|
ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
|
thadoog Postat pe 3 Mai 2009 13:52
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:50:39De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:49:40De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
I-auzi sa-i spui ca a avut orgasm, mama ce rusine sa ai orgasm......
sa-i adresez si eu cuvantul penis? sau vagin?sau himen? sau cot?
sa imi fie rusine!!!! de o mie de ori rusine!!!
bine nu o sa ii mai zic de orgasm ...o sa ii zic ca neuronii eu au facut secs
Deci sa consider ca tu nu ai luat-o ca pe o jignire?????????
Ca nu asta a fost scopul, acela de a ma jigni?
Care a fost atunci scopul?
ma repet...inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata....
fii mai blanda cu neuronii tai...
care a fost scopul?..pai la cate scenarii ai tu in teasta..alege unul tu pentru mine
De ce te feresti sa-mi scrii scopul?
de mintea ta ca nu vreau sa iti spun ceva si sa incepi sa analizezi...asta ar duce la un nou orgasm mintal
Ok, deci e clar doamnelor si domnilor?
Demonstratia mea este completa in privinta dragei de Coffeeta?
Nu doreste analiza mea, nu are incredere si putin ii pasa de ea si de aceea face si misto de ea!
Insa a dat vreun argument solid ca analiza mea nu ar fi buna: NU.
Poate sustine ca a dat, insa atunci i l-as cere si atunci bineinteles ca ar alege una din cele 2 cai:
1) Se face ca ploua si ca l-a mai zis (tipic pisi, insa vad ca azi a scris ceva, asa ca s-ar putea sa nu mai fie tipic pisi :p);
2) Nu-l da fiindca scrie ca oricum, nu voi fi de acord cu el, insa pentru asta mai putem chema persoane din afara care sa se pronunte daca e bun sau nu, deci nu are de ce sa-si faca griji, nu (daca ea crede ca e adevarat argumentul respectiv)?
Insa haideti sa ne gandim pentru un moment ca daca ar lua-o in serios, credeti ca i-ar conveni?
De fiecare data cand a incercat sa faca acest lucru a esuat lamentabil si atunci normal ca ii este mult mai la indemana si mai comod sa continue cu tonul mistocar si uneori de-a dreptul jignitor!
Este in acest fel aparata!
Sta la caldurica cum s-ar zice!
Ataca si apoi fuge si totul e minunat, nu?
E si mai usoara neavand argumente si fuge mai rapid, nu?
TRIST!!!!!!!!! :(
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 13:59
|
De la: thadoog, la data 2009-05-03 13:52:54ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
Draga thadoog,
As dori sa-mi exemplifici clar unde am fost eu mistocara! Iar daca s-a intamplat acest lucru, imi cer scuze anticipat!
Numai bine,
Ioana
|
|
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 14:01
|
ahm..eu spun..ca cel mai normal lucru..ar fi sa-ti incepi viata sexuala...pentru ca..daca...viata de cuplu nu se bazeaza numai pe sex..atunci e bine..dar dak sexul are prioritate..atunci e un pic cam greu..mai ales ca majoritatea barbatilor din ziua de azi...nu pot sta doar cu o singura tipa..vor mai multe experiente sexuale..si in primul rand..nu stii dak te potrivesti cu ea sexual...aici e cea mai mare problema..multe casnicii se strica din cauza acestui fapt....sexul in viata unui om este important...as spune..eu....:|...nu de la 13-14-15-16 ani...e cam aiurea..as spune....undeva la 19-20...este bine sa-ti incepi viata sexuala...este bine si pt el dar si pt ea....eu zic...sa..treci peste faza cu pana in noaptea casatoriei....nu stiu...e fain sa stii ca..iubitul tau e virgin..dar...e nasol..pentru..ca.e obsedat....de ideea ca vrea sa faca sex....si vrea sa simta placere...carnala...si vrea sa fie ajutat in asta...dar nu o sa reusesti din prima sa fi bun..si asta e cel mai aiurea....si la pariu..ca dupa prima tipa cu care o sa te culci...nu o sa stai mult cu ea..si o sa vrei altceva...asa fac majoritatea barbatilor..mai sunt si exceptii...ar fi bine sa fi exceptie...:P..
|
Karma06 Postat pe 3 Mai 2009 14:04
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 14:01:11De la: thadoog, la data 2009-05-03 13:52:54ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
Draga thadoog,
As dori sa-mi exemplifici clar unde am fost eu mistocara! Iar daca s-a intamplat acest lucru, imi cer scuze anticipat!
Numai bine,
Ioana dragaaaaaaaaaaa ioanaaaaaa,,,,,,hiiiiiiiiiiii am zis daca estiiiiiiii mistooooooooooo ca sa ne facem si noi doi de capppppppp,,,,,,,,intelegiiiiiiiiii
|
thadoog Postat pe 3 Mai 2009 14:04
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:59:48De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:50:39De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:49:40De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
ma repet...inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata....
care a fost scopul?..pai la cate scenarii ai tu in teasta..alege unul tu pentru mine
de mintea ta ca nu vreau sa iti spun ceva si sa incepi sa analizezi...asta ar duce la un nou orgasm mintal
Nu doreste analiza mea, nu are incredere si putin ii pasa de ea si de aceea face si misto de ea!
Poate sustine ca a dat, insa atunci i l-as cere si atunci bineinteles ca ar alege una din cele 2 cai:
1) Se face ca ploua si ca l-a mai zis (tipic pisi, insa vad ca azi a scris ceva, asa ca s-ar putea sa nu mai fie tipic pisi :p);
2) Nu-l da fiindca scrie ca oricum, nu voi fi de acord cu el, insa pentru asta mai putem chema persoane din afara care sa se pronunte daca e bun sau nu, deci nu are de ce sa-si faca griji, nu (daca ea crede ca e adevarat argumentul respectiv)?
Insa haideti sa ne gandim pentru un moment ca daca ar lua-o in serios, credeti ca i-ar conveni?
De fiecare data cand a incercat sa faca acest lucru a esuat lamentabil si atunci normal ca ii este mult mai la indemana si mai comod sa continue cu tonul mistocar si uneori de-a dreptul jignitor!
oleeee...oleeeee...oleeee
ai avut alt orgasm mintal,asa-i?
P.S.promit soem sa iti mai ofer orgasme mintale
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 14:05
|
De la: thadoog, la data 2009-05-03 14:04:33De la: ioanao2, la data 2009-05-03 14:01:11De la: thadoog, la data 2009-05-03 13:52:54ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
Draga thadoog,
Numai bine,
Ioana dragaaaaaaaaaaa ioanaaaaaa,,,,,,hiiiiiiiiiiii am zis daca estiiiiiiii mistooooooooooo ca sa ne facem si noi doi de capppppppp,,,,,,,,intelegiiiiiiiiii
doghiii argumenteaza mai baiete..nu asa...
