Setari Cookie-uri

Credeti in fantome? Vi-i sa intamplat vreodat sa le simtiti?

Cand eram mai mica,luminile din casa parintilor mei se aprindeau singure,usile,televizorul,si cel mai ciudat ca mi-i se intampla numai cand eram singura,ft.rar se intampla in prezenta familiei mele.doar ca,ciudat.Ei niciodata nu bagau de seama.Si de fiecare data cand le explicam ma luau in ras,si-mi spuneau ca sunt nebuna.Nimeni nu ma credea.Uneori,gaseam in bucatarie cutite asezate ft.ciudat,tot felul de lucruri stupide,si ma panicam ft.mult.A fost o perioada cand s-au mai linistit lucrurile,si iar o luase de la cap.M-am mutat de la ai mei,si stau cu familia prietenului meu.Aiurea.La fel.Ciudat ca se face mai vizibil,ceea ce mi-i se intampla doar mie.Toti din casa vad.Cel mai infricosator lucru a fost acum trei zile: O cutie cu cd-uri undeva asezata intr-un dulap inchis, a fost gasita in cada.Sa fiu urmarita de aceeasi fantoma? sau...........sa fiu blestemata? ca eu una nu mai stiu ce sa cred.Mie una mi-e frica sa stau singura in casa.De cand au inceput lucrurile astea sa se arate,psihicul nu ma mai ajuta.Nici la toaleta nu ma duc singura.E de ras,dar asa e.

Postat pe 30 Iunie 2008 20:54
nu, nu cred in fantome. Daca mi se pare ceva in neregula imi iau inima in dinti si cercetez. Cred ca atunci se sperie si cea mai tare fantoma
amme22
Postat pe 30 Iunie 2008 21:17
Pai si tu esti singura care vede toate aceste lucruri?Nu stiu,chiar daca locuiesti cu musulmani(viitorul tau sot),incersa si sfinteste casa,sau i-a legatura cu un preot chiar daca nu tine de religie.Eu una nu cred in fantome,dar pana nu vezi cu ochii tai chiar nu poti sa-ti dai o parere.
ramo77
Postat pe 30 Iunie 2008 21:18
Da, sunt de parere ca daca nu vezi cu ochii tai,nu crezi.Inainte numai mie mi-i se aratau chestii de genul asta,si,ft.rar familiei mele,dar.....aici situatia se schimba ft.mult,ca toti observa.si locuiesc aici de vreun an si jumatate,nu se intampla in fiecare zi.Inceteaza cateva zile,si iar incepe.Total absurd.Cat despre ceea ce spuneai ramo,masa lui al meu,a vazut cu ochii ei,ca usa la sifonier se deschide singura,ca se aud zgomote ciudate prin casa,si cel mai tare si groaznic,soneria suna singura.Eu una-s pisata toata.Dar pe cuvant daca baga vreunul de seama.Nimic.Mi-a dat maica-sa o chestie cum ca m-ar putea apara vezi Doamne.Nimic.Si,imi zice ca sunt slaba de inger.Pe dracu''.Chiar nu au nici o greata.

Postat pe 30 Iunie 2008 22:01
de ce nu va mutati?
amme22
Postat pe 30 Iunie 2008 22:05
Mi-a zis masa,ca cel mai bun leac e sa ma mai rog din cand in cand la Dumnezeu.Cred ca facea misto de mine. Si mai ciudat....ca ,cand sunt singura in casa,sau la toaleta,sau oriunde,asta mi-i se intampla de mica,simt ca nu-s singura.pe cuv.simt ca mai este cineva cu mine.M-am gandit ca poate e din cauza faptului ca mi-e frica,dar nu este asa.Am fost chiar si la psiholog,dar mi-i sa parut o prostie,ca nu m-a ajutat cu nimic.Acest lucru mi-i se intampla de mica,si in biserica sincer nu ma duc,nu imi place,eu nu am incredere in biserica,cu atat mai putin in preoti.Ultima oara am fost la biserica acum 10 ani.Eu nu merg la biserica,dar asta nu inseamna ca nu cred in dumnezeu,sau nu ma rog la Dumnezeu,nu imi place.Si,ciudat,parintii mamei mele au murit inainte sa ma nasc eu.Si i-am visat acum 3 ani,i-am povestit mamei mele,i-am descris pe ei doi,si nu i-a venit sa creda,mamei mele,de unde stiam ca cei doi sunt parintii mamei mele? chiar ei mi-au zis in vis,si i-am descris,mamei.A zis ca eu nu-s normala.Si poate nu e de crezut,dar eu sunt de parere ca.........orice e posibil.

