Mai multe
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-18 17:07:53Eu i-am tras-o in gura scarbei! Tare de tot! Nu ai chef sa-i mai tragi, uneia, sa faci un bine, un act de caritate? |
||
|
driada Postat pe 20 Aprilie 2009 07:23 |
||
|---|---|---|
Ba da! Ce prefera: mitraliera sau maciuca?
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Aprilie 2009 14:29 |
||
De la: onuta81, la data 2008-08-03 18:34:08Salut,ce parere aveti despre acest lucru?Pot avea o influenta in asa fel incat sa induca in mod subtil o despartire?Este valabil numai in cazul baietilor ce nu se pot desparti de fusta mamei?sau pt oricare alt baiat? eu sunt fericita posesoare a unui barbat care nu tine cont de doleantele mamei cand e vorba de relatia noastra. adica atunci cand a avut de ales, m.a ales pe mine. dupa o saptamana si.a dat si "mamica" seama ca nu a fost o miscare prea inteligenta sa aleaga. nu ne vorbim, dar mai arunca sageti. norocul meu ca nu e vreun mamos!!!! eu cred ca sunt barbati si barbati. dar unii doar se folosesc de scuza asta: nu e de acord mama cu tine. cand defapt.....well...nu mai sunt ei deacord cu tine. insa cel mai bine pentru toata lumea: sa fie mama femeie cu capul pe umeri, matura, sa inteleaga ca nu e locul ei sa se bage. si poate daca ai un pic de noroc...chiar sa te placa! |
||
|
|
||
|
l_diana_c Postat pe 20 Aprilie 2009 15:49 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-20 14:29:03Ba da! Ce prefera: mitraliera sau maciuca? Multumesc! Esti de treaba! Apreciez! Am sa te solicit la nevoie sa ma ajuti sa . Mersi! Iti doresc o zi buna! |
||
|
driada Postat pe 20 Aprilie 2009 20:55 |
||
| fugi asa am fost si eu am rabdat 4 ani nu ai de ce sa stai cu el lasa-l cu mamica ca asa o sa ramana toata viata | ||
|
BLONDINUL Postat pe 21 Aprilie 2009 16:22 |
||
De la: cloud, la data 2008-08-07 08:22:17Baiatul meu a avut o prietena....s-au despartuit acum 2 ani si asta din cauza parintilor fetei!!! Motivele au fost diverse si toate absurde daca ma intrebati pe mine dar asa este viata...exemplu de motiv?....."nu va mai intalniti asa des ca il sufoci si o sa-ti dea papuci"!" "intr-o zi o sa plece si o sa te lase, ca tatal lui!" A..am uitat sa spun ca sunt divortata de mult timp si mi-am crescut baietii singura. Am vrut doar sa spun ca si mamele de fete pot decide intr-o relatie asa ca...de ce sa dam vina mereu pe altcineva??? |
||
|
BLONDINUL Postat pe 21 Aprilie 2009 18:36 |
||
|
helenik daca tu ai plecat acasa tot in week-end, cand si el pleca acasa, n-ai facut nimic!!! Pleaca acasa in timpul saptamanii, ca sa-ti simta lipsa, daca vrei sa vezi cum reactioneaza... Si - iarasi e o idee buna - sa ii sugerezi ca vrei sa-i cunosti parintii. Pt ca nu pot sa-ti dau o metoda prin care sa-i poti schimba comportamentul. Eu nu am aplicat niciuna, de aceea nu stiu ce sa-ti spun in privinta asta. La noi totul a decurs de la sine, plus ca nu isi petrecea toate weekendurile la ai lui. Ne-am mutat impreuna printr-un inceput de noiembrie si... in acel an am fost la parintii lui, de Craciun. De cand ne-am mutat impreuna, n-am mai fost despartiti decat in rare situatii impuse de natura muncii lui. Toate week-end-urile le petreceam impreuna, iar la ai lui nu a mai mers decat impreuna cu mine. Anul acesta este prima data cand se duce acolo singur - pentru ca i s-a cerut expres lucrul asta de catre scumpii lui parinti (si cu ocazia unei sarbatori cum este Pastele)...
