Nu pot sa cred ca s-au scris atatea pagini despre o pielitza numita himen...
|
Aladiah Postat pe 3 Mai 2009 12:28
|
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
|
arabella_neicu Postat pe 3 Mai 2009 12:29
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 12:14:36De la: coffeeta, la data 2009-05-03 10:05:24De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi !
Mah, tu oricum vorbesti prost... si a vazut tot forumul ce-ti poate mintea
Nu mai veni sa te dai destept ca nu tine
E tare usor sa discretizezi oamenii draga mea!
Observ ca ceea ce imi faci mie ii faci si lui mister Coman din plin!
Ataci si nu ai nici o acoperire!
Stii cum se numeste ce faci tu in acest mesaj?
Oh, ba am acoperire si inca cum!!!
Si stii unde se gaseste ea? ai trei incercari.... nu? tot nu ti-ai dat seama?
Surpriza: e in mesajele voastre!!!!
Si nu-l mai apara pe Coman, ca el stie foarte bine la ce ma refer si stie ca am dovezi clare ca nu e tocmai intreg la minte (ergo, vorbeste prost)
Draga mea, iti repet acest lucru cred ca de vreo 20-30 de mesaje incoace.
Vad ca tot sustii ca ai dovezi.
De ce in puii mei nu le arati??? (scuza-mi exprimarea)
Ti-e teama ca nu sunt bune, ca sunt de la FBI, CIA (cum spunea draga de LL :) ) si te voi pune sub acuzare, ce tot le tii si mi le fluturi pe la nas in cazurile in care tu ataci si nu ai nici o dovada pe care sa o ARATI clar, in mod concret?
name='coffeeta' date='2009-05-02 23:17:48'][quote name='ioanao2' date='2009-05-02 De la: coffeeta, la data 2009-05-02 23:17:48De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:09:38inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata
ioano iaca invatasi si tu cuvinte noi "in puii mei"...da tu nu copiezi sa stii..nu nu....
Sincer draga mea, uneori raman masca de implicatiile logice pe care le poti trage!
1. De unde stii tu ca in viata de zi cu zi, fata de persoanele cu care imi permit sa fac acest lucru, nu folosesc frecvent aceasta expresie (ma exact, expresia "puii mei")?
Pentru ca da, asta e cazul.
2. De unde stii tu, ca poate o anume persoana m-a scos din rabdari cu o anume atitudine pe care o consider personal agasanta, ca sa imi permit sa folosesc o astfel de expresie pe care nu as folosi-o fata de oameni pe care nu-i cunosc! De ce nu as folosi-o fata de oameni pe care ii cunosc ? Simplu! Din BUN SIMT!
Dar cand vad ca acesta lipseste cu desavarsire (refuz sa cred ca persoana respectiva este ilogica), atunci si mie imi este mai greu sa nu folosesc astfel de expresii din pacate! :(
In concluzie, chiar imi pare rau acum ca am folosit-o! :(
Ca nu te-am copiat consider ca ti-am demonstrat mai sus! ;)
daaaa..... cred ca ai avut si orgasm mintal
|
|
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 12:35
|
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
Sincer, parerea mea este ca viata ta privata este ptr tine. Nu trebuie sa intrebi cand sa-ti incepi viata sexuala, sau daca este ceva gresit ca vrei sa astepti pana la casatorie. Eu consider ca atunci cand tu vei simti ca esti pregatit si ai gasit persoana potrivita atunci vei face pasul. Nu inseamna ca peste o luna vei gandi la fel,sau peste un an te vei casatori si vei avea probleme in viata ta sexuala. Partea cu sexul dupa casatorie este cu dus-intors, de ce? Ptr ca poate fi un lucru extrem de benefic ptr tine si ea, sau poate fi cea mai mare dezamagire pe care o vei avea. Probabil vei ajunge sa te intrebi daca o satisfaci, sau daca cei cu care a fost inainte au fost mai buni, au satisfacut-o mai bine etc. Totul depinde de tine,eu una iti spun sincer,nu mai trai cu impresia ca nu te va respecta sau ca nu vei fii la inaltime.Exista unele