Setari Cookie-uri

Cata influenta au mamele baietilor asupra unei relatii?

Mamele au infleunta asupra fiului casatorit direct proportional cu gradul de atasament pe care l-a avut pentru el, anterior mariajului acestuia...
Ne place sau ba, este greu pentru o nevasta sa egaleze prestatia unei mame care a facut tot ce a putut pentru odor... Din fericire, ramin destui barbati cu putinta a independentei... Dar, si in cazul lor, mama ramine cel putin un atent observator (nu e obligatoriu si obiectiv) al nurorii...
Asta e - si nevestele de azi vor fi soacre...
Mircea_O
Postat pe 1 Martie 2009 18:14
Cred k atat parinti fetei kt si cei ai baiatului pot sa destrame o relatie doar dc ei permit si nu sunt suficient de mapuri pt a se impune in fata parintilor
miky_6792_elly
Postat pe 1 Martie 2009 21:00
De la: ramo_nik, la data 2009-03-01 12:47:33buna! in primul rand sunt femei ,si mame in acelasi timp .asa ca ar trebui sa ne punem cateodata in locul lor ,pt ca nici o mama nu doreste raul proriului copil ,asa ca inainte sa judecam de ce face ea asa ??ar trebui sa ne gandim ca o face din dragoate .o mama stie cel mai bine ce vrea pt copilul ei ,si dupa o anumita varsta ,perioada isi da seama singura ca copillul ,baiatul ,are nevoie de intimitate ,discretie etc .si parerea mea este ,cred ca sunt mai multe fete care influenteaza negativ sotul in privinta mamei lui ,asa ca sa nu judecam numai soacrele ,ci si nurorile ,

nu intotdeauna o mama stie ce e bine pentru copilul ei....ca ea nu poate simti exact ce simte el pt pers de langa si invers.....nu poate stii ce simte respectiva pt fiul ei....cred ca uneori conteaza mai mult ce simte respectiva pt ea ca soacra este mai imp decat ce simte pentru copilul ei...intervine o gelozie si un egoism....putine sunt mamele care nu se baga....si poate acelea sunt cele care sunt patite la randul lor....
camy_doll
Postat pe 4 Martie 2009 12:42
De la: mery_aida, la data 2009-02-28 23:36:07Sunt mama de baiat ,dar nu inteleg sa ma amestec in relatiile fiului meu.Imi rezerv in schimb dreptul de al indruma permanent inainte de casatorie,DUPA NU PEREA MAI ARE SENS

e suficient dak "iti rezervi dreptul de a-l indruma PERMANENT iinainte de casatorie"....sa indrumi sau sa comanzi?suficient cat sa nu se ajunga acolo decat cand vrei tu...oare e corect? cine iti da tie dreptul asta?daca dai viata la o pers asta nu iti da dreptul sa devina "proprietatea ta" ci o faci din dragoste fara obligatii ,fara sa astepti nimik in schimb....doar iubire.....eu cred ca asta e suficient.....tu ce crezi? ca ne sunt dati copii ca pers de companie sau etc?sa multumim ca avem copii....niste fiinte atat de minunate....
camy_doll
Postat pe 4 Martie 2009 12:46
Din pacate,foarte putini parinti gandesc asa camy_doll....chiar nu pot intelege de ce vor sa controleze viata copiilor lor,nu0si dau seama ca le fac mai mult rau,decat bine?dar cine stie,poate ca unii dintre ei au fost controlati la randul lor.....chiar si asa,nu au acest drept...mai ales de la o varsta..
onuta81
Postat pe 4 Martie 2009 13:09
in cazul meu nu are nici o influenta...eu ma inteleg foarte bine cu mama iubitului meu deja ma considera ca si nora ei... dar oricum difera de la caz la caz... si eu inainte stiam ca vai mamele de baietii sunt afuriste etc etc dar sunt si cazuri fericite
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 21:15
sunt de acord cu tine.nimeni nu tb judecat ,sau cine suntem noi sa judecam...dar pot spune caci in acest moment sunt cea mai nefericita femeie de pe lumea asta...si asta din cauza soacrei mele.de ce zic asta?deoarece urmeaza sa divortez din cauza ei...bine..nu pot zice ca este in totalitate vina ei,avem si noi partea noastra de vina dar...80%este vina ei si binenteles a fiului ei care niciodata nu i da cuvantul inapoi,si care totdeauna na face pe mine vinovata.am gresit si eu ca de multe ori mi am iesit din miti si m am certat cu ea,dar ce ai face daca timp de 3 ani nu ar rata nici o intalnire sa nu te jigneasca,sa te urmareasca la locul de munca,sa ti ameninte prietenele?sa ti jigneasca familia?am uita sa zic ca s casatorita de 4 ani si de 3 ani ma lupt sa o fac sa inteleaga caci casnicia noastra nu o priveste.sunt multe de zis..dar sincer chiar nu am puterea sa povestesc acum.de asemene si de sotul meu ar fi multe de zis,durerea mea este caci niciodata nu mi a dat dreptate..chiar daca aveam.poate am sa va povestesc mai multe altadata.va pupic si aveti grija pe cine iubiti!!!!
ALINAIONELA
Postat pe 6 Martie 2009 00:45
te inteleg perfect, am ajuns sa nu mai simt nimic fata de el desi avem un copil impreuna.
niciodata nu mi-a luat apararea in fata ei desi aveam dreptate.
chiar ma gandesc sa si divortez pentru ca nu mai merge, m-am chinuit 5 ani deageaba, acum e prea tarziu, nu mai vreau eu sa merg inainte... pacat de anii care au trecut...

