Mai multe
De la: deea_20, la data 2009-05-02 18:49:21Si ati putea si voi sa spuneti un "la multi ani" ca am facut si eu un anisor de cand m-am inscris pe kudika! Sa nu te m-ai vad pe aici si la anul !
|
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:19 |
||
|---|---|---|
|
Nu 'inteleg' de ce destul de multi o admira pe Deea asta, care, dupa mine, mi se pare a fi oarecum paralela cu realitatea desi intentii rele nu prea are ea..Cauta si ea fericirea idem celorlalti, dar intr-un mod putin naiv. Inca esti legata considerabil, de copilarie! Esti insa la inceput de drum si ar fi sa zicem explicabil Totusi, tipele astea mai experimentate de pe forum ar trebuii sa te modeleze putin ! Sunt invidios si gelos pe Deea asta ! --> I declar razboi !
|
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:31 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-02 20:21:16vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul! Cine se aseamana se aduna ! |
||
|
|
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:33 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 20:37:34De la: deea_20, la data 2009-05-02 20:21:16vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul! Si, dragutele de voi, i-ati crezut pe prietenii vostrii cand v-au spus asta ?!
|
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:36 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:36:24De la: coffeeta, la data 2009-05-02 20:37:34De la: deea_20, la data 2009-05-02 20:21:16vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul! daaa da chiar l-am alergat cu salteaua sa stii
|
||
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 23:38 |
||
De la: Loryya, la data 2009-05-02 22:58:32De la: wolfy, la data 2009-05-02 11:35:10De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:19:22De la: Loryya, la data 2009-05-02 01:21:41Nu te cunosc si slabe sanse sa ne cunoastem vreodata: sml-tongue0023: Loryya, poate eu nu am fost inteles; cum adica porcaria aia o mai numesti casatorie ? Nu vezi ca acolo e un fals, cu un "bolovan" pe post de sot,? n-a existat ,sau a fost vreodata dragoste acolo ? -niciodata , acolo nici simpla prietenie nu e ; simple cunostinte , colegi de camera si nimic mai mult .! nu renunta unul la altul ? Asta e sinucidere, chiar asa pampalau e barbatul ? sau ea chiar din respect pentru el nu se despart ? Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ?
|
||
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 23:40 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 20:46:12De la: Dor_a, la data 2009-05-02 20:17:25De la: ioanao2, la data 2009-05-02 14:16:56De la: sarutama, la data 2009-05-02 14:10:42nici acu bre nea milica ,,,nu ai reusit s-a vezi cum mere treaba cu virginitatea ?????????? Nici nu are sens sa-i ceri justificarea ! Tipa EVIDENT confunda lucrurile. De fapt, astfel de afirmatii nici macar nu merita sa le iei in seama. |
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:40 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:12:28 Antrenament pentru marirea circumvolutiunilor: Discutie intri Ion si Marie: - Marie, spune drept, o mai fost si altii inaintea mea? - Ma Ioane, mancare buna ai? - Am.. - Da' haine curate ai? - Am... - Si aseara ti-o placut? - Oi-oi... - Da' alalta seara ti-o placut? - Oi-oi-oi... - Si ce crezi Ioane, unde se invata astea? ...la fara frecventa? P.S. - Pentru Ioana, Deea si altii ca ele: am obosit incercand sa citesc scrisori formulate in puncte si subpuncte fara serie, fara numar. Cat o fi de interesant ceea ce expuneti dar de regula nu mai ajung la sfarsit... nu ma tine rabdarea. No offence, doar o parere foarte personala si sincera.