femei care o pot considera o provocare si carora sa le placa acest lucru,ptr ca nu toate discriminam un barbat virgin. Mai exista si astfel de oameni, nu numai don-juani care stau si asteapta cate o domnisoara in fiecare noapte si au un carnetel uneori imaginar sau chiar real si isi bifeaza in palmares cat mai multe ptr orgoliul lor de barbati. Si ajung astfel niste roboti insensibili care nu stiu altceva decat sa foloseasca femeile. Asa ca mai bine faci ce este mai bine ptr tine si ce vrei tu,nu-ti trebuie parerea si acordul nimanui. Esti de admirat ptr ca ai recunoscut asa ceva, in zilele noastre nu stiu cati barbati la varsta ta mai sunt virgini. :)
|
arabella_neicu Postat pe 3 Mai 2009 12:43
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00 pana acum mi s-a parut total irelevant tot ce ai scris
idem si ti-am explicat si de ce
tocmai de aceea nu-mi obosesc deshtele cu tine
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00
Repet, pana nu vei face acest lucru, din punctul meu de vedere (si de altfel si din al tau, pentru ca te-am intrebat in mod special acest lucru si mi-ai raspuns afirmativ) tot ceea ce sustii este egal cu ZERO!
hai cu puncte ca altfel tu nu pricepi ce-ti spune omu'
1. unde m-ai intrebat si unde am zis eu da.... de intrebat m-oi fi intrebat tu intr-unul din mesajele tale kilometrice, dar de zis da oi fi zis in visele tale
2. si ce sustin, in acceptiunea ta?
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00
De aceea te-am si trimis la alti profi de logica sau alte persoane care sa-ti confirme sau sa-ti infirme acest lucru cu care (in mod paradoxal!!!) totusi am observat ca esti de acord!
suferi de idei delirante?
sau doar de vascozitate a gandirii?
Tu pe mine (din ceea ce am citit) m-ai trimis numai sa reconfirm cu alte persoane ca acele putine argumente pe care m-am obosit (degeaba) sa ti le dau sunt valabile (si care tu ai zis ca sunt vagi si ca sa aduc argumente in sustinerea argumentelor argumentelor... argumentelor) si ca reusesc sa ma fac inteleasa si de alte persoane.
Asa deci si prin urmare, doar una din variantele de mai sus se paote aplica in acest caz
Si cu cine sunt de acord in acceptiunea ta?
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00 Am uitat sa precizez faptul ca mi s-au lungit urechile de cand ma tot ameninti ca imi vei arata argumentele, dovezile etc.
Sper sa mai traiesc pana te decizi tu sa le scoti la iveala! :p
Oau te amenint
deci, suferi de idei delirante
Eu sper sa mai fii vrigina
Stiu ca tot ce ti-am scris acum este foarte greu de procesat de mintea ta si probabil nu-ti dai seama deloc de intelesurile mesajului meu, pentru ca tu nu stii decat sa analizezi cuvintele separat si nu intregul (ceea ce demonstreaza ca nu esti prea inteligenta)
Si stiu ca vei scrie un mesaj kilometric pe care stiu ca-l voi ignora total, pentru ca, ca de obicei, vei fi total pe langa ceea ce am scris, dar da-i inainte daca asta te face sa te simti bine
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 12:57
|
Mey, eu cred ca Ioana e de fapt Mihaela... s-a facut de ras prima oara asa ca zis sa revina cu "argumente"
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 13:00
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi !
Motanel simpatic ce esti !
|
Postat pe 3 Mai 2009 13:02
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 12:14:36
1. De unde stii tu ca in viata de zi cu zi, fata de persoanele cu care imi permit sa fac acest lucru, nu folosesc frecvent aceasta expresie (ma exact, expresia "puii mei")?
nu dom'le, adu inregistrari, dovezi, nu merge asa
arata-ne si noua ca asa e, pai nu trebuie sa argumentezi?
