Mai multe
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 02:13:10ioana Fa orice draga mea, poti cita doar unul, numai incepe o data sa dai niste argumente solide, pentru ca sincer, pana acum mi s-a parut total irelevant tot ce ai scris (si nu ma gandesc Doamne fereste! ca nu te-ai gandit ca ai ceva in spate, insa atata timp cat nu ai aratat nimic....), pentru simplul fapt ca nu ai venit cu nici un fel de acoperire pe care sustii ca o ai!!!!!!!!!!! Repet, pana nu vei face acest lucru, din punctul meu de vedere (si de altfel si din al tau, pentru ca te-am intrebat in mod special acest lucru si mi-ai raspuns afirmativ) tot ceea ce sustii este egal cu ZERO! De aceea te-am si trimis la alti profi de logica sau alte persoane care sa-ti confirme sau sa-ti infirme acest lucru cu care (in mod paradoxal!!!) totusi am observat ca esti de acord! Stii ce spunea Aristotel despre o persoana care afirma doua idei care se bat cap in cap? |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 02:39 |
||
|---|---|---|
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:39:58De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 02:13:10ioana P.S. Am uitat sa precizez faptul ca mi s-au lungit urechile de cand ma tot ameninti ca imi vei arata argumentele, dovezile etc. Sper sa mai traiesc pana te decizi tu sa le scoti la iveala! :p |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 02:47 |
||
Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine!
|
||
|
|
||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 02:52 |
||
eu nu cred ca ioana este coman.Fata asta este la locul ei si nu se crede superioara tuturor si nu arunca vorbe care sa nu le poate dovedi ca adevarate.Opusul lui Coman!Dar daca este Coman deghizat inseamna ca sufera de grave probleme de personalitate si ii propun sa-si faca operatie de schimbare de sex si sa devina cu totul ioana!
|
||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 02:55 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine! I knew it, I knew it, I knew it!!!!!!!!!!!!!!! Stiam ca tu esti o persoana cu o gandire logica deosebita si ca nu ai sta cu cineva care sa nu aiba o logica macar la fel de buna ca a ta!!!! Presimtisem eu, ca nu ai precizat concret totul! :) De aceea ramai in continuare number one in topul meu (adica cel al oamenilor logici de pe acest topic )! ;) Dar acum, desi el nu exclude acest lucru, as putea sa-ti dau sa-i dai prietenului tau, contraexemple de tipe virgine care si-au inceput viata sexuale si din cate am inteles nu stau deloc in pat ca mamaliga (aflandu-se la primul partener adica). Sincera sa fiu, nici eu nu ma consider o astfel de persoana desi nu pot vorbi din experienta proprie, insa pur si simplu ma consider un om caruia ii place actiunea, creativitatea si sa preiau controlul (cel putin din cand in cand :p ) in orice domeniu, inclusiv acesta. |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 03:04 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:55:40eu nu cred ca ioana este coman.Fata asta este la locul ei si nu se crede superioara tuturor si nu arunca vorbe care sa nu le poate dovedi ca adevarate.Opusul lui Coman!Dar daca este Coman deghizat inseamna ca sufera de grave probleme de personalitate si ii propun sa-si faca operatie de schimbare de sex si sa devina cu totul ioana! Cuvintele nu cred ca pot exprima recunostinta pe care ti-o port si banuiesc ca intelegi faptul ca oricand mi-o vei cere, ne vom putea intalni sa stam de vorba mai pe larg sau sa vorbim pe mess! ;) |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 03:06 |
