Mai multe
| deosebit de mare.spun din experienta.copilul mami pleaca de acasa,de unde sa stie daca are ce manca cine sa ii spele etc | ||
|
tania20 Postat pe 25 Iulie 2009 03:20 |
||
|---|---|---|
|
in cazul meu a avut o mare influenta stia ca trebuie sa ne intalnim si ii dadea diverse lucruri sa faca, au casa la tara si in weekend il luau cu ei "aveau treaba" pt ea nu exista femeia potrivita pt fiul ei in final a trecut la amenintari si nu am avut incotro si ceea ce noi nu ne doream sa fie a fost spre marea ei satisfactie, am suferit enorm si ca sa scap am plecat la parintii mei in italia dar sa stii ca nu asta e cea mai buna solutie" fuga" acum ,cand vin acasa inevitabil il vad si ne aruncam o privire "fulger" si atat ....
|
||
|
kudika1983 Postat pe 28 Iulie 2009 12:25 |
||
|
Offff, sunt atat de posesive ca imi vine sa le strang de gat. De doua ori am avut parte de mame de baieti: una in prima casatorie cand spre norocul meu nu am locuit cu ea, dar tot s-a bagat si s-a dus dracu tot si acum in cea de-a doua casatorie. Asta e mai in varsta ca prima, mai scoplita mai desteapta. Staude doua luni si ceva cu ea si deja am adunat multe frustrari. In bucatarie daca vreau sa fac ceva trebuie s avina ea si nu ma lasa sa fac absolut nimic. Cand i este rau lui mi-a zis clar ca vine ea ca eu nu stiu ce sa ii dau, parca as fi o incapabila. Daca vreau safac altceva de mancare nu ma lasa, noroc cu el ca daca imi e mie pofta sa fac ce vreau eu de mancare o da el afara de din bucatarie, numai asa am eu acces.Motiveaza ca ea vrea doar sa ajute, dar pe mine una mai mult imi dezvolta complex de inferioritate. Pot numai sa spal si curatenie in camera noastra si asta pentru ca ea e prea batrana, l-a facut tarziu pe copilas, ashea. Azi am plecat de acasa(sunt in concediu, el la munca)numai ca sa nu mai stau cu ea in casa si am venit la garsoniera unde am stat inainte sa ma mut cu el. Sa ne mutam separat nu se poate pt ca este ea prea batrana si trebuie ajutata nu mai poate iesi din casa la o piata sau altceva. Este clasicul tip de mama de baieti care simte ca pierde teritotiul si devine insuportabila. Cand mergeam astazi per drum m-a bufnit plansul si imi ziceam doamneee iar am nimerit una posesiva la extrem ce ma fac? |
||
|
|
||
|
alexia30 Postat pe 28 Iulie 2009 15:16 |
||
De la: alexia30, la data 2009-07-28 15:16:16Offff, sunt atat de posesive ca imi vine sa le strang de gat.vorbeste cu sotul tau sa va mutati si lasa scuza ca e batrina.etc......poti sa faci tu piata pentru ea si sa o vizitati,sunati .daca are nevoie de ceva! cunosc babe singure de 90 de ani care se descurca! daca pica la pat si nu vrea la azil platesti pe cineva sa se ocupe si gata!de ce sa-ti maninci ficatii cu ea? soacramea are casa de un milion de euro pe coasta de azur si e super soacra dar tot nu as sta cu ea in casa! prefer apartamentul meu intim si sa nu ma frece nimeni la icre!daca el nu vrea sa se mute cu tine poate sa ramina cu mamica..........si eu am stat cu soacra in prima casnicie si era de zahar dar tot aveam neintelegeri ........in schimb niciodata nu m-am vaitat ca eram in casa ei si putea sa faca ce vrea............cind m-am mutat la casa mea am rasuflat amindoua usurate si am ramas prietene bune pina a murit.eu am un baiat dar niciodata nu o sa accept sa stea cu mine in casa........de ce sa devenim din prieteni dusmani? sa stea cu chirie pina isi cumpara casa si sa traiasca cum doreste si cu cine doreste..........ca eu o sa ma babesc si o sa stric linistea copiilor............deci mai bine lipsa! oricum de tine depinde totul ! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 28 Iulie 2009 16:08 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-22 00:05:07helenik |
||
|
BLONDINUL Postat pe 28 Iulie 2009 23:35 |
||
| eu iti spun sa il lasi astfel de barbati nu se schimba din experienta iti spun ei sunt singurii vinovati nu sunt capabili sa decida singuri se vor lega vesnic de fusta mamei meriti mai mult | ||
|
BLONDINUL Postat pe 28 Iulie 2009 23:39 |
||
| eu cred ca depinde de fata (nora) daca nu are ce sa-ti reproseze,nu-ti reproseaza. | ||
