Setari Cookie-uri

incompetenta si indiferenta medicilor

acum 2 zile in timpul unui meci de fotbal(campionatul de fotbal onesti) un tip in varsta de 38 ani a iesit de pe teren sa bea o guritza de apa apoi s-a prabusit...:-(prob a facut un stop cardiac.un pompier l-a resuscitat timp de 15 min,dupa care a venit salvarea si??????si dc a venit salvarea ce?l-au dus la spital(apropo spitalul la 5 m distanta de terenul de fotbal)nu era nici un doctor la urgente,asistentele prea preocupate de cafeaua lor si oricum prea incompetente sa salveze viata unui om,a murit in curtea spitalului:-((!!nu inteleg de ce si-au mai ales meseria asta dc e mai importanta cafeaua decat viata unui om.in urma cu 2 sapt m-a muscat un caine de picior,m-am dus la urgenta sa-mi fac vaccinul,timp de jum de ora cat am asteptat pe sala,erau 2 pers cu picioarele rupte care la fel k si mine asteptau pe sala,in timpul asta asistentele ce faceau???stateau in jurul mesei in frunte cu dr de garda barfeau si beau cafea.as putea sa dau alt exemplu mult mai grav:eram la un control cu o amica,in timpul asta o tanara cu o fetitza in brate disperata k fetitei ii era f rau si plangea incontinuu a vrut sa intre inainte,era normal era o urgenta(tin sa mentionez fetitza era bolnavioara cu inima,3 ani),medicul a dat-o afara si i-a spus sa astepte pe sala pt k avea treaba,completa niste fise,fetitza plangea in bratele mamei timp de 5 min max cand a lasat capul pe spate si a murit!medicul ce a facut?a constatat decesul...:-(
lydia23
Postat pe 30 Mai 2008 12:19
Aoleu ..nu ma provoca..sa incep sa scriu aici ..ca e jale .. :))))
mia_mia
Postat pe 30 Mai 2008 12:25
chiar te rog:-)
lydia23
Postat pe 30 Mai 2008 15:27
jale...jale.....
la 15 ani,o 'doctorita',mi-a pus diagnosticul de sindrom ataxic cerebelos si am fost tinuta timp de 3 ani pe medazepam,lexotanil si fenobarbital.Parintii mei,nu s-au interesat sa vada in ce consta aceasta boala,pana in momentul in care, diriginta mea tras semnale de alarma.Ne-am interesat,in consta acesta afectiune si am aflat cu stupoare ca era imposibil ca eu sa am asa ceva,pentru ca oamenii care sufera de acesta boala au deficiente grave se vorbire,dar mai ales deficiente locomotorii, iar eu de bine de rau, studiam la unul dintre cele mai bune licee din Timisoara.Am pierdut 3 ani din viata,din cauza unei dom'soare 'doctorite',al carei tata fusese nu stiu ce,colonel fapt care a ajutat-o.
alone
Postat pe 30 Mai 2008 15:57
a uitat sa spun,ca sunt defapt sanatoasa,muncesc 10 ore pe zi si conduc masina.....in concluzie....nici vorba de probleme.....
alone
Postat pe 30 Mai 2008 16:00
e bine k esti sanatoasa o prob de genul asta am avut si eu cand eram micutza,aveam o infectie foarte grava la gat dar doctoritza de la dispensar imi dadea mereu faringosept si paracetamol...urmarea 2 luni internata in spital,penicilina+gentamicina 198 la nr,nici nu ma puteam misca de la atatea injectii,mama ma intorcea in pat cand amorteam:-( si ink mai profeseaza
lydia23
Postat pe 30 Mai 2008 16:43
Incompetenta se intalneste in toate domeniile. Daaar, vorba lui Sorin Oprescu: legat de medicina se promoveaza doar ce e rau.

Postat pe 30 Mai 2008 16:54
problema este ca unii aleg aceasta profesie doar pt bani ...

Postat pe 30 Mai 2008 17:01
Asa e. Ca in orice domeniu, exista unii oameni interesati doar de profit.