||
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 3 Mai 2009 03:09 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:31:13Nu 'inteleg' de ce destul de multi o admira pe Deea asta, care, dupa mine, mi se pare a fi oarecum paralela cu realitatea desi intentii rele nu prea are ea..Cauta si ea fericirea idem celorlalti, dar intr-un mod putin naiv. Inca esti legata considerabil, de copilarie! Din nou "tot respectul"! Zici tu sa-i mai acord o sansa exului dar din moment ce eu mi-am gasit fericirea alaturi de un altul de ce sa-i dau cu piciorul?Nu este vorba de admiratie aici,este vorba de oameni care apreciaza felul meu de a gandi si nimic mai mult!La fel cum si eu apreciez gandirea altora. De ce spui tu ca sunt paralela cu realitatea?Un exemplu concret,te rog frumos daca esti in stare!Si nu,nu caut fericirea ca am gasit-o deja!Ceea ce caut,atat eu cat si partenerul meu este sa mentinem relatia cre ne leaga cu tot ceea ce implica ea(fericire,iubire,respect,fidelitate,comunicare,sinceritate,etc.).De ce spui ca intr-un mod naiv?Argumenteaza,daca doresti si esti capabil.Legata inca de copilarie?Ce te face sa spui asta?Din nou solicit argumente!La inceput de drum?Depinde la ce te referi!Cum sa fiu modelata?In ce sens?Exemplu,te rog! Daca stau si ma gandesc,acum ceva timp ti-am cerut niste argumente solide,dar te faci ca ploua.Si asta pt ca nu esti in stare sa le dai.Ca sa zic frumos,cam vorbeste gura fara tine.Diferenta dintre noi este ca eu vorbesc numai din experienta proprie si din cartile citite.Atat!Vorbesc numai cand pot argumenta solid afirmatiile facute.Si mai e ceva:atunci cand nu am dreptate stiu sa recunosc asta si nu comentez doar de dragul de a fi"cea mai tare din parcare"! La inceputul discutiei ai cerut argumente solide la afirmatiile facute!Tu de ce nu esti capabil sa faci la fel? |
||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 03:13 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 03:04:29De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine! Merci iubita! Aici ai dreptate cu contraexemplele si sunt ferm convinsa ca stie si el asta.Dupa cum spuneam si eu mai demult-daca am dat peste un porc nu inseamna ca toti barbatii sunt la fel.Iar iubitul are acceasi parere.Si eu prima data am fost o mamaliga.Teoretic stiam ce trebuie sa fac dar de la atatea emotii nu mai imi aduceam aminte deloc Apoi a 2-a oara nu am mai fost mamaliga La el a fost nasol ca fetele respective au stat mereu ca mamaligile. Poopicei!
|
||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 03:19 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:19:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 03:04:29De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine! Aaaa, corect once again! Nu am luat in calcul emotiile :D. Pai in acest caz s-ar putea sa fie si la mine la fel si sa ma laud acum degeaba ca nu sunt o mamaliga! :( Dar sunt sigura ca voi recupera pe parcurs ca si tine de altfel. :) Pupici si imbratisari si din partea mea!
