Setari Cookie-uri

avortul - crima?

De la: lovingwife, la data 2009-02-23 19:53:34
Saraca de tine, ai vrea tu sa fii ca mine, dar esti inraita de viata pe care ai dus o pe undeva pe la vreo cresa cred, se cunoaste ca nu prea esti sociabila, ti ai luat bataie cred ca in cap de poti gandi in felurile acestea, sa nu ai mila de propriul copil, sa l omori, sa l avortezi, intr un loc sa l cresti cu dragoste.

Nu ma cunosti deloc, dar esti complet lipsita de orice bun simt ceea ce arata mediul din care provii. Nu te invidiez deloc, si singurul motiv pentru care m-am bagat intr-o confruntare cu tine , a fost patima cu care sfatuiai tu fete de 20 de ani fara servici sa pastreze un copil carora nu au nimic ce sa le ofere, sustinand ca vor fi ajutate de parinti, vecini etc (adica nici macar nu inveti un om sa fie pe propriile picioare, ci sa devina o povara pt cei din jur, probabil asha ai facut si tu)

Nu ai adus nici un argument logic, ci numai jicniri personale. Nu avea tu grija educatiei mele si a mediului unde am crescut eu. Cei care citesc posturile mele si ale tale, isi dau singuri seama de diferentze
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 19:58
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 19:58:48
Saraca de tine, ai vrea tu sa fii ca mine, dar esti inraita de viata pe care ai dus o pe undeva pe la vreo cresa cred, se cunoaste ca nu prea esti sociabila, ti ai luat bataie cred ca in cap de poti gandi in felurile acestea, sa nu ai mila de propriul copil, sa l omori, sa l avortezi, intr un loc sa l cresti cu dragoste.

Nu ma cunosti deloc, dar esti complet lipsita de orice bun simt ceea ce arata mediul din care provii. Nu te invidiez deloc, si singurul motiv pentru care m-am bagat intr-o confruntare cu tine , a fost patima cu care sfatuiai tu fete de 20 de ani fara servici sa pastreze un copil carora nu au nimic ce sa le ofere, sustinand ca vor fi ajutate de parinti, vecini etc (adica nici macar nu inveti un om sa fie pe propriile picioare, ci sa devina o povara pt cei din jur, probabil asha ai facut si tu)

Nu ai adus nici un argument logic, ci numai jicniri personale. Nu avea tu grija educatiei mele si a mediului unde am crescut eu. Cei care citesc posturile mele si ale tale, isi dau singuri seama de diferentze

Esti doar un pom fara fructe, o mama fara copii, cate avorturi ai facut, umplem copacul ?
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:00
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 19:55:08Multumesc lui Dumnezeu ca are grija de mine, ma iubeste si ma rasplateste pentru faptele mele bune, binele, deopotriva raul se intoarce, sper sa traiesti si tu pe propria piele ceea ce faci in aceasta lume

haha, eu nu am distrus increderea nici unui om, si nici nu am dat sperantze false...dar ai dreptate (pentru prima data), binele si raul se intoarce...cand un copil nascut de o fata sfatuita de o "femeie de bine" ca tine, sufera de foame, sper ca raul acelui copil, suferintza sa, sa se abata asupra celei care a sfatuit-o asha pe mama
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:01
Ce ai simtit in inima ta, Dumnezeule, cat de pustie poti fi, ce inima de piatra ai, eu una nu te inteleg, nu voi putea niciodata....
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:01
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:00:07
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 19:58:48

Esti doar un pom fara fructe, o mama fara copii, cate avorturi ai facut, umplem copacul ?

Iubire, tu nu umpli nici un copac, tu cate anticonceptionale iei? asta nu inseamna ca ucizi un copil? Tu, care esti si maritata (eu nu sunt, si nu as accepta sa fac un copil din flori, asha cum inveti tu pe alte fete) tu catzi copii ai facut? Sau esti stearpa? ca la minte sigur esti
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:03
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:01:37
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 19:55:08Multumesc lui Dumnezeu ca are grija de mine, ma iubeste si ma rasplateste pentru faptele mele bune, binele, deopotriva raul se intoarce, sper sa traiesti si tu pe propria piele ceea ce faci in aceasta lume

haha, eu nu am distrus increderea nici unui om, si nici nu am dat sperantze false...dar ai dreptate (pentru prima data), binele si raul se intoarce...cand un copil nascut de o fata sfatuita de o "femeie de bine" ca tine, sufera de foame, sper ca raul acelui copil, suferintza sa, sa se abata asupra celei care a sfatuit-o asha pe mama

Sa vina acele fete femei la mine si le voi ajuta, le voi da ce au nevoie, eu mai bine ma las pe mine si ofer cuiva care are cu adevarat nevoie, oare cate din noi renunta la un ruj, parfum scump ca sa o fere unor necajiti ce au nevoie ?
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:04
mi-am adus aminte de prima mea disputa pe "pudika"....
erau niste comenarii legate de avort la un articol oarecare de altfel, dar legat tot de opinii pro si contra avortului.
fata asta imi aminteste de o tanti de pe atunci care cu foarte mare nonsalanta imi spune aceleasi lucruri...
fata draga iti spun un lucru
Dumnezeu iti da dar din nefericire nu-ti baga si in traista...