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 14:06
|
|
Din punctul meu de vedere cred ca esti un tip deosebit, iar pt o fata care are si ea principii este f important sa gaseasca un baiat virgin si nu cred ca este cazul sa o cauti la grady, sunt multe fete virgine dar care nu strig in gura mare faptul asta, imi place f mult cum gandesti, nu te lasa influentat de parerile negative din jurul tau.Eu una mi-as dori un barbat virgin cu care sa ma marit si nu cred in ideea de a fi curioasa sa incerc sa cunosc si alti parteneri pe parcursul vietii.
|
daniela_shuk Postat pe 3 Mai 2009 14:56
|
De la: thadoog, la data 2009-05-03 14:04:33De la: ioanao2, la data 2009-05-03 14:01:11De la: thadoog, la data 2009-05-03 13:52:54ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
Draga thadoog,
Numai bine,
Dragul meu,
In cazul in care vei reusi sa te exprimi ceva mai coerent, poate ma vei face si pe mine sa inteleg ce doresti prin fraza de mai sus! ;)
Numai bine,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 15:14
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 14:05:28De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:59:48De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:50:39De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:49:40De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
Draga mea Coffeeta,
Incep sa te cred pe bune ca tu chiar nu ai dorit sa ma jignesti!
In acest caz imi cer scuze ca am luat-o ca pe o jignire!
Ar fi tare frumos daca ar fi asa (desi in mod logic daca privim lucrurile sunt slabe sanse sa fie asa, decat numai eventual in cazul in care.... :( , dar hai ca poate mai exista o alta explicatie )!
In acest caz (desi putin probabil repet) te rog sa-mi definesti ce intelegi tu prin expresia "orgasm mintal" ?
Numai bine,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 15:18
|
De la: Karma06, la data 2009-05-03 14:04:30 ahm..eu spun..ca cel mai normal lucru..ar fi sa-ti incepi viata sexuala...pentru ca..daca...viata de cuplu nu se bazeaza numai pe sex..atunci e bine..dar dak sexul are prioritate..atunci e un pic cam greu..mai ales ca majoritatea barbatilor din ziua de azi...nu pot sta doar cu o singura tipa..vor mai multe experiente sexuale..si in primul rand..nu stii dak te potrivesti cu ea sexual...aici e cea mai mare problema..multe casnicii se strica din cauza acestui fapt....sexul in viata unui om este important...as spune..eu....:|...nu de la 13-14-15-16 ani...e cam aiurea..as spune....undeva la 19-20...este bine sa-ti incepi viata sexuala...este bine si pt el dar si pt ea....eu zic...sa..treci peste faza cu pana in noaptea casatoriei....nu stiu...e fain sa stii ca..iubitul tau e virgin..dar...e nasol..pentru..ca.e obsedat....de ideea ca vrea sa faca sex....si vrea sa simta placere...carnala...si vrea sa fie ajutat in asta...dar nu o sa reusesti din prima sa fi bun..si asta e cel mai aiurea....si la pariu..ca dupa prima tipa cu care o sa te culci...nu o sa stai mult cu ea..si o sa vrei altceva...asa fac majoritatea barbatilor..mai sunt si exceptii...ar fi bine sa fi exceptie...:P..
Draga Karma06,
Imi cer scuze daca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane, insa in cazul in care ai putin timp liber, ai putea te rog frumos sa-mi raspunzi si mie la cateva intrebari:
1. De unde stii ca un individ virgin este obsedat de ideea sa faca sex? In cazul in care ai vreun argument solid (gen un caz concret) sau niste date concrete teoretice demonstrate stiintific stau la prindere cu cea mai mare placere! ;)
2. Daca este dragoste adevarata intre el si ea, de ce dupa prima tipa cu care se va culca (adica ea) nu va sta mult cu ea si va dori altceva? Iar, in cazul in care ai niste argumente solide sunt numai ochi!
3. Ca poate nu va reusi din prima sa fie bun sunt de acord cu tine (in sensul ca orice e posibil), insa datorita dragostei dintre ei si a comunicarii strong lucrurile nu crezi ca vor evolua?
Numai bine,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 15:25
|
De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 12:19:39Sincer eu nu as vrea "La casa mea" un barbat virgin....nu vreau sa stau in pat si sa imi fac unghiile in timp ce fac sex/ dragoste....pentru asta exista alt timp....vreau sa ma simt bine si sincer nu cred ca daca viitoare ta sotie nu o sa mai fie virgina o sa fie fericita alaturi de tine dpdv sexual. Eu zic sa renunti putin la abstinenta asta a ta. Am fost si cu un tip care avea niste fete inaintea mea si sincer nu m-a satisfacut....nu cred ca un barbat virgin poate satisface decat daca se ascunde in tine un gigolo si o sa capeti experienta practica pe parcurs....
Draga Girl_in_black,
Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau, insa daca ai avea putin timp la dispozitie, pot sa te rog a-mi raspunde la cateva intrebari:
1. Consideri ca un tip virgin nu poate invata rapid cum sa satisfaca o femeie daca o iubeste cu adevarat (si nu ma refer la prima data, cand poate sunt si emotii mari, insa ma refer la un timp relativ scurt)?
2. Consideri ca o tipa care nu are (macar! desi in mod normal cu cat este dragostea mai mare cu atat ar trebuie sa fie cu muuuuuult mai multa) putina rabdare, la acest capitol, cu un tip virgin, il iubeste cu adevarat???
3. Tu crezi ca un tip care te f*ute si tu-ti faci unghiile, tu crezi ca tipul acela nu observa si daca te-ar iubi nu s-ar mahni ca nu stie cum sa faca sa te satisfaca si nu te-ar intreba in cele mai mici detalii totul astfel incat sa te faca sa te simti cu adevarat bine?
4. Sunt de acord cu tine ca toata lumea la capitolul sex are nevoie de experienta pentru a-si imbunatati performantele, dar atunci cand exista dragoste adevarata intre doi oameni nu exista oare implicit si o comunicare ADEVARATA care sa ii faca sa depaseasca orice problema?
In cazul in care ai niste argumente (teoretice sau practice) solide la intrebarile de mai sus te ascult oricand cu cea mai mare placere! ;)
Numai bine,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 15:34
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi !
Mah, tu oricum vorbesti prost... si a vazut tot forumul ce-ti poate mintea
Nu mai veni sa te dai destept ca nu tine
E tare usor sa discretizezi oamenii draga mea!