|
||
|
ElenushC Postat pe 22 Aprilie 2009 00:05 |
||
| nu as sta nicodata langa un astfel de barbat... nu se poate numi barbat... sa ramana cu maiksa daca nu poate sta departe de ea | ||
|
_dulcik_ Postat pe 22 Aprilie 2009 21:45 |
||
|
Driada, Chiar nu am avut ce sa fac... In plus, era o oportunitate ca el sa incerce sa discute liber cu ei - fara a fi cumva stanjeniti de prezenta mea. Doamne, cat imi repugna ideea (si faptul) ca relatia intre doi oameni poate provoaca un conflict intre copii si parinti lor (noi, copiii adulti)!!!... Situatia asta imi zdruncina tot echilibrul... Inca nu stiu ce s-a intamplat in zilele astea de Paste, pentru ca la telefon nu am discutat despre asta, iar acasa ajunge abia vineri, cand se termina saptamana de lucru (lucreaza in alt oras si aprox. 4 zile pe saptamana nu ne vedem). O sa revin, ca sa va spun urmarea - daca intereseaza sau... ca fapt din viata... Ar putea fi de folos cuiva care ar putea sa evite asemenea situatii in drumul vietii. Multumesc mult pentru sfaturi si indrumari! |
||
|
ElenushC Postat pe 23 Aprilie 2009 22:35 |
||
|
Multumesc mult de tot, JAQUELLINE! Iti multumesc pentru explicatii - chiar nu gasisem nicaieri semnificatia unui astfel de "obiect". Am banuit tot timpul ca nu e lucru curat, insa nu-mi venea sa cred ca o mama ar putea sa apeleze la astfel de metode ca sa-si determine copilul sa-i urmeze "sfaturile"... Am fost crescuta de oameni cu frica lui Dumnezeu, iar mama mea n-a stiut sa-mi explice ce poate insemna sfoara gasita acolo si nu mai stiam pe cine sa intreb si unde sa caut explicatii. Altfel.... as fi putut sa ignor totul, ca pana acum, inghitind "galusca" pe care mi-a servit-o: ca e pentru protectia casei... ca e "de bine"... Desi noua nu ne e bine deloc, cel putin de cand dumneaei nu-i mai convine persoana mea (cam de cand hotararea noastra de a ne casatori era foarte certa!).... |
||
|
ElenushC Postat pe 23 Aprilie 2009 22:47 |
||
De la: driada, la data 2009-04-18 00:49:43De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 21:15:30in cazul meu nu are nici o influenta...eu ma inteleg foarte bine cu mama iubitului meu deja ma considera ca si nora ei... dar oricum difera de la caz la caz... si eu inainte stiam ca vai mamele de baietii sunt afuriste etc etc dar sunt si cazuri fericite Crede-ma, dulcik, asa sunt toate la inceput... Si pe mine m-a recomanda la toata lumea "nora" ei, pana cand am devenit... Iar prietenele mele chiar erau geloase pe o asa relatie soacra - nora. Toate imi spuneau: "Vai, ai o soacra extraordinara! Ce bine ca va intelegeti asa de bine!"... Ei, uite ca realitatea este alta. Dupa ce, inrtr-adevar, i-am devenit nora si-a schimbat comportamentul RADICAL. Driada e realista! Fii foarte atenta si incearca sa-i afli adevarata fata! Si ai doua alternative (sau trei, dar a treia nu e in favoarea relatiei prezente!): ori descoperi ca e sincera si iti urez o viata linistita si frumoasa, ori nu e - si e cazul sa te impui, daca vrei sa ai o viata linistita si frumoasa. A treia alternativa e sa-ti cauti viata linistita si fericirea in alta parte... (poate par pesimista, insa traiesc pe pielea mea o astfel de experienta) |
||
|