Postat pe 6 Martie 2009 00:51
bravo geo...chiar ma gandeam si eu la ce ai spus tu-ca toate aceste domnisoare vor deveni si ele,poate, mame de baieti, viitoare soacre-si poate vor pati la fel;nu doresc la nimeni aceste lucru;

eu am o relatie de mai bine de sase ani cu un baiat, iar cu mama sa, sper viitoare soacra, ma inteleg de minune.este o femeie de milioane.
12anda
Postat pe 19 Martie 2009 11:53
De la: katwoman, la data 2009-03-06 00:51:56te inteleg perfect, am ajuns sa nu mai simt nimic fata de el desi avem un copil impreuna.
niciodata nu mi-a luat apararea in fata ei desi aveam dreptate.
chiar ma gandesc sa si divortez pentru ca nu mai merge, m-am chinuit 5 ani deageaba, acum e prea tarziu, nu mai vreau eu sa merg inainte... pacat de anii care au trecut...

sa nu-tzi para rau, mai ales ca avetzi un copil. si la mine a fost lafel situatzia, dar acum, culmea ma intzeleg minunat cu fosta soacra pt k isi da seama cat a gresit, dar degeaba. dar asta e.. poate o sa fie altfel cu viitoarea ei nora.
cristi_nne
Postat pe 19 Martie 2009 11:59
Cata importanta isi au soacrele adika mamele baietilor,baiatul meu a avut cateva experiente interesante si toate potentialele mele nurori i au cerut sa faca schimb de mame macar pentru o saptamana.....lucru magulitor de altfel pentru mine numai ca nu stiu daca as fi o mama atat de buna pentru o fata cum stiu ca sunt pentru baiatul meu......Daca nu vreti doamnelor sa pierdeti atentia baiatului eu cred ca trebuie sa ajungeti sa va iubiti nora ca pe propria fiica pentru ca daca EA il face fericit pe EL eu nu trebuie sa fiu decat fericita,iar daca n am decat un baiat sigur imi doresc si o fata,fata facuta educata,frumoasa,fina,rasata,ciltivata,(harnica????) au si menajerele rostul lor....
Diana_Vasilissa
Postat pe 22 Martie 2009 16:26
Si pe mine ar fi trebuit sa ma iubeasca scarba de ma-sa asa cum isi iubeste propriul copil..... doar ca ea nu-si iubeste propriul copil.....dimpotriva.... Dar noi i-am dat cu flit jigodiei! Nu are decat sa crape singura!
darksukkubus69
Postat pe 23 Martie 2009 17:09
De la: kudika001625, la data 2009-03-22 16:26:03Cata importanta isi au soacrele adika mamele baietilor,baiatul meu a avut cateva experiente interesante si toate potentialele mele nurori i au cerut sa faca schimb de mame macar pentru o saptamana.....lucru magulitor de altfel pentru mine numai ca nu stiu daca as fi o mama atat de buna pentru o fata cum stiu ca sunt pentru baiatul meu......Daca nu vreti doamnelor sa pierdeti atentia baiatului eu cred ca trebuie sa ajungeti sa va iubiti nora ca pe propria fiica pentru ca daca EA il face fericit pe EL eu nu trebuie sa fiu decat fericita,iar daca n am decat un baiat sigur imi doresc si o fata,fata facuta educata,frumoasa,fina,rasata,ciltivata,(harnica????) au si menajerele rostul lor....