|
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 03:25 |
||
E in firea omului sa aiba emotii.Iar cei care nu le au nu sunt decat oameni care stiu sa le mascheze foarte bine.zice coman ca teoretic stie tot si ca prima oara o sa fie as,dar sa vedem ce o sa faca cu emotiile,chiar daca stie sa le ascunda bine.Si numai gandul de a ascunde emotiile da niste probleme,apoi situatia in sine
|
||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 03:36 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:36:44E in firea omului sa aiba emotii.Iar cei care nu le au nu sunt decat oameni care stiu sa le mascheze foarte bine.zice coman ca teoretic stie tot si ca prima oara o sa fie as,dar sa vedem ce o sa faca cu emotiile,chiar daca stie sa le ascunda bine.Si numai gandul de a ascunde emotiile da niste probleme,apoi situatia in sine Da mai, suuuuuper de acord cu tine. Mie personal nu mi-a zis asa ceva, insa te cred pe cuvant. Eu personal nu cunosc astfel de cazuri, decat un singur prieten care mi-a marturisit (si eu bag mana in foc pentru el, pentru ca nu e genul care sa minta sau sa se laude, mai ales ca nu avea de ce fata de mine cel putin) ca din prima i-a iesit foarte bine si tipa nu stie nici in ziua de azi ca el era virgin. S-a documentat foarte bine si intr-adevar mi se pare genul de om care stie ce e ala control cu litere mari. Nu stiu daca Coman este asa sau nu, insa oricum ar sta treburile, nu mi se pare ok deloc sa te lauzi cu asa ceva, pentru ca asa cum ai scris si tu nu ai de unde stii pana nu vezi, datorita faptului ca nu stii sau majoritatea persoanelor nu stiu sa-si controleze emotiile. In cazul in care dl Coman poate afirma ca el isi poate controla emotiile foarte bine si ca exista 100% comunicare intre el si tipa (si ar fi cazul sa fie din moment ce s-au casatorit din dragoste adevarata!!!), cred ca ramane de vazut daca nu mai apar si alte aspecte pe care trebuie sa le dezbatem. Asa cum de altfel am facut si eu si m-am inselat la faza cu mamaliga (oricum eu nu doream sa ma laud). |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 03:52 |
||
|
Inca ceva si plec si eu la nani. Din punctul meu de vedere si tu si el imi sunteti dragi. El ca intotdeauna mi s-a adresat frumos si fara aroganta si intr-o maniera logica, iar tu din acelasi motiv, numai ca tu mai ai un plus la capitolul logica din partea mea (insa nu am identificat inca cum sa-l exprim in cuvinte, se va rezolva sper in zilele urmatoare ;) ). Asa ca maine cand veti avea o dezbatere super serioasa cu argumente solide (asa pe gustul meu), cred ca imi voi pregati un castron cu popcorn, fiindca va fi o reala placere din partea mea sa urmaresc o dezbatere logica si de bun simt din partea a doi oameni care mi se par a avea gandire coerenta cat de cat, spre deosebire de majoritatea oamenilor de pe acest topic! :( P.S. As putea eu sa moderez dezbaterea pretty please? :) Bineinteles ca trebuie sa am acordul din partea amandorura, fiindca altfel nu mi se pare de bun simt sa ma bag intre voi. |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 03:59 |
||
| depinde de fiecare,dar unul care se lauda ca e mare si tare pune un semn de intrebare.Eu mizez pe cei ce tac si fac. | ||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 03:59 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:59:17depinde de fiecare,dar unul care se lauda ca e mare si tare pune un semn de intrebare.Eu mizez pe cei ce tac si fac. Supeeeeeeeer de acord! ;) De aceea am si observat in genere pe acest topic ca cei care au sustinut ideea de virginitate pana la casatorie nu au dat deloc prea multe detalii, cu cateva exceptii gen nea Mitica, Mihaela, Coman bineinteles si eu. Consider ca nu au dat prea multe detalii din simplul motiv ca ei stiu ca ceea ce fac este bine, cunosc ce inseamna cu adevarat dragostea si nu au trimis decat niste felicitari lui Coman si cam atat in mare parte. Nu s-au laudat cu absolut nimic (cel putin majoritatea)! Nici eu nu m-as fi bagat in veci in asa discutii, insa datorita unui motiv pe care l-am mai exprimat, m-am decis totusi sa ma inham la asa ceva (desi momentan, nu face decat sa-mi distruga somnul si viata in genere (pentru ca nu mai am timp de alte lucruri care si ele aveau un loc important in viata mea)). De altfel cred ca din primul meu mesaj adresat dlui Coman, l-am intrebat de ce isi pune mintea cu toti oamenii care nu merita, neprevazand ca peste luni voi ajunge in situatia lui. :)) Dar se pare ca nu am gasit doar oameni care nu merita! ;) |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 04:07 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 03:59:09Inca ceva si plec si eu la nani. Da mama,poti sa o moderezi eu am plecat la somnic.Noapte buna si pe maine!