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 13:06
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:06:26De la: ioanao2, la data 2009-05-03 12:14:36
nu dom'le, adu inregistrari, dovezi, nu merge asa
arata-ne si noua ca asa e, pai nu trebuie sa argumentezi?
lasa pisi ca asa crede ea ca argumenteaza...ia mai zi ioano...ca m-am razgandit ma amuzi prea tare ca sa te ignor...deci baga mare...da sa fii mai scurta
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:09
|
De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:02:38De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Motanel simpatic ce esti !
Love u
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 13:11
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:37:34De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi ! Asta nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, neaparat ! Asta pe langa faptul ca ma distreaza si imi place sa glumesc cu tipele astea 'dintr-o bucata', care ma subestimeaza asa de repde si doar pt ca sustin o chestiune considerata demult desueta (ceea ce nu e neaparat fals)
Da, as cam vrea niste argumente legat de tipa asta in legatura cu care imi mentin parerea.
Vai ce mult iti place sa argumentezi ! :P
1. Nu am idee daca ai glumit sau ai vorbit serios si de aceea te-am si intrebat in P.S..
2. Argumentul pe care ti l-am dat pentru a sustine faptul ca Deea nu este nici paralela cu realitatea, nici copila, nici naiva (sau poate nu a fost toate aceste lucruri decat numai si numai in mesajele in care mi s-a adresat, asta nu exclud) este cel pe care ti l-am scris si in mesajul anterior si anume faptul ca pentru ea sexul nu are nici o influenta asupra dragostei. Si iti pot aduce dovezi care sa sustina acest argument.
In cazul in care doresti exact aceasta dovada, atunci ti-o voi da: citeste te rog frumos mesajul de la pagina 81, mesajul de pe 29 Aprilie, ora 23:15. Vei gasi acolo faptul ca relatia Deei cu ex-ul nu s-a terminat din cauza ca nu se potriveau la pat, desi ea nu se simtea prea satisfacuta (si sincera sa fiu nici nu cred ca a fost dragoste cu adevarat intre ei, pentru ca altfel tipul ar fi iubit-o indeajuns de mult incat sa-si dea seama ca ea nu e asa de multumita si sa faca orice sa remedieze situatia, ca sa nu mai zic de faptul ca le-ar fi lasat in puii mei jocurile alea deoparte, daca o iubea asa puternic). A scris clar ca ar fi ramas cu ex-ul pana in ziua de azi, datorita dragostei lor, insa cum el nu a iubit-o cu adevarat si a iubit mai mult jocurile de noroc......
3. De acord cu faptul ca acest lucru nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, insa prin faza cu modelatul mi s-a parut ca aceste principii ti s-au schimbat. Slava Domnului ca a fost doar o gluma din partea ta!
4. Ca te subestimeaza nu stiu ce tipe consider ca e strict problema ta.
Ma bag si eu la o punctuala:
1. Raman la parerea exprimata despre tipa asta fenomen!
2. Nu vreau sa stiu de relatiile tipei-fenomen cu EX-ii ei, daca e satisfacuta sau nu, corelatiile ei dintre sex si dragoste (!), iubire puterinca, jocuri si alte chestii de o asemenea *profunzime !
3. Subestimarea mea de catre ceilalti conteaza atat de putin incat nu iti poti imagina [sunt consins ca stii ca e mai bine sa fi subestimat decat supraestimat!]; subestimarea asta este un FAPT, nicidecum o problema !!
Respect pt tine si principiile tale!
Gubai (s-o citez si pe Coffetara :)) )
|
Postat pe 3 Mai 2009 13:14
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Si nu-l mai apara pe Coman, ca el stie foarte bine la ce ma refer si stie ca am dovezi clare ca nu e tocmai intreg la minte (ergo, vorbeste prost)
Ti-e teama ca nu sunt bune, ca sunt de la FBI, CIA (cum spunea draga de LL :) ) si te voi pune sub acuzare, ce tot le tii si mi le fluturi pe la nas in cazurile in care tu ataci si nu ai nici o dovada pe care sa o ARATI clar, in mod concret?
