Mai multe
| In ultimul rand, cineva spunea aici ca topicul a inceput inteligent si s-a terminat prost. Sunt de acord, dar nu e vina mea. Pe mine m-au interesat argumentele, discutiile, nu cearta. Cearta a fost provocata de oana prin insultele, vulgaritatile si afirmatiile ei neadevarate. Iar la afirmatii neadevarate voi raspunde intotdeauna! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 14:50 |
||
|---|---|---|
|
" Incognita, eu ti-am cerut un raspuns la obiect, nu analogii care nu au legatura cu subiectul. Am demonstrat ca pana acum eu am fost ironoca la adresa oamenilor, nu i-am jignit, Am spus " nu intelegi", oana(protejata ta), a spus " esti prost", "esti tampit". Eu am spus" nu esti capabila sa jignesti", oana a spus" gandesti ca un catar dobitoc". A mai folosit si expresii de genul " ce tot o dai in barci", cuvinte precum "rahat", si altele de genul. Asa ca hai sa fim corecti, daca putem. Care sunt jigniri?" Am spus mai devreme- deci din cauza vitezei am facut niste greseli _ ironica, "nu esti capabila sa gandesti'. Ma rog, intelegeti voi. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 14:54 |
||
| M-am intors pentru inca ceva. Voiam numai sa spun ca din toate persoanele ale caror posturi le-am citit pana acum, cea mai inteligenta mi s-a parut janice - logica, bat-o vina!!! Mi-a placut si muslim, pe alocuri chiar foarte mult, pentru ca se exprima bine, uneori foarte bine in cuvinte(Literele), insa ea nu sta la fel de bine la logica(scuzati-mi cacofonia). Deci Janice sta mai bine cu logica, muslim la exprimare. Si o aleg pe Janice. Tin sa spun ca pe mine m-am exclus de la inceput, deoarece nu mi se pare normal sa ma includ in asemenea topuri. Ca sa ce? Ca sa vin sa spun despre mine ca sunt cea mai desteapta de aici? Mi s-ar parea penibil sa fac asta, chiar si in gluma. Nu vorbeste parerea noastra despre noi(fiind extrem de subiectiva nici nu intra in discutie), ci exprimarile inteligentei noastre sub o forma sau alta. Numai dupa acestea putem fi evaluati, de altii, evident, nu de noi. Si asta mi se pare mie ca e o atitudine care denota siguranta de sine si relaxare, nu posturile in care ne facem pe noi insine, mai in gluma, mai in serios, destepte sau cele mai destepte(vezi oana).De fapt ea se crede desteapta si frumoasa! | ||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 15:22 |
||
| Sa stiti ca si eu ma cred cea mai desteapta de aici! Pur si simplu stiu eu ca sunt! Din toate posturile se vede clar ca niciunul nu e mai destept ca mine, ca io stiu clar ce sunt io, nu trebuie sa demonstrez la nimeni! Clar! Si cu frumusetea stau destul de bine!! Ha! | ||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 15:44 |
||
bravo snowdrop2008 , mi`ai placut :)) wolfy , de ce sa nu mai glumim si noi , mai destindem atmosfera , trebuie sa luam chiar tot in serios...daca tu o faci , nu inseamna ca trebuie sa iti urmam exemplul. in ceea ce te priveste , spui ca o facultate la stat a insemnat enorm , in cazul celorlalti de ce nu ar sta lcrurile la fel?! eu una cred ca este diferenta foarte mare intre spiru haret de ex si ASE sau Universitatea Bucuresti. Atat timp cat cineva a terminat o facultate la stat , si mai ales cu rezultate foarte bune inseamna ca este cevA de capul lui , cu atat mai mult 3 , pt ca eu am facut 2 si stiu cat de greu a fost si asa , deci pot sa te consider subiectiva cand afirmi despre o fata care a facut acel efort ca n-ar fi cine stie ce inteligenta.imi mentin parerea ca inteligenta nu se demonstreaza pe un forum de discutii , chiar daca aduci numeroase argumente (pe care tu le consideri juste , nu neaparat ceilalti).iubitul meu are doctoratul in economie si in niciun caz nu si`ar pierde timpul pe un forum incercand cu orice pret sa ii convinga pe ceilalti ca el detine cheia adevarului general numai pentru ca a studiat enorm si se considera mult mai citit si mai cult decat altii.a fi inteligent inseamna a incerca sa dai mai departe din cunostiintele tale , nu a impresiona cu cat stii.iar studiile postuniversitare de doctorat nu se fac numai de cei care vor o cariera in sistemul de invatamant(care este deficitar in tarisoara noastra si prost platit , cu exceptia salariilor colosale ale marilor profesori universitari) - iubitul meu are firmele lui personale si totusi a dorit sa aiba doctoratul. Aici, pe forum, nu ne`a fost demonstrata decat o lupta de orgolii , nu inteligenta. Parerea mea am spus`o la topicul cu inferioritate superioritate versus egalitate , si mi se pare inutil sa o mai tot repet ca sa conving eu