|
||
|
deea_20 Postat pe 3 Mai 2009 04:08 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 04:07:34De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:59:17depinde de fiecare,dar unul care se lauda ca e mare si tare pune un semn de intrebare.Eu mizez pe cei ce tac si fac. P.S. Smerenia este intotdeauna VITALA din punctul meu de vedere, ca esti ortodox, budist sau ateu, iar oamenii cu adevarat credinciosi unui ideal cum este dragostea, au aceasta calitate! |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 04:10 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 04:08:53De la: ioanao2, la data 2009-05-03 03:59:09Inca ceva si plec si eu la nani. Saru-mana! Acum tb sa-l mai intreb pe dl Coman! :) |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 04:11 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 04:11:55De la: deea_20, la data 2009-05-03 04:08:53De la: ioanao2, la data 2009-05-03 03:59:09Inca ceva si plec si eu la nani. P.S. Noapte buna si tie!!! ;) |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 04:13 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 21:08:39De la: ioanao2, la data 2009-05-02 20:46:122. Sincer acum dragutza, tu crezi ca numai ratatii isi doresc o relatie cu o femeie virgina si barbatii luptatori aleg numai femei care nu sunt virgine sau cum? |
||
|
tinel Postat pe 3 Mai 2009 09:06 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 name='coffeeta' date='2009-05-02 23:17:48'][quote name='ioanao2' date='2009-05-02 De la: coffeeta, la data 2009-05-02 23:17:48De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:09:38inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata |
||
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 10:05 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-03 03:09:15 da mai ghiavolitzo
|
||
|
coffeeta Postat pe 3 Mai 2009 10:09 |
||
De la: deea_20, la data 2009-05-03 02:52:40Ioana,nea Mitica,iubitul meu nu discrimineaza virginele.Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina.Atata tot.Il inteleg pt ca prima si a 2-a prietena au fost virgine.Si mi-a spus ca ele pur si simplu stateau in pat si nu faceau nimic.Iar el stie ce face.Cel putin eu una nu as putea sta cu el in pat ca mamaliga...Inainte de prima noastra noapte de nebunii se vedea pe el ca are o teama,mai bine spus prevedea un esec.Dupa,am citit pe fata sa o linistire sufleteasca si mi-a spus ca se bucura ca stiu ce si cum se face.Apoi mi-a povestit care e treaba.A avut el 2 experiente cu virgine dar asta nu inseamna ca le desconsidera pe fetele virgine! Deea, am vazut albumul tau, mai pune prieteni pe acolo,o ai pe wolfy si ea a spus ca nici nu te cunoaste bine ., pai ce prietena e, ?[ scuze , am glumit ] De fapt m-am uitat la varsta si nu vad motiv sa ma iei cu "nenea " Deea , la Ioana si la tine , am vazut ca aveti o logica buna , o conceptie normala despre o relatie . Eu nu-l cunosc pe iubitul tau , dar [dupa cum ai spus] am impresia ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea.! ".Este genul de om care prefera sa nu fie cu o virgina." ciudat ! hai , sa-mi calc principiul ,[asta ca sa intelegi,] si sa spun si eu, ca barbatul nu trebuie sa tina cont daca e virgina sau nu ;- sa zicem: ; dar ca sa nu doresti virgine in relatia ta, asta-i... . Parerea mea ca -l intereseaza mai mult sexul decat dragostea .! si cele doua virgine, stateau in pat si nu stiau ce sa faca , ca sa-l multumeasca pe domnul ? - e prea de tot. Si la gradinita stie copila cum se face amor si nu stiau fetele , sa nu stie o virgia cum se face amor ?? Te-ai intrebat ?, daca era el de vina?era o nepotrivire de caracter ? daca nu aveau placere cu el ?DEEA , sexul este un instinct, nu confunda cu placerea, si stie corpul ce sa faca .! Spui ca ii era teama cu tine ????? de ce ? - si de ce s-a linistit ca a vazut la tine cum se face ? Pai daca nici tu nu stiai , te lasa ca pe cele doua , si ramanea singur ? Deea, problema e la el nu la femei
|
||
|
tinel Postat pe 3 Mai 2009 10:16 |
||
| dragul meu poate nu ar trebui sa ma bag eu dar masturbarea este chiar benefica.DOCTORII au afirmat ca masturbarea ajuta prostata asa ca din partea mea spor la traba! | ||
|
Diana_Beke Postat pe 3 Mai 2009 10:21 |
||
eu te felicit.Since,avand in vedere ca si eu sunt virgina si am aproape 20 de ani si intentionez sa raman virgina pana cand ma voi casatori iar viitorul sot ar fi si el virgin las aprecia mult mai mult ca barbat.