cata dreptate ai.
cristi_nne
Postat pe 24 Martie 2009 14:26
fetelor ma numesc am 20 ani si de 2 ani stau cu iubitul si parintii lui impreuna. socru e un tip ok dar ea e tare prefacuta
sa vedeti intr-o zi aveam o discutie mai aprinsa cu iubitul in care eu i-am zis ca nu e normal ( el adica)
soacramea a luat foc ca ce copilul ei nu are 2 ani sa-l fac eu cum vreau (ea cu socrumeu asa rau se jignesc)
daca s-a intamplat vreodata ca fiul ei sa ma jigneasca sau ridice tonul la mine nu a zis nimic dinpotriva au ras amandoi socrii (si socru zicand ca asa e bine sa tipi la nevasta)
hgag
Postat pe 24 Martie 2009 16:43
Asculta aici, data viitoare, da-le la toti trei o flegma in fata! Dar una mare, ca sa inoate in ea!
darksukkubus69
Postat pe 24 Martie 2009 17:51
pai na mamaele de baieti sunt mai mamoase...accepta cu greu faptul ca baietelul lor vrea sa isi faca o familie... ele se simt date la o parte si de aia fac scandal, tipa si se agita ca o cola... important e sa nu dai atentie
_dulcik_
Postat pe 24 Martie 2009 20:49
De la: darksukkubus69, la data 2009-03-24 17:51:57Asculta aici, data viitoare, da-le la toti trei o flegma in fata! Dar una mare, ca sa inoate in ea!

cristi_nne
Postat pe 25 Martie 2009 09:31
De la: hgag, la data 2009-03-24 16:43:31fetelor ma numesc am 20 ani si de 2 ani stau cu iubitul si parintii lui impreuna. socru e un tip ok dar ea e tare prefacuta
sa vedeti intr-o zi aveam o discutie mai aprinsa cu iubitul in care eu i-am zis ca nu e normal ( el adica)
soacramea a luat foc ca ce copilul ei nu are 2 ani sa-l fac eu cum vreau (ea cu socrumeu asa rau se jignesc)
daca s-a intamplat vreodata ca fiul ei sa ma jigneasca sau ridice tonul la mine nu a zis nimic dinpotriva au ras amandoi socrii (si socru zicand ca asa e bine sa tipi la nevasta)

nu-i lasa sa fie mitocani si impune-tzi punctul de vedere asupra sotzului, sa se comporte intre ei asa , nu el cu tine. si cu asta basta.
cristi_nne
Postat pe 25 Martie 2009 09:33

ciao tot eu sunt cea cu hgag sa va povestesc mai multe
la 17 ani , fiind la liceu in clasa a 10-a l-am cunoscut pe el -fat frumos mai mare cu 13 ani decat mine
ce sa va zic iubire mare, (la mine ca adolescenta iar la el deja ii luasem mintile, dar deabia acum dupa 3 ani vad ca nu aofst iubire ci doar atractie si poate acum simt ceva mai serios pt el, mai matura fiiind)am fugit cu el ai mei au facut scandal (in final ai mei l-au acceptat si acum e bine) , samd. ei lui pareau ok, subliniez pareau, dar cu timpul si-au dat arama pe fata.
sa incepem

