Setari Cookie-uri

am facut un copil cu un barbat insurat

De la: miha16, la data 2008-08-01 17:29:07EEEEEEEEEE Gabi tu si cu mine ar trebui sa ne intalnim sa bem o bere, cu ocazia Sfintilor, dar acu sa-mi explici tu mie de ce ar trebui sa ne fie rusine, ca io una nu pricepui nimic, deci lamure-ma si pe mine.

Miha- citeste invectivele din "amontele" topicului si ai sa intelegi;
Invective sustinute de...ce? De pareri? De neputinta de a-si infrana anumite porniri.
Nici macar n-am dat nume! Se stiu ele cele care au "sarit calul" ( sau poate asta e limbajul lor curent..si atunci...scuze: Nu trebuie sa le fie rusine :-))
G_I_JOE
Postat pe 4 August 2008 10:07
Dar nu asta-i topicul discutiei ( fac pariu ca toate cele care improasca cu noroi au patit una sau alta...)
Singura vina pe care i-o "vad" acestei fete este ca a facut un "copil din flori" si ca nu a fost suficient de isteata sa intuiasca urmarile;
Atunci cand te "bagi" in asemenea concursuri trebuie sa iei in calcul toate optiunile.
aci gresesti, nu faci copii din flori cu un barbat insurat, fara sa te gandesti la consecinte, este adevarat ca barbatul are deptul sa incerce, dar daca esti cu capul pe umeri refuzi, mai mult, una este sa ai o relatie sexuala cu un barbat insurat, dar fara sa apara consecinte si alta sa faci copiii cu el. Asta e vina pe care io o gasesc acestei fete si mai cred ca nu toate care au postat, au suferit consecinte din urma unor relatii de gen.

Postat pe 4 August 2008 10:16

Unde ti-a fost capul?????
adinainlove
Postat pe 4 August 2008 10:41
De la: miha16, la data 2008-08-04 10:16:11Dar nu asta-i topicul discutiei ( fac pariu ca toate cele care improasca cu noroi au patit una sau alta...)
Singura vina pe care i-o "vad" acestei fete este ca a facut un "copil din flori" si ca nu a fost suficient de isteata sa intuiasca urmarile;
Atunci cand te "bagi" in asemenea concursuri trebuie sa iei in calcul toate optiunile.
aci gresesti, nu faci copii din flori cu un barbat insurat, fara sa te gandesti la consecinte, este adevarat ca barbatul are deptul sa incerce, dar daca esti cu capul pe umeri refuzi, mai mult, una este sa ai o relatie sexuala cu un barbat insurat, dar fara sa apara consecinte si alta sa faci copiii cu el. Asta e vina pe care io o gasesc acestei fete si mai cred ca nu toate care au postat, au suferit consecinte din urma unor relatii de gen.