lumea ca e ca mine (care cred in superioritatea si inferioritatea oamenilor). In ceea ce priveste curusrile tinute de NAMASTE , pot sa spun si eu pana in 30 de ani clar nu ai cum sa fii profesor universitar , nici macar lector , iar sa tii cursuri nu se pune problema. Aici ii dau dreptate lui Wolfy , pentru ca in 4 ani cat am fost studenta nu am avut cursuri sustinute de persoane sub 34 de ani.De asemenea un lector poate sa tina si seminarii , am avut asemenea cazuri. In incheiere as spune ca este absolut normal si 'sanatos' ca fiecare om sa aiba o parere buna despre el , sa se creada destept , frumos etc. Daca Oana are o parere buna despre ea care este problema? Crezi tu Wolfy ca i`o poti schimba prin niste posturi , sau ea ar putea sa iti schimbe parerea ta despre propria persoana? Cea mai desteapta din lume chiar nu consider ca se crede (asta ar insemna sa fie nebuna). Tocmai de asta am luat si o sa continui sa iau acest topic in gluma , pentru ca e plin de jigniri , rautati , intepaturi , in niciun caz o forma de a va arata inteligenta.Ati ajuns sa va cautati greselile gramaticale si jignirile prin posturi :))...a devenit deja o discutie personala , nu generala ...inutila de altfel. Fiecare se considera cum doreste , oricum , nu poti sa placi la toata lumea :)) eu nu ma agit :)) si inchei ca fg la mare si n`am chef sa stau cu laptopul in brate in masina , un weekend frumos ! va pup
|
||
|
Kittynelle Postat pe 4 Iulie 2008 16:43 |
||
|
Puffilici, mesajul legat de facultatea mea ii era destinat unei tipe care mi-a spus ca am facut o facultate amarata, si atunci i-am explicat ce fel de scoala am facut. Apoi, poate in ce priveste Ase-ul nu exista mari diferente intre stat si particular, dar crede-ma ca atunci cand vine vorba de Litere lucrurile stau altfel. Am cunoscut studenti la aceeasi facultate ca mine dar la "Dimitrie Cantemir" si "Spiru Haret". Ce faceau ei acolo, cunostintele lor si modul lor de a percepe litetarura erau la nivel de gradinita fata de ce faceam noi. Nu stiu, poate Ase-ul presupune multe abilittati practice, la Litere e multa teorie(teoria e si practica), deci cunostintele conteaza foarte mult. Nu, in legatura cu tipa respectiva nu sunt subiectiva. In primul rand, o cunosc destul de bine. A fost colega de facultate cu mine, dar e cu un an mai mare. Ea stie foarte mult, dar nu are cunostintele ordonate dupa o gandire bine pusa la punct. E genul de persoana pe care daca o intrebi ce parerea are despre un subiect legat de literatura, iti spune ce au spus altii, iti arata cat de mult stie, dar nu iti spune o parere extrem de personala sau macar cat de cat personala.Ceea ce la noi(Litere), este extrem de important. Existi in masura in care poti sa te exprimi pe tine, in masura in care esti o individualitate. Si oricum, nu sunt singura care crede asta despre ea. E o parerea generala. E admirabil ca a facut trei facultati in acelasi timp, dar asta arata ca stie foarte multe, nu ca e desteapta.Daca ar gandi, ar fi geniala. Eu nu incerc sa conving pe nimeni ca detin cheia adevarului general. Numai ca nu suport lipsa de logica.Oriunde o vad, sunt nemiloasa. Deci nu pot sa ma implic cand vad discutii bazate pe lipsa de logica. Apoi, cu toate ca postez foarte mult, eu stau putin pe forum. Si o ultima chestie: am inceput topicul printr-o intrebare, si mi-am justificat prin argumente opiniile. Ulterior a devenit o chestie personala, dar nu deschisa de mine, ci de oana. Eu am intepat-o, ea m-a jignit.Si in general cand se fac afirmatii neadevarate la adresa mea, mi se pare firesc sa raspund. Cred ca inteligenta unui om se vede prin toate manifestarile lui, deci si prin ce si cum scrie, chiar si pe un forum. Dar da, ai dreptate, eu sunt o persoana serioasa de felul meu si poate gresesc luand lucrurile in serios mereu, iamginandu-mi ca si ceilalti sunt la fel de seriosi ca mine. Si ai dreptate, si eu am ajuns la concluzia ca multe discutii de aici nu sunt potrivite pe Kudika. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Iulie 2008 13:51 |
||
|
