Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

Draga gya_ioana, oare la intrebarea asta nu esti singura care poate da un raspuns?:)
ana8888
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:28
??????? ?????

scuze la care intrebare??????
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:31
Nu cred ca ma inseala. Nu are timp. Eu ma simt foarte bine asa si sunt convinsa ca dupa nunta acesta va fi cel mai emotionant moment din viata mea. Nu vreau sa renunt la nimic numai de dragul cuiva. Oricat de importanta ar fi persoana si oricat de mult si-ar dori. Si, crede-ma, pentru mine nu e nasol de loc. Pentru el, o fi, dar nu e nici primul nici ultimul... Asta e visul meu de cand eram mica. Am observat (si nu vb neaparat de tine) ca multe sunt cele care se oftica pentru faptul ca au facut asta la momentul nepotrivit. am cunoscut multi barbati care si-ar dori ca femeia iubita sa fie sau sa fi fost numai a lor.

Postat pe 22 Septembrie 2008 16:36
ufffff tinerete binecuvantata....
fonzy ma repet iti doresc casa de piatra....
si cred inca cum ca exista exceptia care confirma regula...
doar ca.... e mai bine sa ai in vedere ambele optiuni.

adica ... eu iti doresc sa fii la fel de entuziasmata si dupa nunta si sa nu crezi ca respectivul act este dezgustator si lipsit de orice urma de placere etc etc etc....

doar o avem ca exemplu pe danuta.... care nu iceteaza sa ne uimeasca cu diferite picanterii.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:39
Ma fonzy ,eu cred ca tu inca stii cum sta treaba aia cu iubirea sau ca de fiecare data cand va intalniti va pupati pe obraz ca fratii si cam asta a fost tot.

Majoritatea fetelor au avut vise de astea nastrusnice sa se casatoreasca virgine dar cum naiba se intampla ca tot asa ...majoritatea au trecut peste vise si au dorit sa-si cunoasca mai bine partenerul.

Acu o sa incep sa o iau pe araturi sa spun ca defapt prima data sexul este un fel de dorinta nemarginita de a te contopi cu partenerul iubit cat de mult se poate ....ca dupa aia iti trece dracu dorinta si iti dai seama ca doare asta e alta problema dar.....in momentele alea de tandrete nemarginita (am mai fol cuvantul asta odata nu ? ) nu ai senzatia ca vrei mai mult si mai mult si mai mult si ....continuarea o stim cu totii deja

iris_4_ever
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:15
mmmm deah.... mi-am adus aminte ca o sa scriu o povestioara....
diseara sa saturam virginii astia de fantezii cusi despre prima oara e fantastic....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:40
of doamne, de ce va inchipuiti ca statisticile alea arata dezastruos?
marea majoritate a femeilor nici macar n-au experimentat ce e aia un orgasm, daramite sa stie daca sunt sau nu compatibile cu distinsii lor SOTI
googoodoll
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:44
sunt cu prietenul meu de 6 luni... eu am 20 de ani si sunt virgina, probabil ca o sa ne incepem viatza sexuala la un moment dat ,dar pana atunci pr meu se vmasturbeaza in fiecare zi si nu prea ma deranjeaza asta..:d

Postat pe 22 Septembrie 2008 17:50
dar tu?
nu prestezi nimic?
pe tine nu te incearca senzatiile?
googoodoll
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:52
deh.... macar asa e ceva... e un inceput...aici nu avem o virgina care sa spuna eu astept noaptea nuntii
felicitari si .... la mai mare....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:54
Indiferent de sunteti virgini sau nu, conteaza sa-ti gasesti fata cu care sa te intelegi.Nu conteaza experienta(ca nu vrei doar o aventura), ci felul in care iti construiesti relatia de-acum in colo.
Dumnezeu nu ti-a dat atata vointa pana acum degeaba! O sa va intelegeti si in practica sexuala, daca atunci cand va mangaiati sunteti total sinceri.

