Mai multe
MAMELE UNOR BAIETI RESPECTIV UNOR BARBATI POT FI NISTE ADEVARATE SCORPII. CREDE-MA SI EU AM O PROBLEMA ASEMANATOARE.SOTUL MEU E INCA LA FUSTA MAMEI IAR MIE IMI VINE SA IMI IAU CAMPII. A MERS PANA INTR-ACOLO INCAT NE VEDEM DOAR SEARA IN RESTUL ZILEI ESTE LA "MAMI" LA 'MAMI' MANANCA ,STA DE CAND VINE DE LA SERVICI,EA II SPALA RUFELE SI II ADMINISTREAZA BANII.....NU PENTRU CA NU AS VREA SA MA OCUP EU....DAR NU SE POATE DESPARTI DE MAMICA LUI. IAR EA L-A INVATAT CUM NU SE POATE MAI BINE....MANANCA NUMAI CA GATESTE EA SI CAT II PUNE EA IN FARFURIE,SE SFATUIESTE CU EA IN TOATE AFACERILE LUI DE CARE EU HABAR NU AM:) SI POARTA NUMAI HAINE SPALATE DE MASINA DE SPALAT A LU' MAMI. ODATA M-A PUS NAIBA SI I-AM SPALAT O BLUZA SI APOI AM DAT-O CU BALSAM DE RUFE.....A SARIT IN SUS...DE CE I-AM PUS BALSAM...MAMI NU II PUNE.... ASADAR ...CONCLUZIILE LE PUTETI TRGE SI SINGURI.... |
||
|
JAQUELLINE Postat pe 16 Aprilie 2009 17:43 |
||
|---|---|---|
De la: JAQUELLINE, la data 2009-04-16 17:43:19MAMELE UNOR BAIETI RESPECTIV UNOR BARBATI POT FI NISTE ADEVARATE SCORPII.FUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIII!lasa omu cu mami!(sa ma ajute Dumnezeu sa imi pastrez mintea clara sa nu distrug viata copilului ca si eu sint mama de baiat)
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 16 Aprilie 2009 17:48 |
||
|
Ajutooor! Readuc un subiect mai vechi dezbatut de voi aici, insa e o problema cu care ma confrunt si eu de vreo 2 ani incoace. In mare, e un caz similar cu majoritatea, cu mici diferente. Daca pana la un moment dat imi era foarte draga mama-soacra, acum as vrea sa n-o fi cunoscut niciodata. Mi-a aratat fata ei buna atunci cand am cunoscut-o, desi i-am simtit o anume raceala pe care am pus-o pe seama reticentei fiecarei mame, cand intalneste un/o posibila partida. S-a intamplat sa se imbolnaveasca foarte grav si am facut tot ce mi-a stat in putinta sa o sprijin sa se refaca (nu intru in amanunte). Insa dupa ce s-a vindecat, iar relatia mea cu fiul ei avansase, s-a schimbat radical fata de mine. Mai tarziu am aflat ca asa a procedat cu toate fostele prietene/iubite ale sotului meu. La inceput nu comenta nimic, ca mai apoi sa le gaseasca cate un nod in papura si sa le indeparteze de el (asta mi-a spus-o chiar sotul meu - la vremea aceea, iubit ce-mi era). Ce ma nelinisteste foarte tare este ca al meu sot - nici acum si nici inainte - nu indrazneste sa-si spuna parerea in fata mamei lui, iar la ea acasa, cam ea "canta" - doar ii da aparenta socrului meu ca el e cocosul... As vrea sa-mi spuneti daca stiti la ce este de folos "piedica-de-la-mort" sau "sfoara de canepa cu noua noduri".....!!??!! Si sa va spun si de ce am curiozitatea asta: de cand m-am mutat cu iubitul (acum sotul) meu si dupa ce mi-am cunoscut viitoarea mama-soacra, m-a atentionat, m-a avertizat sa am grija ca nu cumva "sforicica" de sub pragul de la sufragerie sa dispara ca n-ar fi bine (cand dau cu matura sau aspiratorul, sa am mare grija sa nu scot sforicica aceea... (?!?) Mai tarziu mi-a reamintit lucrul acesta si am mai aflat de la ea ca ar fi o chestie pt protectia casei, ciudatenii de-astea.... In fine, long story short, de cand casatoria noastra devenea din ce in ce mai concreta, a incercat sa ne indeparteze unul de altul pe noi doi, ne certam din ce in ce mai des si din orice fleac, am inceput sa simt pentru el chiar si un foarte mare dispret (desi, cand imi revin din starile astea, imi dau seama ca il iubesc si n-as putea trai fara el, iar el - asemenea, uneori am impresia ca ar vrea sa ma ucida si, cand eu ii spun ca cel mai bine ar fi sa ne vedem fiecare de drumul lui, revine la normal si isi da seama ca tot ce a spus era fara noima). Heeeelp!!! Nu mai stiu ce sa fac.... Va rog, dati-mi un indiciu, un sfat... ceva... am cam ajuns la capatul puterilor si al rabdarii... |