Am revenit pentru inca ceva. Simt ca nu am raspuns la tot ce mi-a scris puffilici si nu-mi place sa se creada ca am facut-o intentionat. Mai intai o lamurire. Eu am spus ca a face o facultate la stat e mai mult decat a face o particulara - cel putin in cazul Literelor. Daca eu am facut Litere la stat, asta arata ca am acumulat cunostinte, ceea ce nu ma face in mod automat desteapta. Pentru asta e nevoie de ratiune si de instrumentul ei principal, logica. Deci am spus numai ca am facut scoala serioasa, nu am sustinut ca sunt desteapta, fiindca studiile nu sunt suficiente pentru calitatea respectiva, si fiindca afirmatia mi se pare nepotrivita venind de la mine. Altii trebuie sa spuna daca sunt sau nu desteapta. De unde rezulta ca daca eu ma cred desteapta, nu e o parere formata numai pe ce cred eu despre mine.Cred ca am fost destul de clara ieri. Legat de oana si parerea ei despre ea. Cred ca e ok sa ai o parere buna despre tine, atat timp cat e conforma cu realitatea. Din acelasi motiv, a avea o parere prea buna despre tine nu mi se pare ok. Daca oana e singura care spune despre ea ca e foarte desteapta si foarte frumoasa, inseamna ca numai ea se vede asa, nu e si parerea celorlalti. Iar daca se exprima in consecinta, e si mai rau pentru ea pentru ca se va gasi intotdeauna cineva care sa-i spuna ca nu e asa. Eu de exemplu nu pot sa inteleg cum de se crede ea desteapta din moment ce in posturile ei se contrazice flagrant. Oamenii destepti nu fac asta. Apoi, ea a spus pe un alt topic ca Stef80 i-ar fi spus la telefon ca e foarte frumoasa si foarte desteapta. Nu-mi amintesc ce a zis Stef de desteptaciunea ei, dar in legatura cu frumusetea a spus ca niciodata el nu ar fi facut afirmatia asta, pentru ca pur si simplu nu o place. Uite numai cateva exemple care arata ca nu e bine sa te crezi mai mult dect esti. Ceilalti iti vor arata mereu pe unde te afli. La fel cum nu mi se pare normal ca oana sa-mi spuna ca eu am jignit oameni spunandu-le ca nu inteleg ce scrie intr-un post anume, din moment ce ea i-a facut prosti, tampiti, dobitoci ca niste catari, etc. Si nici nu am spus vreodata ca studiile postuniversitare sunt exclusiv pentru cei care raman in cadrul unei universitati, dar de regula, in general adica, asa e. Week-end placut tuturor!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Iulie 2008 14:52 |
||
| Wolfy draga, observi cum inventezi singurica niste lucruri care, pe langa faptul ca sunt niste pure inventii de-ale tale, adica minciuni, le mai si sustii de parca cineva le-ar fi afirmat inaintea ta..? Si toate astea doar ca sa dai dovada de ce? De faptul ca in afara de grandomana mai esti si mincinoasa? :)Eu nu ti-am spus in nici un moment ca sunt doctor, lector sau conferentiar. Exact cum nici macar nu ti-am spus ca predau intr-o universitate. Am precizat numai ca lucrez intr-o asemenea institutie.. Si mai precizez acum ca nu sunt nici secretara nici doamna de la curatenie :)).. deci, de unde ai dedus tu toate lucrurile pe care le-ai dedus? :) Si daca chiar te intereseaza atat de mult, poti sa ma rogi frumos sa-ti raspund la fel de frumos ce anume fac si in care universitate. Ca sa dormi si tu linistita si sa te scutesti de atatea batai de cap inutile. ;) . | ||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 15:07 |
||
|
Wolfy, sunt prin preajma si simt si eu nevoia sa adaug ceva. Mai devreme imi cereai dovezi ca ai jignit. Ei bine, iata un simplu exemplu: chiar mesajul tau de mai sus, in care o aduci din nou in discutie pe “Oana” – cum ca se crede desteapta si frumoasa si tu vrei sa demostrezi contrariul, mi se pare jignitor. Jignitor la adresa “Oanei” (cu care nu conteaza cat de tare te-ai certat, sincer in acest moment mi se pare irelevant), dar si a principiilor bunului simt, la modul general. Indiferent de persoana pe care o combati, acest mesaj demostreaza ca nu ai pic de finete, ca adori barfa doar de dragul barfei si ca iti gasesti o placere deosebita in a-i denigra pe altii (asa cum ai incercat mai devreme si cu mine, prin alte mijloace – tocmai de aceea simt nevoia sa scriu acest mesaj). Inteligenta si mai ales frumusetea sunt chestiuni subiective, lasa-l pe fiecare sa judece dupa mintea si capacitatile sale. Este interesant cata persistenta ai in a discredita un om cu orice pret, chiar implicand si tertze persoane in discutie (acest Stef80), si pentru a demonstra ce?......Ca tu esti depozitara prin excelenta a adevarului?? Este un gest josnic, scuza-ma ca-ti spun. Chiar tu afirmai mai devreme ca te intereseaza argumentele, discutiile, nu cearta. Iata o noua dovada ca de fapt te intereseaza doar sa arunci cu noroi in ceilalti, in mod obsedant si aproape patologic. |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 21:33 |
||
| *sa demonstrezi, demonstreaza - litera "n" a laptopului meu merge mai greu :) | ||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 21:51 |
||
|
