Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

uff.. ce-mi place.. din pacate trebuie sa va parasesc pana duminica, merg la apa termala.. :)) dar abia astept sa revin si sa-mi urmez stapanul( care o fi ala pana atunci) ! Va pup pe toti
oana81
Postat pe 30 Mai 2008 19:15
asteapta tu mult si bine,mai sultanel de jucarie,pana la Sf.Asteapta!!!!...ca de trag cu dintii si-mi pierd blana ,la oana,iubita mea,eu nu renunt!!!....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 19:17
relaxare placuta,primadona mea!!!....si sa vezi ce-o sa te "gadil" si-o sa te "scarman" eu pe spate cand o sa te intorci!!!...pana o sa te orgasmizezi de placere!!!....te pupa regele tau!!!....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 19:24
auzi OANA???Asta-i OBSEDAT fata..,sa nu pui botul,ca ti-o iei ..=)))

Postat pe 30 Mai 2008 19:33
las stefule ca se potrivesc ca o manusa porumbeii.poate facem si botez dupa scarpinat.

Postat pe 30 Mai 2008 19:43
degeaba incerci trucuri,sultanele,ca a inghitit momeala si a impresionat-o dragalasenia mea!!!.....ca de,si tu m-ai intrebat cum de le vrajesc asa!!!...daca am tactica!!!....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 19:43
daca te iei de PRIETENA MEA FRANCE.,te BELESC PISOI,CUM BELESTE morcovelul,etta cand il pune la ciorba ....

Postat pe 30 Mai 2008 19:48
da ,sa stii ca ai tactica ca noi nu reusiram in opt luni ce reusisi tu in doua zile.tot inainte leutule ..........la imblinzit de fete culte si destepte.......

Postat pe 30 Mai 2008 19:49
sa crezi tu france!!oana este in harem de mult...!!!isi bate joc de el,mi-a spus-o in privat =))

Postat pe 30 Mai 2008 19:58
:))

Postat pe 31 Mai 2008 12:11
alaltaieri, pe cand mergeam eu f repede si f tantosa, am stricat o bordura si ma doare un deget de mor. Prin urmare vreau papuci cu aparatori pt degete. Se gaseste asa ceva pe aici?
amme22
Postat pe 1 Iunie 2008 16:18
Mie imi plac papuceii mei si nu vreau sa-i pierd.Nu-mi luati papucii!
delight
Postat pe 1 Iunie 2008 16:40
nu prea ma bag eu in discutii pe forum, dar citind aici nu ma pot abtine sa nu zic si eu ceva.. francia esti foarte scortoasa!!!!! rautacioasa, ofticoasa, invidioasa, laudaroasa, vulgara si cam repezita. Nu vreau sa intru in detalii, am vrut doar sa mentionez asta.

Postat pe 1 Iunie 2008 21:44
siii... acum te-ai racorit?
amme22
Postat pe 1 Iunie 2008 21:51
problema e: cu ce am sa ma incalt eu maine, ca mi s-a inverzit degetul
amme22
Postat pe 1 Iunie 2008 21:54
HAHAHAH............CE TARE,VORBA DOAMNEI AMME22 ACUM TE-AI RACORIT LUCIANA?

Postat pe 1 Iunie 2008 23:42
meii lucicooooooooooooo,intrasi ca o SUGATIVA,supsesi totul repede ..=))),poate mai vroiam si eu sa zic ceva acestei doamne.MAI AVEM SI NOI LOC DE TINE ?????,ACRITURAAAAAA ?????=))))eeee,uite si impresia mea despre aceasta femeie:e FRUMOASA nu nasoasa,PRIETENOASA,COMUNICATIVA si chiar ii sta bine cu VULGARITATEA ei. Mai bine decat altora,in ROCHIE DE MIREASA!!! PE UN TOPIC SE INTRA CU BUN SIMT....,VAI DE PASARICILE UNORA....apropos ,te RACORII PUTIN..????=)))Sa iti iei MEDICAMENTU',draga lucianoooooo...,ca-i de rau fatuca draga cu tine..si lua-ti-ai papucii!!!!

Postat pe 2 Iunie 2008 02:07
luciano mama,parerile sint impartite.cei ce ma cunosc stiu cum sint iar parerea ta este prea putin importanta pentru mine.oricum sint curioasa pe ce criterii ai facut tu evaluarea personalitatii mele!cind afirmi despre un om ceva indiferent ce trebuie sa ai argumente.care sint argumentele tale???????s-au esti genul care arunca cu rahatel si fuge????????

Postat pe 2 Iunie 2008 11:22
scumpo,pe tine observ ca te da inteligenta afara din casa.tu jignesti iar eu raspund cu bun simt desi nu meriti.pina sa apari tu pe aici noi ne distram in felul nostru asa analfabeti si prosti stim sa traim,sa ne simtim bine.tu bag seama pe linga faptul ca esti rautacioasa mai esti si constipata.mergi la farmacie si cumpara o doza de CIOCOLAX.sint sigura ca o sa fie cu efect!cu riscul de a ma repeta nu conteaza parerea ta.oamenii neimpliniti reactioneaza asa ca tine iar tu care nu ai schimbat doua cuvinte cu mine nu ai cum sa ma cataloghezi.dar respect umila ta parere si fie ca tine.sint cum vrei tu.acum esti fericita????????daca vrei mai gaseste si alte epitete ca nu ma deranjeaza.hai curaj................!!!!!

