Mai multe
| Eu chiar nu inteleg: cu atatia barbati singuri pe lumea asta de ce unele femei aleg sa se combine cu cei casatoriti? | ||
|
Gaby211081 Postat pe 21 Iulie 2008 10:25 |
||
|---|---|---|
cik tot aia insurati sunt mai buni!! ha ha ha!!!astia ar trebui sa fie buni pt sotiile lor, ca doar de aia le-au luat si ai zis frumos un DA cu ani sau chiar luni in urma.cand te casatoresti se presupune ca persoana pe care ai ales-o e cea cu care doresti sa iti petreci restul vietii, sa nu mai ai nevoie de altcineva, sa o accepti asa cum e cu bune si rele. din pakte multi uita asta, uita de juramantul facut si inseala, vor mai multa placere, fara sa tina cont de altele....dar cum se mai zice Dumnezeu nu doarme! inselati, inselati, ca si platiti! |
||
|
micky_ai Postat pe 21 Iulie 2008 13:18 |
||
sa fiu sincera,am ezitat mult pana sa ma hotarasc a va povesti cam ce viata am avut...dar, ca cele tinere sa inteleaga si sa se fereasca in viitor de anumite relatii voi scrie o parte numai fara sa caut sa intru in amanunte prea multe.ok? deci: am fost casatorita si din casatorie au rezultat 3 copii, doua fete si un baiat. baiatul, in urma unei batai zfravene aplicata mie de ex sotul meu, s-a nascut la 6 luni si 2 zile[cu 950g].cand baiatul avea vreo 6 luni,a facut o forma grava de "anemie Cooley" si, prin interventia cuiva, m-am internat intr-un spital cu circuit inchis pe str Batistei la prof Manicadide.de fapt acolo erau adusi numai copii"speciali" si cei care urmau sa fie infiati de straini.asta se intampla in 1981...in ziua respectiva, culcasem baiatul si ma dusesem sa mananc in sala de mese.nici nu ma asezasem bine cand a intrat o doctorita si a strigat pe o fata....Mariana C.de fata cu toate mamele care eram acolo,a intrebat-o rastit cand are de gand sa semneze actele fetitzei...am vazut cum tanara izbucneste in plans si iese afara.eu, suflet de mama...fugi dupa ea! am vb cu ea si am inteles ca era fortata sa isi dea copilul spre adoptie pt ca mama ei nu o primea cu fata acasa...mi-a fost atat demila de ea incat am vb cu sotul meu si l-am rugat sa o ajutam sa-si tina copilul.acolo unde cresteau 3 copii mai era loc de unul! am semnat tot felul de acte si in 2-3 zile am iesit din spital eu,baietzelul meu,Mariana cu fetitza.am adus-o acasa si timp de o saptamana totul a fost ok.dar, intr-o seara,am primit vizita mamei Marianei...nu are rost sa va descriu cat de eleganta era si plina de aur...dar m-a socat raspunsul ei cand am intrebat-o de ce nu a primit copilul acasa...nu avea lemne....cam la o saptamana dupa aceea,eu fiind plecata la piata,Mariana a disparut cu copil cu tot...dar si cu sotul meu! sa nu credeti ca sotul meu se incurcase cu Mariana...nu! ci cu sora ei,Felicia,care avea 17 ani[sotul meu avea pe atunci 38 ]aceste lucruri se intamplau in ajun de craciun in 1981.. in ian 1982 am inaintat divortul si,desi in timpul respectiv treceau si cate 2-4 ani pana se pronuntza un divort cu copii in 25 oct 1982 eram cu divortul incheiat si cu 3 copii mici in brate. respectiv fetitza cea mare era in cls a I a, mijlocia avea 5 ani, iar baiatul ..il invatzam sa mearga. nu am vrut sa despart copii desi eram constienta ca pensia alimentara ce imi fusese data de instantza nu mi se va plati niciodata. multi mi-au spus ca,daca nu l-am tarat pe la militie si nu l-am bagat la puscarie pt neplata pensiei alimentare, insemna ca il mai iubeam! nu era adevarat! dar eram constienta ca, puscaria lui nu mi-ar fi hranit copii....asa ca m-am luat la tranta cu viata si mi-am crescut copii. azi? cea mare are 33 de ani ,am de la ea un nepotel frumos si destept[are 9 ani] si eu l-am crescut si la mine sta, cea de a doua fata are 31 de ani[ casatorita, un baietel , a terminat facultatea,si-a dat licentza si s-a inscris la masterat] si baiatul are 26 de ani,depanator si prog pc,telefoane... fiecare in felul lui si-a