ElenushC Postat pe 23 Aprilie 2009 23:04 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-23 22:35:33Driada, Ai facut o greseala, ca l-ai lasat sa mearga singur, sa discute cu ma-sa, fara sa fie stanjenit de prezenta ta, cum zici, tu! Nu trebuie sa o lasi pe scarba sa discute cu el, decat in prezenta ta! Daca il vor pe el, trebuie sa te vrea si pe tine!(Sa te accepte, adica, intr-un mod civilizat; si asta trebuie sa-i spui scarbei, in fata, fara jena, daca ea a fost atat de nesimtita sa-i ceara sa mearga, singur, atata timp cat el este casatorit). Trebuia sa te duci cu el, daca nu ai putut sa-l impiedici sa mearga la ai lui. Asa am facut si eu, ani de zile; nu aveam chef s-o vad si-l lasam sa mearga singur si am gresit, enorm. I-am dat cale libera, scarbei, sa-l suceasca, cum a vrut ea. Trebuie sa te impui, in primul rand in fata ei; sa-i spui clar, sa stea in banca ei si sa nu-i accepti nici un compromis. Tine-ma la curent, poate iti mai pot spune cate ceva, dintr-o experienta asemenatoare, poate te ajut sa eviti unele chestii, sa nu mai pierzi timp, sa-ti dai, singura, seama. Timpul e f.pretios si-i pacat sa-l pierzi, luptandu-te cu o nesimtita; eu am crezut ca, daca eu sunt doamna cu ea, pana la urma, isi va da seama si va fi si ea; dar, eroare: m-a luat de proasta si am pierdut ani de zile, tot asteptand ca nesimtita sa se faca doamna! Sa nu faci greseala asta! Iti doresc numai bine si sa-mi spui ce-ai mai facut! |
||
|
driada Postat pe 24 Aprilie 2009 19:48 |
||
|
Buna seara! Este pt a doua oara cand prind curaj de a ma baga in seama pe acest forum. Atat doresc sa spun: DOAMNE, CATA DREPTATE ARE DRIADA! Dar, sa stiti ca exista un remediu, va spun din proprie experienta: INDIFERENTA SI TACEREA CARE ARDE PIELEA. |
||
|
laurabalaura Postat pe 24 Aprilie 2009 20:00 |
||
De la: onuta81, la data 2008-08-03 18:34:08Salut,ce parere aveti despre acest lucru?Pot avea o influenta in asa fel incat sa induca in mod subtil o despartire?Este valabil numai in cazul baietilor ce nu se pot desparti de fusta mamei?sau pt oricare alt baiat? Sa-mi bag eu ceva ce n-am daca nu au o influentaaaaaaaaaaaaaaaa,uneleeeeeeeeeee.Frate nus la ce i-au invatat asa prosti,naivi si sa danseze dupa cum le canta masa(bine k am scapat de el acum mult timp).Si eu am 2 frati dar mama nu i-a invatat asa si nici nu si-a dat cu parerea despre gagicile lor! |
||
|
bebe_Cristina Postat pe 24 Aprilie 2009 20:10 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-23 23:04:37De la: driada, la data 2009-04-18 00:49:43De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 21:15:30in cazul meu nu are nici o influenta...eu ma inteleg foarte bine cu mama iubitului meu deja ma considera ca si nora ei... dar oricum difera de la caz la caz... si eu inainte stiam ca vai mamele de baietii sunt afuriste etc etc dar sunt si cazuri fericite eu i-am zis inca de la inceput la soacra cum sunt si ca nu`s de acord ca mama sa se bage in relatia noastra...i-am zis din momentul in care se insoara imi apartine ...nu va mai fii legat de mama, sora ec....imi va apartine...eu nu vreau sa se bage nimeni in viata noastra...oricum ea stie la ce sa se astepte de la mine si stie si ce influentza am asupra baiatului sau...asa ca daca isi schimba comportamentul sa stie la ce sa se astepte... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 25 Aprilie 2009 11:23 |
||
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 25 Aprilie 2009 15:50 |
||
De la: laurabalaura, la data 2009-04-24 20:00:52Buna seara! Nu am auzit expresia asta pana acum, Laura si ma amuza, dar se verifica!Se pare ca si tu ai o soacra-"poama-acra" sau gresesc, nu am inteles bine?N-o lasa sa iasa din banca ei, nici un centimetru, daca vrei sa fii fericita cu barbatul care l-ai ales! Iti doresc numai bine! |
||
|