Observ ca ceea ce imi faci mie ii faci si lui mister Coman din plin!
Ataci si nu ai nici o acoperire!
Stii cum se numeste ce faci tu in acest mesaj?
Oh, ba am acoperire si inca cum!!!
Si stii unde se gaseste ea? ai trei incercari.... nu? tot nu ti-ai dat seama?
Surpriza: e in mesajele voastre!!!!
Si nu-l mai apara pe Coman, ca el stie foarte bine la ce ma refer si stie ca am dovezi clare ca nu e tocmai intreg la minte (ergo, vorbeste prost)
Draga mea, iti repet acest lucru cred ca de vreo 20-30 de mesaje incoace.
Vad ca tot sustii ca ai dovezi.
De ce in puii mei nu le arati??? (scuza-mi exprimarea)
Ti-e teama ca nu sunt bune, ca sunt de la FBI, CIA (cum spunea draga de LL :) ) si te voi pune sub acuzare, ce tot le tii si mi le fluturi pe la nas in cazurile in care tu ataci si nu ai nici o dovada pe care sa o ARATI clar, in mod concret?
se vede treaba ca esti noua... scuza-ma dar .... inca nu cred ca ai reusit sa citesti vreun blog sau macar vreo postare a celor carora te adresezi. "dovezile" de care vorbea pisicuta razboinica se afla pe profilul ei la sectiunea blog....dar....ce sa-i faci cand nu citesti decat pe sarite.....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2009 15:35
|
De la: Aladiah, la data 2009-05-03 12:28:48Nu pot sa cred ca s-au scris atatea pagini despre o pielitza numita himen...
Tu crezi ca s-au scris atatea pagini DOAR pentru o pielita numita himen? :)
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 15:36
|
De la: arabella_neicu, la data 2009-05-03 12:43:49De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
Sincer, parerea mea este ca viata ta privata este ptr tine. Nu trebuie sa intrebi cand sa-ti incepi viata sexuala, sau daca este ceva gresit ca vrei sa astepti pana la casatorie. Eu consider ca atunci cand tu vei simti ca esti pregatit si ai gasit persoana potrivita atunci vei face pasul. Nu inseamna ca peste o luna vei gandi la fel,sau peste un an te vei casatori si vei avea probleme in viata ta sexuala. Partea cu sexul dupa casatorie este cu dus-intors, de ce? Ptr ca poate fi un lucru extrem de benefic ptr tine si ea, sau poate fi cea mai mare dezamagire pe care o vei avea. Probabil vei ajunge sa te intrebi daca o satisfaci, sau daca cei cu care a fost inainte au fost mai buni, au satisfacut-o mai bine etc. Totul depinde de tine,eu una iti spun sincer,nu mai trai cu impresia ca nu te va respecta sau ca nu vei fii la inaltime.Exista unele femei care o pot considera o provocare si carora sa le placa acest lucru,ptr ca nu toate discriminam un barbat virgin. Mai exista si astfel de oameni, nu numai don-juani care stau si asteapta cate o domnisoara in fiecare noapte si au un carnetel uneori imaginar sau chiar real si isi bifeaza in palmares cat mai multe ptr orgoliul lor de barbati. Si ajung astfel niste roboti insensibili care nu stiu altceva decat sa foloseasca femeile. Asa ca mai bine faci ce este mai bine ptr tine si ce vrei tu,nu-ti trebuie parerea si acordul nimanui. Esti de admirat ptr ca ai recunoscut asa ceva, in zilele noastre nu stiu cati barbati la varsta ta mai sunt virgini. :)
Draga Arabella_Neicu,
Doream doar sa-ti comunic faptul ca mi-a placut tare mult mesajul tau!
Mi se pare super obiectiv!
Felicitarile mele! ;)
Numai bine,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 15:40
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:34:45De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 12:19:39Sincer eu nu as vrea "La casa mea" un barbat virgin....nu vreau sa stau in pat si sa imi fac unghiile in timp ce fac sex/ dragoste....pentru asta exista alt timp....vreau sa ma simt bine si sincer nu cred ca daca viitoare ta sotie nu o sa mai fie virgina o sa fie fericita alaturi de tine dpdv sexual. Eu zic sa renunti putin la abstinenta asta a ta. Am fost si cu un tip care avea niste fete inaintea mea si sincer nu m-a satisfacut....nu cred ca un barbat virgin poate satisface decat daca se ascunde in tine un gigolo si o sa capeti experienta practica pe parcurs....
Draga Girl_in_black,
Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau, insa daca ai avea putin timp la dispozitie, pot sa te rog a-mi raspunde la cateva intrebari:
1. Consideri ca un tip virgin nu poate invata rapid cum sa satisfaca o femeie daca o iubeste cu adevarat (si nu ma refer la prima data, cand poate sunt si emotii mari, insa ma refer la un timp relativ scurt)?
2. Consideri ca o tipa care nu are (macar! desi in mod normal cu cat este dragostea mai mare cu atat ar trebuie sa fie cu muuuuuult mai multa) putina rabdare, la acest capitol, cu un tip virgin, il iubeste cu adevarat???
3. Tu crezi ca un tip care te f*ute si tu-ti faci unghiile, tu crezi ca tipul acela nu observa si daca te-ar iubi nu s-ar mahni ca nu stie cum sa faca sa te satisfaca si nu te-ar intreba in cele mai mici detalii totul astfel incat sa te faca sa te simti cu adevarat bine?
4. Sunt de acord cu tine ca toata lumea la capitolul sex are nevoie de experienta pentru a-si imbunatati performantele, dar atunci cand exista dragoste adevarata intre doi oameni nu exista oare implicit si o comunicare ADEVARATA care sa ii faca sa depaseasca orice problema?