Postat pe 2 Iunie 2008 13:49
de ce a disparut comentariul in care jigneai toti prietenii mei?????macar incearca sa ai coloana vertebrala sa-ti asumi raspunderea lucrurilor pe care le faci.

Postat pe 2 Iunie 2008 13:55
pt ca i-am dat eu raporteaza abuz de limbaj....ma calca pe nervi...nah! ai ceva impotriva france???
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 14:01
tu esti dusa cu pluta femeie??? pe ce prieteni ai tai am jignit eu? ca le-am spus sa nu te apere inutil??? si constipata o fi fost ma-ta cand cand te-o nascut, ca de aia ai iesit asa nefericita si mincinoasa.hai plimba ursul pe-acolo prin franta ..nesimtita ce esti.si inculta pe deasupra

Postat pe 2 Iunie 2008 14:06
fetito eu am vorbit frumos cu tine dar vad ca tu suferi cumplit!mergi la un psihiatru ca nu este de glumit!

Postat pe 2 Iunie 2008 14:11
hop si scaiu'...strampule!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 14:12
si inca ceva comentariul pina sa fie sters a mai fost citit si de altii cu atit mai mult stef care e un om cu valoare ..........si nici nu ar fi trebuit sa se coboare la conditia ta.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:14
cu siguranta atenteaza la papucii mei hmmmmm stef draga sultane intreab-o mami ce numar poarta poate pana la urma inceteaza cu vanatoarea asta prosteasca de vrajitoare....cine stie PMS are diverse manifestari....
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iunie 2008 14:17
da cine va credeti voi mai??? credeti ca stergeti comentariile tuturor care nu va convin?? habar nu am de ce s-a sters.. dar nu-ti asuma meritele ema draga, pt ca nu esti tu atat de importanta incat sa se stearga ceva imediat ce sesisezi tu..si n-am inteles???spun ce vreau si care e parerea mea! daca mie imi pare scarboasa care e problema voastra??putin ma intereseaza ce zici tu sau ,,pretenii,, tai..aveti impresia ca aici voi dati ora exacta? Adica cine e cu voi bine, cine nu ..afara? da de unde pana unde?? nesuferiti ce sunteti.Cat despre psihiatru,du-te tu, ca tu esti aia care sustii ca lucrezi in domeniu.Deci esti mai nebuna ca mine.As fii eu nebuna daca te-as crede..dar nu ai nici o sansa.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:24
Doamna Francia nu va mai suparati pe o inadaptata.....care nu face decat sa jigneasca.......eu cred ca vrea si ea papuci.....,si nu a stiut cum sa se bage in seama.............pupici.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:25
rebeca,stai mama linistita ca nu ma afecteaza in nici un mod aceste comentarii.luciana,te compatimesc fata mea..........dar aceasta manifestare agresiva pe care tu o ai asa din senin reflecta multe suferinte si neimpliniri.mergi totusi la un medic pina nu este prea tirziu ca daca ai reactia asta cu sotul si fiul tau vei ajunge sa imbatrinesti singura.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:35
uite ca a mai invatat si domnisoara aspiranta la religia musulmana(ar vrea ea!) sa scrie cateva cuvinte.Mai, eu am vrut sa-mi spun parerea si basta.Ce sariti toti cu gura mare??Sau nu am dreptul sa spun ce cred, trebuie sa va ,,aparati,, voi? Bunii prieteni de pe internet..ma faceti sa rad.Cititi ce scrieti oameni buni si apoi deduceti care e nesimtit si vulgar, rautacios si veninos..eu sau voi????care sariti ca hienele,in grup..pt ca probabil nu va duce mintea de unii singuri.Si nu numai pe mine, ci pe toti care au,,indraznit,, sa va contrazica in ceva!Ma doare fix in cot de parerea voastra.Nu am intrat pe forum tocmai pt ca nu imi plac polemicile, dar cand o vad pe ,,doamna,, francia cat de nesimtita e si cum isi roade unghiile de ciuda..nu m-am putut abtine.Si am spus ce cred.Am sa spun de cate ori am sa am chef,da?Si, pe langa asta, ar trebui sa scrieti si voi ceva mai inteligent,ca pe forumul asta ocupati spatiul degeaba cu aberatiile voastre despre papuci, cafele si matrimoniale.Putine persoane spun ceva inteligent pe acest forum, le pot nr pe degetele de la o mana..dar nici unul din acest grup nu faceti parte din ele.Sunteti si voi aici, de umplutura..va bateti pt 500 de lei si nici macar nu recunosteti ca de aia va chinuiti atat.Hai ca am plecat..nu pt ca ma intimidati voi, ci pt ca nu mai am eu chef sa-mi pierd timpul cu toti ,,glumetii,, de pe aici.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De nu reusesc sa am o relatie? 54 De la: BogdanPaul 26 Februarie 2009 09:20
Cum e cu "fluturasii" din stomac, emotiile alea cu totul aparte? 33 De la: rmari 9 Mai 2012 15:48
Voi cum v-ati cunoscut partenerul de viata? 66 De la: kudika059077 15 August 2009 20:26
nou 3 De la: alfredodecurtofreco 11 Octombrie 2010 13:47
ast parerea voastra :) 4 De la: Barbie30 24 Septembrie 2010 09:25