Si inca ceva: ma surprinde neplacut ca atat de putini vad ridicolul acestei situatii, si atat de putini intervin! Ca o chestiune de principiu, vi se pare normal ca aceasta “Oana” (indiferent cine este ea si cat de mult o placeati sau o displaceati anterior) sa fie mereu readusa in discutie si atacata personal? Mie nu mi se pare normal, desi sper ca e foarte clar pentru toata lumea ca eu nu sunt ea (pot sa o demonstrez fara drept de apel). Va este asa de greu de crezut ca am sarit in apararea unui necunoscut, mai precis in apararea unui principiu de buna crestere? Va este cumva teama ca daca veti critica aceasta campanie constanta de denigrare lansata de Wolfy veti fi si voi acuzati ca sunteti alter-ego-urile “Oanei”? Unde va este sistemul de valori, oameni buni? Banuiesc ca multora le place sa priveasca de pe margine si sa se amuze pe seama celor scrise aici, pentru ca “nu e bine sa te bagi” si “oricum nu conteaza”. Ba conteaza, oameni buni, conteaza foarte mult. Ceea ce NU faceti conteaza uneori la fel de mult ca ceea ce faceti. Daca nu interveniti nici macar cu un cuvant atunci cand se produce o nedreptate, chiar aparent “inofensiva” ca cea de aici, nu asteptati ca necunoscutii sa intervina in favoarea voastra, cand vi se va face VOUA o nedreptate. |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 22:55 |
||
| Pana la urma e adevarat ca wolfy a facut o adevarata pasiune pt oana81, :)). Avand in vedere ca numai de ea vorbeste in continuare. E ca si atunci cand te indragostesti de un barbat caruia ii pari insipida. Incepi sa scoti in evidenta tot ceea ce crezi tu ca e negativ la el, pt a incerca sa te convingi pe tine si mai ales pe ceilalti ca de fapt nici macar nu-ti place, ca esti tu cea care il respinge. Dar in adancul tau ai da orice sa se uite macar o data la tine. :) Se pare ca nu ai nici o sansa wolfy, daca oana era interesata de ceea ce spui tu, in mod sigur iti adresa macar un mesaj. Cat despre ce a spus incognita, foarte adevarat. Ca si in cazul unei infractiuni.. daca esti martor dar alegi sa nu depui marturie, devii complice si pana la urma esti bagat in aceeasi oala cu inculpatul. Insa din pacate oamenilor le este greu sa ia apararea celor care nu sunt victime, nu pozeaza in victime si au curaj sa-si sustina ferm punctul de vedere. Daca aceasta ,,campanie,, era impotriva unei persoane ,,slabe de inger,, , lingusitoare si lacrimogena si mai putin norocoasa (dpdv intelectual, financiar, social sau fizic), in mod sigur toti sareau in apararea ei. :). Exact cum s-a intamplat acum cateva zile pe alt topic. :) Trebuie sa incercati sa vedeti mai incolo de ceea ce pare un om sau de ceea ce vrea el sa arate ca este. Altfel, riscati sa va inselati si sa judecati gresit in majoritatea cazurilor. Toate cele bune si.. namaste. | ||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 00:57 |
||
Namaste,Incognita, Luciana, Oana...aceeasi persoana. Sunt convins, ca multi altii. Lasati-o mai moale cu jignirile. Wolfy se leaga de Oana pt ca e sigura ca vorbeste cu ea si nu cele nominalizate mai sus. Dar tu de ce aduci mereu in discutie o persoana pe care, chipurile, nu o cunosti? Stii care e toata chestia? Iti spun eu. Oana a disparut pt ca ei ii place sa jigneasca, dar pe ea nu are nimeni voie sa o jigneasca. Eu credeam in reciprocitate, what comes around goes around. Ca tot o dai cu supeioritatea Oanei si cu depasirea nivelului, sa te lamuresc. Oana superioara Lui Wolfy? Are dreptate Puffilici. Cu userele false nu se merita sa discuti. Ca orice om febletea ta ,Oana, are calitati, pacat ca a uitat de bun simt si decenta. A intrecut orice limita. Te-as ruga sa revezi cum i-a tratat pe multi: Alex, Francia, Stef, Wolfy(care e nesimtita in opinia ei). In fine...nu vreau sa ma lansez in discutii interminabile, am lucruri mai bune de facut decat sa comentez de n ori elogii la adresa unui om care e chinuit de "talente" si emana numai aere si dispret. Oricum nu ma tenteaza prea mult interventiile pe forum, dar acum m-ai dat gata cu solidaritatea pe care o pretinzi. Cine vrei, draguta, sa o apere? Cei jigniti si apostrofati de ea? Sau noi care suntem neutri dar avem treburi mult mai bune de facut decat sa elogiem "personalitati" la nivelul carora nu ne ridicam, dupa parerea ei. Inchei nu inainte de a sustine ferm ca singura femeie adevarata e Puffilici si crede-ma ca nu numai consider ca o intrece cu mult pe preaiubita Oana atat ca frumusete, inteligenta, stil, educatie si multe altele. Despre Wolfy nu ma pot pronunta pt ca nu stiu indeajuns. Oricum ii apreciez inteligenta si bunul-simt pe care le-am sesizat pana acum. Asa ca...Oana nu e nici pe departe asa cum se crede...Afrodita, Minerva, etc.