Postat pe 30 Iunie 2008 22:14
Nu inteleg... cum adica sa faca cineva misto de tine cand iti spune ca ar fi bine sa te rogi? Nici nu ma mir acum de ce ai problemele astea. Roaga-te mereu si cu multa credinta, nu numai "din cand in cand" si asa... alandala sa fie acolo...
amme22
Postat pe 30 Iunie 2008 22:19
Si sper ca intr-o buna zi sa se termine.Cineva mi-a zis ca poate sunt blestemata,si eu cred in blesteme,se zice ca,daca crezi se leaga,de tine .Si masa nu aduce nici un preot macar...........el nici atat.Mi-au zis sa arat ca nu mi-e frica si nu imi pasa,si o sa se termine.

Postat pe 30 Iunie 2008 22:24
prezenta spiritelor exista in realitate nu in imaginatia unora cum ar spune cei neimplicati,iar aceste spirite sint persoane decedate care nu i-si gasesc din diverse motive odihna sufletului.......pentru unii sint cunoscuti,rude iar pentru altii necunoscuti ....eu stiu ,persoane ce au locuit undeva cindva...care doresc ceva de la noi si nu pot exprima,care au murit in imprejurari ciudate etc....si pentru mine a fost o perioada in viata mea mai dificila dupa ce a murit fosta mea soacra!nu intru in detalii ca este de domeniul sfului dar pot sa spun ca pina nu au citit trei preoti din adincul sufletului lor in casa,pina nu am tinut posturi si nu am facut slujbe la mormant,parastase etc nu a disparut!vroia sa ia cu ea ce aveam mai de pret pe lume dar divinitatea nu ia dat voie.......in schimb totul a fost facut cu ajutorul bisericii!si acum ma rog pentru sufletul ei chinuit care nu vroia sub nici o forma sa paraseasca lumea asta........poate era prea devreme......greu de inteles de ce se intimpla lucruri bizare si mai greu de inteles pentru cei in necunostinta de cauza!

Postat pe 30 Iunie 2008 22:37
Da,asa stiu si eu ca atunci cand moare cineva si nu-si gaseste linistea vrea sa ia cu el ceva drag.Si daca nu crezi in d-zeu si nu mergi pe calea bisericii,spiritul chiar poate obtine ceea ce vrea.Rebeca dar asta nu inseamna ca trebuie sa te pocaiesti sau sa mergi zilnic la biserica.Ci pur si simplu sa te rogi pentru tine si sa asculti sfaturile unui preot pentru a scapa de frica asta si chiar de spirit.Sa stii ca pot fii chiar bunicii tai.Probabil si-au dorit mult o nepoata si nu au avut parte de ea.Asta ce stiu si eu din auzite de la batrani trecuti prin asta.
ramo77
Postat pe 30 Iunie 2008 22:46
Francia............eu ma gandeam ca poate sunt parintii mamei mele...dar ar fii prea de tot.Ca din romania pana-n belgia.........cred ca asta n-ar fii problema,dar......ii visez mult si nu i-am vazut in realitate.......niciodata.Nici macar in poze.Decat in vise.Dar familia mea le-au facut toate pomeniile si toate slujbele ca la carte,ca m-am interesat si de acest lucru,zic ca poate ar fii posibil sa fie ei.......dar asa,nu prea vad motivul ce vor? Dupa cate am vazut.......nu se intampla mare lucru,dar cine-o fii vad ca se face vizibil.ft.vizibil.Si semnele care le da,ma sperie,pt.ca nu arata nimic concret prin semnele care le da.Totul e stupid fara sens.

Postat pe 30 Iunie 2008 22:46
Ce chestie...am sris amandoua acelasi lucru in acelasi timp...
ramo77
Postat pe 30 Iunie 2008 22:47
Si ,da se poate sa ai dreptate ramo,francia,ca in vise cand mi-i se arata,imi face semn cu mana sa vin,si m-am dus de multe ori........si bunica mea mama tatalui meu,a murit acum 4 ani.Asa o visam si pe ea,de fiecare data visul era asemanator o visam pe ea stand pe pata zambitoare facandu-mi cu mana sa vin la ea.pe cuvant.Si m-am dus.Si dupa ceva vreme ii visez pe toti trei facand-umi semn sa vin la ei.Si ma duc.si de fiecare data cand ma duc visul ia sfarsit.Dar niciodata nu vorbeste niciunul cu mine.

Postat pe 30 Iunie 2008 22:51
mai ramo .....asta e telepatie nu gluma!oricum niciodata nu as fi crezut daca nu as fi trait!eu cred in DUMNEZEU cu toata fiinta mea si simt ca intotdeauna ma protejeaza si mereu mi-a dat mai mult decit am cerut!

Postat pe 30 Iunie 2008 22:52
Si eu nu am inteles niciodata acest lucru,de exemplu:sa mor,si sa vreau sa i-au pe cineva dupa mine.Niciodata n-as face asa ceva.Si am auzit multe cazuri de genul asta.