||
|
|
||
|
ElenushC Postat pe 16 Aprilie 2009 19:56 |
||
| Nu stiu ce sa spun, parca subiectul acesta mi-a citit gandurile. Problema este ca am un iubit de aproape un an, suntem colegi, ne vedem des, dar tot timpul mama lui intervine, de cele mai multe ori indirect, in relatia noastra. Eu nu o cunosc, fapt pentru care nu am nimic sa ii reprosez, dar in fiecare saptamana il cheama acasa. Si chestia asta ma scoate din minti. Ca orice i-as spune, chiar daca l-as ruga sa ramana macar un weekend pe luna si cu mine, tot timpul gaseste scuze si pleaca la mama lui. De multe ori ne-am certat pe tema asta, si chiar am ajuns aproape sa ne despartim. Nu stiu, daca mi se pare corect, avand in vedere ca nu o cunosc si nici nu i-am facut vreun rau, sa ma faca sa sufar atat de mult. Incep sa o am in ochii mei ca o persoana foarte egoista, care stie sa aiba totul numai pentru ea. Problema este ca nu stiu ce sa fac in privinta asta. As vrea sa stea si el macar un weekend cu mine in fiecare luna, sa ma simt si eu importanta in viata lui, dar se pare ca nu am voie sa cunosc acest sentiment. Va rog, cele care au experienta, sa imi dea cateva sfaturi. Multumesc frumos! Si luptati pentru iubirea voastra, e dreptul vostru. | ||
|
helenikarmic Postat pe 16 Aprilie 2009 20:50 |
||
| EU AM AVUT O RELATIE CU UN ASTFEL DE BAIAT AM STAT 4 ANI CU EL DAR IN FINAL A REUSIT MAMA LUI SA NE DESPARTA ERA UNUL DIN AIA CARE STATEA DUPA FUSTA MAMEI IAR MAICASA NE URMAREA SI NOAPTE SI ZI IMI FURA BANII DIN GEANTA CU TOATE CA EU TINEAM CASA AIA CU BANI ERA OBSEDATA NU STIA CE SA MAI BAGE INTRE NOI NUMAI CA SA NE DESPARTIM SI IN FINAL A REUSIT DAR EL SI IN ZIUA DE AZI FACE CE SPUNE MAMICA SUNT CURIOASA CINE O SA II MAI ACCEPTE ATATEA PROSTI IN VIITOR | ||
|
BLONDINUL Postat pe 16 Aprilie 2009 22:38 |
||
| EU ZIC MAI BINE SA RENUNTI LA EL CU ASTFEL DE BARBATI NU FACI CASA ITI SPUN DIN EXPERIENTA MEA MAI BINE SUFERI LA INCEPUT DE CAT MAI TARZIU PATRU ANI AM TRAS DE MA RUGAM LA DUMNEZEU SA NU IL MAI IUBESC SA POT SA IL LAS CE SA ITI SPUN MULT NOROC SI SA AI GRIJA CU SOACRE DIN ASTEA | ||
|
BLONDINUL Postat pe 16 Aprilie 2009 22:40 |
||
| MAI BINE LASA-L ASA AVEAM SI EU SFORICELE ETC PT CINE CREDE DE NU MAI PUTEAM IN FINAL. DECAT CU UN BARBAT CA ASTA MAI BINE LIPSA PROBABIL SPUNE AOLEU SA NU AUDA MAMA ,NU POT SA II SPUN LU MAMA, LASA CA II SPUN MAINE, ASA CRED CA ZICE AL MEU ASA SPUNEA SI A RAMAS CU MASA MAMELE ASTEA SA TE FEREASCA DUMNEZEU DE ELE IAR DACA EL E MAMOS NICIODATA NU O SA IL SCHIMBI INDIFERENT CAT TE-AR IUBI TOT DUPA FUSTA LOR RAMAN | ||
|
BLONDINUL Postat pe 16 Aprilie 2009 22:45 |
||