Acelasi lucru l-am subliniat si eu ( mai sus, prin primele pagini....) din pacate, ca orice discutie...degenereaza;
Repet- si nu-mi gasesc o vina: cele care improsca cu noroi o fac MAI ALES din vina lor; Cele ce vor sa "le fie mai bine" o fac pe riscul lor; Daca le iese- le iese; daca nu...merg mai departe...
( parca era o vorba- nu-mi plac citatele de 2 bani- si asta e unul - dar spune ca "in dragoste si la razboi este permis orice" - asa ca...
G_I_JOE
Postat pe 4 August 2008 16:14
De la: vaiana, la data 2008-08-03 16:22:11pt Gabriel:nu fac parte din tagma celor care asculta manele[chiar imi displac] si nu sunt nici o tzatza...ok?dar ceea ce a incercat sa faca aceasta..."distinsa doamna" eu am trait-o pe propria-mi piele si am platit cu toata tineretea mea! stii cum este sa ai 29 de ani si sa te trezesti cu 3 copii mici in brate??? stii prin ce am trecut eu si copiii mei??? habar nu ai! si stii de ce??? din cauza unei tarfe....care ca si cea care a initiat acest topic, nu s-a multumit cu barbatii liberi! i-au trebuit musai insurati! nu a fost usor nici pt mine si nici pt copiii mei.cu ce gresisera ei sa ramana fara tata??/ pt cine??? rezultatul?? "doamna i-a dat cu piciorul dupa ce a gasit un macaronar..tot insurat! poate ca am folosit un limbaj mai dur si nu tocmai ortodox dar respectiva[si altele ca ea] merita din plin! sa nu mai fie si alti copii ramasi fara tata...nu spun ca EL marele barbat nu ar avea vina! dar ea are cea mai mare vina.nu trebuia sa intre intr-o relatie cu un barbat care era casatorit.si vad ca nu a precizat daca EL avea si copii...sau a trecut sub tacere???? si de ce a tinut copilul?? nu cumva era vb de un santaj mai mult sau mai putin sentimental...dar sigur cu tel precis. incearca D-nul Gabriel sa privesti prin ochii unui copil ramas fara tata...dar e foarte greu...e greu sa intelegi suferinta atata timp cat..nu ti se intampla tie! Eminescu avea in una din "scrisori" 2 versuri...-"e usor a scrie versuri/cand nimic nu ai a spune"...
cici_bibi
Postat pe 4 August 2008 17:54
vaiana....
imi pare rau pt situatia ta...
presupun, sper ca te-ai casatorit din dragoste, dar inainte de a te casatori erai dependenta financiar?
eu, ca si tine si ca restul indivizilor de pe planeta asta imi doresc iubirea vesnica....alaturi de omul iubit...etc...iubirea din filme...probabil ca exista...dar trebuie intodeauna sa-ti iei si o marja de eroare...."socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ" cu toate ca mi-as dori lucrul asta....
fii mandra ca ai 3 copii, iar ca acestia vor avea intodeauna o mama si un tata chiar daca parintii lor nu m sunt iubiti.
ai mei au divortat in 86, am facut cunostinta cu multe iubite d'ale tatalui meu, fii sigura ca nu-mi placeau toate, dar am inteles situatia....si eu si fratele meu.
daca sunt mici/copii asta nu inseamna ca nu inteleg si ca nu accepta, un copil va fi mult m open mind decat un adult care ia adevarul pe toate partile ;)
fii fericita ca ai tai pitici sunt sanatosi si ca ii ai langa tine zi de zi si roaga-te de la d'zeu sa fii sanatoasa pt a'i ajuta sa-si creeze un viitor.
eu am intrat pt acest site pt ca vroiam o parere pt situatia mea.
n-am nimic impotriva conceptului de amanta, dar eu nu cred ca as putea sa fiu amanta.
culmea ca barbatu pe care-l iubesc s-a insurat....si culmea....nu din dragoste....ci pt ca a lasat o fata gravida...
el isi dorea de mult tp copii si eu imi doresc asta, dar momentan si cu atat m mult....in per noastra de glorie eu nu-mi permiteam sa tre la urmatorul pas....pt ca nu eram depententa financiar...si acum m cer bani acasa!!!
cici_bibi
Postat pe 4 August 2008 18:05
draga vaiana,ai intrebat intr-un mesaj de ce amanta nu se gandeste la familia respectivului sau la copii lui. pt. ca nu este datoria sau responsabilitatea ei. este a lui. mi pare rau ca tu ai avut o experienta groaznica.dar din ce ai scris tu ,eu consider ca ai fost norocoasa ca el sa plece la copila aceea.iti scriu acest mesaj pt. ca simt ca inca iti mai esti ranita de ce s-a intamplat. nu am trecut prin ce ai trecut tu si sper sa nu am aceasta experienta niciodata.
dar de la tine am inteles ca el era un sot care te lovea des si chiar cand tu erai gravida. tie inca iti mai pare rau dupa o asemeanea persoana? si el a plecat cu o fata de 17 ani ? esti o persoana inteligenta dar cum de o acuzi pe acea fata? el 30 si ceva si ea un copil. chiar crezi ca avea ceva in capul ei,era deajus de matura? stiu ca durerea poate fi mare .dar el este un pedofil.scuza-ma ca iti jicnesc tatal copiilor tai ,dar oricum ai privi el nu a plecat cu o femee ci cu un copil. esti mama si ai avut fica care a fost la 17 ani ,deci stii despre ce vorbesc.viata ta dupa aceea a fost grea,poate foarte grea,dar chiar iti doresti ca o persoana ca sotul tau sa fie model pt. copii tai? ce ai fi facut cand nu era deajuns sa te loveasca pe tine si incepea cu ei?sunt sigura ca fostul tau sot a avut si calitati. dar eu nu pot respecta un sot care isi loveste sotia,.iar pe tine te-a lovit gravida. si am o mare problema cu barbati care au trecut de 20de ani si umbla cu fete de 15-18ani. eu am o fetita de 12 ani si este foate dezvoltata. este usor sa crezi ca are 16 17 ani.si nu este nici urata. ca un tanar de 20 de ani sau un barbat de peste 25 sa incerce sa se intalneasca cu ea nu mi se pare normal. am trecut de la problema ta la a mea.scuze . ideea era ca nu poti da vina pe ea mai ales in cazul tau. ea nu era o persoana matura pe cand sotul tau da.nu mai fii trista pt. ce s-a intamplat fii bucuroasa pt ce ai acum. la revedere.

kuroiangi
Postat pe 5 August 2008 11:26
am sa caut sa va raspund cat mai clar: mereu am fost independenta financiar,ba pot sa spun ca am avut si am cu mult peste media. d-na Manescu,de mult nu mai am niciun sentiment fatza de ex sotul meu.sunt 26 de ani de atunci...si nici pt ea nu mai am niciun resentiment,chiar ma rog ca cel de sus sa-i ierte pacatele.chiar nici cat a trait nu am avut resentimente fata de ea! ce m-a iritat a fost ca, dat fiind diferenta mare de varsta l-a parasit si pe el pt un italian..tot insurat! acum...despre morti numai de bine.a decedat acum vreo luna fiind inca destul de tanara.va intrebati atunci de ce am scris... ca sa nu mai fie copii fara tata,ca sa nu se mai destrame familiile...dar si ca sa deschid ochii celor care incep relatii cu barbati insurati...niciun barbat cu capul pe umeri nu va divorta de sotie sau de mama copiilor lui! gandesc relatia ca o simpla aventura si, atunci cand intervine si o sarcina,pur si simplu fug! ce ramane dintr-o astfel de relatie? suflete traumatizate...gust amar...ratare...
vaiana
Postat pe 5 August 2008 12:23
Aoleu relelor! Vrajitoarelor! Cataveicilor! Zgripturoaicelor!!