croit un drum in viata. nu mi-a fost usor dar nici nu m-am lasat invinsa. si intreb acum pe cele ce au relatii cu cate un barbat insurat: MERITA??? merita sa distrugeti o familie? nu va ustura lacrimile unui copil caruia i-ati luat tatal?ganditi de 10 ori inainte de a face un asemenea pas! multi poate ca vor rade de ceea ce voi scrie in continuare ,dar, exista si o pedeapsa divina! credeti-ma ca nu mint si ca va spun adevarul adevarat! stiti ce s-a intamplat cu ex sotul meu? s-a casatorit cu Felicia, au facut 2 copii[ un baiat si o fata]...in urma cu cca 2 ani,Felicia a plecat in Italia si fata ei ca "dansatoare" in Japonia... Felicia care era cu 21 de ani mai tanara decat ex sotul meu..a cunoscut un italian ...si acum cateva luni a vrut sa divorteze dar, din pacate nu a mai apucat, a murit acum 3 saptamani in urma[cred] unui cancer care i-a cuprins ficatul si rinichiul...copii ex sotului meu nu vor sa mai auda de el[nici fata si nici baiatul], nu l-au chemat nici macar la inmormantare! el are acum 61 de ani....copii mei il considera mort, nu vor sa-l vada sau sa auda ceva de el[si le dau dreptate! pentru copii mei ,el este doar un strain!] stiti ce fac? ma rog la Cel de Sus sa-i ierte pacatele Feliciei! si stiti de ce? mie si copiilor mei ne-a facut un mare bine...l-a luat de pe capul nostru! iar despre morti...numai de bine!
|
||
|
|
||
|
vaiana Postat pe 21 Iulie 2008 17:04 |
||
| Imi cer scuze daca am suparat...Poate am interpretat eu gresit comentariul tau.Multumesc ptr explicatii. | ||
|
ELADA36 Postat pe 21 Iulie 2008 18:35 |
||
| si celei ce a initiat acest topic: te-ai gandit ca acest copil va creste? ca iti va pune cea mai fireasca intrebare??'cine/unde este taticul meu...????"ce-i vei raspunde??? ai idee prin ce va trece copilul tau?? expresia "copil fara tata"...bastard...bitang...copil din flori ..le stii? ai idee cat de rautaciosi vor fi copii cu el??? habar nu ai! nu vei intelege niciodata durerea din sufletul copilului tau! nu este suficient daca are ce manca si ce imbraca!...nu te pot aprecia ca ai adus pe lume un sufletzel[ cu ganduri meschine]pentru a se chinui! as vrea sa vb cu copii mei care legal aveau TATA ..dar care nu a existat in viata lor! intreaba-i pe ei cam ce le spuneau ceilalti copii...dar esti mult prea egocentrista ca sa intelegi ... din pacate, greseala ta o va plati acel suflet nevinovat..pacart! | ||
|
vaiana Postat pe 21 Iulie 2008 19:04 |
||
| Multumesc amme...numai Dumnezeu stie ce-a fost in sufletul meu...mutumesc pentru ca nu judeci inainte de a asculta | ||
|
silver_rose Postat pe 21 Iulie 2008 19:50 |
||
|
Nimeni nu trebuie judecat. Viata ne judeca si ne da ceea ce ne este rezervat, oricum. Institutia casatoriei este la noi prea rigida, oamenii ar trebui sa aiba drepturl sa faca alegeri nu doar o singura data in viata, nu poti fi fericit pentru ca trebuie; multe cupluri raman legate pentru ca asa se face si pentru copii; e gresit, pt ca si copiii sesizeaza atunci cand parintii nu se iubesc si preiau povara cuplului nefericit asupra lor. De aceea, cred, se produc iesirile in decor ale unora barbati/femei. Cei care o fac, este alegerea lor si trebuie sa-si asume! Mult noroc1 aliosa |
||
|
POFK Postat pe 21 Iulie 2008 20:36 |
||
|
Trebuia sa te gindesti inainte sa ti-o PUI cu acel barbat. Ce credeai ca o sa-si lase nevasta si copiii pentru un amor ocazional? Eroare. In special ca stiai ca e insurat. |
||
|
IancuJianul Postat pe 22 Iulie 2008 00:31 |
||