Ioana, fi si tu mai intelegatoare si iart-o pe Motanel pt ca uneori nu stie ce spune !
|
Postat pe 3 Mai 2009 13:18
|
De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:18:20
Ioana, fi si tu mai intelegatoare si iart-o pe Motanel pt ca uneori nu stie ce spune !
ioi , esti mai mult decat dus???
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 13:20
|
De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine!
|
Postat pe 3 Mai 2009 13:21
|
De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:55:40eu nu cred ca ioana este coman.Fata asta este la locul ei si nu se crede superioara tuturor si nu arunca vorbe care sa nu le poate dovedi ca adevarate.Opusul lui Coman!Dar daca este Coman deghizat inseamna ca sufera de grave probleme de personalitate si ii propun sa-si faca operatie de schimbare de sex si sa devina cu totul ioana!
Gata, recunosc: Ioanao2 e profilul meu !
O sa incerc sa ma gandesc la faza cu operatia de mai sus, insa, tu ce ai auzit, e dureroasa operatia asta ? O sa vi la mine la spital sa ne razboim pe tema castitatii ? Vreau sa imi aduci si niste capsuni.. Si un shake... A! Si Sa o iei si pe Ema cu tine. Eventual si pe Motanel si pe Cofetara, sa am cu cine povestiii.. Tu poti sa ramai la intrare !
|
Postat pe 3 Mai 2009 13:26
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 12:35:56De la: ioanao2, la data 2009-05-03 12:14:36De la: coffeeta, la data 2009-05-03 10:05:24De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
name='coffeeta' date='2009-05-02 23:17:48'][quote name='ioanao2' date='2009-05-02 De la: coffeeta, la data 2009-05-02 23:17:48De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:09:38inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata
ioano iaca invatasi si tu cuvinte noi "in puii mei"...da tu nu copiezi sa stii..nu nu....
Sincer draga mea, uneori raman masca de implicatiile logice pe care le poti trage!
2. De unde stii tu, ca poate o anume persoana m-a scos din rabdari cu o anume atitudine pe care o consider personal agasanta, ca sa imi permit sa folosesc o astfel de expresie pe care nu as folosi-o fata de oameni pe care nu-i cunosc! De ce nu as folosi-o fata de oameni pe care ii cunosc ? Simplu! Din BUN SIMT!
Dar cand vad ca acesta lipseste cu desavarsire (refuz sa cred ca persoana respectiva este ilogica), atunci si mie imi este mai greu sa nu folosesc astfel de expresii din pacate! :(
Imi e mie rusine pentru tine ca ai putut face o astfel de afirmatie! :(
O consider DEOSEBIT de jignitoare si bineinteles (pentru a n-a oara) nu ai venit cu nimic solid in spate!!!
Consider ca nu ai nici o scuza (desi chiar am incercat sa-ti gasesc una, pentru a evita sa-ti fac o astfel de observatie!) si ca nu te poti scuza ca nu ai stiut ca o astfel de afirmatie este de o marlanie crasa si o lipsa de bun-simt totala pentru cei din jurul tau!!!
RUSINE!!!!!!!!!!!
P.S. Consider ca pentru tine nu ai respect in primul rand, daca astfel ii respecti pe cei din jurul tau!
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:26
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:20:14De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:18:20
ioi , esti mai mult decat dus???
noo pisi...vrea si el sa fie si el ironic doar l-am invatat bine..nu-i asa puisor?
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:27
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-03 10:16:36De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine!