intelege cine vrea cine nu ... pace buna nu stau sa ii explic. dar habotnicii au reusit cel putin sa ma irite intotdeauna pt ca dincolo de "asa-zisa" credinta pe care si-o marturisesc la orice colt , nu au altceva nici inima nici suflet nici compasiune ...absolut nimic, carcase goale.

si cand te gandesti ca una din pietrele de temelie ale credintei este: cel care se stie fara de pacat sa arunce primul cu piatra"

si daca madam se simte fara de pacat am sa ii mai spun o vorba:
"A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta."

dandanaua_reloaded
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:01:56Ce ai simtit in inima ta, Dumnezeule, cat de pustie poti fi, ce inima de piatra ai, eu una nu te inteleg, nu voi putea niciodata....

ma bucur ca inima ta este plina de iubire atat pentru prieteni si pentru dusmani, si niciodata nu te-ai simtit superioara celor din jur, pentru ca modestia ta si altruismul tau este deasupra intelegerii umane...esti Dumnezeu in forma feminina...
Aladiah
Nu, nu sunt stearpa stai linistita dar tu sigur vei fi, cand faci multe avorturi exista si acest risc sa ramai stearpa, asa ca mai bine sa ti pui tu intrebari de genul asta
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:05
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:04:12care a sfatuit-o asha pe mama

Sa vina acele fete femei la mine si le voi ajuta, le voi da ce au nevoie, eu mai bine ma las pe mine si ofer cuiva care are cu adevarat nevoie, oare cate din noi renunta la un ruj, parfum scump ca sa o fere unor necajiti ce au nevoie ?
[/quote]

ia incearca sa mergi tu intr-un orfelinat sa vezi acolo durere omeneasca si suferinta ...in ochii copiilor si pe urma sa vi tu aici sa imi ti mie predici despre avort....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:05
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:00:07br />

...si pe tine nu te definesc propriile tale cuvinte? ca parca spuneai ca nu ai copii...
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:07
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:04:43
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:01:56Ce ai simtit in inima ta, Dumnezeule, cat de pustie poti fi, ce inima de piatra ai, eu una nu te inteleg, nu voi putea niciodata....

ma bucur ca inima ta este plina de iubire atat pentru prieteni si pentru dusmani, si niciodata nu te-ai simtit superioara celor din jur, pentru ca modestia ta si altruismul tau este deasupra intelegerii umane...esti Dumnezeu in forma feminina...

nu sunt Dumnezeu, dar sigur avem viata de la El, eu respect tot ceea ce inseamna viata pe acest pamant
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:07
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:05:40Nu, nu sunt stearpa stai linistita dar tu sigur vei fi, cand faci multe avorturi exista si acest risc sa ramai stearpa, asa ca mai bine sa ti pui tu intrebari de genul asta

Draga mea, eu nu am facut "multe" eu am facut un avort, si , la fel ca si acum, nu sustin folosirea avortului drept metoda uzuala. Nu m-am bucurat ca trebuie sa fac avort, dar am facut ce trebuia facut pentru ca nu aveam ce sa ofer acelui copil in acel moment. Si ma bucur ca am ales asta, pentru ca (am mai spus ideea asta) femeile cu un copil facut fara tata, sunt privite foarte rau de societate, acel copil are o viatza plina de suferintza. Si nu imi purta tu mie grija..repet intrebarea..tu iei anticonceptionale? Asta nu e ecalea naturala a lui Dumnezeu...esti o pacatoasa, poate una mai mare decat toti, pentru ca mai esti si ipocrita, te crezi sfanta...
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:08
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-23 20:07:31

...si pe tine nu te definesc propriile tale cuvinte? ca parca spuneai ca nu ai copii...

Tu ce esti vanzatoare, de placeri cumva, pro avort pe banda rulanta?
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:09
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:07:48

nu sunt Dumnezeu, dar sigur avem viata de la El, eu respect tot ceea ce inseamna viata pe acest pamant

Minti! Nu ma respecti pe mine... Puteai sa iti exprimi dezacordul fatza de ce spun eu intr-un mod politicos , dar ai ales sa jicnesti..si asha ai jicni orice fata care ar posta...deci, Minti! Tu nu te iubesti de cat pe tine
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:09

tocmai aceste vorbe te contrazic la modul cel mai grosolan, tu nu respecti viata, nu te respecti nici macar pe tine altfel ....credinta aia cu care te tot lauzi ti-ar fi adus in suflet macar o farama de compasiune si de intelegere, nicidecum "atacuri" virulente de nervi referitoare la avort.
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:10
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:08:42
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:05:40Nu, nu sunt stearpa stai linistita dar tu sigur vei fi, cand faci multe avorturi exista si acest risc sa ramai stearpa, asa ca mai bine sa ti pui tu intrebari de genul asta