In cazul in care ai niste argumente (teoretice sau practice) solide la intrebarile de mai sus te ascult oricand cu cea mai mare placere! ;)
Numai bine,
Ioana
imi permit sa te intreb o chestiune cat se poate de serioasa..... cunosti diferenta intre a face dragoste si a face sex???????
nu ,nu cred...bun reformulez...
postarea se refera la o stare fizica nu empirica, din pct-ul meu de vedere sexul ,virginitatea, si alte chestiuni indelung dezbatute aici se refera la FIZIC.....NU METAFIZIC..... diferenta dintre traire si simtire... bla bla bla.... ca ma obosesc deja degeaba ca tot acolo la stadiu de incapatanare crasa ai ramas sa nu vrei sa intelegi ca virginitatea nu este o stare de fapt este doar o chestie fizica ...adica himenul ala care se rupe...... o virgina poate sa fie de 10 ori mai versata teoretic decat una care nu mai e virgina..... pana la urma mentalul e cel care conteaza..... te simti virgina te comporti ca atare desi prin patul tau au trecut zeci de barbati..... te simti experimentata.... cu atat mai mult idiotul caruia ii oferi virginitatea nu va avea nici cea mai vaga idee ca ai fost virgina decat cand va vedea sangele de pe cearceaf....
ce vrei mai mult de ata sa iti explic???? asta este o experienta reala.... o femeie se simte exact asa cum vrea si se comporta ca atare, asta il va face si pe partener sa reactioneze pe masura....
ooooo good ,nu cred ca vei intelege ceva ,dar ...am cam obosit sa te vad revenind asupra aceloasi argumente. aaa si cu aceleasi formulari.
exasperant.....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2009 15:44
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:14:15De la: thadoog, la data 2009-05-03 14:04:33De la: ioanao2, la data 2009-05-03 14:01:11De la: thadoog, la data 2009-05-03 13:52:54ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
Draga thadoog,
Numai bine,
Dragul meu,
In cazul in care vei reusi sa te exprimi ceva mai coerent, poate ma vei face si pe mine sa inteleg ce doresti prin fraza de mai sus! ;)
Numai bine,
Ioana sa ne unimm destinelee ioanoooooo acum intelegii
|
thadoog Postat pe 3 Mai 2009 15:52
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 23:40:13De la: Loryya, la data 2009-05-02 22:58:32De la: wolfy, la data 2009-05-02 11:35:10De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:19:22De la: Loryya, la data 2009-05-02 01:21:41Nu te cunosc si slabe sanse sa ne cunoastem vreodata
Nu stiu in ce categorie de barbati te-ai plasa, dar cei de care spui tu ca sunt mamaligi, apoi afla ca sunt masculi in toata puterea cuvantului din toate punctele de vedere.
Si da, sunt casatoriti si da, se inteleg foarte bine.
Secretul?! Fiecare isi descarca nervii si tensiunile in alta parte (si el si ea), da drumul pititcilor in padure si nu-i mai aduce acasa. Asa ca in cuib e armonie si pace. Nici unul nu sufera din cauza frustrarilor celuilalt.
Cunosc personal astfel de cupluri.
Nimic din ce am scris nu e fictiune ci bazat pe fapte reale. :
sml-confused0006: Loryya, sunt convins ca esti o persoana inteligenta care vede lucrurile normal , de aceea te intreb: dupa parerea lu' talica bre, asta se numeste casatorie ?[ poate colegi de camera, poate ] ; mai exista dragoste acolo, indiferent ca se inteleg bine ? ; e bine sa mai aiba un viitor impreuna ?;procedeaza corect, normal partenerii, mai ales femeia ? ; raspuns la toate,e NU! Indiferent cum ajunge barbatul , poate sa fie cel mai decazut om d.t. p.d. v. , daca nu se mai poate face nimic, mai bine divorteaza de el [ ca acum e gratuit ] si dupa aceea poate sa dea drumul la toti ...in padure !
Pai da' cum dracu?E normal sa se poarte asa? MAI ALES femeia? Asa ca din nou: ea tre' sa fie virgina, el nu. Daca se culca cu altii, la el e de inteles cat de cat, DAR LA EA?!
Multumesc pentru consideratie.
Poate nu m-am exprimat destul de clar
Reiau. Ideea e ca cei doi se inteleg foarte bine, viata lor merge inainte si nici prrin gand nu le trece sa renunte unul la altul. Amandoi au pe cineva, amandoi stiu asta despre celalalt dar nu cunosc persoana, nu se afiseaza public si nu fac tevatura. Se comporta discret iar acasa dau tot ce e mai bun. Se lupta unul pentru interesul altuia si au mare grija unul de altul. De curand ea a avut o problema grava de sanatate iar el a fost trup si suflet langa ea. Daca au sau nu un viitor impreuna!? Copii lor sunt foarte bine imgrijiti si benefiaciaza de o educatie aleasa.
Sincer!? Sunt multe casatorii "sanatoase" care sunt de-a dreptul jalnice. Personal as prefera o casnicie deschisa decat una in care sa-mi doresc sfarsitul.
sml-tongue0023: Loryya, poate eu nu am fost inteles; cum adica porcaria aia o mai numesti casatorie ? Nu vezi ca acolo e un fals, cu un "bolovan" pe post de sot,? n-a existat ,sau a fost vreodata dragoste acolo ? -niciodata , acolo nici simpla prietenie nu e ; simple cunostinte , colegi de camera si nimic mai mult .! nu renunta unul la altul ? Asta e sinucidere, chiar asa pampalau e barbatul ? sau ea chiar din respect pentru el nu se despart ? Si acasa dau tot ce e mai bun ? nu mai au nimic bun in ei ca sa dea . Si" bolovanul" a fost langa"parasuta "cat a fost bolnava ? - la tomberon sa o ia gunoierii o duceam . Si copii beneficiaza de educatie aleasa , aia e educatie ? si asa casatorie vrei ?
So, Mitica...
Un lucru foarte important: pana nu ajungi sa cunosti persoana, nu spune lucruri imaginare despre ea. Habar n-ai ce oameni faini sunt si tu spui ca el e bolovan si pamalau iar despre ea ca e o parasuta. Poate ca din punctul tau de vedere asa se vede dar macar ei se respecta unul pe altul, ceea ce pentru tine e un concept total necunoscut.
Colegi de camera!? Da, au fost in facultate, asta se intampla acum vreo 15 ani si de atunci sunt impreuna si chiar se inteleg bine.
Copiii au o educatie aleasa?! Cu siguranta multi dintre parinti si-ar dori sa le poata oferi copiilor lor ceea ce pot ei sa ofere. Timp de calitate si diferite activitati care sa le deschida orizonturile. Copiii aia nu stiu ce inseamna "nu avem bani pentru jucaria aia" sau "noi nu ne permitem asta" dar stiu sa aprecieze ce au.
Daca vreau o astfel de casatorie!? Suntem de 8 ani impreuna si casatoriti de aproape 6. O ducem bine cu urcusuri si coborasuri si ma priveste in totalitate ce vreau si ce nu vreau.