| buna ziua, am citit mesajul tau si raspunsurile la el. multe raspunsuri sunt adevarate unele sunt usturatoare iar unele sunt mai usor de citit. nu iti scriu cu intentia de a te critica. sau sa imi exprim mila. nu este cazul. ce vad eu din mesajul tau este ca deja ai un copil . si atat conteaza. ce va face tatal copilului,daca te va ajuta sau nu ... se pare ca nu este un om de incredere . tu trebue sa gandesti ca nu mai esti singura sunteti doi . si vor fi greutati dar si bucurii. iar pe primul plan nu mai esti tu sau iubirea ta este bebelusul tau. eu am o fetita si desi a fost un soc sa constat ca sunt gravida, crede-ma nu este ceva mai frumos decat un copil. iar tu il ai. depinde de tine cum il vei creste, cum il vei educa si cat de mult te vei bucura de bebe.eu cred ca viata este frumoasa chiar daca este grea. mult noroc si fericire | ||
|
kuroiangi Postat pe 22 Iulie 2008 09:45 |
||
| hmmmm..si eu pot sa zic ca am primit propuneri de la barbati insurati...dar am refuzat categoric pt ca ...m am gandit ....de ce sa fiu cu barbatul altcuiva care nu va fi al meu cand pot fi cu oricare altul....iar tu draga mea...ai facut o greseala..dar asta e ce acum nu mai poti da timpu inapoi..nu i frumos ce ai facut ..ar fi trebuit sa te gandesti totusi inainte....toti gresim asta este!!!!! | ||
|
alinaaaaa Postat pe 22 Iulie 2008 12:43 |
||
|
Ce atatea scuze la adresa amantelor. Sunt niste curve ordinare. Nu mai pozati atata, in victime. In momentul in care decizi sa ai o relatie cu un barbat insurat, inseamna ca stii la ce sa te astepti din partea lui.Nici barbatii care inseala nu sunt mai breji... nu sunt nimik altceva decat niste gainari, pe care daca ii iei la bani marunti aflii ca sunt vai de steaua lor. Celor care spun ca si sotiile sunt de vina, in primul rand imi vine sa le mut gura la spate !Auzi expresie.." trebuie sa stie sa lupte pentru sotul lor ".....Sa lupte ???... alooooo...in ce epoca traim ???.... dar ei de ce nu " lupta "?? Crede-am ca o casnicie se face de COMUN-acord.Cat despre amanta care face copilul cu intentia de al despartii pe barbat de sotia lui, am numai cuvinte jignitoare la adresa ei ( pentru ca asta merita ). Doamnelor, aici nu e vorba doar de acest caz.... nuuuu... se-ntampla sa fie si alte parasutici ( ca ea ) care cred ca ele sunt mai frumoase, mai destepte si cu mai multe calitati decat sotiile inselate, care citesc acest subiect. Atat trebuie sa stie...... ca 1 + 1 = 2 nu 3.( sot + sotie = cuplu ) Imi este mila de acel copilas, care sper ca va ajunge intr-o buna zi sa aiba un tata ( fie el si vitreg ) P.S. ..... pt. NAMASTE... macar amanta trebuie sa se gandeasca la sotie , daca sotul e un jegos fara limite. S-ar putea, ca intr-o zi, sa ajunga si ea in aceiasi postura ..de sotie inselata si crede-ma ca nu-i va pica bine, deloc !!! |
||
|
Ancush Postat pe 22 Iulie 2008 14:00 |
||
| am fost de doua ori amanta!am trait frumos langa acei barbati...pe primul l-am parasitcand am aflat k depusese actele de divort,il cunosteam de cand eram copii si nu am vrut sa isi strice casnicia pt mine.si...totusi...a mers pana la capat si a divortat.si acum imi reprosaza k nu am ramas alaturi de el cand avea nevoie de mine.cu al doilea,a fost mai intai o joaca,pe urma ne-am indragostit cu adevarat,dar...am ramas insarcinata.mi-am dorit acel copil mai mult decat orice pe lume si asta l-a speriat.degeaba am incercat sa-l fac sa inteleaga k imi pot creste singura copilul si k nu il vom deranja,a fugit inainte sa afle k am pierdut sarcina din motive de sanatate.draga mea,dk tu ti-ai fi dorit copilul ala cu adevarat,aveai un 10 de la mine,dar faptul k l-ai pastrat in speranta de a-ti lega amantul de tine a fost o mare gresala.si pt cele care spun k trebuia sa te gandesti la nevasta,am un mesaj:de ce sa te gandesti l o femeie car nu stie sa isi tina barbatu langa ea?voi nu va dati seama k in momentul in care un barbat sau o femeie isi cauta fericirea in alta parte exista deja o problema in cuplul respectiv?nu amantul sau amanta creeaza problema,ea exista deja! | ||
|
anka_wgb Postat pe 22 Iulie 2008 17:00 |
||
|