Draga mea, eu nu am facut "multe" eu am facut un avort, si , la fel ca si acum, nu sustin folosirea avortului drept metoda uzuala. Nu m-am bucurat ca trebuie sa fac avort, dar am facut ce trebuia facut pentru ca nu aveam ce sa ofer acelui copil in acel moment. Si ma bucur ca am ales asta, pentru ca (am mai spus ideea asta) femeile cu un copil facut fara tata, sunt privite foarte rau de societate, acel copil are o viatza plina de suferintza. Si nu imi purta tu mie grija..repet intrebarea..tu iei anticonceptionale? Asta nu e ecalea naturala a lui Dumnezeu...esti o pacatoasa, poate una mai mare decat toti, pentru ca mai esti si ipocrita, te crezi sfanta...

de ce sunt ipocrita, ca nu am facut avort ????
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:10
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:09:18

deja doua persoane pe care le-ai jicnit fara sa le cunosti..asta e iubirea ta fatza de oameni?
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:11
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:10:58
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:08:42

de ce sunt ipocrita, ca nu am facut avort ????

ca folosesti anticonceptionale..si alea omoara viatza...nu o lasa sa se nasca...omoara lucrarea Domnului
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:12
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:09:47

Minti! Nu ma respecti pe mine... Puteai sa iti exprimi dezacordul fatza de ce spun eu intr-un mod politicos , dar ai ales sa jicnesti..si asha ai jicni orice fata care ar posta...deci, Minti! Tu nu te iubesti de cat pe tine

In primul rand ma iubesc pe mine, apoi pe altii, e normal, e una din cele 10 porunci pe care le respect.
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:16

ma fatuca... nu ti-a trecut prin scafarlie ca pot fi barbat?
si atunci cu drag m-as face pestele tau ca vad ca te pricepi la marketing... ce zici????
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:16
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:16:08

In primul rand ma iubesc pe mine, apoi pe altii, e normal, e una din cele 10 porunci pe care le respect.

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

din astea zece porunci imi arati tu mie unde scrie aberatia pe care ai scris-o tu????

dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:18
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:16:08i

Nu imi place sa vb vulgar...dar esti tampita...Dumnezeu spune sa iti iubesti aproapele mai mult decat pe tine insuti...

unde ai vazut tu porunca asta ca in primul rand trebuie sa te iubesti pe tine...in ghidul micului narcisist?..nici macar cele zece porunci nu le stii...pe la biserica dai, sau esti mare crestina doar pe site, sub acoperirea unui nick, cand itzi permiti sa arunci cu noroi in oameni pe care nu ii cunosti?
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:20

In primul rand te-ai iubi pe tine, si apoi copilul tau...ca asha spune Dumnezeul ala la care te inchini tu....
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:23
s-o fii inventat alte tablite ale lui moise pe care eu le-am pierdut din vedere...
mai sa vezi si sa nu crezi ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:25
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-23 20:25:33s-o fii inventat alte tablite ale lui moise pe care eu le-am pierdut din vedere...
mai sa vezi si sa nu crezi ....

da, si alte fete, poate iau aberatiile spuse de asha o indumnezeita drept litera de lege
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:27
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:23:25

In primul rand te-ai iubi pe tine, si apoi copilul tau...ca asha spune Dumnezeul ala la care te inchini tu....

Ia cele 10 porunci din biblie nu de pe net, si eu nu te am facut tampita chiar daca esti
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:31
oricum sunt dragute... mascotele astea zau asa imi era dor de careva pe care sa imi mai destind si eu "tensiunile"...
postasem cu ceva vreme in urma cateva "nefericiri" care pot duce la un avort
cum ar fi o sarcina toxica, sau un avort spontan ...si alea oare tot crima se numesc???
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Februarie 2009 20:31
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-23 20:16:25

ma fatuca... nu ti-a trecut prin scafarlie ca pot fi barbat?
si atunci cu drag m-as face pestele tau ca vad ca te pricepi la marketing... ce zici????

Si daca esti barbat ce, nu mai pot eu, Regili de marketing iti dau tie peste ochi de cate ori vreau
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 20:32
De la: lovingwife, la data 2009-02-23 20:31:19
De la: Aladiah, la data 2009-02-23 20:23:25

Ia cele 10 porunci din biblie nu de pe net, si eu nu te am facut tampita chiar daca esti

Fato, esti retardata, unde scrie sa te iubesti pe tine mai intai si apoi pe ceilalti? lasa jicnirile si raspunde la intrebare, crezi ca daca injuri distragi atentia de la propria ta prostie? te inseli, iese si mai mult in evidentza...asha ca zi, unde scrie in Biblie ca trebuie sa te iubesti pe tine mai mult decat pe ceilalti...tu care Biblie o citesti?
Aladiah
Postat pe 23 Februarie 2009 20:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avortul - crima? 463 De la: Josie 18 Iulie 2013 09:48
am nevoie de o injectie... 9 De la: cocutza74 15 Ianuarie 2012 19:34
intrerupere sarcina bacau !! 5 De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41
Consecintele avortului 3 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:26
avort 224 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:15