driada Postat pe 26 Aprilie 2009 09:03 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-04-25 11:23:16De la: ElenushC, la data 2009-04-23 23:04:37De la: driada, la data 2009-04-18 00:49:43De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 21:15:30in cazul meu nu are nici o influenta...eu ma inteleg foarte bine cu mama iubitului meu deja ma considera ca si nora ei... dar oricum difera de la caz la caz... si eu inainte stiam ca vai mamele de baietii sunt afuriste etc etc dar sunt si cazuri fericite Doamne ajuta sa fie asa cum vrei tu! Asa spun toti, inainte, iar, dupa nunta se sucesc cu 180 grade(nu stiu care-i explicatia) chiar din a doua zi, majoritatea barbatilor, chiar daca promisiunile ce ti le-a facut inainte au fost 100% sincere si a crezut si el cand ti le-a spus. Eu zic sa fii cu garda sus, tot timpul si sa nu accepti nici un compromis, care ar trebui sa se intample doar o data; daca s-a intamplat o data(i-ai trecut cu vederea ceva), deja exista un precedent; iar, cand exista un precedent........ Sa ai noroc sa fie asa cum iti doresti! |
||
|
driada Postat pe 26 Aprilie 2009 09:10 |
||
|
Am facut o greseala, Driada, sigur o greseala!... Week-end-ul asta a fost unul dintre cele mai apasatoare perioade petrecute vreodata alaturi de sotul meu. A planat o raceala in casa, incat mi se parea inutil sa mai si pregatesc masa - ce sa mai zic de restul momentelor. M-am simtit privita pe sub lupa, studiata - adica el imi studia toate miscarile, toate reactiile, toate cuvintele pe care le scoteam. Nu ne vazusem de 2 saptamani, iar faptul ca ne-am petrecut Pastele separat n-a insemnat nimic nelalocul lui pentru el... Nici nu a observat toate schimbarile pe care le-am facut, cu ocazia curateniei de primavara... Se pare ca tot efortul meu pentru a crea un confort in casa in care traim n-a fost remarcat de catre el. Plus... raceala asta care a predominat... Acum a plecat pentru o noua saptamana de lucru.... Singurul lucru pe care mi l-a spus la despartire a fost "sa nu uit sa platesc facturile, ca sa nu ni se adauge penalizari"... A fost singura lui grija... Eu una nu mai pot! Ma simt vlaguita si nu mai am putere sa fac nimic! Ma intreb daca il mai iubesc! Am o stare de goliciune... Cred ca nici nu mai stiu ce vreau... |
||
|
ElenushC Postat pe 26 Aprilie 2009 20:31 |
||
Ce-ar fi sa vrei sa-i arzi un sut la curuletz?! Sa se duca la mamica sa se planga!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 26 Aprilie 2009 22:29 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-26 20:31:21Am facut o greseala, Driada, sigur o greseala!... De cat timp lucreaza sotul tau, asa, la distanta, (de o saptamana,inteleg), fata de tine? Raceala asta s-ar putea sa mai aibe o cauza. Nu ai obsevat altceva, pe langa racala fata de tine si si alte chestii, de exemplu sa-ti bage de vina nimicuri, rahaturi, care, altfel, nici nu le-ar fi observat? Ca sa tratezi "raceala" asta, trebuie sa-i platesti in aceeasi moneda, adica sa-i oferi si tu, acelasi lucru. Fii rece cu el si nepasatoare, fara sa te certi sau sa-i reprosezi ceva. Cu cat ii umblii mai mult in corne, cu atat va fi si mai rece.Da-i numai indiferenta, chiar nu-i raspunde la tel., daca te suna in cursul saptamanii! Doar asa vei obtine o schimbare : este singura si cea mai buna metoda! Intoarce-te, putin, cu spatele la el si atunci se va intoarce el, cu fata catre tine. Mi-a trebuit ani de zile, ca sa descopar asta, dar, de fiecare data, functioneaza! Si, fii atenta, ca s-ar putea sa aibe pe cineva acolo, unde lucreaza! Nu neaparat o relatie, un flirt, o distractie, care-i capteaza atentia, daca spui ca te trateaza cu atata raceala. Poate, nu, dar fii, pe faza! Nu trebuie sa-i reprosezi, absolut nimic! Asta este o conditie strict necesara, atunci cand adopti indiferenta. Poarta-te normal, dar f.indiferenta, cu orice actiune sau inactiune de-a lui, cand vine acasa, in weekend. Tine-ma la curent! Bafta! |