De la: helenikarmic, la data 2009-04-16 20:50:33Nu stiu ce sa spun, parca subiectul acesta mi-a citit gandurile. Problema este ca am un iubit de aproape un an, suntem colegi, ne vedem des, dar tot timpul mama lui intervine, de cele mai multe ori indirect, in relatia noastra. Eu nu o cunosc, fapt pentru care nu am nimic sa ii reprosez, dar in fiecare saptamana il cheama acasa. Si chestia asta ma scoate din minti. Ca orice i-as spune, chiar daca l-as ruga sa ramana macar un weekend pe luna si cu mine, tot timpul gaseste scuze si pleaca la mama lui. De multe ori ne-am certat pe tema asta, si chiar am ajuns aproape sa ne despartim. Nu stiu, daca mi se pare corect, avand in vedere ca nu o cunosc si nici nu i-am facut vreun rau, sa ma faca sa sufar atat de mult. Incep sa o am in ochii mei ca o persoana foarte egoista, care stie sa aiba totul numai pentru ea. Problema este ca nu stiu ce sa fac in privinta asta. As vrea sa stea si el macar un weekend cu mine in fiecare luna, sa ma simt si eu importanta in viata lui, dar se pare ca nu am voie sa cunosc acest sentiment. Va rog, cele care au experienta, sa imi dea cateva sfaturi. Multumesc frumos! Si luptati pentru iubirea voastra, e dreptul vostru. nu ca ai dreptul la un weekend...ai dreptul la toate weekendurile....sa ii rezerve ei unul sau nici unul...nu te supara dar te multumesti cu putin.... |
||
|
camy_doll Postat pe 17 Aprilie 2009 16:16 |
||
|
Blondinule drag, nu stiu ce sa fac!?!... El se afiseaza ca un om puternic (si este, este responsabil, conduce oameni si o face bine, este apreciat si are un suflet bun, tare bun), insa - am observat asta de cand am cunoscut-o si pe mama lui - este dominat de ea (cel putin, in preajma ei, nu e in stare sa-si spuna parerea sincer si raspicat, asa cum o face atunci cand nu e ea prin preajma). Singurul mod in care incearca sa-si faca simtita disocierea de ea (de fapt, de amandoi parintii - tatal lui traieste in aparenta ca el e stapanul in casa, insa toate deciziile le ia doamna), cum spuneam - incearca sa se impotriveasca lor prin vizite mai rare. Dar pentru ca ei il stiu un om ocupat, ii scuza absenta mai indelungata. Si iata ca acum, de Sfintele Pasti, el va merge in vizita la ei - fara mine (dorinta lor expresa - le-am intrat in "dizgratie" fara doar si poate), iar eu... am sa merg sa-i vizitez pe ai mei (ce altceva as putea sa fac?!?) Si asta se intampla la primul Paste de cand suntem CASATORITI (avem vreo 5 ani de cand suntem impreuna). Il iubeeeesc si stiu ca ma iubeste, stiu ca nu e de acord cu ei, dar nici nu li se poate impotrivi. Iar in ultima perioada parca au turbat: imi cauta nod in papura si, daca nu au ce gasi, rastalmacesc cele spuse de mine asa incat sa par ceea ce nu sunt... Imi aduc aminte de prima intalnire a mea cu mama lui: mi-a vorbit despre ea cu oarecare adoratie, numind-o "leoaica care isi apara puiul". Si, pentru ca m-a dorit alaturi de el si a dorit ca si mama lui sa ma placa, ca viata noastra sa fie mai usoara (probabil n-a uitat antecedentele din viata lui in legatura cu alte femei pe care le-a iubit), parca ma implora din priviri sa fac cumva sa nu o supar. Iar eu, naiva, chiar am indragit-o... M-am decis sa merg la Biserica si sa povestesc din fir-a-par toata povestea unui preot si, cu credinta in Dumnezeu, poate exista rezolvare! |
||
|
ElenushC Postat pe 17 Aprilie 2009 16:31 |
||
De la: camy_doll, la data 2009-04-17 16:16:53De la: helenikarmic, la data 2009-04-16 20:50:33Nu stiu ce sa spun, parca subiectul acesta mi-a citit gandurile. Problema este ca am un iubit de aproape un an, suntem colegi, ne vedem des, dar tot timpul mama lui intervine, de cele mai multe ori indirect, in relatia noastra. Eu nu o cunosc, fapt pentru care nu am nimic sa ii reprosez, dar in fiecare saptamana il cheama acasa. Si chestia asta ma scoate din minti. Ca orice i-as spune, chiar daca l-as ruga sa ramana macar un weekend pe luna si cu mine, tot timpul gaseste scuze si pleaca la mama lui. De multe ori ne-am