el mai are o sora casatorita (in alta localitate), iar sotul ei nu a lucrat timp de 7 ani, vreme in care a fost intretinut de cumnata mea si parintii lui. rareori soacra mea a comentat despre aspectul asat, ca fata ei munceste iar barbatul sta acasa bine merci.
eu am terminat liceul timp in care am lucrat pe perioada de vara (doar pt ca ai lui ma faceau sa ma simt ca inutila, ca sa nu mai zic ca -curat si spalat in casa de atunci si pana zi eu fac, si credeti-ma fac bine), asa dupa liceu am mers la facultate si m-am angajat la o firma ca si secretar invat multe e ok bani buni e bine.abia dupa 7 ani in 2007 sa zic s-a angajat si cumnatul meu.
cat timp am fost la liceu mi se bateau apropouri ca nu aduc bani samd din partea ei , dar de el va zisei niciodata nu zica nimic
apoi nu apuc sa incep si eu o discutie cu fiul ei ca incepe ea cu ale ei si intrerupe
tot timpul are ceva de reprosat , ceva nu-i place ei si e bine numai cum vrea ea-ca de ce tai cartofii pt prajit in mana trebuie numai pe tocatorsa ii tai spune ea, ii tai si asa dar sa fac musai cum vrea ea, ca de ce nu tin ce imi aduce ea in camera ( fel si fel de tampenii , zeci de ghivece, de parca e la tigani),si nu va zic ai mei stau la tara si imi dau multe stiti cum e si din ce aduc trimite si la fica-sa si tot eu nu-s buna, daca vreau sa ii calc camasile la al meu , mi le ia ea ca le calca ea (ce-i drept nu prea stiu eu sa calc dar invat facand nu?) si apoi spune ca eu nu-i fac nimic la fiu-sau,apoi se ia de noi daca o data pe luna sa zic mergem in oras ca ne cheltuim banii, iar pe fica-sa de cate ori o sun e in oras cu barbatu-su, la ea nu comenteaza, de fapt i-a zis si ea ca nu ar sta cu ea in casa, o vorba buna nu aud de la ea despre mine dar despre fiesa si ginerisu numai bune.
vin de la serviciu obosita si tot ea ma ia ca o doare aia ailalta, ca biata ficasa nu stiu ce facu, ca ginerisu e obosit,s-apoi nu mai zic e de o nesimtire crasa-imi zice intr-o zi ca gainile mamei nu oua , ca cartofi nu mai aduc si eu, si slava domnului mama imi da,
ea e la pensie dar va zic fetelor camera mea e mai curata ca a ei, ea stand acasa iar eu la serv,
si acum sa va zic si de al meu ca poate sunteti voi mai mari si mai exeperimentate sa ma luminati si pe mine
a fost un tip foarte libertin care pana la 29 ani nu a miscat un pai si a stat dupa fusta lu' mami, dar dupa ce m-a luat pe mine s-a linistit baiatu libertin , are un serviciu foarte bun bine platit , la care s-a dus vazand ca ma are si pe mine si cu rugaminti, in fine l-am convins sa se duca.
(nu-mi atribui nici-un merit , a fost si al lui, dar eu l-am determinat.)
influenta benefica din viata lui ai lui nu o vad, in fine,
ce sa zic mai fetelor fara maicasa e mort
o pereche de chiloti nu isi ia fara ea
intotdeauna ea are dreptate pentru el , sau rareori "ce sa-i faci, las-o in pace"
v-am povestit de treaba cu jignitul , maica sa imi reprosa mie ca l-am jignit iar el , fetelor, o tot dadea inainte cu da da mami si m-a facut si asa si pe dincolo, deci m-a dezgustat, nu am deschis discutia cu el despre asta , dar sunt dezgustata de un om la 33 ani care face asa.
cand aduc vorba de casatorie , tace nu-l intereseaza, si pe scurt cam toate "nimicurile" pe care l vrea o femeie le vreau si eu darnu le am, de ex.un cadou , o floare de 1, 8 mart nu am primit,o vorba de lauda nu aud de la el, nu stiu mi-e teama sa recunosc ca am gresit ca am plecat cu el,cateodata ne intelegem , cateodata parca e nebun, nu stiu ce ma sfatuiti, m-am gandit sa plec sa imi iau viata de la capat, pot lucrul asta, dar tin si la el - ce sa fac?