|
||
|
Loryya Postat pe 2 Mai 2009 23:49 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 20:50:12De la: deea_20, la data 2009-05-02 20:21:16vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul! Alta afirmatie pe care, in locul Ioanei, nici la stadiul de gluma nu as ridica-o. Tipa asta Deea, efectiv n-are nicio treaba la partea interrelatii, cel putin in partea teoretica, care e importanta. Idem majoritatii, merge pe PRACTICA APROXIMATIVA, genul IESE SAU NU. Ceea ce e eronat, dar in fine Oricum, Ioana, cred ca ai observat ca unii pe aici efectiv vorbesc numai prostii. Nu merita efortul sa le iei in considerare. In fine, parerea mea Deea, hai sa vad urmatoarea ta miscare.. |
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:53 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:31:13Nu 'inteleg' de ce destul de multi o admira pe Deea asta, care, dupa mine, mi se pare a fi oarecum paralela cu realitatea desi intentii rele nu prea are ea..Cauta si ea fericirea idem celorlalti, dar intr-un mod putin naiv. Inca esti legata considerabil, de copilarie! Draga Coman, Cu tot respectul, insa in cazul Deei imi permit sa te contrazic si daca doresti iti voi aduce si dovezile necesare! 1. Deea nu mi se pare deloc pararela cu realitatea si nici copila sau naiva. Argumentul pe care ti-l pot da este faptul ca ea considera ca sexul nu influenteaza dragostea. Consider ca acest argument atesta faptul ca omul care l-a enuntat are idee despre ce inseamna dragostea cu adevarat si ca ea poate invinge ca sa ma exprim plastic orice problema din relatia a doi oameni care se iubesc cu adevarat. 2. Tipele mai experimentate de pe forum ar trebui sa o mai modeleze putin??? Mai sincer, insa esti acelasi Coman ca si pana acum? Cel care propovaduia dragostea adevarata si faptul ca virginitatea pana la casatorie poate fi un test bun care sa verifice aceasta dragoste? Cum adica sa o mai modeleze? Sa-i explice ce grozav e sexul si sa-i scoata din minte ca iubirea primeaza intr-o relatie si ca prin iubire poti descoperi si un sex fantastic????? Numai bine, Ioana P.S. Eu sper din toata inima ca ai vorbit ironic (aka la misto) si ca de fapt nu asta este cu adevarat parerea ta! |
||
|
ioanao2 Postat pe 2 Mai 2009 23:58 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 21:39:371. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati? Incepe sa ma irite chestia asta cu "demonstreaza-mi". Pai ti-am demosntrat. Ti-am explicat de ce sunt frustrati barbatii care vor virgine, si de ce nu sunt frustrati barbatii care isi iau drept partenere femei care au mai avut barbati.Asta e realitatatea pe care am observat-o, si pe care ti-am explicat-o in cuvinte aici. Nu stiu, sunt atat de multe chestii evidente de care nu-ti dai seama incat nu stiu foarte clar cum observi tu realitatea. Mi se pare ca traiesti rupta de lume. Imi pare rau daca ti se par cam dure cuvintele mele, dar asta e impresia pe care mi-o faci.Lumea nu se reduce la virginii pe care ii cunosti tu. Mai nu stiu, din cate imi amintesc eu din lecturile mele de literatura veche, daca un sot se apropia de sotia lui cautand placere, sa nu mai vorbim de sotia care se apropia de sotul ei cu acelsi scop,cei doi se numeau desfranati. Parca prin Antim Ivireanul am gasit chestia asta. Informeza-te si tu in legatura cu cine a fost si citeste-i predicile.Si daca-mi amintesc bine, chiar tu ai spus acum cateva pagini ca in Biblie o femeie care cauta placre e numita nu stiu cum( nu ai precizat ca a cauta placere within marriage o scoate dintr-ale desfranarii) Nu, nu, nu si iarasi nu. Da-mi voie sa-ti spun ca esti naiva. Poti sa-ti iubesti sotul oricat, insa te asigur ca atunci cand actul sexual tine 30 de secunde in mod repetat, dragostea o sa inceapa sa se micsoreze pana va ajunge la disparitie(este un tu generic, nu ma refer la tine) Bun, si daca nu-l iubeste cu adevarat ce? Eu nu vorbesc aici despre dragoste, ci despre sex.Corpul isi cere drepturile si asta se