|
||
|
kudika016540 Postat pe 3 Mai 2009 10:54 |
||
|
Hey! am sa-ti raspund la intrebari in calitate de fata :matura". ma consider asa pentru ca suntem de aceiasi varsta si eu deja am acumulat foarte multa experienta. personal, nu as aprecia un barbat virgin... de ce as faceo? Pentru ca stie sa se abtina? O poti face acum pentru ca inca nu stii ce ai de pierdut, dar mai incolo cand ai sa afli poti garanta ca vei fi la fel si ai sa te opui tuturor tentatiilor care vin din alta parte decat de la sotia ta? Sa stii ca e foarte importanta experienta, plus ca unele fete se pot feri de baietii virgini tocmai din acest motiv! Te inteleg ca vrei sa fii altfel, dar poti sparge tiparele si prin alte metode. Cat despre acel blocaj ce sa zic? Nu ti se pare ca deja se intampla? Ai zis ca ai emotii cand esti in preajma fetelor... Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-ti gasesti o fata draguta, cu care sa te intelegi si sa fie ea prima, ca sa nu regreti mai apoi. Chiar daca nu-ti dai seama, mai devreme sau mai tarziu o sa apara in tine intrebarea :"Cum ar fi fost daca..." |
||
|
kudika018532 Postat pe 3 Mai 2009 11:07 |
||
|
Unavailable, Sincer sa iti spun parerea mea, Eu cred k as prefera k baiatul sa aiba experienta. Destul k as fi eu mai timida, dar baieti in ziua de azi sa gandeasca asha..mai rar. Esti timid? Ar mai fi si aceasta o intrebare. In acelasi timp, ai aceleasi pretentii de la o fata, banuiesc. Restul raspunsurilor, observ k ti le au dat restul si le dau dreptate. Sa ajungi tu la casatorie, si ar fi mai multe variante: 1. Sa nu te intelegi cu partenera dpdv sexual, din kte am auzit, sunt si astfel de cazuri. 2. Sa esuezi, pt k s-ar putea sa ai curiozitatea apoi sa mai fii cu cineva, ori sa existe tentatii. 3. Daca dai de o tipa modesta, eventual tzarancutza, ori adolescenta, in floarea varstei pe kre sa inveti sa o cresti, sigur va fi si vei fi fericit. 4. Ti-au mai dat restul alte variante. Multa bafta, si depinde de caracterul si alegerea fiecaruia. Daca tu asta doresti, tu stii mai bine, dar banuiesc ca esti in dubii, si ti a dat de gandit acest lucru, din moment ce ne-ai impartasit si noua "ideea" si faptul ca ai apelat si la alte opinii, da dovada de o oarecare nesiguranta din partea ta.Ori probabil sa ma insel eu. Plus ca din kte am mai observat, ai incercat si masturbarea, inseamna k tot esti tentat. Deci esti sigur ca nu vei fi tentat sa fi si cu alte fete sau alta fata si dupa ce iti vei pierde virginitatea cu una? ps: Asta nu denota faptul ca nu i ai da fetei respective motive de gelozie. Astea pot consta si in faptul cum te comporti cu o alta fata, sau cum privesti la alta , indiferent de situatie. Se pot exemplifik mai multe. ps2: Macar asa, vezi partea pozitiva a lucrurilor: Esti sigur de sanatatea ta k nu vei lua nici o boala dpdv sexual :)) ps3: Daca nu esti genul de baiat care sa profite de astfel de situatii, bravo tie! Dar pe alte planuri, carpe diem! Sunt mai multe feluri de carpe diem, felicitari k nu ai ales "carpe diem", pe plan sexual! Ori imi dai tu senzatia k esti prea linistit, dar o viata ai, si merita sa o traiesti. Salutari la toti! |