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 02:01 |
||
|
AndiR, ma bucur ca am discutat si ca am ajuns la sentimente mai bune.:) In urma catorva mesaje pe care le-am primit, vreau sa fac urmatoarele clarificari: 1) Eu NU o apar pe "Oana" in toate manifestarile sale, pentru ca NU sunt avocatul ei. NU incerc sa justific disputele in care ea a intrat de-a lungul timpului, pentru ca NU este locul meu de a face asta. Ceea ce apar eu este BUNUL SIMT de a nu mai comenta o persoana in lipsa; si ma refer aici la ORICE persoana. Nu de alta dar intr-o zi, vrand-nevrand, s-ar putea sa fie altul dintre noi in locul ei. Va rog nu confundati PERSOANA cu PRINCIPIUL. 2) Ma apar pe mine insami. Voit s-a facut aici confuzia intre mine si Oana, doar pentru ca intial am avut o parere CIVILIZATA, LEGATA DE TOPIC, dar contrara celei a lui Wolfy. Credeti ca este corect? Asa cum imi doream, unii dintre voi m-ati contactat, ca sa clarificam. Daca sunteti ID-uri noi, as prefera sa aveti o poza ca sa stiu si eu cu cine discut (si voi imi puteti vedea pozele, bineinteles). Per total, ma bucur ca mai multi ati reactionat intr-un fel sau altul. Dupa parerea mea, orice implicare CIVILIZATA este mai buna decat nimic. |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 04:26 |
||
De la: incognita, la data 2008-07-06 04:26:11AndiR, ma bucur ca am discutat si ca am ajuns la sentimente mai bune.:) Draga mea Incognita...nu te cunosc, nu am nimic cu tine, dar ce am citit eu aici in mare..tu incerci sa spui cate ceva despre fiecare..deja esti off-topic..si daca nu stiai poti sa postezi pe topic ul de certuri...si injuraturi..daca ai... acum unde vroiam eu sa ajung..buuunnn...ce frumos spui tu "si voi puteti sa-mi vedeti pozele " si am zis hai ma sa ma duc sa vad si eu o poza..si sa vezi frate cand am dat click la pagina..i-mi arata ca ai poze..dar cand sa deschid..ce sa vad?...numai pentru prieteni...esti foarte inteligenta...sau ce vrei?..sa-ti faci cat mai multi prieteni pe pagina ta doar cu numele..ca sa vada pozele tale?.... daca vrei sa mai discutam pe subiectul asta..te rog fugi la topicul cucerturi..si serios ca te urmez..nu ca m-as creta..dar aici deja si eu sunt off-topic..si parca vad ca ma ia careva de urechiuse.... pupici..... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 11:24 |
||
|
Maryamm, nu merg pe topicul cu certuri, pentru ca nu ma cert si mai ales nu injur.:) Daca vrei sa-mi vezi pozele, trimite-mi invitatie, te adaug ca prietena, si apoi te scot de pe lista dupa ce le-ai vazut, nici o problema! Se rezolva! :) Am pus pozele pe "privat" ca sa am cat-de-cat un control asupra cui le vede. Nu sunt genul care face colectie de prieteni falsi. |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 11:32 |
||
AndiR, tu esti cel care face parte din categoria de usere false de care tot pomeniti. Si stii asta foarte bine, chiar daca o sa negi in continuare. Ca esti chiar pufilici sau wolfy, nu ma intereseaza, ambele vor nega bineinteles, numai ca din fericire detaliile fac diferenta si pun punctul pe I. STII bine ca am dreptate. Tu, care ai aparut acum 2 zile, esti la curent cu toate certurile incepute sau terminate de oana81. :)) Si ai vazut pozele ei ca sa ne poti spune ca de fapt pufilici e mai stilata si mai frumoasa. Unde ai vazut cum arata oana? Ca eu sunt mai veche decat tine si deja cand am aparut eu, ea isi stersese contul! Vezi cum te dai de gol singurica? :)) Ieri am citit absolut toate subiectele care tin ,,pagina 1,, a acestui forum. Si ghici ce? :) Acele persoane de care ai adus tu aminte, se cearta in continuare cu alte usere pe-acolo. Usere care le reproseaza exact ceea ce le reprosa oana81. Sa nu-mi spui acum ca si alea sunt tot oana81, ca ma prapadesc de ras. Si daca eu eram oana, probabil interveneam si in acele discutii, ca doar asa ar fi fost logic. Mergeam unde era nevoie de aparat ,,reputatia,, ei, nu stateam sa pierd vremea cu imposibila de wolfy. Si uite ca nici incognita nu apare pe acolo cu nici macar un mesaj. Care era de fapt ideea mea? Sunt multe ,,usere,, carora nu le place cum gandesc sau cum se exprima si comporta cei numiti de tine. Si by the way.. eu sau incognita nu am jignit nici macar o data pe nimeni. Sau o fi din nou necesara o explicatie a verbului ,,a jigni,,? Observ ca toata lumea il foloseste in momentul in care ii contrazici cu ceva! :)) . Ceea ce faceti voi e o dovada a lipsei de caracter, din pacate. Adica, oricine o sustine intr-un fel sau altul pe aceasta oana, este de fapt chiar oana.. Dar toti ceilalti, care o fac cu ou si cu otet, sunteti persoane care nu se cunosc intre ele! :) E la mintea cocosului, andi. Usere false sunteti voi, cei 4-5 care ati aparut dupa ce discutia s-a terminat. E atat de evident incat ma mir ca nu va dati seama cat de usor sunteti de descoperit.