certat pe tema asta, si chiar am ajuns aproape sa ne despartim. Nu stiu, daca mi se pare corect, avand in vedere ca nu o cunosc si nici nu i-am facut vreun rau, sa ma faca sa sufar atat de mult. Incep sa o am in ochii mei ca o persoana foarte egoista, care stie sa aiba totul numai pentru ea. Problema este ca nu stiu ce sa fac in privinta asta. As vrea sa stea si el macar un weekend cu mine in fiecare luna, sa ma simt si eu importanta in viata lui, dar se pare ca nu am voie sa cunosc acest sentiment. Va rog, cele care au experienta, sa imi dea cateva sfaturi. Multumesc frumos! Si luptati pentru iubirea voastra, e dreptul vostru. helenik, camy are dreptate... Asa imi facea si mie iubitul meu sot, la inceputul relatiei noastre, atunci cand locuiam separat. Ma trezeam cu un telefon vineri seara, in timp ce el era deja in microbuz, si-mi spunea ca el merge la ai lui... Pe vremea aceea, si eu eram colega cu el - ne vedeam destul de des la munca, insa acolo eram colegi si nimic altceva. Ne petreceam 2-3 zile din saptaman impreuna, serile si, evident, noptile - ori venea el la mine, ori mergeam eu la el... Insa week-end-urile nu mai erau ale mele. As mania pe Dumnezeu, nu chiar toate week-endurile, dar de cele mai multe ori se intampla asa... Asa ca... ia aminte... God Bless you all! |
||
|
ElenushC Postat pe 17 Aprilie 2009 16:46 |
||
Al meu n-o iubeste prea mult pe ticaloasa si imputita de ma-sa! "Din fericire", nemernica si-a batut joc de el si face in continuare tot ce poate ca sa-i faca probleme... asta e un avantaj pt mine, faptul ca a stricat viata propriului copil, asa intentionat. El nu suporta sa-i zica ea ce sa faca sau sa-l sece de bani, ca e o profitoare, a zbierat la ea de s-au zguduit peretii si a facut-o in toate felurile de fiecare data cand a incercat ticaloasa vreo smecherie, eu ma aflam in alta camera si am auzit, uneori eram si de fata. Sincer imi crestea inima de credeam c-o sa-mi plesneasca! Ha ha ha! La inceput si eu am crezut-o cumsecade....dar este dracul insusi...dracul cu fata de mama!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 17 Aprilie 2009 16:59 |
||
| Inteleg si incerc sa iau aminte ce mi-ai spus si sa pun si in aplicare, dar as vrea sa stiu, daca se poate, ce ai facut ca sotul tau sa isi schimbe comportamentul. Nu stiu eu ce sa spun, ca al meu iubit mai si lucreaza, dar sunt convinsa ca poate sa isi timp si pentru mine. Eu asta as vrea sa stiu, cum ai facut ca sotul tau sa nu mai plece acasa. Acum sper ca va merge bine si nu mai pleaca la mama lui atat de des. Multumesc si lui camy pentru sfat. Ideea e ca iubitul meu este si foarte orgolios, si poate ca nu vrea sa stea in weekend cu mine din pricina orgoliului. Incerc sa fiu realista si nu vreau sa ii iau apararea, dar pe langa mama lui, el e cel mai de vina. Si nu stiu, eu am incercat sa ii fac la fel, sa plec mai des acasa, dar nu s-a observat nicio schimbare. Multumesc in rest, pentru sfaturi. | ||
|
helenikarmic Postat pe 17 Aprilie 2009 19:04 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-16 19:56:40Ajutooor! Arde toate sforile cu noduri si n-o mai lasa sa-ti bage, niciodata, nimic in casa, de genul asta! Si mie mi-a facut soacra-mea asa ceva si mi-a spus u n preot ca sunt vraji. Ai grija sa nut-i bage pe sub covor aceste sfori, fara sa stii ,tu! Eu am patit ceva asemanator cu tine! Acestea au rostul de a te indeparta de el, de a-ti fi urat de el, astfel incat sa-l parasesti, tu ! Adu-ti apa sfintita de la