Atata rautate doar intre femei se poate gasi. E asa usor sa arunci cu pietre si sa judeci pe altele, cand nu-ti poti inchipui cum e sa fii in pielea lor. De empatie ati auzit?? Sunt convinsa ca nu , pt asta ii trebuie muulta inteligenta.

Da, fata a gresit si va suporta cu siguranta consecintele. Dar i se putea intampla oricui. Voi mai stiti cum este sa te indragostesti? Amantiti-va cat de puternic este fenomenul asta (involuntar)si cat de greu este sa i te impotrivesti, chiar si cand obiectul este un barbat insurat care promite cate in luna si in stele. Da in mintea voastra probabil ca barbatul nu are nicio vina sau oricum nu o vina atat de mare, ca doar a fost ispitit de o "intrusa".

Ii tot dai inainte cu egoismul, ca vezi doamne ce egoista a fost ea. Mai femeie, egoisti suntem cu totii daca nu ti-ai dat seama pana acum. Face parte din natura umana. Egoista e si nevasta ca nu -i da voie sotului sa-si mai satisfaca placerile din cand in cand - cu alta, pt ca cu ea nu mai simte nicio placere. Egoist e si sotul care indrazneste sa-si satisfaca placerile cu alta. Observi ca egoismul asta de care o condamni tu cu atata patima pe biata femeie (amanta) poate fi privit din mai multe unghiuri? Si daca stau mai bine sa ma gandesc ea (amanta) e cel mai putin egoista din triunghiul asta. Nu are nicio obligatie fata de sotie sau fata de copil. Nu sunt nici rude, nici prietene, nici colege de serv nici nimik. Nici macar nu se cunosc. Asa ca mai las-o balta cu egoismul, mai bine studiaza un pic egoismul barbatului. Ca doar el avea datoria (ca doar s-a insurat) sa fie fidel sexual sotiei. Teoretic, ca asa zic normele sociale.
curcubeu12
Postat pe 7 August 2008 15:56
De la: SCUMPYKA30, la data 2008-07-23 20:13:48 Am postat comentariile vazand cata rautate si cata prostie este aici. Atat, nimic mai mult.


INTRADEVAR, MUULTA RAUTATE SI PROSTIE!!! DA NU TRE SA AI MARI PRETENTII, SUNTEM INCA O SOCIETATE INAPOIATA. UN FEL DE EVU MEDIU, DOAR CA PIETRELE SE ARUNCA LA FIGURAT, NU LA PROPRIU. DIN FERICIRE PENTRU "PACATOASE".
curcubeu12
Postat pe 7 August 2008 16:27
Singurul cusur pe care i-l gasesc amantei_03 este ca a facut copilul. L-a facut pentru ea, nu pentru el, fara sa se gandeasca ca nu are resurse sa-l creasca. Si asta inseamna intradevar egoism. Dar pentru faptul ca s-a culcat cu ala fara sa se gandeasca la familia lui nu o judec. Mie mi s-ar falfai in locu ei de nevasta sau copilul aluia, atata timp cat as obtine niste partide super de sex de la el. Asta e, dragi nevestici, barbatii va inseala ca nu se mai simt atrasi sexual de voi. Este perfect natural ce se intampla dupa muulti ani de facut sex cu aceeasi femeie/barbat. Ca si pentru femei e cam acelasi lucru, doar ca ele sunt mai ocupate (cu cresterea copiilor si statu la cratita).

Parca simt, gainuselor, cum creste revolta in voi!
curcubeu12
Postat pe 7 August 2008 16:42
De la: G_I_JOE, la data 2008-08-04 10:04:24Culmea, lumea se "simte cu musca pe caciula";
Problema, eu o vad astfel: Daca e sa gasim vinovati pentru actiunile la care si noi participam- atunci este bine ca intai sa ne uitam la ce am gresit noi, si apoi sa aruncam vina pe ceilalti;
Normal ca fiecare are partea sa de vina- dar daca in dragoste/casatorie incepe prin a cauta "vina"= pai atunic- in cazul dvs, Vaiana, cred ca eti prima vinovata; De ce? Pune-ti intrebarea; Gandeste-te la ce pasi au fost urmati in casatorie- si unde a intervenit ruptura;
Tipa despre care povestesti si-a urmarit scopurile si si le-a atins; Se pare ca tu nu ti le-ai atins;
E ca in comert! Cine vinde mai bine are profit mai bun;
Cine nu are un plan de dezvoltare pierde;
In afara de "sa-i fac copii si mancare" ce alte planuri de dezvoltare si intretinere a relatiei ai mai avut? Te-ai mai dezvoltat- in plan socio-profesional ? Ti-ai tinut ( sau imbunatatit) imaginea in fata lui?
Astea sunt intrebari care ar trebui sa si le puna fiecare; Omul ( femei sau barbat gandeste si prin prisma lui " ce om bun am langa mine; Cum mi-l lauda toti/toate; Ce bine ma simt cand ies cu el/ea in lume"
Sorry, sunt poate crud, dar, lasand la o parte problema copiilor ( la care vina-ti apartine prin neinterventie) Tu esti la fel de vinovata ca si el;
Tipa ( pentru ca ma feresc sa numesc o femei tarfa- atata timp cat nu o cunosc si nu am nici un fel de indicii asupra evolutiei ei) este aproape nevinovata; Femeile stiu - mai bine decat barbatii sa-si "marcheze teritoriul", si sa-si "pastreze" ce-i considerat "al lor" Probabil ca - daca ti l-a luat- o meritai; Fac pariu ca ai avut multe zile de framantari- dar- ar fi trebuit sa le eviti printr-un comportament adecvat; Ma mira ca nu-ti asumi nici o vina;
Dar nu asta-i topicul discutiei ( fac pariu ca toate cele care improasca cu noroi au patit una sau alta...)
Singura vina pe care i-o "vad" acestei fete este ca a facut un "copil din flori" si ca nu a fost suficient de isteata sa intuiasca urmarile;
Atunci cand te "bagi" in asemenea concursuri trebuie sa iei in calcul toate optiunile.