pt. Cobarjoiuanca.." si pt cele care spun k trebuia sa te gandesti la nevasta,am un mesaj:de ce sa te gandesti l o femeie car nu stie sa isi tina barbatu langa ea?voi nu va dati seama k in momentul in care un barbat sau o femeie isi cauta fericirea in alta parte exista deja o problema in cuplul respectiv?nu amantul sau amanta creeaza problema,ea exista deja! " te felicit, pentru ca ai o gandire logica si sanatoasa. indiferent de statut....am fost, cu mult timp in urma, in postura de femeie inselata, dar NICIODATA nu am blamat-o pe cealalta femeie, ci pe MINE..pentru ca , in general, femeia este cea care indeparteaza si rupe relatia fara stiinta. Femeia reprezinta rotita, intodeauna.Ea o roteste dupa bunul plac, conteaza sa o faca cu inteligenta. |
||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 22 Iulie 2008 18:58 |
||
|
Femeia reprezinta " gatul", barbatul reprezinta "capul" ..e ceea ce stim fff. bine, chiar daca unii/unele suntem ipocriti si nu recunoastem. Nu trebuie sa ai diploma de psiholog pentru a-ti da seama de ceea ce se intampla in jurul tau. Lucrez intr-un domeniu..unde zilnic vad barbati inselandu-si sotiile , iubitele etc. ....si este o mare diferenta in ati insela partenera stabila cu cineva ,doar pentru o ora, o zi sau o noapte si a avea o amanta , o alta femeie caruia sa i te destainui , cu care sa-ti petreci zile, luni sau chiar ani. PT. ANCUSH: draga mea, nici o femeie nu-si doreste sa fie amanta, sa fie femeie inselata etc......o femeie , indiferent de caracter,de independenta, in adancul sufletului isi doreste stabilitate, siguranta, isi doreste o familie frumoasa si fiecare lupta pentru sine. De ce ? Pentru ca lumea in care traim e o jungla . In clipa in care un barbat isi indreapta atentia catre o alta femeie, la modul serios, iar acea femeie cu stiinta sau fara stiinta devine amanta, trebuie sa dea de gandit ......ceva s-a rupt, ceva nu functioneaza , barbatul cauta ceea ce nu gaseste acasa.....si chiar daca sotia ofera totul...barbatul , nu generalizez, tot inseala. |
||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 22 Iulie 2008 20:28 |
||
|
" Iubirile la minut pot deveni iubiri pe viata?" "De la atractia sexuala la iubirea cu sufletul nu este decat un singur pas, spun optimistii. Aventura de-o seara nu are cum sa se transforme intr-o aventura pe viata, sunt de parere pesimistii. Este putin probabil ca iubirile rezumate in minute sa-si schimbe subit unitatea de masura, dar nu imposibil, gandesc cei mai putin sceptici. Iubirii la minut i-au fost atribuite denumiri diverse: aventura, escapada, iubire “one night stand”, iubire fulger, iubire care satisface si de multe ori iubire care incerca sa suplineasca iubirea adevarata. Fie din teama de singuratate, fie din dorinta de a evada din bratele unei relatii care te lasa fara aer, fie pur si simplu pentru a-ti indeplini visul de iubire la care aspirai in secret sau poate pentru ca timpul nu este niciodata suficient ca sa-ti gasesti sufletul pereche (chiar si pentu o perioada scurta de timp) alegi o varianta mai putin traditionala a iubirii: iubirea la minut, acea iubire pe care o intalnesti intr-un moment neprevazut si pe care o traiesti intr-un mod total neprevazut. O prietena care tocmai revenise din “concediul vietii ei” marturisea cu nostalgie ca a avut parte de cele mai frumoase momente din viata ei si ca nu regreta nici unul dintre minutele petrecute alaturi de un barbat... necunoscut. S-a simtit atat de libera cum nu s-a simtit niciodata in viata ei. “Sa vezi ca poate exista iubire fara frustrari, fara inhibitii, fara complexe sau fara orgolii si sa regreti ca ti-a fost dat sa traiesti asemenea clipe? Nu ai cum...”, adauga. M-am simtit de zece ori mai frumoasa, mai puternica, mai sensibila,mai vie si mai sigura pe mine. M-am simtit pur si simplu femeie. In plina vara si caldura ne dorim o calda si plina iubire. Sezonul estival, plaja, apa marii, relaxarea, un sentiment al libertatii ce pluteste in aer, senzatia de a trai intens fiecare zi, dorinta de