Eu am facut o singura data un compromis: - la singurul CARNAVAL la care am participat intr-o tabara scolara.
M-am facut TIGANCA si am luat si PREMIU. Am alergat toata tabara, am luat o pereche de pantaloni de pijama galbeni cu desen, f. largi, cu elastic si in talie si pe glezne, 3 fuste f. largi una mai lunga ca alta si le-am pus peste pantaloni, o pereche de papuci de plastic, o bluza pe care am incheiat-o stramb, m-am ciufulit si m-am machiat strident si am inceput sa calc stramb, sa dau din fund si sa strig: "Cingo beetii, cingoo!" si "hai sa-ti ghicesc...etc!" Si am tot repetat. Si am luat premiul 2 , ca premiul 1 l-au luat fetele profesorului care conducea tabara si care s-au facut zane.
As vrea sa mai fac un compromis. Sa ma duc in America, sa ma imbrac in blugi, tricou, slapi, sa ma tund
sport, sa ma bag in niste chestii f. imp. de studii si sa stau acolo si sambata si duminica pana la ore astronomice, oricat - si cateva sute de ani si sa nu mai am treaba cu frumusetea ca la
moda, machiaje si altele etc de acest gen m-am specializat de cand m-am nascut si degeaba - ca nu s-a rezolvat nimic in ROMANIA.