In sfarsit, vad si eu o opinie mai inteligenta si mai echilibrata. Era cazu sa apara unu mai inteligent, dupa atatea remarci marca "sheiyra"

Muierile astea nu-si pot da seama ca experienta de viata te poate schimba f mult ca om. Iti poate schimba opiniile, atitudinea, convingerile, comportamentul astfel incat sa ajungi sa nu te mai recunosti tu pe tine insati, dupa o vreme. Cu cat acumulezi mai multa experienta si intelepciune, iti dai seama ca nimic in lumea asta nu e batut in cuie.Nici macar tu (parerile tale, mentalitatea ta etc). Totul e dinamic si se schimba in functie de o multitudine de factori pe care nu ii putem controla.

Ia ganditi-va: ce-ar fi ca sheiyra (ca ea e cea mai vehementa si rigida in conceptii) sa se simta la un mom dat f atrasa de un barbat, sa se indragosteasca de el, sa aiba o relatie cu el in pofida faptului ca e insurat? S-ar mai judeca ea pe sine, atat de dur, din postura de amanta? Sau ar ajunge sa si inteleaga cate ceva si sa nu mai fie atat de inflexibila si inchizitoare? Va spun eu ca ar vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Parerile ei nu ar mai fi atat de batute in cuie. Nu ar mai cataloga amantele drept "curve" pentru ca asta ar insemna sa se includa si ea in ac categorie. Insa atata timp cat nu a avut experienta asta si nici nu si-ar imagina cum ar fi sa o aiba, sau sa se puna in pielea persoanei care a avut-o deja, este greu sa o faci sa gandeasca si altfel. Ea nu poate intelege probabil ca un om poate simti atractie sexuala si mentala, de-a lungul vietii, si pentru alta persoana decat sotul/sotia. Ea nu poate intelege ca instituia casatoriei nu garanteaza existenta sentimentelor si a atractiei intre parteneri, pentru toata viata. Nu poate intelege ca nu poti bate in cuie si nu te poti agata de nimic in viata asta, pentru ca TOTUL este dinamic si se schimba mereu. Inclusiv oamenii, nevoile lor, relatiile intre ei. De-aia si suferim. Pentru ca avem asteptari nerealiste si vrem sa "incremenim" ceea ce ne convine, ceea ce ne satisface nevoile si ceea ce ne face placere, agatandu-ne necontenit de lucrurile astea. Nu putem accepta ca omul de langa noi se poate schimba in functie de circumstante si-si poate dori altceva intr-o zi. Ca sotul si sotia sunt doi oameni care poate nu se sincronizeaza ca evolutie sau care poate evolueaza in sensuri opuse. Sau poate ca ajunge fiecare din ei sa-si doreasca altceva la un mom dat. Si atunci se produce ruptura.Ca o relatie sa poata fi imbatabila in fata timpului, trebuie indeplinite mai multe conditii(in primul rand multa multa cunoastere de sine si deschiderea spre autocritica, intelegerea celuilalt etc.). Este intradevar o arta sa stii sa "hranesti" o relatie, sa o faci sa creasca si sa fie puternica. Dar deja am scris chestii prea profunde pentru nivelul de pe forumul asta.

Sheiyra nu poate sa inteleaga toate astea pentru ca nu are experienta si are senzatia ca e buricul pamantului si le stie pe toate. Ea are senzatia ca detine adevarul suprem. Ca cine are alta parere decat ea automat greseste. Cu alte cuvinte femeia asta este complet IMATURA. De la ea n-am pretentii, nu are decat 22 primaveri, mai are timp sa se dea cu capu de pereti si sa se trezeasca. Ma minunez insa de celelalte cataveici pe care le-a dat pe spate cu gandirea ei "minunata" si "morala". Intradevar, este mai "moral" sa critici si sa dai cu pietre intr-un om care intradevar a gresit si acuma sufera cu varf si indesat, decat sa incerci sa-l ajuti si sa-i ridici moralul.