biserica si da prin casa, cauta toate colturile (eu am gasit ate si elastice cu noduri in sertarele de la bucatarie, unde am multe prostii si nu se mai observa ceva, in plus si in lada de la canapea). Nu am crezut niciodata in chestii dintr-astea, dar am ajuns(dupa mai multi ani, in care nu mi-a mers bine) sa le pun cap la cap si se confirma. Acelasi lucru mi l-au spus doi preoti(din orase diferite) si acelasi lucru(cu ce mi-au spus preotii), mi l-au spus doua tipe care mi-au dat in carti(la interval de cativa ani). Sa nu ai incredere in ea, niciodata, oricat de mata blanda, s-ar da! Fii, tot timpul, cu garda sus si pune-o la punct, fara mila. Du-te la biserica si intreaba femeia care poarta de grija pe-acolo, ca, de obicei astea stiu o gramada de chestii; poate iti traduce toate chestiile alea, de ti le face soacra-ta! Fa, repede, ceva, ca nu-i de bine! Iti doresc toate cele bune si ai grija de tine!! |
||
|
driada Postat pe 18 Aprilie 2009 00:21 |
||
De la: helenikarmic, la data 2009-04-16 20:50:33Nu stiu ce sa spun, parca subiectul acesta mi-a citit gandurile. Problema este ca am un iubit de aproape un an, suntem colegi, ne vedem des, dar tot timpul mama lui intervine, de cele mai multe ori indirect, in relatia noastra. Eu nu o cunosc, fapt pentru care nu am nimic sa ii reprosez, dar in fiecare saptamana il cheama acasa. Si chestia asta ma scoate din minti. Ca orice i-as spune, chiar daca l-as ruga sa ramana macar un weekend pe luna si cu mine, tot timpul gaseste scuze si pleaca la mama lui. De multe ori ne-am certat pe tema asta, si chiar am ajuns aproape sa ne despartim. Nu stiu, daca mi se pare corect, avand in vedere ca nu o cunosc si nici nu i-am facut vreun rau, sa ma faca sa sufar atat de mult. Incep sa o am in ochii mei ca o persoana foarte egoista, care stie sa aiba totul numai pentru ea. Problema este ca nu stiu ce sa fac in privinta asta. As vrea sa stea si el macar un weekend cu mine in fiecare luna, sa ma simt si eu importanta in viata lui, dar se pare ca nu am voie sa cunosc acest sentiment. Va rog, cele care au experienta, sa imi dea cateva sfaturi. Multumesc frumos! Si luptati pentru iubirea voastra, e dreptul vostru. Da-i viteza, oricat te-ar durea! Iti va trece! Dar, daca ramai cu el, nu iti va trece, niciodata! Problema asta o vei avea toata viata! Daca acum se duce la ma-sa, cand vei fi casatorita cu el, va sta numai la ma-sa si cu ea se va sfatui, tu vei fi, doar umplutura, ceva necesar. Va veni la tine, ca sa doarma,ca la hotel. Daca-i dependent de ma-sa, asa va fi toata viata! Unii barbati, cred ca sunt neterminati si asa raman toata viata, tinandu-se si ascunzandu-se dupa fusta mamelor lor. |
||
|
driada Postat pe 18 Aprilie 2009 00:29 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-17 16:31:16Blondinule drag, nu stiu ce sa fac!?!... Nu-l lasa sa plece singur la ai lui, de Paste! Faci cea mai mare greseala! Stati la voi acasa, nu mergeti la ei si nu-l lasa sa mearga singur, in nici un caz! Daca este sotul tau si te iubeste, atunci isi petrece sarbatorile cu tine, cu familia lui, care esti, tu, nu ma-sa! Spune-i cat se poate de clar si frumos, ca trebuie sa-si dea seama , ca, acum, tu esti familia lui ! |
||
|
driada Postat pe 18 Aprilie 2009 00:37 |
||
