Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

aaaaa,si vad ca a mai aparut o leoaica pe aici!!!...si ce tare rage si isi spune parerea cu multa tarie!!!....luciana,iubito,vrei sa intri in turma mea???.....ca de leoaice de-astea am eu nevoie,ca sa-l inving pe sultanel....promit sa-ti fac si tie un cadou,dar pentru inceput ti-am adus cei mai frumosi papucei pe care i-am gasit eu la piata!!!....ti-i daruiesc cu drag!!!...
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 18:10
si tu rebela.. nu vrei sa te abtii o data pt totdeauna de la comentariile tale fara sens? tu chiar nu pricepi nimic? a cata oara iti spun iubito ca NU M-AM LEGAT DE TINE, ca ii raspundeam altcuiva care m-a facut PE MINE ,,copila,, ????? Chiar asa rau stai cu logica? ..Citeste draga mea acel topic blestemat din cap in coada..poate poate se prinde ceva de tine...Tot o dai in stanga si-n dreapta, de vreo 2 saptamani cu ,,aia mica si proasta,, ..te simti asa sau ce naiba?? Hai ca azi nu am avut o zi prea buna si prea ma enervati cu aberatiile si prostiile voastre de 2 bani( tu si celalalt ,,inteligent). Incearca sa ma ignori si nu te mai lua de mesajele mele, ca nici unul nu are legatura cu tine. Ar fi prea plictisitor, crede-ma..
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:10
cine sa se ia de mine KING.. ? Astia care se iau nu sunt nimeni.. oricum, la ce temperament am azi, nu le-as recomanda ;)
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:13
lasa ca daca iti mai zice ceva domnu' patruped,il iau si pe el in turma mea si il facem clovn si-apoi sa vezi ce i-o "tragem" la gioale!!!....cu tipete si rugaciuni!!!....
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 18:16
domnul patruped nu are nici o vina.. e un dragut.. bipedul care a pus poza lui la avatar ( si ii strica toata imaginea) are probleme de personalitate.. dar cu astia nu ai ce face.
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:20
PFFFF............HAI MA OANA CA PUR SI SIMPLU AM VORBIT DESPRE ALTCEVA.............SI IN PLUS.......? NU VREAU SA MA ABTIN.DE LA CE SA MA ABTIN ? CA SPUN CE VREAU? CA SI TINE? ORICUM NU STIU CAT DE PENIBILA MA CRED TOTI DE-AICI DAR TU ESTI FOARTE PENUBILA.

Postat pe 2 Iunie 2008 18:21
maaaaamma mia dar ce verva oana!!! scuze dar nu m-am putut abtine,nu am citit niciodata vreun topic de al tau asa de virulent,trebuie ca te-au enervat foarte tare....glumesc desigur dar...vezi tu ...asa e cateodata pur si simplu te scot din sarite niste comentarii belicoase la care vrei nu vrei raspunzi ca atare.nu e o critica doar ca ma mira ca si tu te poti enerva in asemenea hal incat sa scri pe topic ...ce-ti trece prin minte.cand iti trec nervii ....sa ai o zi superba.pupici.
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 18:22
HAHAHA.............CEI CARE NU AU POZA LOR LA AVATAR........ASTA INSEAMNA CA AU PROBLEME DE PERSONALITATE? PFFFFFFF SI TU FACI COMENTARII FARA SENS.

Postat pe 2 Iunie 2008 18:23
:)))))) rebeca..unde dai si unde crapa!!!.... king... imi dai voie sa nu mai raspund la chestii de genul asta? nu de alta, dar.. asa nu-mi plac oamenii ce bat pasul pe loc!
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:23
inca o leoaica!!!...mama,ce misto,am de unde alege....si numai una si una,bataioase,asa cum imi place mie......uuuaaaauuuu!!!.....rebelaaaaa,ai si tu un loc in turma mea!!!......
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 18:25
Oana,iubita,te referi la mine???...eu bat pasul pe loc???...
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 18:27
ema.. foarte greu imi ies eu din pepeni dar alex asta ma dispera de vreo 2 luni, daca nu si mai mult.. cu aceleasi prostii.. ba ca aia nu-i a mea, ba ca cealalta.. ar trebui sa-mi fac niste poze cand fac dragoste cu sotul meu sa nu cumva sa aud ca e ceva vedeta si eu m-am pozat cu el!! :)))) .. glumesc deja.. mi-a trecut.. ma mai apuca uneori, tare de tot.. ma descarc si in cateva minute sunt ca noua. Unii numai asa pricep, daca le explici pe limba lor.. gata.Ma duc la o inghetata, sa ma racoresc. O zi superba si tie!
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:28
lion.. nu la tine ma refer.. tu nu bati pasul pe loc. Ci aia care traiesc in trecut si nu-s in stare sa mearga mai departe.
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:29
pt prima data, cred ca o inteleg pe france, cu nervii si replicile ei
oana81
Postat pe 2 Iunie 2008 18:31
VAI DRAGA............DA......CHIAR EU ZIC CA AR FI BINE SA CERI PAREREA CUIVA...............CA NICI TU NU MAI STII :SA RASPUZI SAU SA NU RASPUNZI? EU ZIC......SA NU MAI RASPUNZI.