a te bucura de fiecare nimic cu placerea procurata de marile trairi toate aceastea inlocuiesc grijile, problemele si stresul cotidian. Spatiul si timpul par ca nu mai exista, nu mai esti decat tu si lumea ta, tu si visurile tale. Si in aceasta lume este loc si vreme pentru toate: pentru iubire, pentru reverie si meditatie, pentru iesirea din tipare, pentru a fi tu insati si pentru a savura minunea a ceea ce se numeste viata. Nu condamn si nici nu aprob iubirile care vin si pleaca, incerc insa sa le inteleg fara a simti admiratie sau dispret pentru cei care se arunca in valtoarea lor. Gasesc suficiente motive si in favoarea si contra lor. Nu se poate numi iubire o iubire in care se judeca prea mult, spunea cineva si nu putini sunt cei care au trecut prin asa ceva. Sunt oameni care mai cred ca este suficiente sa privesti o persoana in ochi si sa-ti dai seama ca ea este cea aleasa. Sunt persoane care cred in relatiile cu o persoana care te intelege din priviri. Sunt persoane a caror intuitie si instinct nu dau gres atunci cand vine vorba de distinge iubirea pasagera de cea adevarata. Cati dintre noi pot face acest lucru insa? Ce te faci insa cand aceasta “pura nebunie” refuza sa ramana doar “nebunie”? Cand iubirea la minut are pretentii sa devina iubire de lunga durata? Daca deodata iti doresti mai mult, ai vrea ca fiecare zi din viata ta sa fie la fel sau daca nu cel putin pe jumatatea celor pe care le-ai trait si sa te trezesti in fiecare dimineata in bratele aceluiasi barbat? Pericolul intervine in momentul in care esti deja implicata intr-o relatie. Oare aceste mici aventuri sentimentale nu devin echivalente cu “a insela”, periclitand relatia la a carei consolidare ai depus atata efort si timp? In momentul in care simti ca ti-ai gasit fericirea in alte brate decat cele care te inconjoara zi de zi nu inseamna ca te-ai mintit pe tine insati si pe cel pe care pretinzi ca il iubesti?" un articol foarte bun si care spune multe. |
||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 22 Iulie 2008 20:44 |
||
| AVEA O FATA CU UNUL INSURAT DURERE MARE NU MA LUAT MA LASAT ETC DUPA DOI ANI MAI FACE O FATA TOT CU UNUL INSURAT CA POATE O IA SI LE CRESTE PE AMANDOUA SI CE CREDETI DUPA 4 ANI NASTE UN BAIAT ......SURPRIZA TOT CU UNUL INSURAT .EXTRAORDINAR NICI UNUL NA PUS BOTUL,IMEDIAT ISI GASESTE UNUL PE CARE IL LASASA NEVASTA SI II MAI FACE SI LUI UN BAIAT..DEH AM GASIT UN PROST ....4 COPII CU PATRU TATI VAI SARACA....CINE DRACU SA VA IA VA PUNE SA FACETI COPII CU TATAL ALTUI (ALTOR COPII) .VOUA NU VA E RUSINE .ASTFEL SE POATE AJUNGE LA INCEST DUPA ANI DE ZILE ,DACA NISTE PARASUTE NU GANDESC SA FOLOSEASCA UN PREZERVATIV INAINTE. | ||
|
donn Postat pe 22 Iulie 2008 21:11 |
||
| si acum nu e durerea asta si eu imi cresc copilul singura ca sotului i-am dreptul sa ramana cu parasuta,de ce sunt sotiile de vina ca le gatesc,ii spala sa vina la voi fres.la toate amantele sa le fie rusine cu ce se cred mai bune,sau dragele mele voi dimineata nu sunteti demacheate si cu parul nearanjat?stiti ceva sunteti demne de mila.stiti care e problema sotul stie ca isi gaseste sotia acasa la orice ora vine,dar cu parasuta nu stie in ce pat sare.nu va mai prostiti ca e plina lumea de barbati.si surpriza exsotul mai are un copil de 2 ani pe care la parasit pentru o alta amanta mai tanara,deci vedeti amantelor ca va trece vremea si expirati.in ceea ce ma priveste pe mine sunt fericita alaturi de actualul care era SINGUR fara nici o obligatie si ne iubim ca in filme.SA VEZI CE SOARTA.iar cu ex suntem amici doar un CEAU pe strada si nici atunci nu intreaba de copil care de 11 ani a crescut fara el.dar pe noi nu ne deranjeaza VIATA MERGE INAINTE. | ||
|
donn Postat pe 22 Iulie 2008 21:23 |
||
vaiana ... tot respectul admiratia si toate multumirile din lume...multumiri pentru lectia care ne-ai dat`o tuturor de aici .