intampla chiar daca exista dragoste.Din nou, e pur si simplu realitatea pe care am observat-o. Repet: aici nu se vorbeste despre iubire ci despre sex. Si din nou spun: frsustrarea sexuala este unul din cele mai sigure motive de disparitie a iubirii. Draga mea, avand in vedere ca esti virgina, inseamna ca vorbesti teoretic. Ei, ca una care nu sunt virgina, da-mi voie sa-ti spun ca te inseli. Ceea ce sustii tu nu este usor de pus in practica in realitate. Chestia asta cu sexul nu-i asa floare la ureche cum pare(ma refer la sexul care sa satisfaca, nu la datul din fund si atat, cum spunea nea mitica) Ciudat, eu stiam ca in ortodoxism poftele, placerea sunt un pacat. Numai protestantii simteau satisfacerea sotiilor drept o obligatie. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 3 Mai 2009 00:07 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:58:56 Cel care propovaduia dragostea adevarata si faptul ca virginitatea pana la casatorie poate fi un test bun care sa verifice aceasta dragoste! E intrebare pe care ti-am mai adresat-o o data si la care nu mi-ai raspuns pana acum: crezi ca doi oameni care se iubesc si fac sex(sau dragoste, cum vrei sa-i spui)inainte de casatorie, dau dovada de ne-dragoste? Crezi ca inceteaza dragostea daca fac asta?Nu de alta, dar mie mi se pare ca dragostea nu are a face cu ce scrii tu aici. Biserica are in schimb mare legatura. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 3 Mai 2009 00:11 |
||
|
Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi ! Asta nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, neaparat ! Asta pe langa faptul ca ma distreaza si imi place sa glumesc cu tipele astea 'dintr-o bucata', care ma subestimeaza asa de repde si doar pt ca sustin o chestiune considerata demult desueta (ceea ce nu e neaparat fals) Da, as cam vrea niste argumente legat de tipa asta in legatura cu care imi mentin parerea. Vai ce mult iti place sa argumentezi ! :P |
||
|
Postat pe 3 Mai 2009 00:12 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 23:40:13[ Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ? A, inteleg + acelasi comportament + sexul cu altii + il face pe el bolovan si pe ea parasuta. Si io care credeam ca daca el e bolovan, ea e bolovanca, si daca ea e parasuta, el e parasut. Dar, cum spuneam, traim in Roomanica.Am gresit cand ti+am spus ca esti in Evul Mediu ca mentalitate. Esti de fapt in epoca de piatra. Si a propos de tomberoane, acolo cred eu ca trebuie sa se duca toti oamenii care discrimineaza femeile. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 3 Mai 2009 00:17 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-03 00:11:51De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:58:56 Cel care propovaduia dragostea adevarata si faptul ca virginitatea pana la casatorie poate fi un test bun care sa verifice aceasta dragoste! Draga mea wolfy, 1. Ti-am raspuns din cate imi amintesc eu si chiar punctual, mai precis la pagina 98, mesajul de la ora 18:09, punctul 4. Acum voi da citatul din mesajul de mai sus indicat: "4. Doua persoane care se iubesc si fac sex inainte de casatorie, in cazul in care nu cred in casatorie si nu o considera ca pe o atestare 100% a dragostei si seriozitatii lor (unul fata de celalalt) le inteleg si consider ca respecta dragostea dintre ei. Daca insa cei doi cred cu adevarat in casatorie si in taina nuntii, consider ca nu respecta dragostea dintre ei prin simplul fapt ca nu au atestat-o in fata Domnului. Cu foaia de la primarie sunt si eu de acord cu tine, pentru ca e, cum ai scris si tu doar o hartie in fata oamenilor, insa juramantul de la biserica este in fata Domnului (repet pentru cei care cred in El)!" 