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 11:57 |
||
| Iar ma bag precum musca in lapte. Desi imi propusesem sa nu ma lansez in comentarii prea multe, vreau sa spun doar ca in pozele pe care le-am vazut apare o alta doamna, nu Oana. Adevarul legat de acest "mister", nu ma pasioneaza in mod special, recunosc. Interventia mea a fost strict legata de invitatia Incognitei de a o apara pe Oana. Aici m-a deranjat afirmatia care, subtil, trimitea la lasitate legat de cei care nu se baga. In rest, tin sa precizez ca nu am nimic cu nimeni. Numai bine! | ||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 12:01 |
||
|
Incognita...mersi draguta..de increderea ce mi-ai dat-o...adica ma adaugi ca prietena..le vad..si gata...upsss..stai asa..pai si de ce ma scoti de pe lista de prieteni dupa ce vad pozeleee?????....era o gluma...mersi de invitatie.... draguta mea Namaste...am si eu o intrebare micuta?...cine este aceasta Oana?...ce am observat eu pe acest site..de cand sunt eu..ca bine vedeti ca nu sunt de mult..dar am cam inteles eu ce si cum.....aici foarte lume i-si schimba user name ..... si aici dau vina numai pe administratorii si moderatorii acestui site..ca au ales optiunea aceasta....de a putea schimba numele..... si acesta este printre singurul site...ca am vizitat foarte multe ...unde nu se cunosc ..moderatorii si administratorii...nu i-am vazut sa apara pe site sa posteze ceva..pe cand pe alte siteu-ri..posteaza..chiar glumesc...dar aici.. ..chiar as dori sa-i cunosc..nu personal..doar sa stim si noi cine sunt ei.....va doresc o zi buna..... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 12:09 |
||
maryamm, chiar nu sunt in masura sa-ti raspund la intrebare pt ca stiu numai ce am citit. Si din cate am citit, mi-am format o parere buna, cel putin in legatura cu modul ei de gandire. Atat. Dar se pare ca altii, mai noi, stiu mai bine :). Sunt curioasa de unde stie andi ca in pozele pe care le-a vazut la incognita, nu apare oana? Avand in vedere ca el are 2 zile vechime pe acest site. :) Sunt convinsa ca va avea o explicatie extrem de credibila :)). Nu ca m-ar interesa, sincer. Din partea mea, chiar nu este nevoie sa te explici, andi. Sunt convinsa ca stiu deja adevarul.
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 12:28 |
||
Am citit raspunsul tau pt mine andi, la celalat topic.. stii care ar fi cea mai mare provocare pt tine sau altii? Sa ma enerveze pe mine. :)) Sunt o persoana atat de greu de enervat, incat devin foarte enervanta Nu-mi pierd cumpatul niciodata, e cel mai de pret lucru pe care-l am, linistea mea. Si ador sa pot purta o conversatie, chiar si contradictorie, in cel mai civilizat mod cu putinta si cu zambetul pe buze. Iar la final, sa beau o cafea cu ,,rivalul,,. Din nefericire nu multe persoane sunt capabile de asta. Apreciez la tine faptul ca te retragi din discutie destul de elegant, dar daca stateai,, de vorba,, cu alta persoana de pe acest topic, ti se reprosa faptul ca nu raspunzi concret la intrebari si nu aduci argumentele necesare.
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 13:07 |
||
Mai oana (namaste) tu esti o persoana ffff usor de enervat scoateti-o pe incognita din ecuatia cu oana ,ca nu este ea , incognita intervine obiectiv si nu tine partea nimanui.personalitatile oanei sunt luciana si namaste si toti ne-am prins oana se aduce in permanenta in discutie pe acest forum singura. namaste sare ca arsa cand o ataca cineva pe oana , lucru care daca ar fi un user ca majoritatea nu ar afecta-o.s-a enervat ca a facut-o baiatu ala pe pufilici mai frumoasa si mai nu stiu cum decat ea desi oana se crede unica si nu inferioara vezi ca ti-a raspuns baiatul acesta pe alt topic , a facut la fel cum ai spus si tu , ca urmareai forumul de mult timp dar de curand ai decis sa iti faci user. lui de ce nu ii e acceptata argumentarea.oana nu a putut posta de doua ori la un topic fara sa se certe - mahala si e ciudoasa ca e o gramada de lume care nu are ce aprecia la ea pentru ca o eclipseaza mintea ei scurta
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 17:13 |
||
:) vad ca incetisor eliminati alter-ego-urile din discutie. Asta e bine, inseamna un pas inainte. Si pasii inainte inseamna evolutie. Ceea ce trebuie sa facem fiecare dintre noi este sa evoluam. Ma bucur ca si tu ai inceput sa faci asta, pinkish. Raman doar cu partea pozitiva din mesajul tau, asa fac mereu. Si tocmai din aceasta cauza nu ma enervez niciodata. Asta e sescretul.
