Mai multe
|
Emisiune Protv - Stai gratuit o saptamana la o pensiune!!!! ProTv cauta persoane care doresc sa participe la o noua emisiune tv numita “Pensiunea”. Conceptul emisiunii este urmatorul: patru vedete se vor ocupa saptamanal de o pensiune din Zarnesti in locul administratorului pensiunii. Ele vor face tot ceea ce tine de admnistrarea pensiunii (curatenie, mancare etc.). Cautam persoane care sa stea la pensiune timp de aproximativ o saptamana alaturi de alte patru familii si cele 4 vedete (cazare si masa gratuit). Pentru participarea la preselectie va rog contactati reprezentatul ProTv: Alexandra Ionescu (e-mail: alexandra.ionescu@mediavision.ro) |
||
|
kudika030567 Postat pe 29 Mai 2009 16:24 |
||
|---|---|---|
De la: JAQUELLINE, la data 2009-05-01 21:49:55Jaqulline, ce-i cu porcaria asta???? vraji uh??? pa si te mai miri ca ai problemele pe care le ai??????????????????????????
|
||
|
l_diana_c Postat pe 29 Mai 2009 21:40 |
||
| revin dupa ceva timp. In periada asta am avut mult de munca, dar, in afara de asta, relatia mea merge din ce in ce mai prost. am vorbit cu el despre problema cu mama lui, ca tot timpul pleaca acasa in fiecare saptamana (pentru cine nu stie, suntem amandoi studenti si colegi de facultate), si mi-a spus ca ai lui parinti nu ii cer sa se duca la ei, ci el vrea asta, pentru ca sora lui e plecata in alta tara, si ai lui sunt tot timpul singuri. i-am explicat, ca la un moment dat, oricum vor ramane singuri, si ca toata viata nu va putea sa stea langa ei, pentru ca asa e viata, si el trebuie sa isi faca si o familie. Dar el spune k nu inteleg situatia, si vina mea e ca de cate ori vorbim despre asta, ne certam si incep sa plang, ii spun de despartire si incep sa si plang. demult era inscris intr-un partid (asta ne este meseria), si acum este campanie, si este toata saptamana plecat acasa, chiar daca este si sesiune. i-am cerut sa mai stea cu mine, ca sa pregatim seara in care implinim un an si mi-a spus k nu poate k nu are timp si k il cheama lumea acolo. pe de o parte, el vrea sa se afirme, dar nici nu vrea sa rateze vreo chestie pe acolo, ca de, e sef de campanie si nu trebuie sa lipseasca. eu am renuntat la pasiuneia mea, la proiecte foarte importante de altfel (ca sa ma laud, e vorba de realizarea unor ziare), ca sa profit cat de cat de putinul timp petrecut impreuna. i-am spus ca in vacanta, am sa plec in strainatate, la niste rude si nu i-a placut ideea.mie imi e tare frica ca mama lui sa il invete sa faca toate astea. problema e ca il iubesc si nu as vrea sa ma despart de el. chiar am ajuns la limita rabdarii, acum cand trebuia sa fie cu mine, sa scriu proiectul de ziar, pe care l-am pierdut din cauza lui. Nu stiu ce sa mai fac, nu vreau sa renunt la el, si vreau sa rezolv toate problemele!Ce sa fac? | ||
|
|
||
|
helenikarmic Postat pe 30 Mai 2009 21:48 |
||
Tu renunti la tot ce ai putea face din cauza lui, dar se pare ca el ar renunta la tine pt orice altceva?! ce ti se pare ca merita sa iubesti la omul asta?!...Faptul ca te face sa suferi?! Mai bine asculta aici, vezi-ti de viata ta, ca langa un astfel de specimen nu ai decat de pierdut!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 30 Mai 2009 22:48 |
||
|