2. i) In cazul in care sunt atei nu cred ca inceteaza dragostea dintre ei, in cazul in care fac asta. ii) In cazul in care sunt crestini, iar nu cred ca inceteaza dragostea dintre ei daca fac asta, ci pur si simplu doar ca au gresit fata de Dumnezeu si fata de ideea pe care o aveau despre casnicie si anume ca ea reprezinta 100% o atestare a dragostei lor reciproce si a seriozitatii lor. Implicit in acest fel nu mi se pare ca respecta dragostea dintre ei 100% (poti sa-i spui daca insisti o dovada de ne-dragoste, dar asta nu implica in nici un caz faptul ca dragostea dintre ei ar inceta (chiar nu vad cum ar implica asa ceva!!!), pentru ca din moment ce crezi ca taina nuntii sau casnicia reprezinta acordul prin care iti arati acest lucru fata de partener si anume faptul ca il iubesti 100% si ca esti 100% serios in aceasta relatie si nu ai facut-o e ca si cum promiti unui om un lucru si in loc sa-ti indeplinesti promisiunea fata de el, faci deja alte lucruri care implicau mai intai respectiva promisiune. Numai bine ca de obicei, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 00:29 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 21:08:39 da-mi voie sa te felicit si pentru rabdare eu una, nu pot sa am rabdare cu cineva caruia ii spun "din mesajele tale deduc ca..." iar ea imi spune "demonstreaza! unde-i argumentul?" Raspuns: "in mesajele tale" si tot asa ne invartim in cerc ...eh, ce sa-i fac eu sunt genul care vorbesc mai putin si fac mai mult
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 01:02 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-02 22:34:39 demonstreaza PS: sunt pisica nu motan, da? n-am excrescenta intre picioare
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 01:06 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 Mah, tu oricum vorbesti prost... si a vazut tot forumul ce-ti poate mintea Nu mai veni sa te dai destept ca nu tine |
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 01:12 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-03 00:07:56De la: ioanao2, la data 2009-05-02 21:39:371. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati? Draga wolfy, 1. Daca tu consideri ca mi-ai demonstrat de ce barbatii frustrati doresc virgine si cei care nu sunt frustrati doresc femei care nu sunt virgine inteleg, insa nu era mai simplu in loc sa-mi scrii ca ai obosit si ca sunt eu asa de rupta de lume (nu zic ca poate nu sunt) sa-mi precizezi unde anume mi-ai demonstrat, asa cum eu ti-am raspuns la o intrebare la care tu mi-ai scris ca nu ti-am raspuns si ti-am precizat exact pagina, ora mesajului si punctul mesajului in care ti-am raspuns la ea? Asa de exemplu, eu voi ramane mereu cu impresia ca tu mi-ai demonstrat undeva prin nu stiu ce mesaj acest lucru si sunt eu cretina si nu am vazut demonstratia respectiva. :( 2. i) Eu ti-am cerut in Biblie sa-mi arati ca placerea in timpul actului sexual dintre doi soti este o desfranare, lucru pe care nu mi-l amintesc ca tu sa-l fi facut. ii) Daca ai gasit asa ceva in Antim Ivireanul as dori sa-mi arati concret cartea si pasajul sa pot verifica acest lucru! iii) Si da, ma voi informa si eu intreband preotii de la biserica despre acest fapt si citind predicile sf. Antim Ivireanul. 3. Poti sa-ti iubesti sotul oricat, in cazul in care actul sexual dureaza 30 de secunde in mod repetat dragostea o sa inceapa sa se micsoreze pana va ajunge la disparitie??? Sincer, tu ai idee ca pentru o femeie care isi iubeste cu adevarat sotul lucrul acesta nu are cum sa se intample??? Poate ca nu ai idee, pentru ca nu ai descoperit niciodata dragostea adevarata si pe un tip care sa te iubeasca exact asa cum esti si care sa fie in stare sa faca orice pentru tine. Daca ai fi descoperit asa ceva, nu cred ca mai faceai tu acum o astfel de afirmatie, cu tot respectul. 