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 18:57 |
||
|
Pinkish, ce sa zic....eu iti multumesc pentru votul de incredere in ceea ce ma priveste si il apreciez. Cel mai comod ar fi acum sa profit de afirmatia ta si sa ma spal pe maini, zicand: gata!! Cred ca am dovedit ca nu sunt Oana, acum puteti s-o criticati cat vreti, ca nu o cunosc si nici nu-mi pasa! Ar fi simplu, nu?.....Dar puteam sa fac asta chiar de la inceput! In continuare nu pot subscrie ideii de a discuta si blama calitatile fizice sau intelectuale ale cuiva pe forum, ca la piata, ORICINE AR FI EL SAU EA. E O CHESTIUNE DE PRINCIPIU, dragii mei, e chiar asa de greu de inteles? Am pornit sustinand acesta idee, si nu ma voi dezice de ea nici acum, nici mai tarziu. Ar insemna sa dau dovada de lasitate, si detest, pur si simplu detest lasitatea. Si voi ramane fidela ideii mele pana la capat, indiferent cu cata brutalitate si rea-vointa mi se va raspunde. Ca avem stiluri de scris asemanatoare, ca suntem rude, ca suntem aceeasi persoana, ca e dubios cum sustin o persoana pe care nu o cunosc (gresit!! sustin un principiu al bunului simt in societate!) - se pot imagina un milion de motive care sa-mi submineze credibilitatea. Dar refuz sa dau inapoi si sa cedez presiunilor. Cine e capabil sa inteleaga ce am de spus, va intelege. Cine nu, sper macar sa i se intipareasca undeva, in subconstient, toata aceasta discutie si poate intr-o zi, cand va fi intr-o situatie similara, sa inteleaga cuvintele mele. |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 18:59 |
||
|
Si cum eu intervin numai la certuri :))) hihiihih...cum sa ratez oportunitatea asta... ai????? Lupusor... ca sa-ti raspund inca odata la intrebare..ca nu ai priceput din postarile mele "ilogice" nimic... uite mai fac un efort ..deloc intelecual ..ca deh ..unde nu-i logica nu-i intelect.. E foarte usor de raspuns la intrebarea ta... Tu deja delimitezi "teritoriul" de comparatie..Si atunci e foarte usor de raspuns.. Criminalul este om...dah?? Victima este om dah?? Din punct de vedere uman?? Ne referim acilea la partea "umana" ..la omenie..la dragostea fata de semeni...dah??? Pai in conceptia mea orice om e capabil de crima.. ma repet e capabil... diferenta intre unu capabil si unu care o comite...tine de pedeapsa..Cel ce e capabil ..si o comite sigur isi merita pedeapsa ...inumana...:))) cel care e capabil ..adica fiecare dintre noi ..dar nu o comite..n-o sa fie niciodata pedepsit pentru ceea ce ar putea sa faca ..dar datorita fricii de pedeapsa (si multe altele) ..n-o s-o faca niciodata.. In cazul de fata nici nu exista comparatie draga mea.. E ca si cum ai incerca ...sa compari ..un om care bea si unul care nu bea ...doar dintr-un punct de vedere... al placerii pentru alcool..si atat... Uman (a se citi definitia din dex) ..niciodata Gheroghe care-i da cu sapa in cap Lenutei nu va egal cu Gheroghita care-si mangaie consoarta.. Deci in concluzia mea....stupida..si "penibila" ...intrebarea ta e pentru copii de clasa a doua...care stiu saracii si ei ..ca omorul este aspru pedepsit ca urmare a inumanitatii de care da dovada un om fata de un altul ..Ai plecat de la o discutie despre infeioritate/superioritate intre oameni ..ca entitati... fara spatiu delimitat...si ai ajuns sa faci o diferenta...stiuta de toata lumea..:))) intr-un spatiu bine delimitat... la care nu exista decat un singur raspuns...uman... Eu stiu ca e un exercitiu bun...combaterea...dar.... in cazul tau ..ai incercat sa combati ceva ce nu se poate combate...Eu zic sa te relaxezi un piculet...sa iei o "aspirina saracului" ...sa te calmezi ..sa lasi deoparte stilul "lazarus" care stie el care este cine este si cu cine se aseamana...:))) si fa o plimbare...iesi un pic la aer...si daca ai si cu cine la brat ..si mai bine... Aaaaaa....si nu uita...zambeste!!!!!1 |
||
|
mia_mia Postat pe 8 Iulie 2008 08:44 |
||