Postat pe 30 Iunie 2008 22:55
in general cind iubesti prea mult pe cineva nu te poti despartii de acea persoana ........fara sa vrea spiritul o vrea ca sa o protejeze sa o simta in siguranta!in cazul meu era vorba despre fiul meu care era crescut de ea......si pe care il iubea cu disperare!

Postat pe 30 Iunie 2008 23:00
nu as fi banuit nimic dar totul a inceput cu florile din apartamentul ei pe care eu le puneam cumva si le gaseam a doua zi altfel.....cu tablouri,pereti zgiriati si alte ciudatenii......apoi fiul meu nu se mai putea alimenta iar medicii nu gaseau diagnostic!preotii si slujbele m-au ajutat ca in sfinta zi de inaltare copilul sa-si revina!apoi am mers la mormant si i-am multumit promitindu-i ca voi avea grija de el orice ar fi!apoi a disparut!!!!!!!!!!uneori cind am probleme apare in visele mele cu sfaturi.....bizar ca fiul ei nu a visat-o niciodata!oricum pentru mine a fost o buna prietena!

Postat pe 30 Iunie 2008 23:06
Dar chestia cu cana de apa dupa ce moare pers.respectiva i-i se pune la usa de iesire sau in camera unde a stat ea/el o cana cu apa.Tatal meu i-a pus o perioada,o cana cu apa mamei lui,bunica mea,si observam ca se golea cana.

Postat pe 30 Iunie 2008 23:30
S-au,cum ca anumite persoane nu-si gasesc linistea dupa ce mor.Pai normal,dupa ce o pers.moare,nu se duce direct la Dumnezeu? sau.......cum?

Postat pe 30 Iunie 2008 23:32
se spune ca dupa moarte ,in cele sase saptamini pina se ridica la cer sufletul colinda prin toate locurile pe unde a fost in viata!api se reintoarce insetat acasa pregatindu-se sa paraseasca lumea noastra!

Postat pe 30 Iunie 2008 23:34
se zice ca dupa ce murim timp de sase saptamini bintuim prin toate locurile pe unde am umblat si apoi sufletul se ridica la cer!unii nu pot sa depaseasca acest prag si nu pot parasii lumea noastra.....acele suflete sint chinuite printre noi!

Postat pe 30 Iunie 2008 23:36
Da,asa am auzit si eu,ca sunt multe suflete moarte printre noi.Bine,pers.moarte.si....inca nu s-au ridicat la cer,si,cica pers.care se sinuid,nu se ridica la cer.

Postat pe 30 Iunie 2008 23:49
Dar sunt multe cazuri de genul asta,ft.multe,si cei ce sunt morti,ii cam chinuie pe ce-i ce-s in viata..........si ii sperie.

Postat pe 30 Iunie 2008 23:51
Foarte interesant acest subiect.. parerea mea este ca ar trebui sa consulti un specialist dar din pacate la noi in tara nu cred ca se gasesc prea usor. Specialist in ale spiritelor vreau sa zic, un fel de clarvazator. Daca pana acum nu ai patit nimic eu zic ca nu ar trebui sa te mai sperii, daca respectivele fantome doreau sa-ti faca ceva rau in mod sigur reuseau pana acum. Ar trebui sa fii atenta la detalii, la ce anume vor sa iti transmita pt ca este evident ca incearca sa-ti atraga atentia si, de altfel, reusesc cu brio :). E lunga povestea asta cu viata de dupa moarte.. dar adevarul e ca numai un spirit nelinistit se manifesta dupa ce a trecut in nefiinta, cum spuneati voi, cineva care s-a sinucis, a fost ucis sau a murit prea brusc si nu a constientizat acest lucru. Chiar daca pare incredibil, exista oameni care mor in accidente brutale si bruste si nu vor sa accepte ca au murit. Spiritul lor inca bantuie lumea vie pt ca ei nu sunt constienti ca au murit. Daca ati vazut filmul,, the others,, intelegeti la ce ma refer. Oricum, ei iti recomand sa privesti cu seriozitate acest lucru. Sa nu te sperii. Dar sa fii atenta si sa actionezi pt ca nu toti oamenii avem aceste capacitati si e pacat se le pierzi. Inseamna ca esti speciala :) Nici eu nu am mare incredere in biserica in sine, insa sa stii ca poti gasi oameni in care te poti increde perfect. Te sfatuiesc sa cauti in manastiri preoti calugari, ei te vor putea ajuta. Intreaba in jurul tau sau cere referinte de increde
oana81
Postat pe 1 Iulie 2008 02:24
nu vad eu bine sau aici ultimul mesaj care imi apare este scris de oana81 culmea este ca vad ca e scris pe 1 iulie 2008. Am I blind or something?? nu de alta dar eu stiam ca oana s-a dezabonat. Ca tot vorbeam de fantome
Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 03:30
Eu cred ca exista...CEVA acolo. Mi s-au povesitit multe chestii de genul asta, personal nu mi s-a intamplat chestii suspecte (Guess God loves me and I love him back! :d ). Dar sincer daca as avea parte de intalniri de gradul 4 nu stiu ce as face .