4. Daca nu-l iubeste cu adevarat ar trebui sa faca sex pentru ca asa ii cere corpul? Desigur ca asa ii cere corpul, fiindca suntem oameni si asa suntem programati a fi, adica sa avem instincte sexuale, insa asta inseamna ca atunci cand ne aflam intr-o situatie de acest gen, sa nu ne mai folosim ratiunea si sa actionam ca animalele??? Demonstratie (excludem din start faptul ca tipa e crestina, pentru ca daca ar fi, stim din start ca e pentru ea important sa fie virgina pana la casatorie): Tu esti wolfy si esti virgina si crezi in dragostea adevarata. Crezi ca undeva, acolo se afla un tip deosebit doar pentru tine (THE ONE) cum ar veni. Incepi sa ti-l imaginezi, sa te gandesti cat de bine te-ar intelege etc. Tu crezi in dragostea adevarata si stii ca intr-o buna zi il vei intalni, pentru ca te gandesti la el si implicit esti constienta ca el exista, pentru ca daca nu ar exista. Intre timp insa instictele sexuale nu-ti dau pace si atunci zici: "frate, pana il intalnesc eu pe tipul asta, hai sa ma f*t nitel ca nu-mi mai rezista organismul saracul"! Insa apoi realizezi ca deja te gandesti sa-l tradezi pe THE ONE. E adevarat ca inca nu l-ai cunoscut, insa tu deja il tradezi, tradezi dragostea minunata la care visai. O dai pe sex mai pe sleau. Si atunci te intreb eu, tu chiar crezi ca apoi (daca, desi cu un astfel de comportament mi se par a fi slabe sansa sa mai capeti ce doresti, pentru simplul fapt ca nu mi se pare logic sa mai meriti ceva ce ai tradat) il vei intalni dupa nu stiu cat timp pe THE ONE si ii vei zice ca: "Honey, cat timp te-am asteptat am facut si eu putin sex in stanga si in dreapta, dar sa stii ca sunt fata cuminte si tot timpul am asteptat un tip ca tine!!!", tu crezi ca el va zice: "Uau, iubita mea, saracuta de tine, asa e! Hormonii astia, te inteleg perfect!!!". Daca el nu s-a f*tut decat cu tipe pe care intr-adevar le-a iubit sau nu s-a f*tut deloc pentru ca te-a gasit pe tine, cum crezi ca se va uita la tine????? Crezi ca te va mai vedea ca pe o persoana serioasa si care doreste o dragoste adevarata? 5. Frustrarea sexuala este unul dintre cele mai sigure motive de disparitie a iubirii? Poate a iubirii de doi lei, da, de acord cu tine. In rest cred ca oamenii respectivi vor gasi solutii la orice problema de natura sexuala, mai ales ca sunt in 2009 (cand tehnologia a super avansat)!!! 6. Sunt de acord cu tine ca sexul nu e treaba usoara deloc. Dar eu cunosc multe cazuri de cupluri casatorite, care s-au maritat virgini si au descoperit impreuna totul si el cu muuuulta rabdare a invatat cum sa-si satisfaca sotia. 7. Ciudat, eu stiam ca in ortodoxie poftele care sunt mai presus de iubire (cand vine vorba de casnicie) reprezinta un pacat, ceea ce mi se pare o diferenta ca de la cer la pamant :D. Cum ti-am mai zis maine (adica azi :p) e duminica si ii voi intreba acest lucru pe preoti, insa repet in Biblie nu am citit NICAIERI asa ceva. La protestanti nu stiu cum e. Numai bine ca de obicei, Ioana P.S. Sunt de acord cu tine in privinta faptului ca lumea nu se reduce doar la virginii pe care ii cunosc, insa ti-am scris eu tie ca am numai prieteni virgini sau numai prieteni crestini sau ca nu am si prieteni de alte religii, inclusiv atei??? :D |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 01:16 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 E tare usor sa discretizezi oamenii draga mea! Observ ca ceea ce imi faci mie ii faci si lui mister Coman din plin! Ataci si nu ai nici o acoperire! Stii cum se numeste ce faci tu in acest mesaj? |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 01:18 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 01:19 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 1. Nu am idee daca ai glumit sau ai vorbit serios si de aceea te-am si intrebat in P.S.. 2. Argumentul pe care ti l-am dat pentru a sustine faptul ca Deea nu este nici paralela cu realitatea, nici copila, nici naiva (sau poate nu a fost toate aceste lucruri decat numai si numai in mesajele in care mi s-a adresat, asta nu exclud) este cel pe care ti l-am scris si in mesajul anterior si anume faptul ca pentru ea sexul nu are nici o influenta asupra dragostei. Si iti pot aduce dovezi care sa sustina acest argument. In cazul in care doresti exact aceasta dovada, atunci ti-o voi da: citeste te rog frumos mesajul de la pagina 81, mesajul de pe 29 Aprilie, ora 23:15. Vei gasi