| Deci MIA, tu in varianta ta originala crezi ca toti oameni sunt umani, soro, adica tipu care i-a taiat gatu maicasi si l-a pus in geam este uman? Ai fi citit de prea multe ori "Capra cu trei iezi", dar revino soro la realitata si nu spune tampeni. Stiai ca in creierul uman exista acel microb de violenta si numai cei care SUFERA de tulburari psihice declasaza acel microb care iese la suprafata. Este exact ca si canceru, nu se stie de ce la uni se declansaza si la uni nu. Deci cum e? | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:18 |
||
Ehe...miha "soro"...intelesei si tu ce-am spus...de m-ai dat pe spate.. Deci cum e ce? Ca stii ca stau prost cu logica.. :)) si n-am prins nici esenta intrebarii tale ... Stiam ca in creierul uman exista acel microb..de unde si concluzia mea ... ca orice om e capabil de crima...nu stii ce anume o sa-l declanseze..sau daca o sa se declanseze in viata asta.. insa exista.. la fiecare dintre noi .. Si daca o sa faci efortul sa recitesti ce am postat pe topicu asta...probabil o sa realizezi ..cu stupoare...ca am si spus ca cel ce-i taie capu lu masa e om ...ca entitate..dar nu uman .... e dereglat la cap ..saracu .asta e...se mai intampla...s-a decalnsat microbu :))) Ori eu nu stiu ce inseamna a fi "uman" si tu nu pricepi ce inseamna "om" ...ori nu stiu ?!?!?!??!
|
||
|
mia_mia Postat pe 8 Iulie 2008 09:46 |
||
| E...faza cu datu pe spate nu tine ca nu am trecut la extreme , dar daca citesti ce am scris eu pe topicul asta ai sa intelegi ce cred eu despre uman si omeni in general. | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:03 |
||
| Ok, nu am mai intrat de mult timp aici si nici astazi nu am prea multe minute la dispozitie. Din punctul meu de vedere este mai mult decat evident ca oana este namaste, pentru ca niciodata nu am vazut o persoana care sa se enerveze atat de tare cand se vorbeste despre alta. De exemplu, au fost persoane care m-au sustinut pe mine pe parcursul acestui schimb de opinii insa niciodata cu fervoarea cu care namaste o sustine pe oana. Draga oana,daca imi amintesc bine ai spus mai demult ca tu lucrezi intr-o universitate, si prin urmare te afli intr-o situatie in care as vrea eu sa fiu. Ok, si eu ti-am spus ca sunt in situatia respectiva deja, fiindca sunt doctorand la Universitatea Bucuresti si deci tin seminarii in cadrul acestei institutii. Dupa care tu spui ca ai trecut demult peste etapa in cauza, adica ca tu nu mai tii seminarii, pentru ca ai trecut intr-o etapa superioara. Dupa care vii si spui ca tu nu ai spus niciodata ca tii seminarii. Adica cum, ai trecut peste etapa care presupune sustinerea de seminarii, insa in acelasi timp nu ai tinut seminarii? Si daca mentionarea faptului ca lucrezi intr-o universitate nu avea legatura cu doctoratul si cu studiile in general, de ce mi-ai spus ca esti intr-o situatie in care eu as vrea sa fiu? In legatura cu a lucra intr-o universitate eu nu as dori sa fiu intr-o alta pozitie, deci nu as avea de ce sa te invidiez pe tine, care poate esti intr-o etapa superioara cum zici tu, insa te afli pe un nivel care nu are legatura cu ce fac eu. SI atunci ce rost are sa ne comparam? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Iulie 2008 14:12 |
||
:)) bine wolfy, fie cum zici tu.. Sunt oana, sunt incognita, sunt luciana, sunt mia mia, etc etc. Sunt cine vrei tu, da? Multumita? Dilema mea este ca nu observ nici macar un mesaj de al meu in care sa ma fi enervat. Cat despre ,,fervoarea,, cu care o sustin pe oana.. hai sa fim seriosi. :) Ok? Hai sa fim seriosi. Sau mai bine, fi tu serioasa deoarece sustii din nou aberatii. In legatura cu ,,meseria,, ta: daca tu zici ca la 24 de ani esti doctorand, de ce nu te-as crede?
|
||
|
Postat pe 9 Iulie 2008 14:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La mijloc intre 2 barbati????? pe care-l aleg???? | 15 | De la: kudika_6509 8 Mai 2012 11:22 |
| o pereche potrivita? | 4 | De la: kudika050245 20 August 2009 16:57 |
| Stie cineva o scoala de dans | 2 | De la: pisicuta_razboinica 27 Februarie 2009 23:02 |
|
|
||
| Nume pentru papagalul meu... | 58 | De la: nicoleta4856 15 Iulie 2015 13:56 |
| Pentru cei care au credite | 1 | De la: si1606 12 Septembrie 2010 18:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.