|
ralu_bobby Postat pe 29 Iulie 2009 01:16 |
||
De la: ralu_bobby, la data 2009-07-29 01:16:36eu cred ca depinde de fata (nora) daca nu are ce sa-ti reproseze,nu-ti reproseaza. Eu cred ca depinde si de soacra....daca dai peste o "poama acra"... sau da, depinde de norocul fetei, " cine are noroc, are, cine n-are noroc, n-are".... |
||
|
alina02 Postat pe 29 Iulie 2009 21:27 |
||
De la: man_x30, la data 2009-07-25 02:47:28e valabil pentru orice baiat ! mamele de baieti devin prin cresterea baietilor foarte orgolioase si cand baiatul are o pretendenta , se simte data in laturi ! nu mai gandeste ca e copilul ei,ca are o viata personala care trebuie sustinuta.de multe ori se induce si subtil despartirea,poate mai mult in mod subconstient, deoarece nici o mama de baiat nu va recunoaste in ruptul capului ca s-a comportat intr-un mod anume pentru a provoca despartirea ... parerea mea din ce am trait !!! Ai dreptate 100%!!! Se scot ele cumva si nu pica niciodata vinovate. din contra, iti mai zic si ca ele au tinut cu tine, dar nu le-ai ascultat cunosc si eu prototipul asta de soacra, mai ales cand e vorba de unicul baiat... si nu poti sa te plangi baiatului de ea, ca de.. e ma-sa
|
||
|
pisicuta_trista Postat pe 30 Iulie 2009 11:47 |
||
Oricare o a treia persoana poate darama o relatie . Vorba aia...daca vrei , poti ! Depinde de cuplu si daca tine cont de o parere, sfat de la oterta persoana...
|
||
|
airedemolino Postat pe 30 Iulie 2009 19:36 |
||
Pe zdreantza de soacra-mea am f***t-o in gura de fatza cu fii-su! Scarba credea ca el o sa-i ia apararea.... s-a inselat amarnic jigodia! Acuma sta de una singura, iar noi ne vedem da viatza noastra!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 30 Iulie 2009 19:54 |
||
| Buna! A trecut un an de cand nu am mai scris! Dar situatia nu s-a imbunatit din acest punct de vedere de loc. Eu tot n-am nici o treaba cu ei, nu i-am vazut de la Craciun si dc nu i-as vedea pina la Pastele cailor nu m-ar deranja chiar deloc.Problema mea este alta acuma. As vrea sa raman insarcinata, dar numai gandul ca as putea avea un baietel ma mai opreste. As vrea sa pot fi sigura ca va fi fetita. Si nu ca as avea ceva cu baieteii, dar eu nu vreau sa ma transform intr-o astfel de femeie sub nici o forma.Si din pacate toate prietenele mele care au baietei, desi nu isi suporta (marea majoritate) soacrele incep incet incet sa devina ca si ele... | ||
|
horhe Postat pe 7 August 2009 11:06 |
||
De la: simia, la data 2009-08-07 11:06:12Buna! A trecut un an de cand nu am mai scris! Dar situatia nu s-a imbunatit din acest punct de vedere de loc. Eu tot n-am nici o treaba cu ei, nu i-am vazut de la Craciun si dc nu i-as vedea pina la Pastele cailor nu m-ar deranja chiar deloc.Problema mea este alta acuma. As vrea sa raman insarcinata, dar numai gandul ca as putea avea un baietel ma mai opreste. As vrea sa pot fi sigura ca va fi fetita. Si nu ca as avea ceva cu baieteii, dar eu nu vreau sa ma transform intr-o astfel de femeie sub nici o forma.Si din pacate toate prietenele mele care au baietei, desi nu isi suporta (marea majoritate) soacrele incep incet incet sa devina ca si ele... Nu generaliza, te rog. Sotul meu este singur la parinti, dar am o soacra absolut fantastica! |
||
|
Lucia38 Postat pe 7 August 2009 11:14 |
||
| Te cred! Am si eu o prietena care are o soacra extraordinara!!! Se inteleg superr! Si soacra ei se intelege bine si cu noi, prietenelor ei. | ||
|
horhe Postat pe 7 August 2009 11:38 |
||
| Tocmai de aceea zic asta. Nu te gandi ca daca faci un baiat vei deveni automat o soacra afurisita. Poti invata din greselile soacrei tale si sa faci cu nora ta ceea ce ti-ar fi placut sa faca soacra ta cu tine. | ||
|