Postat pe 30 Mai 2008 17:02
si medicii se impart in categorii la romanica:buni si rai.mie un destept pentru o durere la cot mi-a pus diagnostic de osteoporoza.doamne fereste ca mai avem zeci de anisori pina la menopauza.dar sint si medici curenume cum ar fi:IRINEL POPESCU renumit in transplanturi de ficat si cancer de pancreas,GABI BLIDARU,specialist in cancer al sinului si in reconstructia lui etc.sint multi medici buni dar si multi medici mai putin buni.daca ai pile si bani nimeresti la cei buni .daca nu la cimitir.

Postat pe 30 Mai 2008 17:17
Ai dreptate,Ariell,insa adevarul e ca nici nu cunosc meserie,stiu ce spun pt. ca am lucrat cu astfel de "medici",mai mult stiam noi decat ei,erau reci,cinici,iar daca-i rugai sa dea un tratament cuiva,lasa la aprecierea noastra,noi hotaram.Si acum ma bucur ca am scapat,dupa 3ani.Sunt medici capabili,sufletisti,altruisti,dar dotarile din sp. lasa mult de dorit:(((
sonia111222
Postat pe 30 Mai 2008 17:20
Exagerezi, France draga. Nu inteleg ce tot ai tu cu Romanica? Peste tot sunt oameni si oameni. Nu poti sa ii bagi pe toti intr-o oala. Daca ar fi sa ma iau dupa tine, as spune ca topicul asta denota frustrari. De ce nu vorbim despre incompetenta IN GENERAL? Sau alte categorii profesionale nu au obligatii fata de societate si membrii ei?

Postat pe 30 Mai 2008 17:23
si inca ceva :aici vorbim de doctori ca asa e denumirea topicului .despre alte incompetente deschide tu alt topic.

Postat pe 30 Mai 2008 17:37
acum da-mi voie sa spun si eu o parere cu privire la virsta ta.ai 19 ani,traiesti cu mamica care zilnic iti spune ce destept esti si nici o fata nu este buna pentru tine.......asa ca o sa ramai baiatul mamei si o sa chinui femeile in relatiile cu tine.

Postat pe 30 Mai 2008 17:39
Nu sar, France draga. Dar eu zic ca e normal sa se schimbe topicul in "incompetenta" si atat. Incapabili au fost si vor fi mereu in toate profesiile. De ce sa facem discriminari? Intr-adevar, exista multi medici buni si renumiti. Mie personal imi place f mult de Sorin Oprescu. E un doctor bun, director de spital, profesor universitar si, cand il cunosti, vezi ca e si de treaba. Acum, nimeni nu e perfect, dar eu zic sa nu generalizam si sa nu discriminam.

Postat pe 30 Mai 2008 17:43
De unde tragi tu concluziile astea? Imi pare rau ca judeci eronat. Ar trebui sa ai alta atitudine ca PSIHOLOG. In fine. Ies acum, revin mai tarziu caci trebuie sa plec.

Postat pe 30 Mai 2008 17:46
Lasa Ariell ca si mi-e mi-au pus mai multe intrebari de genul asta... cu cine locuiesti, cati ani ai, esti casatorit bla bla bla... se repeta intrebarile, oare de ce??? s-a blocat "computer-ul" si nu mai sunt subiecte???:)))

Postat pe 30 Mai 2008 17:49
sigur ca da ...incompetenti sunt in toate domeniile dar cand e vorba de sanatate suntem mai exigenti.
sunt de acord ca sunt medici f buni , altruisti care isi fac meseria....La noi insa este problema banilor..degeaba isi tocesc unii coatele daca nu isi pot permite o viata decenta cu salariul de "domn doctor". cunosc si eu un caz(si cred ca sunt destule) care a refuzat "sa se pros....ze" acceptand bani de la tot saracul .. si a preferat "sa bage la tava" pe la straini...

Postat pe 30 Mai 2008 17:53
aparusi si tu ca musca in lapte din nou .aici se discuta despre medici si erori medicale dar cum unii citesc printre rinduri apar si ei cu informatica.apropo ariell dupa ce am primit minunatul diagnostic si am venit in Franta la investigatii sa constatat ca aveam o banala tendonita.