Oricum rebel eu iti recomand sa incerci sa sfinstesti casa si sa vorbesti cu un preot. Spui ca nu prea te rogi si nu prea crezi in popi si alte blabla-uri ..daca ti se intampla faze de-astea poate ar fi bine sa iti reconsideri pozitia.
Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 03:48
Janice nu am zis ca nu ma rog,ba ma rog,dar nu cred in popi.Pur si simplu nu cred.Si cum ziceai tu,oana,nu,nu mi-i sa intamplat mie nimic,nu mi-a facut nimic,dar...........un preot nu m-ar ajuta cu siguranta,ca asta mi-i se intampla si in casa mamei.Deci..........nu stiu ce sa ma cred.

Postat pe 1 Iulie 2008 14:43
nu trebuie sa crezi in popi, trebuie sa crezi in Dumnezeu, popii sunt si ei oamenii simpli ca si noi, cu pacate, doar ca "unii" dintre ei sunt trimisii lui Dumnezeu, ca si apostolii pe vremea lui Iisus, care sa ne hraneasca sufletele si sa ne ajute ca sa ne apropiem de Dumnezeu.Vorbeste cu unul care crezi ca este mai evlavios, sa-ti sfinteasca casa, sa-ti faca rugaciuni si sa se roage pt tine la biserica, mai tine post, fa milostenii, roaga-te si pt tine si pt cei morti, si crede-ma ca toate astea o sa dispara la un moment dat, trebuie doar sa crezi cu adevarat!!!

Postat pe 6 Iulie 2008 15:13
eu nu pot sa inteleg cum poti sa crezi in blesteme si in Dumnezeu nu ..?
Sau oi fi inteles eu gresit...iar in privinta apei e oarecum normal sa dispara doar se evapora....
Si eu sunt de parere ca "fantomele" spiritele exista ... nu am fost mai niciodata chinuita de asa ceva dar..am multi prieteni care au fost, sau au intrat in contact....
Eu zic sa te interesezi ..la o biserica , la un preot , sau la cineva pe care cunosti si care se ocupa cu astfel de chestii...
De ex. una dintre prietenele mele a fost ...blestemata de bunica ei..nu direct , bunica ei dorea sa i faca rau mamei sale dar aceasta fiind foarte credicioasa nu a patit nimic iar blestemul s a transmis ficei sale....intr-o zi aceasta s a dus la o biserica iar preotul de acolo a privit o s a dus spre ea si i a spus ca stie....si ca sa nu si faca griji fiindca totul va trece. I a spus ca e vorba de un blestem mai vechi si tot asa....
In prezent sunt bine ambele....
Eu te sfatuiesc sa incerci si u ....take care >:D
hurr_purr
Postat pe 10 Iulie 2008 01:11
blestemele se prind mai ales daca-i de la mama la fiica, crede-ma ca stiu ce vb, iar blestemul de mama nici preotul nu-l poate dezlega, e mai presus de orice fire, preotul se poate doar ruga pt fiica respectiva si pt mama sa(in cazul in care mama e decedata si nu i-a luat blestemul asupra fiicei sale cat a trait), si tot acest blestem tine de pana la 7 generatii, in familie, asa cum ai spus tu, daca nu se prinde de o generatie se prinde de urmatoarea generatie, iar apa sfintita impreuna cu ce ti-am scris la mesajul anterior te mai ajuta si alunga spiritele ca si crucea.Si eu cunosc pe cineva foarte apropiat, un caz mai rau legat de blesteme, care a afectat o familie intreaga, pana la a treia generatie in prezent, dar nu-l scriu aici ca e cava mai mult de scris, deci exista si blesteme si exista si Dumnezeu, ce putem face, numai sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne scapa de ele si sa fim mai buni...pupici si numai bine!!!

Postat pe 10 Iulie 2008 17:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Webkinz 1 De la: kudika051569 13 Iulie 2009 17:38
Joc atractiv pentru toti copiii care sunt in si cu noi! 1 De la: suzanne13 29 Ianuarie 2009 22:13
Nume pentru perusi 4 De la: lascarisdimi_B 20 Decembrie 2009 10:39
va rog, acordati-mi un vot 2 De la: Dontyyy 9 Februarie 2010 09:32
ghicit in cafea 4 De la: scorpyoW 21 Iunie 2009 00:50