce comentati atat..? ignorati mesajele si gata
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 14:53
oana!!!! de ce ai pus pozele cu acea casa de vacanta numai pt prieteni???? si de ce nu ai nici o poza cu tine pe langa acea casa???

Postat pe 2 Iunie 2008 15:00
mai alex du-te si vezi-ti de concursurile tale de caini.. ca nu am eu chef sa-ti dau tie explicatii.. pricepi? Pun pozele pt cine vreau eu, poate nu am chef sa te uiti TU la ele.. By the way.. toate celelalte poze sunt pe langa casa, in gradina.. asa ca scuteste-ma
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 15:02
alex,tu lipseai .......dar cu tine nu ma mai cert ca am o slabiciune pentru informaticieni.

Postat pe 2 Iunie 2008 15:04
hai mai oana, nu te supara!!! am eu impresia, sau incerci sa ne iei de fraieri??? ce naiba, mai oana, nu ai tu o poza pe langa casa aia... ca doar e a ta, nu? si in toate celelalte poze, ciudat... nu se vede nici un colt de casa, nici un colt de terasa... hmmmmm

Postat pe 2 Iunie 2008 15:07
hahaha francia:))) pai vezi ca pana la urma se gaseste ceva ín comun:))) stai linistita, o sa intru mai rar saptamana asta... am multa treaba, merg la un furnizor in Viena:) dar o sa revin :)))))

Postat pe 2 Iunie 2008 15:11
Da alex.. e a mea.. te roade invidia???? vrei sa pun si poze din interior sa vezi ce super e?? vrei sa vezi si poze cu masina mea decapotabila.. o sa te oftici prea tare ca e betooon!! Si cu cele 3 restaurante vrei poze? cere si ti se va da! Daca vrei imi fac poze in timp ce mananc tot felul de delicatese.. vreeei? ca sa explodezi de ciuda..? MEY.. nu fii invidios.. fa-ti si tu bani ca sa ai parte de asa ceva!! Daca vrei te las o data sa te mai uiti la poze, sa-ti faci iluzii. Vreeeei?
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 15:12
nici acvariul ala SUPERB nu credeai ca e la mine in casa.. vrei sa-mi fac poza cum ma musca un peste de deget..?? Sau cum fac pipi in baia mea enorma??? Mai du-te cu sorcova mai frustratule
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 15:16
ha ha, nici eu nu mai intru pe timpul campionatului de fotbal ca vin microbistii de la romanica si barbatii pleaca la meciuri iar noi la sfinta plaja la Menton.bineinteles ca ai mei pleaca cu leptopurile in brate."macar noaptea sa stea si ei".bafta la VIENA.......pa!

Postat pe 2 Iunie 2008 15:16
mai oana, nu ma roade invidia, pt ca nu am de ce!!!! poti sa ai si 100 de case!!! nu vreau poze din interior ca nu ma intereseaza, nu vreau poze cu decapotabila ta, pt ca nu ma intereseaza... pt banii mei nu iti face griji, sunt din plin, nu mor de foame, de frig si nu merg cu autobuzul (nu ca ar fi o rusine)... problema nu e asta oana, problema e ca acea casa nu este a ta!!!!! este clar!!! de ce nu pui acum o poza cu tine pe langa acea casa... e imposibil sa nu ai, doar e casa ta, nu?... casa aia ori e a vreunui amic si astepti sa mergi iar acolo sa te tragi in poza, ori sunt luate de pe net... mai mult varianta a doua!!!! si nu sunt doar eu care cred acest lucru!!!!! demonstreaza ca e a ta si imi voi cere scuze ca m-am inselat:) problema ta e ca tot timpul cand nu iti convine ceva o dai ca toti sunt invidiosi pe tine!!! nu te crede chiar asa, ai o parere mult prea buna despre tine si esti si narcisista, nu toti sunt invidiosi pe tine, multi au mult mai mult si nu arata, crede-ma!!!!

Postat pe 2 Iunie 2008 15:22
stai ca acu citesc.......mai greu cu batrinetea.hai mai alex ma parasesti pe mine si o iei pe oana???????faci teste pe creerasul nostru??????

Postat pe 2 Iunie 2008 15:23
ai dreptate oana nu merita sa raspund..pt ca asi da dovada de aceeasi ....prostie.imi permit sa nu critic dar uneori ma mai scap si io ...no ce sa-i faci mai iese porumbelul si de la mine.permiteeeeeti????glumesc desigur dar ai dreptate nu merita sa ma enervaz pt astfel de comentarii.hai mai france da-o 'n spume cum adica numai intri????chair ca esti microbista!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 15:27
ema,baietii pleaca la campionat cu tot cu copii iar noi femeile mergem pe coasta la socrela si acolo este mai greu cu maria sa internetul.oricum meciurile tot le vad la televizor.ai mei au tricouri pe fata au Romania si pe spate hai Franta.e o mare nebunie..........iar eu sint fericita ca vin atitia prieteni.