Postat pe 22 Septembrie 2008 18:19
aaaaa cred totusi cu tarie in redeschiderea confesiunilor
mi s-a luart deja de virginitate ..
daca mai aud pe careva ca ridica virginitatea in toate slavile pamantului fac poc....

am inteles deja ideea omul are vointa are principii etc etc etc
dar noi am dat-o deja pe caterinca si mistouri si cred ca asa vreau sa ramana....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:21
Lasa oamenii sa-si spuna off-urile draga mea
iris_4_ever
Postat pe 22 Septembrie 2008 18:22
salut!Chiar daca cei mai multi,multe cred ca a te pastra pana l casatorie nu mai e la "moda'(caci asa se zice acum)si ca e important sa vezi dinainte de casatorie daca esti compatibil si din punct acest pubct de vedere cu persoana de langa tine ,parerea mea e ca mentalitatea aceasta e total gresita.Si sincer cred ca baieti care sa gandeasca ca tine sunt din ce in ce mai rari.Nu trebuie sa iti fie niciodata rusine sau sa fii complexat.Sigur cand vei gasi fata potrivita si care sa simti ca este jumatatea ta nu vei simti decat o mare bucurie.
anca_oana1384
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:14
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-09 14:56:03http://www.kudika.ro/articol/relatii/5523/La-ce-varsta-este-sanatos-sa-iti-incepi-viata-sexuala.html

Ca sa te lamuresti un pic !

eu nu inteleg de ce il ataci asa, in fond e in totalitate decizia lui, cred ca e de apreciat
ctwmn
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:00
cred ca prima ta experienta a fost nasoala, esti foarte reticenta, si femei sunt putin virgine la 22 de ani, dar altminteri barbati, succes!
ctwmn
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:08
felicitari comane si succes inca o data, nu stiu daca mi-ar place un barbat virgin, cu siguranta l-as aprecia, dar cum s-a mai discutat la femei nu e asa problema daca barbatul nu e virgin, in schimb barbatii pun accent pe asta, am vazut si initiati(barbati)care pentru ca fata "lor" era virgina , sau comportat altfel si au privit-o altfel, nu as putea sa-ti spun in ce masura functioneaza relatiile astea, cred ca e legat mai mult de vointa partenerilor de a-si rezolva problemele, intr-adevar sunt si relatii care din cauza nepotrivirii sexuale se destrama...sunt de toate pe pamantul asta.
Important e ce vrei tu.
Asta crezi ca te face fericit? Fa asta....calculeaza costurile decizilor tale si urmeaza-ti mintea. Faptul ca majoritatea pledeaza pentru dezvirginare inainte de casatorie nu inseamna ca trb sa faci la fel.
In plus substratul e sentimental nu fizic, increderea si respectul cu siguranta vor fi castigate din start, ai grija sa nu le pierzi pe parcurs.
ctwmn
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:21
De la: ana8888, la data 2008-09-22 16:28:57Draga gya_ioana, oare la intrebarea asta nu esti singura care poate da un raspuns?:)

la care intrebare te referi? ca la cate intrebi am postat pe acest forum, le-am pierdut sirul
flying_soul
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:25