Unul dintre lucrurile pe care nu le-am inteles si nu cred ca voi reusi vreodata este ca nu stiu de unde si pana unde la tine atata lipsa de respect fata de celalalt, indiferent daca e barbat sau femeie, a gresit sau nu fata de tine sau fata de altii. In primul rand este om si daca sufera si poti si vrei sa-l ajuti... bine... daca nu... nu esti obligat s-o faci... dar sa condamni... asta nu. Nu ai dreptul sa areti cu degetul si sa desconsideri pe cineva doar pentru ca e diferit. Asta o stiu si copii de gradinita si se invata pana la maxim 7 ani, pe care se pare tu nu ii ai de acasa, dar nici din alta parte. Cred ca asta e problema ta pana intr-un final: ai tu 30 si ceva dar iti lipseste baza si acum totul se rastoarna. Voi avea grija sa nu fiu prin preajma.
|
Loryya Postat pe 3 Mai 2009 15:53
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:36:04De la: Aladiah, la data 2009-05-03 12:28:48Nu pot sa cred ca s-au scris atatea pagini despre o pielitza numita himen...
Tu crezi ca s-au scris atatea pagini DOAR pentru o pielita numita himen? :)
nicidecum s-au scris atatea pagini pt ca ne disraram iar o buna bucata de vreme cu argumentari pro si contra.....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2009 15:59
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:18:43De la: coffeeta, la data 2009-05-03 14:05:28De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:59:48De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:50:39De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:49:40De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
Draga mea Coffeeta,
Ar fi tare frumos daca ar fi asa (desi in mod logic daca privim lucrurile sunt slabe sanse sa fie asa, decat numai eventual in cazul in care.... :( , dar hai ca poate mai exista o alta explicatie )!
In acest caz (desi putin probabil repet) te rog sa-mi definesti ce intelegi tu prin expresia "orgasm mintal" ?
Numai bine,
Ioana
hai ma ioana...ma dezamagesti pro si fund...nu ai gasit tu iexplicatie pt "orgasm mintal"?
rusinica.....hai ma ioano ca nu toata lumea are ceva cu tine....
ma intreb daca tu zambesti vreodata...cred ca nu
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 16:06
|
De la: deea_20, la data 2009-05-03 13:27:34De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-03 10:16:36De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine!
Deea, am vazut albumul tau, mai pune prieteni pe acolo,o ai pe wolfy si ea a spus ca nici nu te cunoaste bine ., pai ce prietena e, ?[ scuze , am glumit ] De fapt m-am uitat la varsta si nu vad motiv sa ma iei cu "nenea " Deea , la Ioana si la tine , am vazut ca aveti o logica buna , o conceptie normala despre o relatie . Eu nu-l cunosc pe iubitul tau , dar [dupa cum ai spus] am impresia ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea.! ".Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina." ciudat ! hai , sa-mi calc principiul ,[asta ca sa intelegi,] si sa spun si eu, ca barbatul nu trebuie sa tina cont daca e virgina sau nu ;- sa zicem: ; dar ca sa nu doresti virgine in relatia ta, asta-i... . Parerea mea ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea .! si cele doua virgine, stateau in pat si nu stiau ce sa faca , ca sa-l multumeasca pe domnul ? - e prea de tot. Si la gradinita stie copila cum se face amor si nu stiau fetele , sa nu stie o virgia cum se face amor ?? Te-ai intrebat ?, daca era el de vina?era o nepotrivire de caracter ? daca nu aveau placere cu el ?DEEA , sexul este un instinct, nu confunda cu placerea, si stie corpul ce sa faca .! Spui ca ii era teama cu tine ????? de ce ? - si de ce s-a linistit ca a vazut la tine cum se face ? Pai daca nici tu nu stiai , te lasa ca pe cele doua , si ramanea singur ? Deea, problema e la el nu la femei
Ok,nu te mai iau cu "nenea" Eu bag mana in foc ca e mai importanta dragostea pt el.Si asta pt ca mi-o demonstreaza in fiecare zi!.Cat despre cele 2 nu pot sa comentez,ca stiu cum a fost prima oara la mine.Teoretic si eu stiam ce trebuie facut,dar emotiile si-au spus cuvantul si stateam acolo impietrita si nu mai stiam sa fac nimic.Si din cate am inteles,respectivele stateau acolo nemiscate ca la"autopsie".Iar asta l-a dreanjat,normal.Tin sa precizez ca nu din cauza ca nu mergea cu sexul s-au despartit.Prima fata a plecat definitiv cu familia intr-o alta tara iar a 2-a i-a dat papucii pe motiv ca nu avea masina si bani sa o scoata zi de zi in oras la masa...(asta o stiu de la ea,ca dupa despartire si-a facut un nou"gagic" plin de bani si se lauda la toata lumea ca a dat de un barbat adevarat care stie cum sa se poarte cu o femeie) El nu mi-a dat niciodata detalii despre fostele prietene pt ca nu i le-am cerut si sincer nu ma intereseaza trecutul sau.Ca am aflat intamplator asta e partea a 2-a...eu am vrut sa-i povestesc trecutul meu si mi-a taiat-o din scurt:nu ma intereseaza ce ai facut tu pt ca eu vreau in viitor alaturi de tine nu povesti despre trecut.
Poate o fi fost nepotrivire de caracter,dar baiatul stie cu siguranta ce sa faca in pat.eu una nu am ce sa-i reprosez
Am mai vorbit despre placere si instincte si nu vreau sa repet acum toata povestea.Stii bine ce am spus despre asta si sursele de unde m-am documentat.
Am spus ca am vazut o teama in ochii sai (si eu aveam o teama pt ca o faceam cu un alt baiat si fiecare inceput de drum presupune emotiile aferente)si asta pt ca era prima oara la el cand o facea cu o persoana pe care o iubeste cu adevarat.Probabil credea ca experientele anterioare nu au fost ok din vina lui....dar cu mine a fost diferit,pt ca atat eu cat si el simteam pur si simplu ce isi doreste celalalt.A fost de parca ne stiam de o viata.Si cand a vazut ca se poate ca lucrurile sa mearga bine s-a linistit,normal.Mi-a marturisit ca nu intelege de ce cu fostele nu a fost ok si cu mine da,pt ca asa cum a facut cu mine a facut-o si cu ele,dar la mine a avut mari emotii pt ca eram prima pt care simtea ceva ce pt nici o alta fata nu a simtit.Deci cu ele nu a avut emotii,dar cu mine da...
Daca eu nu as fi stiut nu m-ar fi lasat cu siguranta.In primul rand pt ca nu el a fost cel care a dat papucii,si in al 2-lea rand pt ca eu nu concep sa ajung in pat decat cu omul pe care il iubesc.Si din moment ce am conceptia asta,fii sigur ca l-am testat sa vad daca ma iubeste sau nu.Am mai spus intr-un post anterior ca nu am ajuns cu el in pat din prima seara ,ci dupa"teste"amanuntite.