Sotul mereu a depins de mama lui , si mereu are siguranta sprijinului ei , desi in unele cazuri e o greseala ca ea sa fie mereu acolo pentru a-l scoate din belele . Cum isi pune ceva in cap , mama sare pentru el , dar si doar daca o rog eu . Din fericire soacra mea e o femeie divina , fata de mine . Mi-a fost draga de la bun inceput , e a doua mea mama . Dintre noi doi , ea ma considera pe mine cea matura si pentru ea conteaza mereu mai mult parerea mea decat al lui . Eu am norocul de a avea asa o soacra buna . Mereu de ziua mea se intrece pe sine pentru mine . Nu si pentru el . E o femeie care desi el e copilul ei , tine cu dreptatea mai presus de orice . Asupra relatiei noastre influntele sunt numai spre bine . |
||
|
danylor29 Postat pe 4 Iunie 2009 03:21 |
||
Inseamna ca ai noroc cu soacra ta! E ceva foarte rar!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 4 Iunie 2009 18:12 |
||
|
Pentru Dark. Suferinta face si ea parte din viata noastra. |
||
|
kudika023770 Postat pe 4 Iunie 2009 18:18 |
||
| Pt ca de cele mai multe ori, noi acceptam sa faca parte. Iar daca nu acceptam suntem egoisti, nu-i asa?! | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 5 Iunie 2009 20:16 |
||
| Nu. | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Iunie 2009 16:39 |
||
De la: onuta81, la data 2008-08-03 18:34:08Salut,ce parere aveti despre acest lucru?Pot avea o influenta in asa fel incat sa induca in mod subtil o despartire?Este valabil numai in cazul baietilor ce nu se pot desparti de fusta mamei?sau pt oricare alt baiat? cu siguranta poate avea o asemenea influenta, e valabil pentru orice persoana (baiat sau fata) care nu se desprinde de fusta mamei |
||
|
lacra23 Postat pe 6 Iunie 2009 17:16 |
||
| Este singura fusta sub care baiatul sau fata nu au voie sa intre.De aceea. | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Iunie 2009 20:10 |
||
Chiar ca asa este...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 6 Iunie 2009 20:31 |
||
|
draga mea diana si pe mine tot diana ma mai cheama,....imi pare rau ca ma judeci gresit. cand eram micuta eram tare fascinata de chestiile astea si mi-am cumparat de la mare de la un vanzator ambulant din costinesti o carte de traditi populare de iana teiu ..jocul cu focul. tare smechera ma mai credeam eu cu cartea mea. apoi am mai cumparat si altele pe aceeasi tema. de multe ori cand mi-a fost rau in viata m-am gandit sa pun si eu in aplicare ce citeam in cartea aia. nu am facut-o niciodata si asta ma face sa fiu mandra de mine si sa ma simpt puternica. pentru mine sunt vechi traditii care poate in vremea strabunilor nostri poate or fi fost bune de ceva. in ziua de azi ....cine isi mai pierde vremea cu asa ceva..... asa ca te rog nu ma judeca gresit pentru ca am vrut sa ajut atat cat am putut si eu. si ...faptul ca nu imi merge tocmai bine e tocmai o dovada ca nu controleze eu lucrurile cu vraji... in incheiere te pup si iti doresc o zi frumoasa! |
||
|
JAQUELLINE Postat pe 7 Iunie 2009 16:56 |
||
|
i-am cumparat o masa lui soacra mea ..lunga sa ii tina si piciorele si capul si lui socru i-am facut cusca ..cand ii zic sa intre in casa nu ii ajunge lantul
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 7 Iunie 2009 17:00 |
||
| Nu uita ca istoria se repeta.Cu aceeasi lingura vei manca si tu. Chestia asta te va face oare fericit? | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Iunie 2009 19:06 |
||
|
||
|
camy_doll Postat pe 8 Iunie 2009 00:14 |
||
| Putem fi cinici, dar in nici un caz rai. | ||
|
kudika023770 Postat pe 8 Iunie 2009 16:56 |
||
De la: JAQUELLINE, la data 2009-06-07 16:56:15draga mea diana Salutare, Jauqelline! Cred ca nu trebuie sa te explici ignorantilor. Mie mi-ai fost de mare, mare ajutor! Doream un raspuns la nelamuririle mele si de la tine le-am primit (si-ti multumesc inca o data!).