De la: helenikarmic, la data 2009-04-17 19:04:16Inteleg si incerc sa iau aminte ce mi-ai spus si sa pun si in aplicare, dar as vrea sa stiu, daca se poate, ce ai facut ca sotul tau sa isi schimbe comportamentul. Nu stiu eu ce sa spun, ca al meu iubit mai si lucreaza, dar sunt convinsa ca poate sa isi timp si pentru mine. Eu asta as vrea sa stiu, cum ai facut ca sotul tau sa nu mai plece acasa. Acum sper ca va merge bine si nu mai pleaca la mama lui atat de des. Multumesc si lui camy pentru sfat. Ideea e ca iubitul meu este si foarte orgolios, si poate ca nu vrea sa stea in weekend cu mine din pricina orgoliului. Incerc sa fiu realista si nu vreau sa ii iau apararea, dar pe langa mama lui, el e cel mai de vina. Si nu stiu, eu am incercat sa ii fac la fel, sa plec mai des acasa, dar nu s-a observat nicio schimbare. Multumesc in rest, pentru sfaturi. este normal sa vrea sa-si vada mama, trebuie sa intelegi asta si este normal ca mama lui sa vrea sa-l vada dar daca absolut fiecare weekend este la ea, nu mai este asa in regula. Sa inteleg ca nu plecati pe nicaieri, mare munte? Ai incercat sa-i spui ca te deranjeaza acest aspect? ca ai vrea sa ramana si cu tine macar un weekend? Daca nu-i spui ce te deranjeaza, crede-ma ca un barbat nu-si va da seama.... ok, mai e ceva: cum adica nu vrea sa stea cu tine din cauza orgoliului? nu pricep.... Ce-ai zice daca i-ai propune intr-un weekend sa te duci cu el sa-i cunosti mama? sunteti de un an de zile impreuna totusi. Poate si ea vrea sa te cunoasca. Poate ca dupa ce te va cunoaste, o va lasa mai moale sau vei putea vorbi cu ea despre aceasta situatie. astept sa raspunzi la intrebarile astea mai intai |
||
|
kitty_krieger Postat pe 18 Aprilie 2009 00:39 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 21:15:30in cazul meu nu are nici o influenta...eu ma inteleg foarte bine cu mama iubitului meu deja ma considera ca si nora ei... dar oricum difera de la caz la caz... si eu inainte stiam ca vai mamele de baietii sunt afuriste etc etc dar sunt si cazuri fericite Dupa ce te vei casatori cu odorul ei, nu o sa te mai intelegi asa de bine, cu ea! |
||
|
driada Postat pe 18 Aprilie 2009 00:49 |
||
De la: kudika_iuli, la data 2009-03-25 13:37:36 Fugi, cat poti de repede!!!! |
||
|
driada Postat pe 18 Aprilie 2009 01:00 |
||
De la: driada, la data 2009-04-18 01:00:55De la: kudika_iuli, la data 2009-03-25 13:37:36 Pai el pare ok (cand nu e cu mama-sa)... Sa fuga impreuna! NU?
|
||
|
Dor_a Postat pe 18 Aprilie 2009 01:10 |
||
| Si eu m-am confruntat cu aceasta problema..si pot spune ca nu le trece niciodata. Doar se mai atenueaza putin....in timp... dar trebuie sa stiti sa va impuneti punctul de vedere si mai ales sa locuiti separat! | ||
|
Artemis25 Postat pe 18 Aprilie 2009 02:03 |
||
Eu i-am tras-o in gura scarbei! Tare de tot!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 18 Aprilie 2009 17:07 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-04-16 19:56:40Ajutooor! |
||
|
JAQUELLINE Postat pe 18 Aprilie 2009 20:29 |
||
|
DA IUBITA STIU EU CE E SFORICICA ACEEA CU NOUA NODURI DE CARE SOACRA-TA TI-A ZIS SA NU TE ATINGI.ESTE UN VECHI FARMEC BATRANESC IN CARE SE IA O SFOARA DE CANEPA SI SE INOADA CU MAINILE LA SPATE FACAND FIECARE NOD PE CATE UN LACAT CARE MAI APOI SE SCOATE SI SE ARUNCA PE O APA CURGATOARE.SFOARA CU CELE NOUA NODURI(IN UNELE CAZURI SUNT 12)SE ASEAZA SUB PRESUL PE UNDE TRECE BARBATUL PENTRU CARE S-A FACUT FARMECUL. SE ARE GRIJA CA EL SA NU TREACA SI INAPOI PENTRU CA SE SPUNE CA SE DESFACE DESCANTECUL.APOI SFOARA SE PASTREAZA CU SFINTENIE IN CASA RESPECTIVA,IN CAZUL TAU LA VOI IN SUFRAGERIE. VRAJA ACEASTA O GASESTI IN CARTEA DE TRADITII POPULARE JOCUL CU FOCUL,SCRISA DE IANA TEIU.POTI SA O CAUTI SI PE NET. EI BINE SOACRA-TA S-A ASIGURAT CA BAIETELUL MAMII II VA CIUGULI DIN PALMA TOATA VIATA. TU FA BINE SI IA SFOARA DU-TE CU EA LA O APA CURGATOARE SI ARUNC-O FACANDU-TI CRUCE DE 3 ORI.SI CAND MAI GASESTI CHESTII DIN ASTEA IN CASA ARUNCA-LE URGENT...CA E DE RAU!ITI DORESC SUCCES! |