Deea, am vazut albumul tau, mai pune prieteni pe acolo,o ai pe wolfy si ea a spus ca nici nu te cunoaste bine ., pai ce prietena e, ?[ scuze , am glumit ] De fapt m-am uitat la varsta si nu vad motiv sa ma iei cu "nenea " Deea , la Ioana si la tine , am vazut ca aveti o logica buna , o conceptie normala despre o relatie . Eu nu-l cunosc pe iubitul tau , dar [dupa cum ai spus] am impresia ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea.! ".Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina." ciudat ! hai , sa-mi calc principiul ,[asta ca sa intelegi,] si sa spun si eu, ca barbatul nu trebuie sa tina cont daca e virgina sau nu ;- sa zicem: ; dar ca sa nu doresti virgine in relatia ta, asta-i... . Parerea mea ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea .! si cele doua virgine, stateau in pat si nu stiau ce sa faca , ca sa-l multumeasca pe domnul ? - e prea de tot. Si la gradinita stie copila cum se face amor si nu stiau fetele , sa nu stie o virgia cum se face amor ?? Te-ai intrebat ?, daca era el de vina?era o nepotrivire de caracter ? daca nu aveau placere cu el ?DEEA , sexul este un instinct, nu confunda cu placerea, si stie corpul ce sa faca .! Spui ca ii era teama cu tine ????? de ce ? - si de ce s-a linistit ca a vazut la tine cum se face ? Pai daca nici tu nu stiai , te lasa ca pe cele doua , si ramanea singur ? Deea, problema e la el nu la femei
Ok,nu te mai iau cu "nenea" Eu bag mana in foc ca e mai importanta dragostea pt el.Si asta pt ca mi-o demonstreaza in fiecare zi!.Cat despre cele 2 nu pot sa comentez,ca stiu cum a fost prima oara la mine.Teoretic si eu stiam ce trebuie facut,dar emotiile si-au spus cuvantul si stateam acolo impietrita si nu mai stiam sa fac nimic.Si din cate am inteles,respectivele stateau acolo nemiscate ca la"autopsie".Iar asta l-a dreanjat,normal.Tin sa precizez ca nu din cauza ca nu mergea cu sexul s-au despartit.Prima fata a plecat definitiv cu familia intr-o alta tara iar a 2-a i-a dat papucii pe motiv ca nu avea masina si bani sa o scoata zi de zi in oras la masa...(asta o stiu de la ea,ca dupa despartire si-a facut un nou"gagic" plin de bani si se lauda la toata lumea ca a dat de un barbat adevarat care stie cum sa se poarte cu o femeie) El nu mi-a dat niciodata detalii despre fostele prietene pt ca nu i le-am cerut si sincer nu ma intereseaza trecutul sau.Ca am aflat intamplator asta e partea a 2-a...eu am vrut sa-i povestesc trecutul meu si mi-a taiat-o din scurt:nu ma intereseaza ce ai facut tu pt ca eu vreau in viitor alaturi de tine nu povesti despre trecut.
Poate o fi fost nepotrivire de caracter,dar baiatul stie cu siguranta ce sa faca in pat.eu una nu am ce sa-i reprosez
Am mai vorbit despre placere si instincte si nu vreau sa repet acum toata povestea.Stii bine ce am spus despre asta si sursele de unde m-am documentat.
Am spus ca am vazut o teama in ochii sai (si eu aveam o teama pt ca o faceam cu un alt baiat si fiecare inceput de drum presupune emotiile aferente)si asta pt ca era prima oara la el cand o facea cu o persoana pe care o iubeste cu adevarat.Probabil credea ca experientele anterioare nu au fost ok din vina lui....dar cu mine a fost diferit,pt ca atat eu cat si el simteam pur si simplu ce isi doreste celalalt.A fost de parca ne stiam de o viata.Si cand a vazut ca se poate ca lucrurile sa mearga bine s-a linistit,normal.Mi-a marturisit ca nu intelege de ce cu fostele nu a fost ok si cu mine da,pt ca asa cum a facut cu mine a facut-o si cu ele,dar la mine a avut mari emotii pt ca eram prima pt care simtea ceva ce pt nici o alta fata nu a simtit.Deci cu ele nu a avut emotii,dar cu mine da...
Daca eu nu as fi stiut nu m-ar fi lasat cu siguranta.In primul rand pt ca nu el a fost cel care a dat papucii,si in al 2-lea rand pt ca eu nu concep sa ajung in pat decat cu omul pe care il iubesc.Si din moment ce am conceptia asta,fii sigur ca l-am testat sa vad daca ma iubeste sau nu.Am mai spus intr-un post anterior ca nu am ajuns cu el in pat din prima seara ,ci dupa"teste"amanuntite.