|
||
|
ElenushC Postat pe 9 Iunie 2009 22:56 |
||
| Am avut o relatie de un an cu un baiat excelent din toate punctele de vedere.Si in mod surprinzator relatia noastra sa racit din cauza mamei lui care nu ma suporta ... parerea mea e ca iei sunt de vina, iei permit ca mamele lor sa se implice in relatia lor | ||
|
kudika021047 Postat pe 11 Iunie 2009 15:48 |
||
| Asta pentru ca fac confuzie intre verbul "a lua" si persoana a treia plural.Daca era o singura data mai gaseam o scuza.Faptul ca se repeta este mai mult decat dubios. | ||
|
kudika023770 Postat pe 11 Iunie 2009 16:19 |
||
uh mamele de baieti periculoase in vorbe....daca le zici vreo doua ....sau cumintit
|
||
|
pamela_1 Postat pe 16 Iunie 2009 16:37 |
||
Trebuie sa le zici mai multe, nu doar vreo doua..... niste scroafe ordinare!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 18 Iunie 2009 13:41 |
||
Este valabil numai in cazul baietilor ce nu se pot desparti de fusta mamei sunt persoane care se lasa usor influentate...acum depinde daca se pot schimba in timp...
|
||
|
pamela_1 Postat pe 18 Iunie 2009 16:27 |
||
cind soacra-mea mai zice ceva...al meu sot ai zice citeva cuvinte...si uita ce a vrut sa spuna nu trebuie sa lasam soacrele sa ne strice casnicia.....
|
||
|
pamela_1 Postat pe 18 Iunie 2009 16:29 |
||
| una mare si proasta | ||
|
yumy Postat pe 18 Iunie 2009 16:32 |
||
depinde de cat de dresat e baiatul cu ce limita a fost invatat
|
||
|
no_more Postat pe 18 Iunie 2009 16:59 |
||
hmmmm exista destule babete dracoase....sa fim seriosi ...ele-s geloase, le sperie gandul ca odorul va pleca departe de ele... incearca sa gaseasca defecte bietei fete, orice ar face nu e bine, tre' sa strambe ele din nas...incearca sa scoata in evidenta doar defectele fetei..si na nu-i poti zice nimic ca e mama lui...rar intalnesti o soacra care sa te aiba cat de cat la inima...daca s-ar putea fiu-sau sa stea langa ele pana la 45 de ani! of deja m-am ... " iritat"
|
||
|
mady_puppy Postat pe 18 Iunie 2009 22:13 |
||
are mare influenta......mai ales daca sufera de sindromul "fiului pierdut"........
|
||
|
Aphrodite Postat pe 18 Iunie 2009 22:17 |
||
| pai cred ca destul de mare...parinti intotdeauna au o infruenta asupra copiile pt le stiu slabiciunie..si daca eu nu-ti doresc ca o anumita fata sa fie prietena fiului lor sau invers pot influenta prin diverse metode ca acea relatie sa nu existe | ||
|
anya016 Postat pe 16 Iulie 2009 23:13 |
||
| e valabil pentru orice baiat ! mamele de baieti devin prin cresterea baietilor foarte orgolioase si cand baiatul are o pretendenta , se simte data in laturi ! nu mai gandeste ca e copilul ei,ca are o viata personala care trebuie sustinuta.de multe ori se induce si subtil despartirea,poate mai mult in mod subconstient, deoarece nici o mama de baiat nu va recunoaste in ruptul capului ca s-a comportat intr-un mod anume pentru a provoca despartirea ... parerea mea din ce am trait !!! | ||
|
ABSURD_31 Postat pe 25 Iulie 2009 02:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Barbat indecis despartire dupa 16 ani | 61 | De la: Carmen150 13 Decembrie 2013 11:14 |
| Sfat | 12 | De la: franziska_eu 12 Februarie 2012 09:18 |
| suntem de 7 ani si nu ma cerut de sotie..http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon3.gif | 86 | De la: kudika_29036 9 Martie 2013 16:57 |
|
|
||
| Eu si iubitul meu | 44 | De la: doareaa 9 Septembrie 2013 06:38 |
| Cu 9 luni inainte de nunta, am aflat ca logodnicul meu are un copil | 10 | De la: kudika_1018613 27 Septembrie 2016 07:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.