Postat pe 30 Mai 2008 17:53
si inca ceva ariell,tatal meu a murit deoarece medicul de garda nu era la datorie.si pe sorin oprescu il cunosc personal si chiar te rog sa vorbesti cu el despre mine sa vad daca pe urma mai arunci cu pietre in mine.aici am incheiat placuta conversatie cu tine si alex definitiv.

Postat pe 30 Mai 2008 18:10
aici sunt de acord cu francia..daca ai bani esti pe maini bune ,daca nu,ajungi la cimitir.din pacate la noi este tot cu spaga..sa va zic ceva..mama are cancer la duoden,si se trateaza in grecia.mi a spus ca spitalul unde e ea, e cel mai bun de acolo,si medicii sunt foarte atenti si draguti,nu ca la noi.si sunt si foarte buni.si are noroc,ca era la inceput,ne rugam sa nu i mai apara in alta parte,ca mai are putine sedinte de chimioterapie,si deocamdata se simte bine.va zic sincer,a ales sa faca tratamentul si operatia acolo,tocmai pt asta..ca sunt mai buni doctorii si au alte aparate.

Postat pe 30 Mai 2008 18:52
micuto i-mi pare rau de mamica ta dar cu ajutorul lui DUMNEZEU o sa se faca bine.

Postat pe 30 Mai 2008 19:20
mersi francia,cateodata sunt mai rea ca sunt suparata..si eu ma rog sa fie bine,ca altfel mor si eu o data cu ea..

Postat pe 30 Mai 2008 19:42
ingeras,viata merge inainte orice ar fi ca toti sintem in trecere pe aici pe pamint.te inteleg mai mult decit crezi si sint linga tine draga mea.ai incredere ca o sa fie bine!

Postat pe 30 Mai 2008 19:47
iti multumesc francia.dar crede ma daca doamne fereste..o sa moara,si eu ma omor..asta e,nu vad viata fara ea.si i am zis si ei,sa nu se gandeasca sa de a coltu!ca mergem impreuna!nu scapa ea asa usor de mine:)asta o zic cu ca o gluma,dar nu este.sper sa se faca bine..

Postat pe 30 Mai 2008 20:41
nu mai vorbii prostii ca o sa-si revina!

Postat pe 30 Mai 2008 20:46
noi cateodata mai si glumim,mai facem haz de necaz,eu ii spun ca mor si eu,iar mama ma intreaba,pai si puiu tau ce face?moare si el.asa ca nu ne permitem sa facem atatea oameni sa sufere:)eu vreau sa fiu optimista.dar lasand gluma laoparte,e greu..e stresant ca nu sti niciodata cand poate aparea in alta parte..e greu si pt ea ca nu se simte bine de la injectiile alea,si uite,ieri trebuia sa mai faca o sedinta inainte sa vina in tara,si la analize a iesit ca are prea putine globule albe,si a reprogramat o dupa 8 zile,ca ea sta aici o sapt.e greu...dar viata merge inainte nu sta pe loc,si speram sa fie bine.

Postat pe 30 Mai 2008 20:54
exista medicament de crestere a globulelor.stiu ce inseamna cancerul.e o lupta care poate fi cistigata cu multa vointa.

Postat pe 30 Mai 2008 20:55
da si eu nu ma pot gandi ce as face daca...asa ca mereu ma gandesc ca trece.te pup dulce si iti multumesc ca m ai ascultat.de obicei nu vb cu nimeni de mama ca ma doare..am o carapace f teapana:)

Postat pe 30 Mai 2008 20:56
ea vine luni,si dupa o sapt cand se duce la analize(ca primul lucru asta e,inainte de injectii)vede daca au crescut celulele,daca nu a zis ca ii injecteaza..ea e si agitata.dar lasa ca o linistesc eu,sti ca se simte mai bine cand e langa mine?:)

Postat pe 30 Mai 2008 20:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
estetica dentara 1 De la: Stomatologie_Moderna_1 28 Iunie 2012 23:37
PSIHOLOGIE 38 De la: valy90 9 Februarie 2011 13:06
Cine imi poate recomanda un medic alergolog? 3 De la: RUY_BLAS 3 Iulie 2011 19:00
Teama de ginecolog 15 De la: ramo_88 31 August 2016 15:41
Medic stomatolog in Brasov 40 De la: kudika_1043270 30 Noiembrie 2022 00:46