||
|
JAQUELLINE Postat pe 18 Aprilie 2009 20:36 |
||
| Pe mine ,tot familia sotului meu m-a indepartat de sotul meu; pentru mine , aveti un sfat??? | ||
|
alina02 Postat pe 18 Aprilie 2009 20:47 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-18 17:07:53Eu i-am tras-o in gura scarbei! Tare de tot! cum? la a mea intotdeauna cand se imbolnavea copilul meu eu eram de vina ca eu nu aveam grija de el numai ea si o data i-am tras 2 D-zei si 3 Sf, era s-o bat si s-a potolit noi ma rog stam , am stat , nici eu nu stiu ce o sa mai fie, am investit 6 ani acolo, pe banii aia puteam sa ne luam apartament, iar acum i-a zis sotului meu ca de aceea nu a trecut casa pe el ca stia ca o sa divortez de el, iar acum eu m-am razgandit, si-a dat seama cine este mama lui, iar acum o sa fim impreuna doar noi, in chirie, si cu rate pt casa lui mama sa, la care a facut mici reparatii... e grea viata asta... sunt mama de baiat , dar sincer sper sa nu ajung sa fac ce au facut altele mai bine ma
|
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2009 20:56 |
||
Pai cum adica, cum?! Am spurcat-o in fata de toti mortii, fara nici o retinere! Acum stam in casa mea, cumparata de tatal meu, nu depind de nimeni, asta conteaza foarte mult, iar pe jigodie am lasat-o in zeama ei! Am dat-o afara din viata mea pur si simplu! Nu mai calc in barlogul ei, nu vorbesc cu ea nimic niciodata! Fii-su mai este nevoit sa treaca din cand in cand pe acasa, sa se asigure ca e totul in regula pe acolo, nu de alta, dar cretina ar fi in stare sa-i faca vreo surpriza, ca doar toata viata i-a taiat cracile de sub picioare!!!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 18 Aprilie 2009 22:17 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-18 22:17:58Pai cum adica, cum?! Am spurcat-o in fata de toti mortii, fara nici o retinere! Acum stam in casa mea, cumparata de tatal meu, nu depind de nimeni, asta conteaza foarte mult, iar pe jigodie am lasat-o in zeama ei! Am dat-o afara din viata mea pur si simplu! Nu mai calc in barlogul ei, nu vorbesc cu ea nimic niciodata! Fii-su mai este nevoit sa treaca din cand in cand pe acasa, sa se asigure ca e totul in regula pe acolo, nu de alta, dar cretina ar fi in stare sa-i faca vreo surpriza, ca doar toata viata i-a taiat cracile de sub picioare!!! bravo tie
|
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2009 23:56 |
||
| Buna ....nu stiu daca mai astepti vreun raspuns la intrebarea ta,dar eu una iti raspund....DA parintii (mamele) pot influenta in foarte mare masura legatura fiilor lor daca aceasta nu este pe gustul lor.Eu am trecut de doua ori prin asa ceva si pot spune,si cred ca fara sa exagerez....ca aceste fiinte nu se pot numi"mame".Din pacate ajung sa recurga la tot felul de metode joasnice pentru a face posibila despartirea.Am impresia ca se cred "buricul pamantului" ca au toate drepturile din lume sa faca ce si cum vor ele.Adevarul este ca trebuie sa fiti suficienti de tari ca sa puteti supravietui si ramane impreuna ....daca va iubiti desigur si amandoi va doriti acest lucru ....puteti sa salvati relatia voastra dar.......am spus dar.......departe de casa parinteasca.......Evitati contactul cu asa zise "mame" care cred ele cei mai bine pentru fiul lor.Sper sa se fi rezolvat in mod favorabil pentru tine aceasta relatie.....si iti doresc tot binele din lume...Nu degeaba e vorba aia...."Dragostea adevarata supravietuieste,insa nu trebuie impiedicat sa existe.... | ||