||
|
driada Postat pe 27 Aprilie 2009 19:10 |
||
|
DRAGA MEA ELENUSH NU AI PENTRU CE SA IMI MULTUMESTI,ORICAND MAI AI ASTFEL DE PROBLEME ITI STAU LA DISPOZITIE(SPER SA NU MAI AI ,TOTUSI). EU IN COPILARIE AM FOST PASIONATA DE TOT CE INSEMNA DESCANTEC ,FARMEC SAU VRAJA ,CHESTIILE ASTE MI SE PAREAU FASCINANTE. ASA CA AM CUMPARAT TOATE CARTILE PE CARE LE-AM GASIT REFERITOARE LA ORICE FEL DE MAGIE.DE ACEEA STIU PE DE ROST O SERIE DE FARMECE SI DESCANTECE CARE SUNT DE FAPT VECHI TRADITII POPULARE. NU AM CREZUT NICIODATA IN ELE SI NU AM PUS VREODATA VREUNUL IN APLICARE DESI AM FOST TENTATA DE MULTE ORI..:) M-AM MULTUMIT CA, ACOLO UNDE AUD CEVA DE GENUL SA SFATUIESC PERSOANA RESPECTIVA CUM SA SCAPE. IUBITA AI GRIJA CA DE FARMEC POTI SCAPA DAR DE CIUMA DE SOACRA-TA NU VA FI USOR.:) GANDESTE-TE......... CUM VEDE CA SFOARA A DISPARUT ITI VA FACE ALTCEVA ASA CA FII CU OCHII IN 4. DACA MAI GASESTI CEVA CIUDAT ANUNTA-MA! TE PUP SI ITI DORESC SA FII FERICITA! |
||
|
JAQUELLINE Postat pe 27 Aprilie 2009 20:23 |
||
De la: driada, la data 2009-04-27 19:10:48De la: ElenushC, la data 2009-04-26 20:31:21Am facut o greseala, Driada, sigur o greseala!... Buna seara! Am revenit si imi permit si de aceasta data sa-mi expun parerea, fara a avea o clipa intentia de a supara pe cineva. Ai dreptate, Driada! Dintr-un anumit pct de vedere ai drepatate, dar, vorbind din nou, din pacate, din proprie experienta, acesta indiferenta era sa ma coste casnicia. Depinde foarte mult de barbat, de felul lui de a fi si de a reactiona, atunci cand recurgi la inidiferenta si tacere. Am inceput acest joc periculos al asa numitei indiferente, ma prefaceam ca nu-mi pasa cum ma priveste, cum imi vorbeste, ce imi spune sau...de fapt, mai bine spus, cum nu vorbeste cu mine. Si astfel ,,jocul" a luat amploare si o turnura neasteptata, feed-back-ul nu a fost cel scontat. Ajunsesem doi straini care locuiesc impreuna, care au un copil in impreuna, care au datorii si facturi de achitat impreuna, si...doar atat. Si am plans mult...incat, acum, nu cred ca mai am lacrimi. Si am reluat intregul fir al relatiei noastre, intrebandu-ma cum de-am ajuns intr-o asemenea situatie....Si...intr-o zi cu soare, am inteles: prin acea indiferenta, raceala si nepasare nu facusem decat jocul maica-sii, confirmand cel putin una dintre teorii: ca nu-mi pasa de el si ca mi-este indiferent. Parerea mea este urmatoarea: Elenush, tot ceea ce trebuie sa faci este sa infirmi, sa demontezi piesa cu piesa cam tot ce crezi tu ca a putut afirma despre tine maica-sa...sau mai bine spus, foloseste psihologia inversa, foarte utila atunci cand nu doresti ca un copil sa faca ceva anume....caci, pana la urma, barbatii sunt niste copii rasfatati cu pretentii de masculi feroce.....Aaaaaaaaaaaa! ca eram sa uit! Niciodata nu voi mai dovedi ca sunt puternica, chiar daca in adancul meu stiu lucrul acesta Barbatii detesta chestia asta. Asa ca: Sunt o biata femeie, neajutorata, sensibila, pe care nu e bine sa o faci sa sufere....SI PROFIT DIN PLIN DE ACEST STATUT ...CA DOAR M-AM NASCUT FEMEIE, NU-I ASA?