PS
Muulta intoleranta si prostie pe forumul asta!!
curcubeu12
Postat pe 8 August 2008 10:59
yo n.o sa mi dau q parerea...nici n.o sa judec..o sa vb doar din propria.mi experienta...c vina are o fata/femeie cand s indragosteste nebuneste,orbeste d un barbat...trec niste luni d zile relatia avanseaza..ramane insarcinata..si cum basmele q fat frumos n s transpun si.n realitate..iti spune k el are o relatie ko alta femeie d 2 ani...spuneti mi va rog cum abordati problema in acel moment..?cine este de vina...p cine sa strangi d gat si sa spui.."na e vina ta!!"c mai faci tu k femeie in astfel d momente knd simti k ti a fugit lumea d sub picioare?asta mi s.a intamplat mie,mai putin faza q copilu(am adus copilul in discutie datorita amanta 03)dupa 6luni,bine n stateam in fiecare zi impreuna imi zicea k are treaba multa..iti facea o afacere...jur k n mi am putut da seama k mai este q altcineva(dekt in momentul in care m .am hotarat sa l pun l incercare din plictisealada n m .am asteptat sa fie q altcineva mai ales d 2 ani,deci dak n faceam treaba asta poate k nici akum n aflam si cine stie mai faceam si.un copil q el)..si credeti.ma am metodele mele prin care aflu..metode care s pare n au dat gres..dormea l mine 2-3ori sapt..ieseam q prietenii lui impreuna q prietenele lor..ma gandeasc si aku,,,ce i zicea femeii q care statea in casa,cand statea q zilele l mine?sunt f multe intrebari p care si akum mi l m.ai pun...raspunsurile ..nush...e prea tarziu..si am hotarat sa renunt,,sa ramana q femeie q care a stat 2ani..kiar dak in inima mea este o batalie f mare...asa k dak s mai regaseste cineva ii spun doar sa fie f atenta..si sa n s incurce niciodata q un barbat care are o rel stabila...bafta si putere
mamaia
Postat pe 11 August 2008 15:42
Cata rautate exista aici..... ce cuvinte dure, ce mizerie si cate jigniri...
Si ca sa nu fiu catalogata si eu gresit, va spun ca sunt casatorita, am un baietel, am fost si eu inselata . Am suferit, am plans, am iertat, am ramas impreuna. Dar am tras o concluzie: in acest triunghi (sot/sotie/amanta) fiecare are o parte de vina, dar principalul vinovat este cel care a cautat placere in alta parte. Daca nu este multumit de casnicia care o are, daca nu mai iubeste, daca sotia nu-l mai atrage,(sau multe alte motive), ori incerci sa discuti, sa schimbi ceea ce nu merge, ori ajungi la concluzia ca nu se mai poate si cauti un avocat. Asa ca ... principalul vinovat este cel care inseala, nu mai aruncati cu pietre in aceasta fata care poate din naivitate, din prea multa dragoste, din egoism sau cine stie din ce alte motive, a facut aceasta "GRESEALA". Sa dea Dumnezeu sa fie si copilul sanatos si ea de asemenea ca sa-l poate creste. UN COPIL E O MINUNE, foarte bine ca nu a omorat acest copil, dar acum sa ai puterea de a face fata oamenilor ca cei de pe acest forum care stiu ca improste cu noroi si sa arunce cu pietre, dar mai ales sa ai puterea sa-l cresti cum se cuvine. I-ti doresc sa fi mandra intr-o buna zi de ceea ce va ajunge copilul tau si sa-l poti educa in asa fel incat el sa nu te condamne.
Numai bine!!!
Si lasati rautatile, nu suntem judecatori, asa cum aceasta fata a gresit, nici noi nu suntem perfecti, intr-un fel sau altul toti facem alegeri gresite in viata.
mikha3la
Postat pe 13 August 2008 16:49
Si inca ceva: "O DOAMNA" care se vrea respectata nu foloseste un asemenea limbaj. Respectul ti-l castigi prin ceea ce esti, ceea ce faci nu prin statutul de sotie.
mikha3la
Postat pe 13 August 2008 17:00
De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar
draga mea ce sa spun este lumea plina de femei ca tine...nu ne dai nicio veste noua.sa fii sanatoasa.poti spune copilului ori ca tatal a fost erou in razboi ,ori ca era alcolist,violent,curvar,ori adevarul.dar nu cred ca vei avea curaj sa spui adevarul daca pui asemenea intrebari aici. nu spun ca tu esti vinovata suta la suta daar 50 la suta esti.plus faptul ca ai vrut copilul doar sa ramana tipu cu tine ete numai vina ta si a prostiei care voi argumenta vbind de varsta si lipsa unui om cu minte care sa te indrume.daca mai vrei ceva sugestii te rog sa ceri fara frica.pana atunci sa fii sanatoasa

Postat pe 13 August 2008 21:23
De la: vaiana, la data 2008-08-03 16:22:11pt Gabriel:nu fac parte din tagma celor care asculta manele[chiar imi displac] si nu sunt nici o tzatza...ok?dar ceea ce a incercat sa faca aceasta..."distinsa doamna" eu am trait-o pe propria-mi piele si am platit cu toata tineretea mea! stii cum este sa ai 29 de ani si sa te trezesti cu 3 copii mici in brate??? stii prin ce am trecut eu si copiii mei??? habar nu ai! si stii de ce??? din cauza unei tarfe....care ca si cea care a initiat acest topic, nu s-a multumit cu barbatii liberi! i-au trebuit musai insurati! nu a fost usor nici pt mine si nici pt copiii mei.cu ce gresisera ei sa ramana fara tata??/ pt cine??? rezultatul?? "doamna i-a dat cu piciorul dupa ce a gasit un macaronar..tot insurat! poate ca am folosit un limbaj mai dur si nu tocmai ortodox dar respectiva[si altele ca ea] merita din plin! sa nu mai fie si alti copii ramasi fara tata...nu spun ca EL marele barbat nu ar avea vina! dar ea are cea mai mare vina.nu trebuia sa intre intr-o relatie cu un barbat care era casatorit.si vad ca nu a precizat daca EL avea si copii...sau a trecut sub tacere???? si de ce a tinut copilul?? nu cumva era vb de un santaj mai mult sau mai putin sentimental...dar sigur cu tel precis. incearca D-nul Gabriel sa privesti prin ochii unui copil ramas fara tata...dar e foarte greu...e greu sa intelegi suferinta atata timp cat..nu ti se intampla tie! Eminescu avea in una din "scrisori" 2 versuri...-"e usor a scrie versuri/cand nimic nu ai a spune"...
vaiana are dreptateeeeee!!!!!!!!!!!sunt atatia care cauta sa f...a si ea se da la unu insurat,sau pune botu.ce cauta???????????????????de ce a tinut copilu???????????????????a crezut ca este desteapta?pe pielea copilului?????????????sa fie de ras si bataie de joc.cu toate panaramele care sparg case.tipa este probabil vreo fomista care a vrut sa pacaleasca ea pe vreounu.ala a avut sange in el si a ramas toapa cu copilu si cu foamea in gat.bravo lui.iar cei ce se scandalizeaza de cata rautate primeste tipa sa stea in banca lor ca ea ar fi trebuit sa stie ce o asteapta pe acest topic.nu a cerut nimeni sa posteze topicuri cu cat este de idioata si perversa