acolo faptul ca relatia Deei cu ex-ul nu s-a terminat din cauza ca nu se potriveau la pat, desi ea nu se simtea prea satisfacuta (si sincera sa fiu nici nu cred ca a fost dragoste cu adevarat intre ei, pentru ca altfel tipul ar fi iubit-o indeajuns de mult incat sa-si dea seama ca ea nu e asa de multumita si sa faca orice sa remedieze situatia, ca sa nu mai zic de faptul ca le-ar fi lasat in puii mei jocurile alea deoparte, daca o iubea asa puternic). A scris clar ca ar fi ramas cu ex-ul pana in ziua de azi, datorita dragostei lor, insa cum el nu a iubit-o cu adevarat si a iubit mai mult jocurile de noroc...... 3. De acord cu faptul ca acest lucru nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, insa prin faza cu modelatul mi s-a parut ca aceste principii ti s-au schimbat. Slava Domnului ca a fost doar o gluma din partea ta! 4. Ca te subestimeaza nu stiu ce tipe consider ca e strict problema ta. |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 01:37 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:16:10De la: wolfy, la data 2009-05-03 00:07:56De la: ioanao2, la data 2009-05-02 21:39:371. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati? P.P.S. Eu am precizat ca ma refeream la tipele care cauta STRICT placere si ca ma refeream la cele care o cauta la mai multi tipi chiar. Doresc sa-mi arati unde am scris altceva si daca mi-a scapat cumva asa ceva, imi cer scuze anticipat! Insa eu iti pot arata n mesaje in care am facut aceasta precizare, tocmai pentru a exclude ideea placerii care rezulta din timpul actului sexual pe toata perioada casniciei. |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 01:54 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 Oh, ba am acoperire si inca cum!!! Si stii unde se gaseste ea? ai trei incercari.... nu? tot nu ti-ai dat seama? Surpriza: e in mesajele voastre!!!! Si nu-l mai apara pe Coman, ca el stie foarte bine la ce ma refer si stie ca am dovezi clare ca nu e tocmai intreg la minte (ergo, vorbeste prost) |
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 01:54 |
||
| asteapta, pastreaza-te si vei fii fericit | ||
|
_dulcik_ Postat pe 3 Mai 2009 01:56 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-05-03 01:56:50asteapta, pastreaza-te si vei fii fericit 1. Daca astepti, nu inseamna ca nu trebuie in PRIMUL rand sa te imbunatatesti sufleteste (aka minte + simtire) cat mai mult posibil, pe tine insati/insuti ca in acest fel sa poti intelege oamenii din jurul tau, sa-i poti citi cum sunt ei cu adevarat si sa-ti poti recunoaste dragostea adevarata. 2. Daca astepti, nu inseamna ca nu trebui sa cauti! 3. Doar nu o sa astepti ca prostul, nu? Sau facand sex si dand doi bani pe ideea de dragoste la care tii, nu? De fapt daca tii la ea implicit nu prea ai cum sa faci sex cu o alta persoana pe care stii sigur ca nu o iubesti, nu? Ca sa ai parte de dragoste cred ca in PRIMUL rand trebuie sa o MERITI! |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 02:04 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 Draga mea, iti repet acest lucru cred ca de vreo 20-30 de mesaje incoace. Vad ca tot sustii ca ai dovezi. De ce in puii mei nu le arati??? (scuza-mi exprimarea) Ti-e teama ca nu sunt bune, ca sunt de la FBI, CIA (cum spunea draga de LL :) ) si te voi pune sub acuzare, ce tot le tii si mi le fluturi pe la nas in cazurile in care tu ataci si nu ai nici o dovada pe care sa o ARATI clar, in mod concret? |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 02:09 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:37:34De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 P.P.S. In cazul in care mai doresti argumente si nu-ti este indeajuns cel de mai sus, pentru faptul ca sustin ca Deea nu este cum ai afirmat tu mai sus, ti le voi da maine cu cea mai mare placere! ;) |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 02:11 |
||
ioana tu chiar vrei sa-ti citez toate mesajele? ... sau ma rog, majoritatea?