|
||
|
seiyra Postat pe 22 Iulie 2008 22:23 |
||
|
pt. Seiyra ....e special pentru tine si pentru cele cu o gandire ca a ta . In ultimul timp ma tot intrebam: de ce barbatii , in general, se comporta in discutii si fapte cu o femeie ca si cum aceasta nu ar reprezenta mare lucru, ca mai mult decat ei femeile nu sunt in stare etc., iar in momentul in care intalnesc o femeie care stie ce vrea si stie sa contracareze cu inteligenta...dau inapoi sau riposteaza verbal intr-un mod nu tocmai ortodox? de ce ?...din cauza unora ca voi......cu mentalitati de femeie " de cratita" daca unele dintre voi va traiti viata alaturi de un barbat si va multumiti cu minciuni, cu te miri ce atentii,cu mila, si multe altele care nu au ,de fapt, nici o valoare in sufletul barbatului? daca sunteti intr-o relatie doar de dragul obisnuintei, de dragul copiilor ca vor creste fara tata, de frica de a nu fi parasite,etc...va compatimesc la modul cel mai sincer. Am fost martora multor discutii "masculine", datorita serviciului pe care il am, si m-am tot saturat sa aud....-"nevasta-mea ma streseaza din ce in ce mai des, are noroc de ala micu ca altfel.....de mult eram despartiti; - mi-e mila de ea , face crize , imi spune ca nu poate trai fara mine, ce va face ea fara mine,etc......dragele mele...sincer v-ati ingrozi sa aflati cum gandesc barbatii si ce spun ei (90%)indiferent de profesie....(si ma refer doar la barbati de la mediu la excelent, nu la muncitorii de pe santier cu limbaj pornografic) . M-a intreb : daca ati fi musculite si le-ati putea asculta discutiile ce au loc intre ei, v-ati mai gandi la ce vor face copii vostri si ce le veti spune cand vor fi mari si toate acele bla-bla-uri pe care le-am vazut scrise aici? Va spun eu : v-ar fi greata! Dragele mele ..realitatea e alta nu e cum v-o inchipuiti voi, unele dintre voi. |
||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 23 Iulie 2008 10:50 |
||
| Daca ar fi asa, ar insemna sa nu avem pretentii la barbati sa gandeasca decat cu slitul. Cum adica sotia nu a stiut sa-l tina langa ea? Dar el de ce nu lupta pe casnicie? El e asa un fel de zmeu condus dupa cum bate vantul (sau fusta femeilor)? Vede o femeie mai sexy decat nevasta si gata hop dupa ea? Atunci fetelor bagati de seama, oti fi mai sexy decat nevasta, dar cu siguranta va gasi alta mai sexy decat voi. Nu mi se pare ca barbatul este sultanul, iar daca nu mai e nevasta sexy, e liber.. Ce se intampla cu amanta cand va trece si ea la cratita si nu doar in pat? "nevasta-mea ma strseaza din ce in ce mai des" - atunci femeia aia ar trebui sa-si ia un amant ca sa ii spuna ce are pe inima, ca sotul.. e sot doar pt pat? | ||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 12:01 |
||
| Scumpyka facem asa ...fii tu amanta si traieste`ti viata ca vioara a doua ..lasa barbatii sa isi bata joc de tine ...eu si cele ca mine lasa-ne sa fim sotii ... sa ne bucuram de raspectul societatii de o familie de tot ce este frumos in viata ...de sarbatori sotii sa fie langa noi,seara tot acasa la noi sa se intoarca si in patul nostru , copii nostri sa fie legitimi ... iar tu si toate panaramele care cred ca e ceva onorabil in a fi amanta si a distruge familii ...sa imbatraniti singure pentru ca fii tu sigura ca sunt putini cei care au curaj sa isi lase sotiile pentru amante...pentru o savarina nu te faci cofetar isteatzo ci mergi la cofetarie iei una dpua trei ...cand te saturi pleci . | ||
|
seiyra Postat pe 23 Iulie 2008 16:43 |
||