Postat pe 13 August 2008 21:34
intr-adevar exista prea multa rautate...park persoanele care judeca atat nu ar fi gresit niciodata...
Aleys
Postat pe 14 August 2008 02:45
[quote name=\'cleopatra86\' date=\'2008-07-13 14:14:28\']mi-ar fi fost rusine sa deschid asa un subiect.....e de-a dreptul ingrozitor....a trebuit sa te gandesti innainte de a distruge o familie,la repercursiuni....sa-i spui adevarul copilului,ca sa nu faca aceeiasi greseala ca si mama....asa e,platesc cu lacrimi si dezamagire,acei ce incearca sa-si construiasca fericirea pe nenorocirea altora...[/quote]
Doamnelor sa nu fim asa de dure caci evident nu mai e cazul. Viata pedepseste cu mult mai dur decat o fac comentariile noastre. Exista insa lege, si pentru cei care nu-si asuma voluntari responsabilitatile, o va face legea pentru ei! Sfatul meu: tipele care au un copil cu un barbat casatorit sa ceara legii sa stabileasca responsabilitatile minimale pe care acesta le are de indeplinit, asta daca nu e destul de barbat sa o faca el singur. Intrebare insa...barbatul acela si-a dat acordul ferm, macar verbal, ca doreste un copil cu acea femeie? Daca da, so pe el! Daca nu...ma mir ca mai exista inca femei care gandesc despre copii ca despre suveniruri! De parca copilul e credit la banca si vine sa rezolve probleme pe care alte metode nu au reusit, sau o carte postala care sa-ti aminteasca de locurile dragi. Cum spuneam viata pedepseste greselile cu mult mai tare decat am vrea noi.
Cristian_Q
Postat pe 14 August 2008 07:24
felicitari micutule!subscriu scriselor tale.............insa mai adaug ceva:persoanele care sar in apararea acestui gen de persoana se afla ori in situatii similiare ori sint amante de barbati isurati!pacat ca societatea se degradeaza din ce in ce mai mult si nu mai exista valori morale!nu sintem DUMNEZEU sa judecam asa cum afirma unele persoane dar raspunsurile sint pe masura faptelor!

Postat pe 14 August 2008 09:24
De la: mikha3la, la data 2008-08-13 16:49:51Cata rautate exista aici..... ce cuvinte dure, ce mizerie si cate jigniri...
Si ca sa nu fiu catalogata si eu gresit, va spun ca sunt casatorita, am un baietel, am fost si eu inselata . Am suferit, am plans, am iertat, am ramas impreuna. Dar am tras o concluzie: in acest triunghi (sot/sotie/amanta) fiecare are o parte de vina, dar principalul vinovat este cel care a cautat placere in alta parte. Daca nu este multumit de casnicia care o are, daca nu mai iubeste, daca sotia nu-l mai atrage,(sau multe alte motive), ori incerci sa discuti, sa schimbi ceea ce nu merge, ori ajungi la concluzia ca nu se mai poate si cauti un avocat. Asa ca ... principalul vinovat este cel care inseala, nu mai aruncati cu pietre in aceasta fata care poate din naivitate, din prea multa dragoste, din egoism sau cine stie din ce alte motive, a facut aceasta "GRESEALA". Sa dea Dumnezeu sa fie si copilul sanatos si ea de asemenea ca sa-l poate creste. UN COPIL E O MINUNE, foarte bine ca nu a omorat acest copil, dar acum sa ai puterea de a face fata oamenilor ca cei de pe acest forum care stiu ca improste cu noroi si sa arunce cu pietre, dar mai ales sa ai puterea sa-l cresti cum se cuvine. I-ti doresc sa fi mandra intr-o buna zi de ceea ce va ajunge copilul tau si sa-l poti educa in asa fel incat el sa nu te condamne.
Numai bine!!!
Si lasati rautatile, nu suntem judecatori, asa cum aceasta fata a gresit, nici noi nu suntem perfecti, intr-un fel sau altul toti facem alegeri gresite in viata.