Uite si niste dovezi ca el ma iubeste cu adevarat:avand in vedere ca eu fac naveta la scoala(40 km) si am cursuri la facultati de dimineata pana seara,el vine in fiecare seara sa ma ia si asta doar pt a mai avea timp mai mult sa stea cu mine.de fiecare data cand se mai adauga o luna relatiei noaste imi aduce cate o floricica.imi mai aduce si fara un motiv anume-doar pt ca vede cate o floare frumoasa si vrea sa mi-a dea mie...nu uita de nici o aniversare.stie cat iubesc eu pisicile si de dragul meu si-a convins parintii sa lase pisoiul noaptea in casa sa nu mai stea afara in curte.(acum,unul care nu m-ar fi iubit,crezi ca ar fi dus atata munca de lamurire cu ai lui doar ca sa ma vada pe mine multumita?nu eu i-am cerut sa faca asta,o singura data i-am spus asta iarna ca ce bine ar fi daca ar sta pisoiul in casa si stiind ca asta m-ar face fericita a facut totul doar pt sufletelul meu),toata lumea a observat ca atunci cand nu sunt cu el esta cam"plouat" iar cand este cu mine parca a castigat la loto
Apoi acolo unde este dragoste adevarata este si respect,comunicare,intelegere iar noi avem din plin asta.sa nu uit de fidelitate si apreciere reciproca.Mai sunt mii de motive,aici sunt doar cateva exemple.Si daca mai vrei iti mai dau,trebuie doar sa-mi spui. Alte nelamuriri?
Draga mea Deea,
Ca de obicei, mi-ai confirmat asteptarile si i-ai argumentat dlui Mitica intr-un mod foarte frumos si practic tot ce dorea dansul sa stie! Felicitarile mele! ;)
Pai dl Mitica, dumneata realizezi ca nu a fost dragoste adevarata intre prietenul ei si primele doua virgine, nu? Ca altfel pastra legatura cu fata care a plecat sau nu mai pleca ea pentru el sau cealalta nu l-ar fi parasit pentru nu stiu ce manelist cu bani!
Adica si-a dat si tipul seama dupa ce a facut-o cu cineva pe care o iubea si o iubeste cu adevarat si care il iubea si il iubeste cu adevarat.
Si de asemenea banuiesc ca astfel s-a prins in mod implicit ca nu era vina faptului ca cele doua tipe erau virgine ci pur si simplu nu s-au potrivit la pat din simplul motiv ca NU SE IUBEAU.
Exemplu clar si anume atunci cand a facut dragoste cu Deea si el si ea: "cu mine a fost diferit,pt ca atat eu cat si el simteam pur si simplu ce isi doreste celalalt.A fost de parca ne stiam de o viata.Si cand a vazut ca se poate ca lucrurile sa mearga bine s-a linistit,normal" !
De ce s-au simtit asa de bine?
Raspuns: pentru ca s-au iubit si se iubesc cu adevarat!
Cred ca dupa aceasta argumentatie a Deei vei intelege clar faptul ca el o iubeste cu adevarat pe Deea.
Acest caz il voi folosi ca pe exemplu concret de acum inainte ca da domnle, se poate si AICI pe forum (nu numai din cazurile stiute personal de mine) ca atunci cand exista dragoste sa existe comunicare si atunci si sex fantastic! Dar repet, daca dragostea dintre ei nu e strong atunci usor, usor s-ar duce totul de rapa (nu numai sexul)! Ceea ce sper din toata inima sa nu fie cazul!!! ;)
Mai ales dupa dovezile minunate micute, insa tare scumpici pe care el se pare ca i le arata zilnic ei! :)
Cu doua lucruri nu sunt de acord (insa atata timp cat au reusit sa gaseasca solutia sper sa le fie bine):
1. Faptul ca si-au inceput viata sexuala inainte de casatorie si ca mai puteau astepta putin pana la nunta (sau sa o fi facut mai rapid) ca sa aiba si acordul lui Doamne Doamne, insa faptul ca ei la vara se vor logodi si apoi casatorie ma face cumva sa cred ca totul va fi foarte bine cu ei!
2. Faptul ca ea nu trebuia sa-si inceapa viata sexuala cu primul tip, desi mi-a marturisit ca era cat se poate de fericita, insa atata timp cat nu a fost 100% sigura ca intre ei este iubire adevarata (si stiu ca nu a fost sigura, pentru ca nu cred ca a putut vreodata sa garanteze ca el se va lasa de jocurile de noroc si putea doar spera, insa il putea testa sa afle mai rapid cum sta treaba, fara sa-si iroseasca 5 ani degeaba), de ce a riscat?
Mai pe sleau putea sa realizeze muuult mai rapid daca ex-ul o iubeste 100% sau nu si sa nu se implice atat (pentru cine adica?) intuind ce va urma si in acest fel consider ca ar fi suferit mai putin si ar fi fost mai increzatoare in a-l recunoaste pe THE ONE.
Insa vad ca in ciuda acestei greseli (repet din punctul meu de vedere), a reusit sa-l recunoasca si el a fost suficient de inteligent sa stearga cu buretele trecutul lui si al ei (sper ca acest lucru sa fie valabil tot restul vietii voastre!!!!!!!)!
You are still the best my dear Deea (pe acest topic) in arta argumentatiei!
Cu respect,
Ioana
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 16:14
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 16:06:45De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:18:43De la: coffeeta, la data 2009-05-03 14:05:28De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:59:48De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:50:39De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:49:40De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:46:38De la: ioanao2, la data 2009-05-03 13:44:26De la: coffeeta, la data 2009-05-03 13:39:22De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 13:36:12Coffeta reao, i-ai dresat cuvantul orgasm..... pacatoaso!!!!!
Draga mea Coffeeta,
Numai bine,
Ioana
hai ma ioana...ma dezamagesti pro si fund...nu ai gasit tu iexplicatie pt "orgasm mintal"?
rusinica.....hai ma ioano ca nu toata lumea are ceva cu tine....
ma intreb daca tu zambesti vreodata...cred ca nu
No comment!