|
||
|
laurabalaura Postat pe 27 Aprilie 2009 20:57 |
||
De la: JAQUELLINE, la data 2009-04-27 20:23:34DRAGA MEA ELENUSH NU AI PENTRU CE SA IMI MULTUMESTI,ORICAND MAI AI ASTFEL DE PROBLEME ITI STAU LA DISPOZITIE(SPER SA NU MAI AI ,TOTUSI). Jaqulline, Chiar asta vroiam sa te intreb! Cum sa fac ca ea sa nu observe ca a disparut?! Pentru ca sunt sigura ca, de fiecare data cand vine la noi, verifica (vine destul de rar)... Ma gandeam sa o inlocuiesc cu o alta asemanatoare dar, Jaquelline, mi-e frica sa fac o copie a sfoarei aceleia. Daca simplul fapt ca innod o sfoara nu este bine (in sensul ca putem actiona, neavand cunostinta de consecintele unui act - cred ca mi-e frica si de umbra mea in privinta asta)... |
||
|
ElenushC Postat pe 27 Aprilie 2009 20:59 |
||
|
Driada/Laura, Ma pregateam sa-ti raspund, Driada, exact in sensul raspunsului dat de Laura.... Nu cred ca indiferenta are un rezultat bun de fiecare data... Am incercat la un moment dat sa procedez asa iar rezultatul a fost foarte aproape de calificativul "dezastruos"...a fost interpretata indiferenta mea cu totul pe dos, incat eu paream persoana care distruge casnicia asta. Problema e ca incep sa-mi fac rau singura.... Nu mai am putere sa-mi controlez reactiile si comit greseli care nu cred ca vor duce la ceva bun. Aseara l-am sunat in legatura cu un job pe care as putea sa-l obtin (uuufff, stiti vorba aia: ca-n poveste mult mai este". Mi-am dat demisia de unde lucram prin decembrie pt ca nu am mai rezistat fizic si psihic unui program foaaaarte incarcat. Toti m-au acuzat, "nu era momentul, am intrat in criza, nu sunt sanatoasa la cap sa-mi dau demisia tocmai acum!" - numai ai mei m-au aprobat, pt ca vedeau in ce hal aratam. Prin februarie am pierdut foarte mult sange si nu stiam de ce: pierdeam, de fapt, o sarcina, iar starile mele de rau de prin noiembrie/decembrie au fost confirmate ca fiind cauzate de sarcina). Ca sa revin, l-am sunat sa-i spun ca va trebui sa mai fac cateva ore de conducere ca sa pot sa dau examenul de obtinere a permisului. Iar raspunsul lui a fost un ok insotit, bineinteles, de reprosuri - sigur, ca daca nu fac lucrurile atunci cand TREBUIE... Degeaba am incercat sa-i explic ca nu eram in stare la momentul respectiv sa fac nimic - el continua cu reprosurile... Si.... MI-AM IESIT DIN PEPENI, am ridicat tonul - ca sa pot sa ma fac si eu auzita - si l-am luat putin de sus... Nu mai intru in amanunte insa concluzia celor spuse de mine este ca MI-A DOVEDIT PRIN TOT COMPOPRTAMENTUL LUI CA NU-I PASA DE MINE si de starile prin care am trecut, faptul ca nu gaseste decat sa-mi reproseze orice, de la o vreme si i-am spus ca am sa plec... Nu mai vreau sa traiesc asa si asta e decizia mea... Si.... nah, greseli cu duiumul.... |
||
|
ElenushC Postat pe 27 Aprilie 2009 21:31 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-27 21:31:25Driada/Laura, Ihaaaaaaaaaaaaaaaa...eu am zis sa nu simta el ca iti este indiferent...dar asta nu unseamna ca trebuie sa-l bagi prea mult in seama....Aloooooooooooo!! respira si revino-ti in fire....tu fa cum crezi ca stii tu mai bine....Dimnezeule...! iti jur ca situatia a fost identica cu a mea! |
||
|
laurabalaura Postat pe 27 Aprilie 2009 21:40 |
||
|