Mikhaela- ca in toate povestile, exista un sambure de adevar;
Stiica nu exista adevar absolut ci doar unghi de vedere? Din unghiul tau de vedere (ca femeie inselata) evident ca el e de vina;
Din partea sotului tau: tu esti de vina ( pt ca "nu l-ai inteles" ca el avrut mai mult" ca "tu ai fost indisponibila" ca, "tu nu-l mai tratezi asa ca inanite" e.t.c.: Din punctul de vedere al amantei: El este de vina: "m-a mintit" ; "mi-a spus ca se desparte..." e.t.c.;
Cine-i de vina?
cine crezi ca, in afara de cei inselati, cauta vinovati? In toate- intotdeauna , principalul vinovat esti tu, ca om, caruia i s-a oferit posibilitatea de a face alegeri, iar tu, cu mintea ta, ai facut o alegere pe care dupa ...ai gasit-o ca fiind proasta; Intotdeauna e altcinva, mai putin noi, de vina; De ce? Natura umana;
Ca sa comentez ( poate rautacios, poate "avocatul diavolului" ce spuneai despre "triunghiul tau" - ai plans, te-ai impacat,.e.t.c.; Si? E meritul tau, crezi? De ce? Poate e meritul amantei ( o fi zis tipa: "mai baiete- ia du-te tu la copilul tau si la amarata aia care plange pe la usi, si lasa-ma cu problemele voastre- ca-mi gasesc altul?" Poate exista aceast adevar? ( ca ipoteza de lucru- pare veridic, este?) Sau- poate e chiar meritul lui: Te-a "ametzit" ca a fost un prost si "iarta-ma, mami, nu mai fac!"
Saaau, ati luat o hotarare de complezenta, "de dragul copilului" ;
Dar oricare dintre variante e la fel de buna; De ce am crede-o pe-a ta?
Daca tot zici ca esti "opatzita" ce-ar fi sa te uiti in urma si sa te gandesti- asa cum afirmi- la cealalta varianta: sa fi ajuns la "avocat"?
Cum iti era viata acum?
Dar copilului tau?
Avea si el un tata erou ( bine zis de catre cineva mai sus)! Sau afemeiat! Evident "mami " e o neinteleasa si o icoana!
Asa s-a scris si istoria lui Roller!
G_I_JOE
Postat pe 14 August 2008 09:50
ai gasit ce ai meritat, rusine!din cauza unor astfel de femei se destrama casnicii
adrienutzaaa
Postat pe 14 August 2008 11:43
De la: G_I_JOE, la data 2008-08-14 09:50:19
De la: mikha3la, la data 2008-08-13 16:49:51Cata rautate exista aici..... ce cuvinte dure, ce mizerie si cate jigniri...
Si ca sa nu fiu catalogata si eu gresit, va spun ca sunt casatorita, am un baietel, am fost si eu inselata . Am suferit, am plans, am iertat, am ramas impreuna. Dar am tras o concluzie: in acest triunghi (sot/sotie/amanta) fiecare are o parte de vina, dar principalul vinovat este cel care a cautat placere in alta parte. Daca nu este multumit de casnicia care o are, daca nu mai iubeste, daca sotia nu-l mai atrage,(sau multe alte motive), ori incerci sa discuti, sa schimbi ceea ce nu merge, ori ajungi la concluzia ca nu se mai poate si cauti un avocat. Asa ca ... principalul vinovat este cel care inseala, nu mai aruncati cu pietre in aceasta fata care poate din naivitate, din prea multa dragoste, din egoism sau cine stie din ce alte motive, a facut aceasta "GRESEALA". Sa dea Dumnezeu sa fie si copilul sanatos si ea de asemenea ca sa-l poate creste. UN COPIL E O MINUNE, foarte bine ca nu a omorat acest copil, dar acum sa ai puterea de a face fata oamenilor ca cei de pe acest forum care stiu ca improste cu noroi si sa arunce cu pietre, dar mai ales sa ai puterea sa-l cresti cum se cuvine. I-ti doresc sa fi mandra intr-o buna zi de ceea ce va ajunge copilul tau si sa-l poti educa in asa fel incat el sa nu te condamne.
Numai bine!!!
Si lasati rautatile, nu suntem judecatori, asa cum aceasta fata a gresit, nici noi nu suntem perfecti, intr-un fel sau altul toti facem alegeri gresite in viata.

Mikhaela- ca in toate povestile, exista un sambure de adevar;
Stiica nu exista adevar absolut ci doar unghi de vedere? Din unghiul tau de vedere (ca femeie inselata) evident ca el e de vina;
Din partea sotului tau: tu esti de vina ( pt ca "nu l-ai inteles" ca el avrut mai mult" ca "tu ai fost indisponibila" ca, "tu nu-l mai tratezi asa ca inanite" e.t.c.: Din punctul de vedere al amantei: El este de vina: "m-a mintit" ; "mi-a spus ca se desparte..." e.t.c.;
Cine-i de vina?
cine crezi ca, in afara de cei inselati, cauta vinovati? In toate- intotdeauna , principalul vinovat esti tu, ca om, caruia i s-a oferit posibilitatea de a face alegeri, iar tu, cu mintea ta, ai facut o alegere pe care dupa ...ai gasit-o ca fiind proasta; Intotdeauna e altcinva, mai putin noi, de vina; De ce? Natura umana;
Ca sa comentez ( poate rautacios, poate "avocatul diavolului" ce spuneai despre "triunghiul tau" - ai plans, te-ai impacat,.e.t.c.; Si? E meritul tau, crezi? De ce? Poate e meritul amantei ( o fi zis tipa: "mai baiete- ia du-te tu la copilul tau si la amarata aia care plange pe la usi, si lasa-ma cu problemele voastre- ca-mi gasesc altul?" Poate exista aceast adevar? ( ca ipoteza de lucru- pare veridic, este?) Sau- poate e chiar meritul lui: Te-a "ametzit" ca a fost un prost si "iarta-ma, mami, nu mai fac!"
Saaau, ati luat o hotarare de complezenta, "de dragul copilului" ;
Dar oricare dintre variante e la fel de buna; De ce am crede-o pe-a ta?
Daca tot zici ca esti "opatzita" ce-ar fi sa te uiti in urma si sa te gandesti- asa cum afirmi- la cealalta varianta: sa fi ajuns la "avocat"?
Cum iti era viata acum?
Dar copilului tau?
Avea si el un tata erou ( bine zis de catre cineva mai sus)! Sau afemeiat! Evident "mami " e o neinteleasa si o icoana!
Asa s-a scris si istoria lui Roller!
ma rog la dumnezeu sa am putere sa tac dracu din gura.....................................