Lucia38 Postat pe 7 August 2009 11:41 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-28 16:08:43De la: alexia30, la data 2009-07-28 15:16:16Offff, sunt atat de posesive ca imi vine sa le strang de gat.vorbeste cu sotul tau sa va mutati si lasa scuza ca e batrina.etc......poti sa faci tu piata pentru ea si sa o vizitati,sunati .daca are nevoie de ceva! cunosc babe singure de 90 de ani care se descurca! daca pica la pat si nu vrea la azil platesti pe cineva sa se ocupe si gata!de ce sa-ti maninci ficatii cu ea? soacramea are casa de un milion de euro pe coasta de azur si e super soacra dar tot nu as sta cu ea in casa! prefer apartamentul meu intim si sa nu ma frece nimeni la icre!daca el nu vrea sa se mute cu tine poate sa ramina cu mamica..........si eu am stat cu soacra in prima casnicie si era de zahar dar tot aveam neintelegeri ........in schimb niciodata nu m-am vaitat ca eram in casa ei si putea sa faca ce vrea............cind m-am mutat la casa mea am rasuflat amindoua usurate si am ramas prietene bune pina a murit.eu am un baiat dar niciodata nu o sa accept sa stea cu mine in casa........de ce sa devenim din prieteni dusmani? sa stea cu chirie pina isi cumpara casa si sa traiasca cum doreste si cu cine doreste..........ca eu o sa ma babesc si o sa stric linistea copiilor............deci mai bine lipsa! oricum de tine depinde totul ! Din fericire el mi-a zis ca daca mai continua ea asa ne luam apartament cu chirie. |
||
|
alexia30 Postat pe 7 August 2009 13:36 |
||
| Offff, ma roade enorm chestia asta, dar daca mai stau mult cu el aici cred ca voi fi nevoita sa renunt. | ||
|
alexia30 Postat pe 7 August 2009 13:39 |
||
| fetelor feriti-va de baietii mamosi k o sa va distruga e un sfat prietenesc asa am patit eu cu prietenul meu .toata ziua sta cu maikasa ptr k sta cu ea in casa si nu pot sa vb ceva cu el vine masa si trbuie sa afle ce se intampla intre noi se baga scorpia de masa de fiecare data si fiusu ii zice tot .mam casatorit cu el de 2 ani nu am stat prea mult pe ganduri pt k suntem din orase diferite si nu puteam sa ne vedem in fiecare zi .sunt foarte periculosi genu asta de baieti pt k da raportul lui maiksa de fiecare data.a fost crescut la fundul lui maikasa are 33 de ani nu cred k se mai schimba . | ||
|
kudika386372 Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:11 |
||
De la: kudika386372, la data 2011-11-06 16:11:30fetelor feriti-va de baietii mamosi k o sa va distruga e un sfat prietenesc asa am patit eu cu prietenul meu .toata ziua sta cu maikasa ptr k sta cu ea in casa si nu pot sa vb ceva cu el vine masa si trbuie sa afle ce se intampla intre noi se baga scorpia de masa de fiecare data si fiusu ii zice tot .mam casatorit cu el de 2 ani nu am stat prea mult pe ganduri pt k suntem din orase diferite si nu puteam sa ne vedem in fiecare zi .sunt foarte periculosi genu asta de baieti pt k da raportul lui maiksa de fiecare data.a fost crescut la fundul lui maikasa are 33 de ani nu cred k se mai schimba . Am si eu o intrebare;In ciua tuturor celor spuse de tine,cum de ati reusit sa va casatoriti?Nu ai stat pe ganduri la acceptarea casatoriei,uite ,ca acum esti obligata de situatie,sa o suporti pe mama soacra,de vrei sau nu !O solutie pentru amortizarea tensionarii din familie,ar fi convietuirea separat de familia sotului!Altfel,te asteapta ani multi si fericiti langa mama soacra,care o sa ajunga sa va coordoneze intreaga viata ,care numai personala nu este! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:22 |
||
| sunt cele mai mari jigodi mamele de baieti care nu au sot si stau sa urmareasca ce mai face fisu cu iubita lui. | ||
|
kudika386372 Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:59 |
||
|
tebuisc stranse de gat |
||
|
kudika386372 Postat pe 6 Noiembrie 2011 17:01 |
||
| am reusit sa ma casatoresc pt k mamalui nu era in tata atunci dk era nu mai puteam sa ma casatoresc cu el doar civil ne-am casatorit. | ||
|
kudika386372 Postat pe 6 Noiembrie 2011 17:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dragoste imposibila??!! eu si sefu'!!?? | 92 | De la: altex 25 Iulie 2009 13:40 |
| Casatorie intre persoane de acelasi sex | 1 | De la: kudika_1033628 4 August 2018 23:18 |
| pro sau contra casatoriei | 129 | De la: roxana_8708 20 August 2009 02:30 |
|
|
||
| vreau sa ma casatoresc | 7 | De la: kudika_23911 21 Decembrie 2012 20:28 |
| iubirea este efemera..??? | 7 | De la: ramona_sk8er 9 Iulie 2010 21:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.