Valeu ce atzi facut aiciiii !!
Sabrina_Nede
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:45
aici e teroare. sincer nici nu am rabdare sa citesc 37 de pagini, ideea este interesanta.. parerea mea... nu ma intereseaza barbatii virgini si mai ales chiar la nunta.. am intalnit cupluri de 2-3 ani care asteptau pana la nunta, amandoi parteneri.. nu stiu cum a derulat relatia acestora. dar mie sincer mi se pare o prostie.. daca exista nepotrivire de caracter in pat? aici e grav.. stii sa satisfaci o femeie? de unde? ca ii faci ceva cu mainile? asta pot femeile sa o faca si singure.. treb sa stii sa o faci bine la penetrare.. nu te supara, dar nu poti afirma ca esti bun la pat cand nici nu ai incercat... dar ambitii de genul asta am avut la 15 ani.. acuma nu. o femeie daca nu face sex pana dupa 20 de ani o sa-i fie foarte greu, nu este vorba de durere, o femeie dupa ce a facut sex este altfel, merge mai frumos, e mai fericita, nu este nervoasa (lipsa sexului provoaca tulburari nervoase, SIGUR si DEMONSTRAT! aici nu ma poti contrazice) si la fel si la barbati.. e viata ta si ambitiile tale.. pacat ca daca esti asa cum te descrii sincer mi-i mila de femeile care te intalnesc....
succes mai departe!
Sweet_Rodica
Postat pe 24 Septembrie 2008 04:46
am citit vre-o 8 pagini, nu cred ca mai am rabdare pana la 37, dar baiatu e dus rau, ideea este ca nu vrea efectiv sa asculte pe nimeni, nu inteleg pt ce a mai cerut parerea altora.
si nici nu am fost atenta daca mai este mebru la Kudika. pt ca efectiv ignora absolut orice comentariu, nu sunt de partea lui nici intr-un caz..
frateee.. nu ai dreptate.. esti pe dinafara in cultura vietii.. am impresia ca esti doar un tocilar care habar nu are de nimic si isi pierde timpul pe net.. esti dus rau de tot... mai putini ca tine si o sa fie viata mai usoara sincer.. oricine pana la urma ajunge sa insele, pt ca sunt tentatii pe care este foarte greu sa le eviti..
Sweet_Rodica
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:05
Aveþi grijã ºi cu masturbarea. Este posibil sã se obiºnuiascã ºi chiar sã-i placã mai mult.
rebecka2
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:56
Buna,

Nu stiu daca ai nevoie de vreun sfat din partea mea. Ce vreau eu sa iti zic e faptul ca atat eu,cat si prietenul meu am fost virgini atunci cand ne-am intalnit. Eu aveam 20ani si jumate, iar el 22. Totul a fost ok. Aveam principii solide:fara sex pana la nunta, insa....cam dupa 4 luni s-au cam ruinat principiile astea si bineinteles am facut sex. Nu a fost chiar asa bine cum as fi crezut eu. Acu dupa 2 ani si jumatate ne gandim la nunta, ne-am logodit,insa...nunta nu-s daca va mai fi sau cand va fi pt ca nici unul nici altul nu avem bani de nunta. Inca ne mai iubim si stam impreuna si poate o sa vina si ziua cand vom zice DA.
Nu imi pasa cum ma vei crede, insa iti spun sincer ca mi-as fi dorit sa nu fie virgin si sa fi avut prietene inaintea mea cu care sa fi facut sex. Nici dupa 2 ani juma nu a prins experienta si nu stie ce imi place si cum imi place.
Il respect pt faptul ca s-a pastrat pt mine,dar asta acu a trecut. Ce a ramas, a ramas doar nepriceperea lui. Probabil ca e vina amandurora, nu-s sa zic. Si nu imi face placere sa ii spun ca nu ma satisface pt ca se supara rau, e o jignire greu de suportat pt un barbat. Asa ca totul e trecut sub tacere.
Poate vrei si tu sa ajungi in stadiul asta? Sper ca la tine sa fie bine. Suntem poate cazuri izolate. Ma intrebi poate de ce nu il parasesc? Pt ca inca il iubesc si chiar daca nu ma aduce pe culmile placerii, il stiu ca e mereu aproape de mine cand am nevoie de el si la bine si la rau.
Te pup si multa bafta!
andalie
Postat pe 24 Septembrie 2008 15:15
De la: anca_oana1384, la data 2008-09-22 23:14:12salut!Chiar daca cei mai multi,multe cred ca a te pastra pana l casatorie nu mai e la "moda'(caci asa se zice acum)si ca e important sa vezi dinainte de casatorie daca esti compatibil si din punct acest pubct de vedere cu persoana de langa tine ,parerea mea e ca mentalitatea aceasta e total gresita.Si sincer cred ca baieti care sa gandeasca ca tine sunt din ce in ce mai rari.Nu trebuie sa iti fie niciodata rusine sau sa fii complexat.Sigur cand vei gasi fata potrivita si care sa simti ca este jumatatea ta nu vei simti decat o mare bucurie.