Uite si niste dovezi ca el ma iubeste cu adevarat:avand in vedere ca eu fac naveta la scoala(40 km) si am cursuri la facultati de dimineata pana seara,el vine in fiecare seara sa ma ia si asta doar pt a mai avea timp mai mult sa stea cu mine.de fiecare data cand se mai adauga o luna relatiei noaste imi aduce cate o floricica.imi mai aduce si fara un motiv anume-doar pt ca vede cate o floare frumoasa si vrea sa mi-a dea mie...nu uita de nici o aniversare.stie cat iubesc eu pisicile si de dragul meu si-a convins parintii sa lase pisoiul noaptea in casa sa nu mai stea afara in curte.(acum,unul care nu m-ar fi iubit,crezi ca ar fi dus atata munca de lamurire cu ai lui doar ca sa ma vada pe mine multumita?nu eu i-am cerut sa faca asta,o singura data i-am spus asta iarna ca ce bine ar fi daca ar sta pisoiul in casa si stiind ca asta m-ar face fericita a facut totul doar pt sufletelul meu),toata lumea a observat ca atunci cand nu sunt cu el esta cam"plouat" iar cand este cu mine parca a castigat la loto
Apoi acolo unde este dragoste adevarata este si respect,comunicare,intelegere iar noi avem din plin asta.sa nu uit de fidelitate si apreciere reciproca.Mai sunt mii de motive,aici sunt doar cateva exemple.Si daca mai vrei iti mai dau,trebuie doar sa-mi spui. Alte nelamuriri?
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 13:27
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:26:41De la: coffeeta, la data 2009-05-03 12:35:56De la: ioanao2, la data 2009-05-03 12:14:36De la: coffeeta, la data 2009-05-03 10:05:24De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
O consider DEOSEBIT de jignitoare si bineinteles (pentru a n-a oara) nu ai venit cu nimic solid in spate!!!
Consider ca nu ai nici o scuza (desi chiar am incercat sa-ti gasesc una, pentru a evita sa-ti fac o astfel de observatie!) si ca nu te poti scuza ca nu ai stiut ca o astfel de afirmatie este de o marlanie crasa si o lipsa de bun-simt totala pentru cei din jurul tau!!!
RUSINE!!!!!!!!!!!
P.S. Consider ca pentru tine nu ai respect in primul rand, daca astfel ii respecti pe cei din jurul tau!
promit solemn sa ma asez la colt..in genunchi eventual..si nu o sa ma ridic pana nu ma ierti,bine?
sa imi dai startul repede...ca vreau sa imi curat sufletul asta mic si rau
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:28
|
De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:26:18De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:55:40eu nu cred ca ioana este coman.Fata asta este la locul ei si nu se crede superioara tuturor si nu arunca vorbe care sa nu le poate dovedi ca adevarate.Opusul lui Coman!Dar daca este Coman deghizat inseamna ca sufera de grave probleme de personalitate si ii propun sa-si faca operatie de schimbare de sex si sa devina cu totul ioana!
Gata, recunosc: Ioanao2 e profilul meu !
O sa incerc sa ma gandesc la faza cu operatia de mai sus, insa, tu ce ai auzit, e dureroasa operatia asta ? O sa vi la mine la spital sa ne razboim pe tema castitatii ? Vreau sa imi aduci si niste capsuni.. Si un shake... A! Si Sa o iei si pe Ema cu tine. Eventual si pe Motanel si pe Cofetara, sa am cu cine povestiii.. Tu poti sa ramai la intrare !
Draga Coman,
Incep sa inteleg ca tu ai niste glume ale tale cu fetele (asa cum m-ai indus aseara in eroare la faza cu modelarea :p), insa mai atunci cand faci astfel de glume, pot sa te rog si eu ceva pretty please? :D
Poti sa incerci macar sa nu ma implici si pe mine? :)
Nu am nimic cu tine si stii ca am o parere buna despre tine, desi ti-am comunicat remarcile mele vizavi de anumite mesaje ale tale, insa prefer sa fiu lasata la o parte cand compui diverse misto-uri.