| intr-adevar se spune ca:"pentru 250 g de carne...nu cumperi tot porcul"! de multe ori "porcul" te cumpara pe tine...cu mici cadouri...daca esti "ca lumea"! si cu..."50 scurt" "100 lung" daca te gaseste pe centura...depinde de "amanta"! si ma gandesc ca tare bune erau acele case de tolerantza! pt ca "amantele" erau supravegheate de politie si sub supraveghere medicala. barbatii?? se duceau, isi scuturau "trandafirul" in ce pozitie pofteau[cu sotia nu si-ar fi permis-o] si veneau acasa linistiti si fara frica de asi imbolnavi sotia si copiii cu boli venerice! | ||
|
vaiana Postat pe 23 Iulie 2008 17:18 |
||
Unele traiesc cu impresia ca vor fi mereu tinere si proaspete ....ca mereu va fi cate un barbat dispus sa stea langa ele ...insa timpul trece si e neiertator cu noi oamenii ...Cum ai zis si tu vaiana o casnicie inseamna mult mai mult dar din pacate nu toata lumea intelege lucrul asta si uite ca ne trezim cu eticheta de femei cu mentalitate de cratitza...
|
||
|
seiyra Postat pe 23 Iulie 2008 20:00 |
||
|
Celor doua persoane care mi-au raspuns la comentariu Vaiana si Seiyra, va multumesc frumos...apreciez efortul , dar ...tare gresit mai ganditi si acum imi dau seama de foarte multe, ...nu ma intelegeti gresit , dar trebuie sa mai invatati..in special tu, Seiyra...nu stii nimic.NU AM FOST SI NICI NU VOI FI VREODATA roata a doua, pentru ca nici un barbat indiferent cat de destept ar fi el nu ar putea sa ma convinga......comentariile mele au fost generale, de mentalitate sanatoasa si gandire logica. Se pare ca nu vedeti esentialul. Apropo de ceea ce ai spus tu Vaiana :"se duceau, isi scuturau "trandafirul" in ce pozitie pofteau[cu sotia nu si-ar fi permis-o] si veneau acasa linistiti si fara frica de asi imbolnavi sotia si copiii cu boli venerice! "...de ce ar trebui sa-si scuture "trandafirul" in alta parte? pentru ca , cu sotia nu si-ar fi permis-o? draga mea , ceea ce se intapla intre un sot si o sotie e ceva firesc , normal se numeste iubire, nu exista " ii permit sau nu "...aici e problema. Consideri ca daca te intoarce pe toate partile ...esti altceva sau altcineva decat sotie?....vedeti voi fetelor ca totul se deduce la voi, dar mai ales la mentalitatea sotilor. De ce sa nu-mi iubesc sotia in toate modurile si de ce m-as duce in alta parte? Draga Vaiana, am prietena in situatia ta ...este mama a trei baietei, a divortat acum 3 ani..tot din cauza alteia,dupa o casatorie de 15 ani, dar a divortat. Inainte de asta locuiau toti (inclusiv sotul) intr-un apartament inchiriat. De cand este singura ..si-a cumparat apartament si la aranjat lux, isi creste copii si este mult mai fericita..si nu-si pune problema societatii...sau a ceea ce vor spune copii cand vor creste mari . Lumea nu te imbraca, nu te hraneste , nu-ti da ceea ce reprezinta necesarul tau.....lumea doar vorbeste. SI? E o femeie luptatoare , demna de toata admiratia ..mentionez ca lucreaza in invatamant, invatatoare. Daca veti citi mai bine comentariile mele ,va veti da seama ca niciodata nu am mentionat faptul ca as fi de acord cu iddea de amanta , ci doar am vrut sa va atrag atentia sa fiti mult mai atente cu voi, femeile, cu ceea ce va doriti.....am vrut sa va deschid ochii, dar unde nu mai poate intra nimic ies prostii. din cate cazuri reale stiu ... va dau inca doua exemple sa trageti voi concluziile. o femeie in tineretea ei a despartit familii, a umblat cu cine a vrut , si-a trait viata.Acum, la 36 ani...are familia ei , este un avocat foarte bun si renumit, are banii si ii intoarce cu lopata, are o famili intr-adevar fericita. Credeti ca a tinut cont de ceea ce va spune lumea? O femeie a fost casatorita 21 ani , dupa care a divortat neexistand copiii. La o oarecare distanta de timp de la divort i-a propus unui barbat mult mai tanar decat ea ..sa o ajute sa faca un copil,fara sa aiba fara nici un fel de obligatie, o aventura ff. scurta.A rezultat un baiat frumos , care , acum, are 7 ani. Ea este director adjunct a Camerei de Comert. Va intreb, credeti ca este atat de vitala parerea altora vis-a-vis de viata ta? De aceea am spus ca aveti mentalitate de "cratita"...mai iesiti cu capul de acolo si mai invatati sa traiti.Fara nici un fel de jignire. Am postat comentariile vazand cata rautate si cata prostie este aici. Atat, nimic mai mult. |