kudika_iuli
Postat pe 25 Martie 2009 13:37
ia-o de la capat...nu mai pierde ink cativa ani....mai sunt atatia barbati...si tineri....care ar da orice sa aiba o fata ca tine langa ei.....si el dupa ce ca are varsta care o are...si e si neinsurat mai are si pretentii...sa ramana cu maica-sa...FII SIGURA CA NU SE VA SCHIMBA...te complaci sau fugi?
camy_doll
Postat pe 25 Martie 2009 18:00
Sa-si f**e mamica!
darksukkubus69
Postat pe 25 Martie 2009 20:27
imi cer scuze pt greselile de ortografie din posturile trecute dar eram la munca si m-am grabit.
ma simt bine sa stiu ca cineva ma intelege si ma sfatuieste.
sunt intr-o dilema- as pleca ,nu as pleca de langa el
v-am zis azi e asa maine e altfel, cand e altfel ma jigneste chiar, tipa, daca nu-mi convine imi zice sa plec, , face gesturi urate, iar eu nu ma cred in stare sa accept asta toata viata
sunt o persoana buna nu sunt pt certuri si vorbe urate, simt ca pe fiecarezi ce trece tot mai inchisa sunt.
si apoi mai e si maica-sa
ieri de ex am mers cu el sa-si ia ceva haine nu stiu de pe unde o culesese pe maica-sa in drum spre mine si era cu el am mers noi la un magazin , si fiusau a probat ceva mai scump dar ii placea
a inceput ea nu mami nu-l lua ca e urat e scump
lui i-a placut si mie haina dar ea nu si nu ca ea stie ce e frumos si pana la urma nu l-a luat
m-a mai trimis intr-o seara sa ii cumpar nu stiu ce dulciuri si zice du-te repede sa nu te vada mami
i-am zis ca doar imi pare rau de el si atat nu stiu ce sa mai zic
kudika_iuli
Postat pe 26 Martie 2009 09:37
De la: kudika_iuli, la data 2009-03-26 09:37:16imi cer scuze pt greselile de ortografie din posturile trecute dar eram la munca si m-am grabit.
ma simt bine sa stiu ca cineva ma intelege si ma sfatuieste.
sunt intr-o dilema- as pleca ,nu as pleca de langa el
v-am zis azi e asa maine e altfel, cand e altfel ma jigneste chiar, tipa, daca nu-mi convine imi zice sa plec, , face gesturi urate, iar eu nu ma cred in stare sa accept asta toata viata
sunt o persoana buna nu sunt pt certuri si vorbe urate, simt ca pe fiecarezi ce trece tot mai inchisa sunt.
si apoi mai e si maica-sa
ieri de ex am mers cu el sa-si ia ceva haine nu stiu de pe unde o culesese pe maica-sa in drum spre mine si era cu el am mers noi la un magazin , si fiusau a probat ceva mai scump dar ii placea
a inceput ea nu mami nu-l lua ca e urat e scump
lui i-a placut si mie haina dar ea nu si nu ca ea stie ce e frumos si pana la urma nu l-a luat
m-a mai trimis intr-o seara sa ii cumpar nu stiu ce dulciuri si zice du-te repede sa nu te vada mami
i-am zis ca doar imi pare rau de el si atat nu stiu ce sa mai zic
ps sunt hgag
kudika_iuli
Postat pe 26 Martie 2009 09:38
bunica-mea mama lui taicameu nu prea a inghitit-o pe mami, dar spre batranete asa mult o iubit-o ,
si in plus cand a murit in spital tot mami era langa ea, ca sa vedeti cum e viata.
apoi si la a mea i-a fost odata asa rau 3-4 zile nu s-a ridicat decat la baie si atat, am schimbat-o , i-am dat sa manance , ca apoi sa aud ca eu ii cheltui banii lui fiusu ca vreau distractii, si eu stiu drumul serviciu facultate si casa de parca aici mi s-a terminat viata
asa-i fetelor cu soacrele astea rele rau (asta ca sa nu le zic altfel)