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 16:17
|
De la: thadoog, la data 2009-05-03 15:52:31De la: ioanao2, la data 2009-05-03 15:14:15De la: thadoog, la data 2009-05-03 14:04:33De la: ioanao2, la data 2009-05-03 14:01:11De la: thadoog, la data 2009-05-03 13:52:54ioanooooooooooo tu estiiiiiiii mistoacaaaaaaa mancatasssssssssss ca sa ne facem si noi de cappppppppppp
Draga thadoog,
Numai bine,
Dragul meu,
Numai bine,
Ioana sa ne unimm destinelee ioanoooooo acum intelegii
De ce? :)
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 16:18
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 16:17:17
No comment!
cum?! ma uimesti ioanoooo...deja incepi sa devii prea scurta...esti bine?! ca parca nu ai fi tu
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 16:49
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 16:49:32De la: ioanao2, la data 2009-05-03 16:17:17
No comment!
cum?! ma uimesti ioanoooo...deja incepi sa devii prea scurta...esti bine?! ca parca nu ai fi tu
Coffeeta, sincer, eu zic ca esti muuuuuuuuult mai buna de atat! ;)
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 16:59
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 16:59:01De la: coffeeta, la data 2009-05-03 16:49:32De la: ioanao2, la data 2009-05-03 16:17:17
No comment!
haidi ma ioano..vrei sa ma atinji si tu la corazon?! nehhh imi place mai mult asa fara lojica cum spui tu
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 17:05
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 17:05:44De la: ioanao2, la data 2009-05-03 16:59:01De la: coffeeta, la data 2009-05-03 16:49:32De la: ioanao2, la data 2009-05-03 16:17:17
No comment!
haidi ma ioano..vrei sa ma atinji si tu la corazon?! nehhh imi place mai mult asa fara lojica cum spui tu
Sincer, consider ca esti mai buna de atat! :(
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 17:19
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 12:57:15De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00 pana acum mi s-a parut total irelevant tot ce ai scris
idem si ti-am explicat si de ce
tocmai de aceea nu-mi obosesc deshtele cu tine
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00
Repet, pana nu vei face acest lucru, din punctul meu de vedere (si de altfel si din al tau, pentru ca te-am intrebat in mod special acest lucru si mi-ai raspuns afirmativ) tot ceea ce sustii este egal cu ZERO!
hai cu puncte ca altfel tu nu pricepi ce-ti spune omu'
1. unde m-ai intrebat si unde am zis eu da.... de intrebat m-oi fi intrebat tu intr-unul din mesajele tale kilometrice, dar de zis da oi fi zis in visele tale
2. si ce sustin, in acceptiunea ta?
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00
De aceea te-am si trimis la alti profi de logica sau alte persoane care sa-ti confirme sau sa-ti infirme acest lucru cu care (in mod paradoxal!!!) totusi am observat ca esti de acord!
suferi de idei delirante?
sau doar de vascozitate a gandirii?
Tu pe mine (din ceea ce am citit) m-ai trimis numai sa reconfirm cu alte persoane ca acele putine argumente pe care m-am obosit (degeaba) sa ti le dau sunt valabile (si care tu ai zis ca sunt vagi si ca sa aduc argumente in sustinerea argumentelor argumentelor... argumentelor) si ca reusesc sa ma fac inteleasa si de alte persoane.
Asa deci si prin urmare, doar una din variantele de mai sus se paote aplica in acest caz
Si cu cine sunt de acord in acceptiunea ta?
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:47:00 Am uitat sa precizez faptul ca mi s-au lungit urechile de cand ma tot ameninti ca imi vei arata argumentele, dovezile etc.
Sper sa mai traiesc pana te decizi tu sa le scoti la iveala! :p
Oau te amenint
deci, suferi de idei delirante
Eu sper sa mai fii vrigina
Stiu ca tot ce ti-am scris acum este foarte greu de procesat de mintea ta si probabil nu-ti dai seama deloc de intelesurile mesajului meu, pentru ca tu nu stii decat sa analizezi cuvintele separat si nu intregul (ceea ce demonstreaza ca nu esti prea inteligenta)
Si stiu ca vei scrie un mesaj kilometric pe care stiu ca-l voi ignora total, pentru ca, ca de obicei, vei fi total pe langa ceea ce am scris, dar da-i inainte daca asta te face sa te simti bine
1. Idem, in sensul ca eu ti-am oferit argumente pentru respectivul argument, insa tu dupa aceea nu ai mai scris nici ca esti, nici ca nu esti de acord cu el (de fapt, sincera sa fiu imi imaginez ca e posibil sa nu-ti mai amintesti nimic, insa daca doresti iti voi arata mai concret tot ce s-a intamplat in legatura cu minunatul tau argument vizavi la lipsa mea de practica!) nici ca ai fi de acord cu el, insa ai neobrazarea sa vii acum si sa mi-l bagi pe sub nas, dupa ce nu ai raspuns la ceea ce ti-am raspuns eu la el.
Daca vei continua cu faza ca nu-ti obosesti degetele pentru a-mi arata exact la ce te referi, eu nu voi putea sa consider decat in continuare acest lucru ca pe o scuza penibila pentru toata afirmatiile (de cacao pana la proba contrarie!) pe care le tot faci de la un timp!
2. i) Te-am intrebat clar si fara ocolisuri la pagina 93, mesajul din 30 Aprilie, ora 21:25, daca in genere "poti incepe o discutie cu cineva (oricine) afirmandu-i o idee (care doreste sufletelul tau) fara sa fii constienta daca i-o poti sau nu argumenta?"
ii) Mai tii minte ce mi-ai raspuns? Este indeajuns sa citesti mesajul tau: "Cum adica sa nu fiu constienta?
Normal ca sunt constienta daca pot sau nu argumenta, ca nu doresc sa o fac e partea a doua.
La fel, daca trimit omul sa caute acolo unde se gaseste argumentarea mea, iar el nu vrea, e problema acelei persoane, asta nu inseamna ca vorbesc bazaconii"
(Sa lasam deoparte faptul ca nu te-am intrebat daca esti constienta, dar ma rog, ideea e ca ai retinut cat de cat ce sa raspunzi si ai facut-o intr-un mod afirmativ)
Ce sustii? Pai ce reiese de aici in acceptiunea ta?
Nu faptul ca esti de acord ca atunci cand cineva face o afirmatie trebuie sa detina argumente solide pentru a o sustine? Ca zici tu ca nu esti obligata sa le zici sau ca tu trimiti omul nu stiu unde, asta e partea a doua, insa asta nu inseamna ca nu precizezi faptul ca tu nu vorbesti bazaconii pentru ca ai intotdeauna argumente cu care sa le sustii!!!
Asa ca fiind de acord cu acest lucru despre care te-am intrebat, acum sper ca intelegi nelamurirea mea pe care am incercat-o atunci cand in alt mesaj erai total impotriva ideii de argumentare ("ioana iar bagi placa aia ragusita cu argumentele" ?)!!!
3. Consideri ca daca ai trimis omul nu stiu unde sa-ti caute tie argumentul pe care tu trebuia sa-l aduci, te-ai spalat pe maini??? Ca asa se procedeaza intr-o argumentatie serioasa???