Numai bine,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:31
|
Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
I-auzi sa-i spui ca a avut orgasm, mama ce rusine sa ai orgasm......
sa-i adresez si eu cuvantul penis? sau vagin?sau himen? sau cot?
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 13:36
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
sa imi fie rusine!!!! de o mie de ori rusine!!!
bine nu o sa ii mai zic de orgasm ...o sa ii zic ca neuronii eu au facut secs
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:39
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:28:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:26:41De la: coffeeta, la data 2009-05-03 12:35:56De la: ioanao2, la data 2009-05-03 12:14:36De la: coffeeta, la data 2009-05-03 10:05:24De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
RUSINE!!!!!!!!!!!
promit solemn sa ma asez la colt..in genunchi eventual..si nu o sa ma ridic pana nu ma ierti,bine?
sa imi dai startul repede...ca vreau sa imi curat sufletul asta mic si rau
Pentru ce sa te iert?
Crezi ca sunt suparata pe tine?
De ce as fi?
Pentru ca m-ai jignit?
Da, m-ai jignit, asa e! :(
Insa asta inseamna ca acum si eu sa-ti intorc cu rau toata afacerea???
Da, ti-am facut observatie, insa nu cu gand rau sau jignitor!
Consider ca nu asta inseamna IUBIRE DE APROAPE!!!!!!!
Cum era faza cu iubirea de aproape din Biblie? Ma scuzi, de fapt, ca nu te-am intrebat daca esti crestina.
Cred ca era: "Iubeste-ti aproapele asa cum te iubesti pe tine!". Parca asa scria in Levitic.
Ce fel de crestina as fi eu, daca as purta suparare pe aproapele meu, mai ales ca a facut ceva ce eu consider, ca nici el nu e constient de ce a facut.
Cum scria de altfel si dragul de Platon in dialogurile lui: "Rautatea la om este din nestiinta!".
Tu consideri ca daca esti ironica cu mine, vei sterge cu buretele ceea ce ai scris mai sus?
Poate ca da, acum pe moment, in mintea ta, insa stiintific vorbind si sufleteste ea ramane acolo in tine, respectivul lucru pe care l-ai scris (in cazul in care a fost scris intr-un mod jignitor si cu rautate, dar repet misto-urile la origine cam la asta se reduc din cate vad eu, daca nu vii tu cu un alt argument mai solid), in cazul in care nu te caiesti pentru el cu adevarat, nu o sa scapi de el (nu prea vad cum ai putea sa scapi altfel).
Si asa se tot aduna diverse in toti oamenii, picatura cu picatura.
Si apoi se intreaba ei, de ce lumea e asa de rea? :(
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:42
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
Deci sa consider ca tu nu ai luat-o ca pe o jignire?????????
Ca nu asta a fost scopul, acela de a ma jigni?
Care a fost atunci scopul?
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:44
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
Nu cred ca este o rusine sa ai orgasm!
Cred ca este o rusine sa te adresezi cuiva la modul ironic si mistocar si sa folosesti cuvantul orgasm intr-un loc unde nu-si are locul!!!
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:46
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
ma repet...inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata....
fii mai blanda cu neuronii tai...
care a fost scopul?..pai la cate scenarii ai tu in teasta..alege unul tu pentru mine
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:46
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:46:11De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
Cred ca este o rusine sa te adresezi cuiva la modul ironic si mistocar si sa folosesti cuvantul orgasm intr-un loc unde nu-si are locul!!!
Sincera sa fiu, draga mea, ma asteptam la macar atata implicatie logica corecta, sa o faci! :(
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:47
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:46:11De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
asa trimite-o si pe pisi la colt sa nu fiu singura
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:48
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
ma repet...inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata....
care a fost scopul?..pai la cate scenarii ai tu in teasta..alege unul tu pentru mine
De ce te feresti sa-mi scrii scopul?
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:49
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:49:40De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
De ce te feresti sa-mi scrii scopul?
de mintea ta ca nu vreau sa iti spun ceva si sa incepi sa analizezi...asta ar duce la un nou orgasm mintal
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 13:50
|