Postat pe 14 August 2008 12:02
Si eu m-am abtinut sa tac, dar se pare ca nu am reusit.
mikha3la
Postat pe 14 August 2008 12:31
trebuia sa te gandesti...ca nu e ok sa fii in locul sotiei lui..cum suferi u acum poate asa a suferit si ea...dar nu vreau sa fiu subiectiva si sa te judec...poate circumstantele au fost altele...insa sper ca aceasta experienta sa te ajute pe viitor,sa te ajute sa iti cresti copilul oricat de greu ar fi..pt ca el nu are nici o vina...mult succes!
caty2407
Postat pe 14 August 2008 13:09
De la: mikha3la, la data 2008-08-14 12:31:50Si eu m-am abtinut sa tac, dar se pare ca nu am reusit.
IO NU ERAM IN TOANE BUNE SI NU AM VRUT SA TERORIZEZ PE NIMENI....

Postat pe 14 August 2008 17:49
Intr-o relatie nu exista niciodata un singur vinovat!!
Daca nu exista comunicare...
Discutati deschis cu sotul (sotia)orice problema,orice dorinta sau orice neplacere aveti si toate se rezolva...fara interventia altei persoane in viata voastra.
carela
Postat pe 14 August 2008 18:12
CINE A SPUS CA "DRAGOSTEA ESTE IDEALUL CELOR FARA IDEAL"?
carela
Postat pe 14 August 2008 18:14
Am si eu o intrebare pentru tine , sper sa imi raspunzi . Daca u erai sotia lui si se intampla asa ceva cum ai fi reactionat ?O ,, amanta ,, nu va stii niciodata cu adevarat ce se intampla in casa unui barbat insurat si ce simte pentru sotia lui.Parerea mea.Sper ca nu te-am suparat prea tare cu intrebarea mea .Acum nu ai de facut altceva decat sa mergi mai departe si sa treci peste orice pentru copilasul tau , nu sa astepti pomana , ori sa inspiri mila . Ar fi pacat ca mai tarziu copilul tau in afara de faptul ca ar afla ce tata are sa mai aiba si o mama care l-a crescut din mila altora , nu crezi ?
ramona_18love
Postat pe 14 August 2008 18:37
Amanta03, imi voi da si eu cu parerea ca si altele: ai gresit ca ai ales un barbat insurat, e plina lumea de barbati liberi. Cand spun asta, ma gandesc numai la tine si la sentimentele tale. Eu personal, consider ca o femeie merita tot ce este mai bun in viata, nu resturile si firimiturile expirate ale alteia (de aia eu am evitat mereu astfel de barbati, pt ca nu au absolut nimic de oferit). Individul respectiv mi se pare de condamnat, nu tu, el ar fi trebuit sa se gandeasca la familia si la sotia lui, nu sa si-o traga cu tine. Tu ai fost doar fraierita, dobitocul asta a fost un element nociv in viata ta si ai cazut in plasa. A doua greseala, mai grava: ai ramas gravida si, mai rau, ai pastrat sarcina. Si cand spun asta, tot la binele tau personal ma gandesc. Nu poti sa legi un barbat de tine numai pt ca-i torni un plod, in nici un caz. Acum el n-are nici o treaba, nu-i pasa ca e tatal unui copil, iar tu ai ramas cu povara pe cap si cu problemele financiare de care te plangi. Daca nu faceai aceste prostii, cu siguranta ca ai fi avut acum o viata mult mai buna (chiar asa, cati ani ai?). Vad ca aproape toti cei care si-au exprimat parerea aici, au improscat cu otrava (fiecare isi va bea oricum propria otrava!), dar aproape nici unul nu s-a gandit la tine. Nu astepta nimic de la nimeni, pt ca oamenii abia asteapta sa te loveasca, mergi inainte si fa tot ceea ce trebuie ca sa va fie bine tie si copilului. Noroc sa ai si lasa barbatii insurati pt ca nu ai nimic bun de gasit la ei!
darksukkubus69
Postat pe 14 August 2008 21:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat urgentt 6 De la: Blondinette 8 Ianuarie 2013 12:47
compatibilitate intre vaca si un bou!!!! 126 De la: irina_teodora 26 Mai 2009 18:47
prieteni amici sau doar colegi ! 10 De la: dusmanu_lu_Celina 21 Noiembrie 2010 11:26
Helpppp 7 De la: pissy 8 Septembrie 2009 21:51
relatii 84 De la: angy90 12 Noiembrie 2011 23:04