Postat pe 2 Iunie 2008 18:31
BRAVOOOOOO, OANAAAAA!!!!!......ai inceput si tu sa intelegi cum e sa fii sub tensiune si sub atacurile nefondate!!!!.....si sa vezi de ce poti sa debitezi in acele momente!!!.....nu ca tin partea celor din harem,dar am mai citit si eu cate ceva pe aici si m-am lamurit in anumite privinte si in privinta unora de pe aici!!!....hai linisteste-te,razboinica mea!!!...
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 18:37
oana ce fel de inghetata??? mie imi place aia de vanilie cu rom ....papa si pt mine putin ca azi merg la "dintar" si pt restul zilei sunt pedepsita de la mancare..... sa-ti pice bine. cat despre restul comentariilor,cum am spus,cu stil fetele cu stil,uneori chiar nu merita sa-ti bati capul cu ...absolut orice care te scoate din sarite,ignor total ca face bine si la ten si la frumusete si la temperament.
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 18:56
CHIAR RAZBOINIC-O.LINISTESTE-TE..............ASTA NUMAI DACA ESTI NELINISTITA...........SI AICI TE-AM LASAT.SI TAMPITUL ALA DE ALEX ASA CUM L-AI NUMIT TU TAMPIT ARE DREPTATE.................SI IMI CER SCUZE TUTUROR PT.DERANJ............DAR PENTRU MINE TOT PENIBILA SI INGAMFATA RAMAI............TE-AM PUPAT SI AI GRIJA DE TINE..............SI......LION KING AI DREPTATE IN MESAJUL DE MAI SUS.10.DEFAPT DOI DE 10.O SEARA PLACUTA.

Postat pe 2 Iunie 2008 19:00
CA DIN PAPUCI AM DAT-O IN BOCANCI..ASTA DIN CAUZA LUCIANEI.........IMI CER SCUZE INCA O DATA TUTUROR.O SEARA PLACUTA,TUTUROR.

Postat pe 2 Iunie 2008 19:01
Rebeluto,multumesc pentru note!!!....dar chiar nu vrei sa vii si tu in turma mea???...ca am locuri destule!!!...dar chestia ca nu pot sa-ti mai acord locul de leoaica-sefa,ca e ocupat deja!!!....dar pozitia a doua e libera!!!.....ce zici???....sultanelule mama,ce turma beton o sa-mi fac!!! sa vezi ce te pun cu botul pe labe!!!....
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 19:17
sultanul azi e mai ocupat....dar are el ac de cojocul tau..imdeiat ce se "dezocupa"...
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 19:40
lipsa de la razboi inseamna teren pierdut!!!....o sa-i trebuiasaca mult sa recupereze....si ,dupa cat vad eu ,nici cadane nu prea mai are pe la harem....probabil se gandesc ce sa faca: sa ramana la el in harem sau sa treaca la mine in turma!!!....ca eu sunt mai tanar si mai in putere!!!...
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 19:51
lipsa de razboi inseamna lipsa de timp si de interes. Sa inteleg ca nu ai avut prea mare succes pe aici?
amme22
Postat pe 2 Iunie 2008 20:20
singura persoana ,din haremul meu,care nu ma iubeste ,este aceasta luciana....:))multumesc pt sentimente,oana81 si te asigur de reciprocitate,rebela si cel mai mult acestui pisoi ce se autointituleaza "lion"=)))))

Postat pe 2 Iunie 2008 20:26
si..., tineti cont de rugamintea PATROANEI de topic .etta!!!!:)))aici si NICAIERI..,nu va certati..

Postat pe 2 Iunie 2008 20:29
Amme,tu cu cine vorbesti,cu mine sau cu sultanelul???...aaaa...salut,colega si bine ai revenit pe reduta!!!...ca o lasasesi cam naeparata!!!...
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 20:31
cu tine vorbeam motanel. Nu mi-as permite sa vb asa cu sultanul pt ca il cunosc de mult timp si stiu ce poate. Ori, in cazul tau... tu te lauzi... insa ar trebui sa faci o proba, sa demonstrezi ceea ce sustii :D
amme22
Postat pe 2 Iunie 2008 20:36
amme 22,este Cadana mea!!pisoiule,ai inteles?????? iar tu vezi-ti de treaba ta .....!!caci vine wekeend-ul..=))))) si o patesti...=)))))la snagov...:))

Postat pe 2 Iunie 2008 20:39
???? sa inteleg cum ca ne onoreaza cu prezenta???? pisoiu jigarit????
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 20:59
hai ma ema,ce ti-am facut eu tie???....su tu mai sultanelule,ce tot ii dai acolo cu snagovu'???....ai innebunit,cum sa vin eu singur pe terenul tau???...in cel mai rau caz,ca tot ma faci pisoi ,o sa vin cu un LEU adevarat....si cu o FECIOARA ,ca sa-i mai simti si tu prezenta,ca eu cred ca i-ai uitat mirosul!!!....
lion_king
Postat pe 2 Iunie 2008 21:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
!!! un sfat va rog :((( 29 De la: kudikagirl05 7 Aprilie 2010 13:38
Specia baiatul singur la parinti si mama lui! 1 De la: kudika_1021772 29 Decembrie 2016 18:10
Ce fac fetele singure maine pe 14 feb.? 43 De la: Ame_ly 15 Februarie 2011 17:35
Incursiune in viata unui alt strain 14 De la: stanveronicamaura 16 Septembrie 2009 13:21
Cum reactionam la micile "intepaturi" vorbe rautacioase, sau glume care desi par nevinovate, sunt facute cu scopul de a jignii? 2 De la: heaven_gate 18 Decembrie 2008 16:52