||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 23 Iulie 2008 20:13 |
||
|
pentru Seiyra......"eu si cele ca mine lasa-ne sa fim sotii ... sa ne bucuram de raspectul societatii ,tu beneficiezi de respectul societatii doar pentru faptul ca esti sotie? sau pentru ca esti om , pentru ca esti o femeie descurcareata si cu atitudine si esti respectata pentru ceea ce esti si nu pe langa cine traiesti? |
||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 23 Iulie 2008 20:18 |
||
| Am spus ..nu am fost si nici nu voi fi amanta cuiva , pentru ca nu as fi in stare sa provos aceeasi durere pe care eu am simtit-o canva , dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu gandirea unor femei care nu stiu pe ce planeta traiesc. | ||
|
SCUMPYKA30 Postat pe 23 Iulie 2008 20:26 |
||
Sincer incepe sa-mi fie greatza de asemenea specimene
|
||
|
seiyra Postat pe 23 Iulie 2008 20:33 |
||
| a si scumpyko ... uitasem ceva ...NU CRED ca tu nu ai fost amanta vreodata ...prea prea ai aparat-o tu pe desteapta aia ..in fine ... cika femei | ||
|
seiyra Postat pe 23 Iulie 2008 21:39 |
||
| scumpyka unii dintre noi mai au si ceea ce se numeste moralitate ... dar observ ca tu esti cam straina de notiunea asta ...cat despre cat de invidiata esti tu ..uite ca eu te compatmesc si mi-e mila de tine ca ai ajuns la 30 de ani si ai realizari doar pe plan profesional in rest ..esti cam la nivelul zero.Realizari profesionale le voi avea si eu si multe alte fete de aici de pe forum ...noi pe partea de profesie suntem abia la inceput asa ca lasa tu statutul tau de femeie care lucreaza intre barbati si vede multe. Barbatii intre ei vorbesc multe dar mint enorm de mult nici 1% dintre colegii tai de fapt nu intentioneaza sau nici macar nu vor sa auda sa isi paraseasca sotiile chiar daca la servici se plang de ele , cat despre amante , pentru un barbat sa se laude in fata colegilor cu o amanta ii da un statut mult mai important decat banii ,pentru ei e important sa fie la bere cu colegii si prietenii si sa ii sune aia in momentul ala ..le da impresia de virilitate de potenta si incredere, dar tu esti femeie de 30 de ani si cunosti barbatii ...ce sa spun..Cat despre isteatza asta care a facut un copil sa ca lege un barbat de ea , ce ti se pare ca este asa mult de discutat?Sau ce ti se pare tie asa de moral de frumos si de bun sa ii iei apararea? Nu ma mira deloc ca ai esuat pe plan personal ... imi pare rau pentru tine ca ai ajuns la varsta asta o femeie frustrata si plina de sine care se crede CINEVA...coboara cu picioarele pe pamant . | ||
|
seiyra Postat pe 24 Iulie 2008 12:33 |
||
Bravo mai fetelo, asa va invatai io, pai fata vine si cere pareriiiiiiiiii si voi o luati la ture , da-ti in continuare
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 13:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sarbatorile de iarna. | 7 | De la: Barbie30_ 27 Decembrie 2010 16:49 |
| help!!! | 20 | De la: polin 18 Noiembrie 2011 18:35 |
| Eu romanca el francez de culoare(negru)....ne iubim...dar parintii mei nici nu vor sa auda | 56 | De la: andrada_larisa2005 28 Mai 2012 22:07 |
|
|
||
| Relatie cu un iranian..?! | 241 | De la: Adela2222 25 Iulie 2013 10:08 |
| neatza fetele | 7 | De la: puiut_77 1 Februarie 2011 14:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.