mai dar tu ai cictit tot ce a postat baiatul asta????
nu de alta dar nu pot sa cred ca are fani...
sa te lamuresc ... la el nu e importanta doar virginitatea pt ca omul in teorie le cunoaste pe toateeeee....
practica il omoara...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 15:23
De la: andalie, la data 2008-09-24 15:15:18Buna,

Nu stiu daca ai nevoie de vreun sfat din partea mea. Ce vreau eu sa iti zic e faptul ca atat eu,cat si prietenul meu am fost virgini atunci cand ne-am intalnit. Eu aveam 20ani si jumate, iar el 22. Totul a fost ok. Aveam principii solide:fara sex pana la nunta, insa....cam dupa 4 luni s-au cam ruinat principiile astea si bineinteles am facut sex. Nu a fost chiar asa bine cum as fi crezut eu. Acu dupa 2 ani si jumatate ne gandim la nunta, ne-am logodit,insa...nunta nu-s daca va mai fi sau cand va fi pt ca nici unul nici altul nu avem bani de nunta. Inca ne mai iubim si stam impreuna si poate o sa vina si ziua cand vom zice DA.
Nu imi pasa cum ma vei crede, insa iti spun sincer ca mi-as fi dorit sa nu fie virgin si sa fi avut prietene inaintea mea cu care sa fi facut sex. Nici dupa 2 ani juma nu a prins experienta si nu stie ce imi place si cum imi place.
Il respect pt faptul ca s-a pastrat pt mine,dar asta acu a trecut. Ce a ramas, a ramas doar nepriceperea lui. Probabil ca e vina amandurora, nu-s sa zic. Si nu imi face placere sa ii spun ca nu ma satisface pt ca se supara rau, e o jignire greu de suportat pt un barbat. Asa ca totul e trecut sub tacere.
Poate vrei si tu sa ajungi in stadiul asta? Sper ca la tine sa fie bine. Suntem poate cazuri izolate. Ma intrebi poate de ce nu il parasesc? Pt ca inca il iubesc si chiar daca nu ma aduce pe culmile placerii, il stiu ca e mereu aproape de mine cand am nevoie de el si la bine si la rau.
Te pup si multa bafta!

de bun simt as spune eu.... felicitari.
uite comane ... no???
ce mai spui acu???

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 15:27
Raspund eu in locul lui ema sau ii las omului onoarea de a explica de ce nu e cuplul asta satisfacut in pat ?
iris_4_ever
Postat pe 24 Septembrie 2008 15:59
pai coman si-a sters contul de nervi ca i-am creiticat alunita ...adica am luat alunita drept cos.....eeee da iris cu raspunsul
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:02
pai daca dau raspunsul si ia saraca fata de bun raspunsul meu ?
ca in viziunea lui coman raspunsul ar fi ceva de genul:se vede treaba ca nu va iubiti suficient,nu sunteti capabili sa comunicati sau mai pe scurt sunteti batuti in cap daca nu stiti sa va satisfaceti nevoile sexuale....defapt el este ala batut in cap nu fata

iris_4_ever
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:06
La mine prima data a fost incomod.Este ca si cum ai avea un fier cu o gaura in el si ai incerca sa bagi in gaura un lemn.

Intr-adevar si eu as avea aceeasi curiozitate:ai simtit vreodata ca arzi si ca ti-ai dori k-n acel moment sa ti-o tragi cu tipa respectiva?
Shakirar
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:09
Nu am mai intrat pe aici si am cam ramas in urma :D coman are mai multe conturi, sau mi se pare mie ?

Postat pe 25 Septembrie 2008 17:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog sa ma ajutati 14 De la: kudika119944 2 Mai 2010 11:04
cadou 30 De la: mitura 30 Noiembrie 2009 00:15
sa il astept... 32 De la: nuante_de_gri 1 Mai 2011 11:56
Barbatii... 59 De la: _dulcik_ 7 Mai 2009 16:30
Probleme in cuplu...sinceritatea... 22 De la: rramoramona 23 Septembrie 2013 16:48