Stau si ma intreb: cum am ajuns noi (eu si al meu sot) aici, in situatia asta?!? Incerc sa aflu cauza, ca sa pot sa inteleg efectul si sa rezolv problema. Si inca nu reusesc sa-mi dau seama de nimic.... Ah, ba da, mama lui incearca sa ne faca sa nu ne mai iubim, sa nu ne mai intelegem si sa ne despartim. Dar de ce ar vrea ea asta?!? N-am raspuns. Daca si ma iubeste, iar raceala lui se datoreaza altui motiv si nu acela ca nu m-ar iubi, este clar ca metoda "indiferenta" nu duce nicidecum spre bine (era sa fac o tampenie mai mare ca mine)... |
||
|
ElenushC Postat pe 27 Aprilie 2009 21:56 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-27 21:56:18Stau si ma intreb: cum am ajuns noi (eu si al meu sot) aici, in situatia asta?!? iti spun eu cauza care este cat se poate de simpla: Femeia e dusa cu capra!...si cu asta-basta! Nu te mai framanta pentru niste chestii pe care oricum nu vei avea cum sa le rezolvi. Concentreaza-te asupra ta si a sotului tau. Am spus ca nu trebuie sa-i raspunzi cu indiferenta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l bagi intr-adevar in seama, mai ales cand te enerveaza. Elena, tu trebuie sa-ti vezi interesul, nu sa pierzi timpul, ca mine, cautand ,,raspunsuri". Vezi-ti de viata si ia-o ca atare si ai sa vezi ca, atunci cand tu vei deveni pentru tine cea mai importanta si nu te vei mai framanta pentru rautatile altora, soarele va rasari si pe strada ta! |
||
|
laurabalaura Postat pe 27 Aprilie 2009 22:09 |
||
Intrebarea asta ma chinuie foarte tare in ultima perioada.Sunt pe cale de a ma casatorii cu un barbat pe care il iubesc enorm si el pe mine la fel de mult.Ne intelegem foarte bine nu ne certam decat dintr-un singur motiv:mama lui. Incercam sa ne facem casa pe un teren de langa casa ei pe care iubitul meu l-a cumparat de la niste rude.Ce implicare am eu in constructia casei?Zero penrtu ca trebuie sa facem cum vrea doamna ca altfel se supara si este foarte" bolnava",oricum asta mi-o reaminteste constant,desi sincer am impresia ca este mai sanatoasa k mine care am facut ulcer de la nervi.Mai mult decat atat ori de cate ori ma prinde singura imi spune tot ce nu a facut fii-su si cum ea a facut atat de multe pentru el,ba chiar imi spune si cum ar fi bine sa ma imbrac sau ce coafura sa adopt.Sunt o persoana extrem de intelegatoare dar nu mai pot si drept urmare dupa o "duminica in familie" -ieri i-am spus iubitului meu ca e mai bine sa ne despartim si urland,desi nu-mi sta in caracter,i-am spus tot ce cred despre masa.El sarmanul e socat si nu-i vina sa creada ca ne despartim,dar eu chiar nu o mai suport pe asta?Chiar nu gasesc nici o solutie si cred ca o sa pierd un barbat extraordinar,dar nici nu pot sa-i impun sa o dea la dracu pe masa.
|
||
|
annk48 Postat pe 27 Aprilie 2009 22:55 |
||
Daca e un barbat extraordinar, atunci fara ezitare ar trebui s-o dea dracului pe nemernica pt tine!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 28 Aprilie 2009 16:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubirea este efemera..??? | 7 | De la: ramona_sk8er 9 Iulie 2010 21:59 |
| diferenteee de varsta | 3 | De la: yumalai 28 Decembrie 2009 10:12 |
| Traditii de nunta | 4 | De la: emilia34 15 Ianuarie 2009 13:14 |
|
|
||
| lumanari de cununie | 9 | De la: miss_darine 9 August 2011 16:17 |
| Voi credetti in legatul cununiei??? | 0 | De la: 30 Octombrie 2012 02:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.