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Mai 2009 02:13 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 17:32:00De la: ioanao2, la data 2009-05-02 16:45:50P.S. Mai pot atesta totodata faptul ca din punctul meu de vedere, Deea este pana acum persoana cu cea mai buna logica din toate persoanele cu care am avut pana acum placerea sa schimb mesaje pe acest forum. Dupa ea, cred ca urmeaza wolfy. Draga wolfy, 1. Ca nimeni nu te intrece la logica nu stiu daca e adevarat sau nu, banuiesc ca trebuie sa merg cu toate mesajele scrise de tine la un anume numar (numar stabilit de tine bineinteles sau daca vrei anumiti profi, iar ii poti alege) de profi de logica si sa-mi zica daca ei considera ca tot ce ai scris tu este corect din punct de vedere logic sau nu. Pana una alta, insa imi amintesc de ce spunea Socrate in dialogurile lui Platon si anume faptul ca el considera ca nu stie nimic sigur si de aici pleca de fiecare data cu demonstratiile lui. Sincera sa fiu mi s-a parut muuuuuult mai modest fata de tine, insa nu exclud ca tu sa fii mai logica decat el. 2. Sustii faptul ca eu confund ideile de la care porneste cineva cu gandirea pe care acea persoana o aplica asupra ideilor. E posibil sa fie asa sau nu si chiar te rog frumos sa-mi dai un exemplu concret, ca sa imi pot cere scuze si sa ma pot corecta pe viitor. 3. Din punctul meu de vedere ai facut cateva erori de logica in mesajele pe care mi le-ai adresat si maine ti le voi arata punctual cu cea mai mare placere. Bineinteles ca in cazul in care tu imi demonstrezi ca ele nu au fost erori imi voi cere scuze si te voi pune mai presus de Deea (adica vei fi number one, numero uno etc) la capitolul "Topul oamenilor logici de pe acest topic in conceptia Ioaneio2"! 4. Cat despre faptul ca o persoana care porneste de la niste idei pe care le considera adevarate si apoi le aplica o gandire coerenta si ajunge la aceleasi concluzii la care ajunge si o alta persoana care a pornit de la alte idei pe care le-a considerat adevarate si a aplicat si ea o gandire coerenta, nu sunt de acord neaparat ca acest fapt semnifica o dovada de logica! In sensul ca daca cele doua persoane nu atribuie aceeasi valoare de adevar ideilor lor in mod reciproc sau nu au aceasta valoare de adevar din punctul de vedere al altor persoane, atunci toata demonstratia lor care urmeaza poate fi falsa. Exista o gramada de cazuri concrete in care s-a pornit de la ceva fals si s-a ajuns la ceva adevarat, insa asta nu a insemnat ca datorita faptului ca demonstratia respectiva sau concluzia respectiva a fost buna, ca ideea de la care s-a plecat nu a fost falsa si atunci unde mai e logica din aceasta dovada mare de logica? Ca eu nu o mai vad. 5. De acord cu faptul ca logica arata coerenta ideilor si repet, maine (adica azi mai pe dupa-amiaza :p) iti voi arata punctual unde am observat eu in mesajele tale erori de logica, datorita carora nu te-am pus nr 1, ci nr. 2 in topul meu. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 02:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| El,cu 11ani mai mare | 10 | De la: hystria1 4 Septembrie 2010 14:30 |
| Cum imi dau seama ce vrea de la mine? | 48 | De la: kudika141930 28 Noiembrie 2011 18:19 |
| buna dimineata | 84 | De la: Cristina___ 21 Iulie 2009 07:37 |
|
|
||
| buna | 6 | De la: quantex 11 August 2009 17:36 |
| Melodii..de facut dragoste:) | 44 | De la: dragon_fly88 13 Iunie 2010 10:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.