are si cumnata-mea soacra dar e asa de treaba , asta mea dupa ce ca se da desteapta desteptelor si habar nu are pe ce lume e, e si nesuferita.
kudika_iuli
Postat pe 26 Martie 2009 09:43
Mai fato, ai toata viata inaintea ta, traieste-ti-o! Nu pierde tu timpul cu un individ ca asta, nu accepta prostiile lui, ca timpul e pretios, nu ti-l da nimeni inapoi!
darksukkubus69
Postat pe 26 Martie 2009 17:33
FUGI UNDE VEZI CU OCHII!!!nimeni pe lumea asta nu e obligat sa suporte fitzele si figurile nimanui,crede-ma...mai bine singura decat asa...si inca ceva ..timpul le rezolva pe toate..deci lasa totul in urma si pleaca..
nikkitt_a
Postat pe 28 Martie 2009 13:28
pai pana la urma mamele au avut si ele rolul lor... ceea ce nu inteleg la o mama de baiat e faptul ca sunt asa de disperate sunt atent la fiecare gest pe care il fac nurorile ... pe femeile astea nu le suport...
_dulcik_
Postat pe 28 Martie 2009 21:46
din fericire eu nu am avut probleme cu mama prietenului meu, e o femeie de milioane. in schimb mama cu bunica mea.... a dus viata grea, desi distanta dintre ele era de 100 km. venea in vizita cate 2 saptamani si scotea TOT din dulapuri, ne invata pe noi cand eram mici ca mama nu e buna, etc. si datorita unui respect prea mare, inoculat de parinti, pentru mama soacra, mama mea i-a spus bunicii ca nu e in regula ce face ea DOAR dupa vreo 18 ani de casnicie. logic ca ai mei sunt divortati, nu? pentru ca tata era inginer si nu trebuia sa munceasca nimic, era steaua polara a mamei lui si asa stia el: ca tre sa primeasca tot pe tava si nevasta sa se jertfeasca pentru el. dar depinde si de femeie.
IN GENERAL SOACRELE POT FI FOARTE SCROAFE, DAR NU E REGULA GENERALA.
ank111
Postat pe 10 Aprilie 2009 15:07
De la: ank111, la data 2009-04-10 15:07:30din fericire eu nu am avut probleme cu mama prietenului meu, e o femeie de milioane. in schimb mama cu bunica mea.... a dus viata grea, desi distanta dintre ele era de 100 km. venea in vizita cate 2 saptamani si scotea TOT din dulapuri, ne invata pe noi cand eram mici ca mama nu e buna, etc. si datorita unui respect prea mare, inoculat de parinti, pentru mama soacra, mama mea i-a spus bunicii ca nu e in regula ce face ea DOAR dupa vreo 18 ani de casnicie. logic ca ai mei sunt divortati, nu? pentru ca tata era inginer si nu trebuia sa munceasca nimic, era steaua polara a mamei lui si asa stia el: ca tre sa primeasca tot pe tava si nevasta sa se jertfeasca pentru el. dar depinde si de femeie.
IN GENERAL SOACRELE POT FI FOARTE SCROAFE, DAR NU E REGULA GENERALA.
adrianoo33
Postat pe 16 Aprilie 2009 16:26
Sunt mama de baiat, divortata de tatal lui, dinainte de a se naste el. La noi, nu pot sa zic ca soacra a avut ceva cu mine, insa, fostul meu sot era un copil mare, needucat asa cum ar trebui sa fie un barbat... Nu in sensul ca scuipa pe strada, sau nimicuri de-astea... Dar n-avea pic de respect pt mine... Adica eu aveam doua servicii, plus elevi la meditatie, si casa, si sarcina... iar el... era obosit, atat de tare incat nici farfuria in chiuveta nu si-o ducea... Am preferat sa ne despartim, ca sa nu creasca si copilul meu cu un astfel de exemplu... Mai mult de-atat, avand mult timp liber, umbla si cu o pustoaica pe care a lasat-o gravida, de mi-a venit aia la usa... sper sa nu gresesc si eu in educatia baiatului meu, sa creada ca e buricul pamantului cumva, ca mai tarziu sa-mi umple vreuna frgiderul si sa-mi ajunga si-n vietile de Apoi...
Kathhy
Postat pe 16 Aprilie 2009 16:47

Recomandari