My dear, da-mi voie aici sa te iau de manuta si sa merem impreuna la cine vrei tu care sa-ti sustina tie o asemenea aberatie!!!
4. De acord ca in urmatoarea exprimare am suferit de "vascozitatea gandirii" si imi cer scuze pentru acest lucru! :)
Intr-adevar te-am trimis la alti oameni sa verifice ceea ce ai scris si sa-ti confirme sau nu logica cu care le-ai scris si cat de solide sunt respectivele argumente si apoi sa ma informezi si pe mine, insa am presupus (fara sa vreau) implicit ca in acest fel iti vor explica si ei ce inseamna cu adevarat argumentatia, pentru ca de multe ori m-ai indus in mod eronat sa cred faptul ca tu habar nu ai de ce e ala rationament logic (remember "placa ragusita cu argumente" ? ;;) ), desi sincera sa fiu am mari indoieli ca tu ai sta bine la capitolul logica (pana la proba contrarie of course!).
Si atunci cum sa nu fac o astfel de greseala, cand de fiecare data cand am schimbat mesaje cu tine mi-ai dat impresia concreta ca habar nu ai de logica??? (daca doresti dovezi, ti le pot arata in mod concret si usor)
5. Faptul ca ma faci proasta si ca nu stiu decat sa analizez intelesurile cuvintelor si nu intregul (desi bineinteles ca nu ai dovedit asa ceva!) crezi ca te poate absolvi de a incerca sa explici cu adevarat cum trebuie un lucru?
Draga mea, asa cum ti-am mai scris-o de multe alte dati, nu ma consider prea desteapta.
Ok, am inteles ca tu ai o parere minunata despre inteligenta ta (si despre nu stiu ce discutii inteligente (pe care oricum nu mi le-ai aratat!!!) (si nu exclud deloc faptul ca o ai), insa in acest caz nu crezi ca un om cu adevarat inteligent ii poate explica oricand unuia mai prost orice?
Numai bine,
Ioana
P.S. Faza cu amenintarea era la modul metaforic si era ca si raspuns la mesajul tau in care scriai ca "ioana tu chiar vrei sa-ti citez toate mesajele? ... sau ma rog, majoritatea?"!
Raspunsul meu e DA, doresc sa fii concreta si logica (consider ca e in primul rand pentru binele tau!)!
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 17:28
|
nush.. din cate am vazut pana acum... fetele apreciaza foarte mult daca baietii le respecta in timpul unei relatii..dar nu stiu cat de mult le-ar place daca baiatul ar fi virgin in momentul acela,sti.. si sa nu stie ce sa faca in acel moment..
|
kudika017477 Postat pe 3 Mai 2009 17:38
|
De la: Comannn, la data 2009-05-03 13:14:02De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:37:34De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08
Ioana, am vorbit pe intelesul tipei astiea pe care voi cativa o ridicati in slavi ! Asta nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, neaparat ! Asta pe langa faptul ca ma distreaza si imi place sa glumesc cu tipele astea 'dintr-o bucata', care ma subestimeaza asa de repde si doar pt ca sustin o chestiune considerata demult desueta (ceea ce nu e neaparat fals)
Da, as cam vrea niste argumente legat de tipa asta in legatura cu care imi mentin parerea.
Vai ce mult iti place sa argumentezi ! :P
1. Nu am idee daca ai glumit sau ai vorbit serios si de aceea te-am si intrebat in P.S..
2. Argumentul pe care ti l-am dat pentru a sustine faptul ca Deea nu este nici paralela cu realitatea, nici copila, nici naiva (sau poate nu a fost toate aceste lucruri decat numai si numai in mesajele in care mi s-a adresat, asta nu exclud) este cel pe care ti l-am scris si in mesajul anterior si anume faptul ca pentru ea sexul nu are nici o influenta asupra dragostei. Si iti pot aduce dovezi care sa sustina acest argument.
In cazul in care doresti exact aceasta dovada, atunci ti-o voi da: citeste te rog frumos mesajul de la pagina 81, mesajul de pe 29 Aprilie, ora 23:15. Vei gasi acolo faptul ca relatia Deei cu ex-ul nu s-a terminat din cauza ca nu se potriveau la pat, desi ea nu se simtea prea satisfacuta (si sincera sa fiu nici nu cred ca a fost dragoste cu adevarat intre ei, pentru ca altfel tipul ar fi iubit-o indeajuns de mult incat sa-si dea seama ca ea nu e asa de multumita si sa faca orice sa remedieze situatia, ca sa nu mai zic de faptul ca le-ar fi lasat in puii mei jocurile alea deoparte, daca o iubea asa puternic). A scris clar ca ar fi ramas cu ex-ul pana in ziua de azi, datorita dragostei lor, insa cum el nu a iubit-o cu adevarat si a iubit mai mult jocurile de noroc......
3. De acord cu faptul ca acest lucru nu echivaleaza cu schimbarea unor principii, insa prin faza cu modelatul mi s-a parut ca aceste principii ti s-au schimbat. Slava Domnului ca a fost doar o gluma din partea ta!
4. Ca te subestimeaza nu stiu ce tipe consider ca e strict problema ta.
Ma bag si eu la o punctuala:
1. Raman la parerea exprimata despre tipa asta fenomen!
2. Nu vreau sa stiu de relatiile tipei-fenomen cu EX-ii ei, daca e satisfacuta sau nu, corelatiile ei dintre sex si dragoste (!), iubire puterinca, jocuri si alte chestii de o asemenea *profunzime !
3. Subestimarea mea de catre ceilalti conteaza atat de putin incat nu iti poti imagina [sunt consins ca stii ca e mai bine sa fi subestimat decat supraestimat!]; subestimarea asta este un FAPT, nicidecum o problema !!
Respect pt tine si principiile tale!
Gubai (s-o citez si pe Coffetara :)) )
1. Iti respect parerea, insa as dori niste argumente clare si solide din partea ta pentru a o sustine, asa cum ti le cerut si Deea aseara (apropo, in momentul in care o sa i le oferi pot modera eu schimbul de mesaje dintre voi doi? :) In sensul ca nu mi se pare de bun simt sa intervin fara acordul amandorura si cum am deja acordul ei, doream sa te intreb daca este ok si din partea ta?)!
2. Ca nu doresti sa stii nimic legat de ea, inteleg si respect si acest lucru, insa pot sa te intreb de ce? Si care ar fi argumentele tale pentru acest lucru?
3. Ai putea sa detaliezi putin faza aceasta cu subestimarea ca mi-e frica sa nu trag o concluzie gresita?
Numai bine si tie!
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 17:42
|