||
|
lovely_Dulcineea Postat pe 3 Mai 2009 11:10 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-03 10:05:24De la: ioanao2, la data 2009-05-03 02:09:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:54:29De la: ioanao2, la data 2009-05-03 01:18:26De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-03 01:12:15De la: Comannn, la data 2009-05-03 00:12:08 |
||
|
ioanao2 Postat pe 3 Mai 2009 12:14 |
||
| Sincer eu nu as vrea "La casa mea" un barbat virgin....nu vreau sa stau in pat si sa imi fac unghiile in timp ce fac sex/ dragoste....pentru asta exista alt timp....vreau sa ma simt bine si sincer nu cred ca daca viitoare ta sotie nu o sa mai fie virgina o sa fie fericita alaturi de tine dpdv sexual. Eu zic sa renunti putin la abstinenta asta a ta. Am fost si cu un tip care avea niste fete inaintea mea si sincer nu m-a satisfacut....nu cred ca un barbat virgin poate satisface decat daca se ascunde in tine un gigolo si o sa capeti experienta practica pe parcurs.... | ||
|
Girl_in_black Postat pe 3 Mai 2009 12:19 |
||
| Uite,eu as aprecia asa ceva.Sa stiu ca m-a iubit cineva atat de mult incat mi-a daruit toti anii astia de asteptare...casta.Si nu cred ca e adevarat ce se spune ca fetele virgine vor s-o mai incerce si prin alte paturi,din contra.Pt o fata care s-a mai dus cu altii e mai usor, intr-un moment de impas, sa faca ce a mai facut,ca doar e invatata.Uite de asta oamenii divorteaza si isi bat joc de emotiile copiilor lor,pt ca nu mai pretuieste nimeni adevaratele valori.Acum stiu ca imi veti sari in cap,dar trebuia sa ma exprim.O femeie daca a facut pasul de a se culca cu un tip,cel putin teoretic ar fi bine sa ramana cu el,orice s'ar intampla,pentru ca, ar spune bunica, ce'i dintai pe urma nu'i, daca il lasi pe dracu il iei pe tac'su si lista ar putea continua.Si,baieti,nu mai luati de bune ce au lasat altii de rele...In tari mult mai civilizate si dezvoltate decat Romania noastra cea democrata,Emirate,israel,India,China s.a. nici nu s'ar fi adus in discutie varianta ca e mai bine sa iei o fata experimentat.De asta societatea lor a ajuns unde a ajuns si a noastra bate pasul in loc.Pt ca cea mai importanta veriga a civilizatiei este familia si daca de aici se rupe,adio lant... | ||
|
kudika019386 Postat pe 3 Mai 2009 12:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu inteleg | 52 | De la: r_girl 28 Mai 2009 12:41 |
| o retea se prabuseste .. una se ridica | 2 | De la: andreea_n_x 9 Martie 2010 10:39 |
| relatie - iubire cu o femeie cu 2 copii | 38 | De la: kudika_22896 20 August 2016 15:35 |
|
|
||
| eu am prieten si el are prietena dar..... | 3 | De la: cantafabule 4 Septembrie 2009 18:50 |
| am si eu nevoie de un sfat pls | 21 | De la: dolcik1 3 Iulie 2009 19:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.