|
katiilies73 Postat pe 19 Aprilie 2009 09:12 |
||
| Dupa cum spuneam, suntem colegi la facultate, si considera ca ne vedem destul de des la facultate. El mai spune ca acasa, mai si munceste undeva, dar eu nu il cred, pentru ca i-am cerut o dovada a faptului ca lucreazã si a refuzat sa mi-o dea(nu stiu, sa imi arate cardul). Poate ca aici am fost prea naiva, ca nu este obligat sa imi arate asa ceva, lucru pe care il considera unul foarte personal. De la scuza asta, ca in fiecare saptamana se duce si munceste in weekend, am ajuns sa cred ca mama lui il cheama acasa sau se duce el de bunavoie. Ma gandeam de ce tatal lui nu spune nimic, avand in vedere ca numai de mama lui vorbeste. Aduce scuze ca trebuie sa se duca acasa sa isi vada parintii, pentru ca sora lui este plecata, iar ai lui parinti se simt foarte singuri. Am discutat de multe ori acest aspect, chiar ne certam de multe ori, pentru ca e foarte incapatanat, si chiar am ajuns aproape de despartire. Am pus accentul pe faptul ca este o relatie asa de umplutura, iar timpul trece si e normal ca pretentiile sa creasca intr-o relatie. Si ca de ce am o relatie care ma face sa sufar, si el este fericit, cand se poate ca doar el sa fie fericit, si eu sa nu mai sufar. De ce ma tine legata intr-o relatie, daca nu ma face fericita. Si tot ce am expus eu acum, el a spus ca sunt nazuri si ca ar trebui sa il inteleg. Pai, l-am inteles pana acum,dar pana cand? O singura data am mers la munte, dar in grup. In rest, doar la facultate si dupa cursuri, bineinteles. Eu tin la el, si am incercat sa ii deschid ochii si i-am spus ca daca are obiceiul asta acum, si nu se lasa de el, atunci cand va avea o familie, si nu neaparat cu mine, el nu va rezista sa nu isi vada parintii pe termen mai lung. Trebuie sa se maturizeze, dar uneori ma gandesc ca poate nu stiu eu cum sa il iau si sa il conving ca greseste. Iar in ce priveste orgoliul lui, am spus asta,in sensul ca fiind orgolios nu vrea sa recunoasca ca am dreptate. Chiar ma gandeam sa nu aiba una pe acasa la el. Este o idee sa ma cunoasca ai lui parinti, si am sa o iau in considerare. Multumesc pentru idee asta. Si in rest, sarbatori fericite! | ||
|
helenikarmic Postat pe 19 Aprilie 2009 13:12 |
||
|
helenik, pe mine ma pune pe ganduri ce spui tu... ma gandesc chiar serios ca are pe una acasa. Dar nu vreau sa te supar. Cred ca cel mai bine ar fi sa-i propui sa ii intalnesti si tu parintii si sa vezi cum reactioneaza. Asculta-ti instinctul. Numai bine si Paste Fericit (ce-a mai ramas din el)
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 19 Aprilie 2009 19:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| oare mai exista undeva in lume o fata care vrea iubire ( dragoste ) | 30 | De la: cosmin120189 23 Aprilie 2010 17:19 |
| Locuiesc cu cumnata care imi distruge relatia, va rog dati-mi un sfat | 51 | De la: Brunetica25 19 Martie 2013 18:49 |
| el pesti eu sagetator | 3 | De la: dflori80 23 Mai 2009 10:22 |
|
|
||
| dilema...sa ma casatoresc sau nu? | 69 | De la: kudika415951 27 Noiembrie 2012 13:55 |
| sa ma casatoresc sau nu??? | 44 | De la: ioana17_bibi 3 Martie 2010 20:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.