Postat pe 2 Iunie 2008 15:35
aaaaa no amu mai vii de acasa...am pricipit.pai meei atunci distractie placuta!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 15:40
AUZI OANA, APROPO LA CE ZICEAI MAI SUS IN MESAJUL TAU: DACA NU VA PLACE CE SCRIU ALTII DESPRE VOI DE CE COMENTATI ATAT? IGNORATI MESAJELE SI GATA. ERA PT.DOAMNA FRANCIA.....SAU..?...PT.CINE OARE? DACA TIE NU ITI PLACE CE COMENTEAZA ALEX DESPRE TINE DE CE COMENTEZI ATAT? SI NU IGNORI? TU AI ZIS-O.NU EU.

Postat pe 2 Iunie 2008 15:43
EU ZIC MAI BINE SA TE IEI DE MANA CU LUCIANA........CA TARE VA POTRIVITI.VA PUPA REBELA PE AMANDOUA.

Postat pe 2 Iunie 2008 15:48
pai rebecita.......regula nu este universal valabila!

Postat pe 2 Iunie 2008 15:48
LASA.,CA O FII REGULA UNIVERSALA.......DAR A ZIS-O CAND NU TREBUIA.......SI SE INTELEGE PERFECT....

Postat pe 2 Iunie 2008 16:02
OOOFFF VROIAM SA ZIC CA NU O FII REGULA UNIVERSALA .......DAR....SE INTELEGE PERFECT.........

Postat pe 2 Iunie 2008 16:04
Mai mai mai ..dar cate am mai pierdut pe acilea..si nu de alta..dar stiti ca la cearta sunt prima :))) Nu-mi vine sa cred ce-am ratat.. :))) Am fost ocupata cu demisia mea..:))) acum sunt somera ..pentru 4 zile...asha ca..luati-va de mine fratilor..ca-s saraca si fara serviciu ..dati-mi mie papuceii ...sa am cu ce sa merg la munca... :)))) rebeca ..nu mai baga raca fata mea...lasa ..ca toata lumea trebuie sa-si faca numarul pe acilea...cu mine-n frunte :))) Deci ...care vrea sa se certe cu mine ??? Ma bag... :))))
mia_mia
Postat pe 2 Iunie 2008 16:28
pai cred ca vrea sa se certe madam luciana...ca o facu de oaie si acu a disparut,ia vezi poate te regasesti in descrierea despre grupul vesel de pe matrimoniale si papucei....care ocupa spatiul forumului meeeeei draga,glumesc mia serios nu are rost sa te impacientezi ce "papucii mei" sa vezi cand ti-oi pune un 34 pe figura....ce misto e!!! ma distrez....spor in tot ce faci vb mai incolo.
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 16:32
NU, DOAMNA MIA,NU BAG NICI O RACA.....DAR EU AIA MICA SI PROASTA CUM MA FACEA OANA.........STIU CA AM DREPTATE..........SI VORBA LUI EMA IORDANESCU LUCIANA O FACU DE OAIE SI ACU DISPARU.................HMM.

Postat pe 2 Iunie 2008 16:41
lucianoooooooo,ce draq facusi fataaaa???=)))intrasi aici fara a citi macar rugamintea,PATROANEI topicului de a nu ne mai certa si aici!!dadusi doua FASURI,vomitasi destul VENIN,agitasi apele si plecasi i patru labe..???=)))

Postat pe 2 Iunie 2008 16:53
fetelor,grija mare la scorpioni,inteapa,lasa veninul,si pleaca!
mari58
Postat pe 2 Iunie 2008 17:05
mai tampitule de alex.. scuze ca ti-o spun asa pe sleau, dar asta esti ,un tampit! Tu nu ai vazut mai inteligentule unde e acea casa?? Nu ai vazut ca scrie ,,casa de vacanta,,? Si ca e in valea muresului..? ce naiba vrei.. sa fug eu acum sa ma pozez langa casa numai ca sa iti demonstrez tie nu stiu ce?? Pai daca am poze langa magazinul prada din paris inseamna ca e al meu?? Sau daca am poze langa catedrala din venetia.. e a mea? Pai nu pot sa ma pozez oriunde si sa zic ca e casa mea?? Daca vroiam sa aberez ma pozam si eu langa ceva vila pe plaja, ca sa ma laud ca e a mea. Tu ori esti prost ori esti tampit. Alege. Ca deja ma calci pe nervi. Si nu mai fi asa invidios si frustrat ca de aia probabil ai poze numai cu un caine pe langa tine.
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 17:52
vaaaai,leoaica mea,te-ai intors de la "termale"???....vad ca esti taaaare revigorata!!!....ce e mama,se iau astia de tine???.....bai,astia,ia s-o lasati in pace pe leoaica mea,ca eu am treba cu ea si trebuie sa fie linistita si relaxata!!!...iti da tata o aspirina,iubita mea,ca sa-ti revii????.....ca am rezerve mari...m-am aprovizionat,ca stiam ca te intorci!!!....
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 18:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Suntem rude? 6 De la: PRALEA_ 3 Octombrie 2011 14:42
primavara..... 8 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 09:57
iubirea...exista oare?! 79 De la: kudika310661 29 Aprilie 2011 20:34
Relatia cu o persona mai mica cu 2 ani 12 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 17:43
Asa sunt eu:P 115 De la: iacinta 29 Ianuarie 2010 10:12